Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Olsun ben bazen hareketlerini çok az hissediyorum keşke hep rahatsız etse de iyi olduğunu bilip telaş yapmasam
Benim dw genelde öyle olduğu için plasentam önde ciğer geliştirici sonrası biraz durgunlaştı çok korkmuştum şimdi çok şükür diyim kuduruyo içerde ama ben de rahatsızız iki üç gündür ondan da delirmiş olabilir yavrum

Çok geçmiş olsun, Bebekler anne ne yaşarsa etkileniyor gerçekten ben birkaç gündür bunu anladım.
kızlar doktora ne sıklıkla gidiyosunuz?
Benim 2 haftaya 1 e düştü canım 28. Haftadan beri

Ben her hafta, bazen haftada üç kere gidiyorum canım 14.haftadan beri ama bana bakmayın ben sorunluyum
biliyorumm senin bebişin nazlı,sorunlu değil :) ya 32. hafta raporumu aldım sonra ne zaman gelcegimi sormayı unuttum hep doktor söyler o da acil sezeyana gitti o an, şimdi dank etti ne zaman gitcem ben diye :)

biliyorumm senin bebişin nazlı,sorunlu değil :) ya 32. hafta raporumu aldım sonra ne zaman gelcegimi sormayı unuttum hep doktor söyler o da acil sezeyana gitti o an, şimdi dank etti ne zaman gitcem ben diye :)
Bir şey olmaz git öylesine sonra randevuları düzenlersiniz bence max 2 haftada bir der gibi hissettim

Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Uyuşmayı bilmiyorum ama benimde tek elim ağrıyor ya şişmiş hemde anlamadım

İçeriyi çok sevmiş seninki
O kadarda beklemek iyi değil. Bebek 4 kilo olmuş. Normal doğum yaptırdılar 35 saat sancinin sonunda doğdu. Çok zor dgm oldu bebeğim oksijensiz kalmış başı sıkışmış. 2 gün sonra vefat etti.

O kadarda beklemek iyi değil. Bebek 4 kilo olmuş. Normal doğum yaptırdılar 35 saat sancinin sonunda doğdu. Çok zor dgm oldu bebeğim oksijensiz kalmış başı sıkışmış. 2 gün sonra vefat etti.
Kaybın için çok üzüldüm canım Allah cennetinde buluştursun da bir şey sorcam neden sezaryen yapmadılar ya da o kadar beklettiler? Kural falan mı var bilmiyorum da

Başın sağolsun kuzum
4 kilo olan bebeği neden o kadar süre bekletip normal doğum yaptırdılar . Sezeryan olması lazımdı yasakmk sizin orda

Kaybın için çok üzüldüm canım Allah cennetinde buluştursun da bir şey sorcam neden sezaryen yapmadılar ya da o kadar beklettiler? Kural falan mı var bilmiyorum da
İlk doğum kendi sancini beklemen lazim diye diye beklettiler. Sezeryan da yapmadılar normal dogurabilirsin diye. Hem tecrübesiz ilk doğumum hem yaşım küçüktü. Sonra diğer oğlumu hic bir neden olmasada kendi isteğimle 37. Haftda Sezeryan oldum.

Anladım canım, Allah evlatlarının acısını sana göstermesin

Başın sağolsun kuzum
4 kilo olan bebeği neden o kadar süre bekletip normal doğum yaptırdılar . Sezeryan olması lazımdı yasakmk sizin orda
Amin canım.
Yasak değil ama ilk doğumun diye diye dogurttular. Ben 2 gün boyunca sancı çektim sancim var diye 3 defa hastaneye gittim almadılar hem yer yok hemde açilman yok daha diye. 4. Gittigimde de göndermek istediler ben artık dayanamıyorum diye ağlayıp kaldım. Keşke başka hastaneye gitseydim. İkinci oğlumu sırf korktuğum için sezeryan oldum hiç neden olmamasına rağmen.

kızlar 10 günde bi geliyoruz artık dedi doktor, beyefendinin boyu önden gidiyormuş uzun boylu bi bey geliyo dedi, suratsız bi bey hep kızgın ifadesi ama dogsun annesi güldürcek onun yüzünü inşallah, bu arada el ayak uyuşmaları normal, magnezyumu artırabilirsin dedi, nst ye falan girdik ilk kez ay geliyo gerçekten bu bebişler az kaldı

Kızlar ben de bugün aşımı oldum doktor tek doz istemişti, dünden aradım asm hemşiresini elinizde boğmacalı tetanoz var mı diye istediğin zaman gelebilirsin dedi yani şu haftadan sonra olmaz veya aşı kalmaz vs demedi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…