Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar benim mide yanmaları başladı ya su içsem sanki agzımdan cıkacak o bile boğazımı yakıyor
ben diyetisyen kontrolünde ilerliyorum.. mide yanmasını azaltmak için çay ve kahve tüketmeyelim dedi, onun dışında dpmates salça limon gibi asitli ürünler yasak, bol su içilecek ve akşam yemeği çok geç yenilmeyecek. bunlara dikkat edilirse azalıyor.

Şifa olsun ben de haftaya pazartesi tdap olacağım tek doz. Kesinlikle alakası yok zaten şu haftadan sonra olmaz etmezler, benimkiler de böyle bir şey söylemiyor.

Rabbim gönlüne ferahlık versin canm benim kimseye yaşatmasın böyle bir durumu cok zor

Geçmiş olsun, ağrı yaptı mı? Ben de haftaya ya da diğer hafta gidecegim.

Bu arada benim doktorum da 28-32 hafta arasi tdap yapilmasini onerdi aslinda bu tdap’i ozellikle bebek dogduktan sonra ona da gecmesi icin gec yaptirmak istedigini soyledi. Benimki 24. Haftada difteri tetanoz, 28-32 hafta arasi tdap yazmisti. 24. Haftada yaptirdigim asida hiç agri olmadi. Saglik ocagindaki hemsire de hatta genelde 2 doz tdap yapiyoruz sadece difteri tetanoz gormemistik hic falan deyince ben bir sasirmistim ama elimizde var doktor nasil derse oyle yapariz deyip yaptilar. Tdap icin burada biraz kol agrisi oldu birkac gun yorumlari okumustum.

daha önce sezeryen doğum yapan arkadaşlarım, kaç günde toparlandınız, yardımsız bebeğinize bakmaya başladınız? Ağrı çok oluyor mu ameliyat sonrasında? Aslında vajinal doğum düşünüyordum çok istiyordum ama alttan dikiş kesi olayı beni çok korkutuyor uzun süre iyileşmiyormuş sanırım. Kafam çok karıştı. Tabiki bebeğim için en sağlıklısı ve en çabuk toparlanabileceğim doğum şekli neyse o an o olsun isterim ama sizlere de bir danışmak istedim

Son düzenleme:
Bebiş şuan ağrı falan yok kolumu çok rahat kullanabiliyorum, sadece biraz kanamam oldu tişörtün koluna falan geçti o da ben kan sulandırıcı kullandığım için diye düşünüyorum. Bizim asm hemşiresi ilk izlemde sormuştu tetanoz aşısı olacak mısın diye ben 27. Haftadan sonra tek doz istedi doktor dedim, aa çok iyi ben de zaten tek doz yapıyorum dedi

evet benimkide öyle. Maşallah onlara. Bazen karnım ufak çaplı deprem oluyor gibi de oluyor. Napiyor acaba ya. Kesintisiz 10 saniye kadar baya titriyor karnım her gun hıçkırıyor.
inan ben de cok merak ediyorum, aksam yatiyoruz mesela, mumkun oldugunca sola olmadi saga yatmaya calisiyorum, yatakta bir titresim hali surekli, beni uyutmuyor hadi babasini da uyutmuyor hickirik tuttugunda da kafamda karikaturize oluyor zaten icerideki goruntu, birkac tane ultrason goruntusu izlemistim hickirik tutan bebislerin, onlar geliyor aklima gulme tutuyor beni de yani boyle guluyorum simdi ama gercekten cok can acitici… tabii saglikli olsunlar da dayaniriz biz bi’ sekilde

Kızlar bugün doğum günümmüş unutmuşum resmen eşim şimdi sürpriz yaptı da anladım şoktayım normalde hayatta unutmam bebişlerin telaşından günleri bilmiyorum resmen
Doğum günün kutlu olsun çiçekiiiim nice güzel aşklı, bebişli senelerinize

O kadarda beklemek iyi değil. Bebek 4 kilo olmuş. Normal doğum yaptırdılar 35 saat sancinin sonunda doğdu. Çok zor dgm oldu bebeğim oksijensiz kalmış başı sıkışmış. 2 gün sonra vefat etti.
Ayy cok uzuldum kuzum Rabbim sabirlar versin gerçekten erken doğmasida geç doğmasida sknti hersey vaktinde güzel sanirim neden sezeryanla almadilar ki acaba.

Kızlar bugün doğum günümmüş unutmuşum resmen eşim şimdi sürpriz yaptı da anladım şoktayım normalde hayatta unutmam bebişlerin telaşından günleri bilmiyorum resmen
Doğum günün kutlu olsun canim ikizlerinle ve eşinle nice güzel yaşlar dilerim

Kizlar bugunki kontrolum güzel geçti çok şükür bebeğin gunde 3-4 defa toplanmasi normalmiş arada karin ağrisida olur normal dedi oğluşum büyümüş maşallah baş aşagi duruyormuş yine uyuyordu cikolata yedim ama uyanmadi nazli oğluşum şeker konusunda diyetine guzel uymuşsun diyete devam et dedi 3hafta sonra çagirdi kontrole nst yi sordum 35.haftadan sonra bakiliyormuş

Maşallah canımmm çok sevindim iyi olmanıza

Doğum günün kutlu olsun canım

Doğum günün kutlu olsun canım bebeklerinle eşinle mutlu sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun

Şifa olsun canım yan etki oldu mu bi de bebeğin hareketleri nasıl

Kızlar bugün hematoloji bölümünde doğum konuşmam vardı ve hematolog doktorumda kesinlikle sezeryan dedi .. birinci sebep kanama bozukluğu sezeryan ile kontrollü kesi ve kontrollü ilaç ,2 sebep tüp bebek 7 ci transfer olması ve normal doğumun ola bilecek riskleri vs anlattı ve karar olarak neticede anne ve bebek sağlığını ön planda tutarsak sezeryan olmalısınız dedi. Ama tabi en son karar sizin dedi . Sezeryanı destekleyen 3 doktor ve galiba benimde artık kafama yattı.

Yeni yaşın kutlu olsun bebişlerinle beraber nice güzel ve sağlıklı yıllarınız olsun

dogum günün kutlu olsunnn
Doğum günün kutlu olsun çiçekiiiim nice güzel aşklı, bebişli senelerinize
Doğum günün kutlu olsun canim ikizlerinle ve eşinle nice güzel yaşlar dilerim
Doğum günün kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım bebeklerinle eşinle mutlu sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun
Yeni yaşın kutlu olsun bebişlerinle beraber nice güzel ve sağlıklı yıllarınız olsun
Teşekkür ederim kızlar allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…