Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Canım benimde normalden farklı bir akıntım olmuştu böyle sarı yeşil gibi başka bir şeu yoktu ama doktora söylediö idrar baktı bakteri çıktı hafif kan değelerim yüksekmediği için antibiyotik vermedi ama başka ilaç verdi devam ederse idrar bastırmanda fayda var
Benimde ilk 2 kere doğuruyor muyum diye acile gittim anlattım ultrason nst bakıldı birinse çok az yalancı kasılma çıktı diğerinde giç bir şey yoktu gaz sancısı muhtemelen dedi düzenli değilse dinlenme su içme ile geçiyorsa çok telaş yapmamalıymış

Benim de plasenta önde az hissediyorum canım doktorumda normal dedi öyle çok takma yok şu kadar zamanda bu oldu falan ve illa büyük değil en ufak ne varsa hissettiğin dönme falan sayılır dedi
Ellerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Hamilelikte olmadı ama öncesinde çok olurdu benim b12 düştüğünde yakın zamanda bakılmışmıydı canım b12 eksikliği yapar

O kadarda beklemek iyi değil. Bebek 4 kilo olmuş. Normal doğum yaptırdılar 35 saat sancinin sonunda doğdu. Çok zor dgm oldu bebeğim oksijensiz kalmış başı sıkışmış. 2 gün sonra vefat etti.
Allah sabır versin diğer yavruların ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah

Bana da doktorum hareketlerini seyrek hissetmen normal dedi de işte insanın elinde değil panik oluyorum hemen

Bence de canım riske atılacak bir şey değil

Sağlik ocağinda baktirayim bir arada kasiğima da agri giriyor en azindan içim rahatlar

Kızlar bugün ayaklarımda moraran tırnakları farklı doktora gösterdim yine aynı yorum yapıldı, ciddi bir şey gibi durmuyor dendi ama sebebini de bulamıyorlar umarım önemli bir şey değildir. Sabahtan beri de bebek hareketleri normale göre çok az o da canımı sıkıyor korktum şimdi çikolata yedim yine hareket etmezse acile gitmeyi düşünüyorum

Kuşum damar tıkanıklığı veya pıhtı vs olsaydı ben ultrasonda çıkacağını düşünüyorum. Umarım bambaşka saçma sapan bir şeydir böyle önemsiz. Biraz daha çikolata, cips, dondurma falan ye böyle hareket verecek şeyler buz gibi de su iç sonra soluna yat bekle bakalım.

Yavrum benim gece asla etmediler öğlene kadar kalkıp hastaneye gidecektim panik oldum sonra bi baktım hareket ettiler. Bazen ediyorlar ama arkaya doğru olunca hissetmiyoruz bazen de uyku zamanları 70 dakikayı buluyor. Ama sen huzursuzsan git anne iç güdüsü önemli

İnşallah canım gerçekten 2 farklı ayakta aynı parmağın aynı yeri morardı çok ilginç. Önemsiz bir şeydir diye umuyorum ben de, çikolatadan sonra hareket etti ama tdap aşısını hala olamadım hareketler düzelirse yarından sonra olmayı düşünüyorum tam 31. haftaya girmiş oluyorum

7 aydır hiç çikolata tatlı dondurma yememiştim, korkudan çikolata yedim, çikolatadan sonra etti canım bazen bizi korkutuyor bebekler, yine de hareketlerin artıp normalde dönmesi içimi daha çok rahatlatır tabi

Eee bak çok şükür hareket etmiş uyuyordur annesi stres yapma bebişte strese girer.

Aşkım benim ben de daha önce kendimle alakalı yaşadığım bir sağlık sorunundan dolayı aşı olmaktan aşırı korkuyordum. Kendimce 30lu haftalarda olmak istediğimi söyleyip duruyordum allah gönlüme göre verdi doktorum önce 28. haftada olmamı söylemişti sonra gebelik şekeri vs problemler çıkınca hazır olmamışken 2 hafta daha bekle 30. haftanda ol bebek için daha iyi dedi. Bak ben de 30+2 de pazartesi olacağım. Bebek için olmamız gereken çok önemli bir aşı. Ben araştıra araştıra yendim bu stresimi, korkumu. Stres yapma aşıyla alakalı.

7 aydır hiç çikolata tatlı dondurma yememiştim, korkudan çikolata yedim, çikolatadan sonra etti canım bazen bizi korkutuyor bebekler, yine de hareketlerin artıp normalde dönmesi içimi daha çok rahatlatır tabi
Tabiki öyle canım az kaldı 2 aya herkes doğurmuş olacak inşallah

Kesinlikle haklısın canım nasıl gelirse gelsin sağlıkla gelsin hayırlısı olsun

Çok haklısın canım özel durumlarda o bunu dedi bu bunu dedi düşünmek istemiyorum eşime dedim şimdi insanlar diyecek ,lady normal doğuramadı zaten doğuramazdı vsvs ama hiç umrumda değil onlar doğursun

Eve
Bence de canım riske atılacak bir şey değil
Evet canım . Şimdi tabiki sen bilirsin sonucunda ama biz riskleri anlatmak zorundayız diyorlar . Haklı olarak ,ama sen illaha normal istersen ozaman ona göre önlem alınmaya çalışılır dedi ama hiç zorlamıycağım

Tabi canım ne gerek var zorlamaya doğru düşünüyorsun bence

Kızlarrr vajinaya aniden giren bıçak saplanması gibi bir ağrı peşinden gelen idrar hissi, tuvalette idrarımı yaparken de kasıklarda acı hissi yaşadım. Şuan da kasıklarım biraz ağrıyo. Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum normal mi? İlk gebeliğim olduğu için hangi ağrılardan endişelenmeli miyim bilemiyorum

Bana da doktorum hareketlerini seyrek hissetmen normal dedi de işte insanın elinde değil panik oluyorum hemen
Öyle canım annelik böyle bir şeymiş daha doğmadan endişeler başlıyor ama çok stres olmaki bebişte rahat olsun yine de
Sağlik ocağinda baktirayim bir arada kasiğima da agri giriyor en azindan içim rahatlar
Kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi olabilir canım çok baktır ne olur ne olmaz aklında kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…