ben ikisini de oldum, tdap olurken biraz daha yakti, aksamina hafif bi’ ates yapti, cok ates olursa parol icebilirsin demislerdi bana ama kotu olmadigim icin icmedim, 3 gun de kol agrisi/halsizlik yapti, sonra normale dondum.
Canım benimde normalden farklı bir akıntım olmuştu böyle sarı yeşil gibi başka bir şeu yoktu ama doktora söylediö idrar baktı bakteri çıktı hafif kan değelerim yüksekmediği için antibiyotik vermedi ama başka ilaç verdi devam ederse idrar bastırmanda fayda varKızlar akintilariniz ne durumda benim bu ara çoğaldi ya sarimtrak akintim geliyor hafif sulu hamileligin başindan beri geliyordu ama bu ara baya artti özellikle yuruyuş yapinca çok geliyor. Ara ara karnimda ağriyor
Benimde ilk 2 kere doğuruyor muyum diye acile gittim anlattım ultrason nst bakıldı birinse çok az yalancı kasılma çıktı diğerinde giç bir şey yoktu gaz sancısı muhtemelen dedi düzenli değilse dinlenme su içme ile geçiyorsa çok telaş yapmamalıymışKızlar ilk hamileliğim ve sancının ne olduğunu çok bilmiyorum. Az önce yemek yaparken karnıma sanki iğne batırır gibi tatlı sızıltılı bir ağrı girdi 3-4 dk içinde ardarda girdi. Sancı mıdır bu? Kasıkda değil karında
Benim de plasenta önde az hissediyorum canım doktorumda normal dedi öyle çok takma yok şu kadar zamanda bu oldu falan ve illa büyük değil en ufak ne varsa hissettiğin dönme falan sayılır dediİyi geceler hanımlar bebeğimin hareketleri bugün sakindi baya ama kafaya taktım ya bir kere rahat duramadım çikolata yedim su içtim uzandım az önce kıpırdanmasını hissediyorum sonra hareket kesiliyor gibi nereye yaslanırsa orayı dürtükleyince yer değişiyor ama o değişme hareketini hissetmiyorum plasentanın önde olması ruh sağlığımı bozdu
Hamilelikte olmadı ama öncesinde çok olurdu benim b12 düştüğünde yakın zamanda bakılmışmıydı canım b12 eksikliği yaparEllerim bugun sol elim fena uyuşuk uyaniyorum üstüne yatmış olabilirim diye düşündüm ama bugün üstüne yatmamisim kalkınca dikkat ettim uyuşma olur mu bu haftalarda
Allah sabır versin diğer yavruların ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallahO kadarda beklemek iyi değil. Bebek 4 kilo olmuş. Normal doğum yaptırdılar 35 saat sancinin sonunda doğdu. Çok zor dgm oldu bebeğim oksijensiz kalmış başı sıkışmış. 2 gün sonra vefat etti.
Bana da doktorum hareketlerini seyrek hissetmen normal dedi de işte insanın elinde değil panik oluyorum hemenCanım benimde normalden farklı bir akıntım olmuştu böyle sarı yeşil gibi başka bir şeu yoktu ama doktora söylediö idrar baktı bakteri çıktı hafif kan değelerim yüksekmediği için antibiyotik vermedi ama başka ilaç verdi devam ederse idrar bastırmanda fayda var
Benimde ilk 2 kere doğuruyor muyum diye acile gittim anlattım ultrason nst bakıldı birinse çok az yalancı kasılma çıktı diğerinde giç bir şey yoktu gaz sancısı muhtemelen dedi düzenli değilse dinlenme su içme ile geçiyorsa çok telaş yapmamalıymış
Benim de plasenta önde az hissediyorum canım doktorumda normal dedi öyle çok takma yok şu kadar zamanda bu oldu falan ve illa büyük değil en ufak ne varsa hissettiğin dönme falan sayılır dedi
Hamilelikte olmadı ama öncesinde çok olurdu benim b12 düştüğünde yakın zamanda bakılmışmıydı canım b12 eksikliği yapar
Allah sabır versin diğer yavruların ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah
Bence de canım riske atılacak bir şey değilAşkım sebepler hep aynı yola çıkıyor ve hepsi birbirinden aşırı alakasız doktorlar . (Ve almanyada sezeryan parayla yapılan birşey değil ) yani maddi açıdanmı beni oraya yönlendiriyorlar diyemiyorumda . Eşimde yanımdaydı oda bu konuşma sonradı vajinal doğumlu acebasını sil aşkım dedi .
Sağlik ocağinda baktirayim bir arada kasiğima da agri giriyor en azindan içim rahatlarCanım benimde normalden farklı bir akıntım olmuştu böyle sarı yeşil gibi başka bir şeu yoktu ama doktora söylediö idrar baktı bakteri çıktı hafif kan değelerim yüksekmediği için antibiyotik vermedi ama başka ilaç verdi devam ederse idrar bastırmanda fayda var
Benimde ilk 2 kere doğuruyor muyum diye acile gittim anlattım ultrason nst bakıldı birinse çok az yalancı kasılma çıktı diğerinde giç bir şey yoktu gaz sancısı muhtemelen dedi düzenli değilse dinlenme su içme ile geçiyorsa çok telaş yapmamalıymış
Benim de plasenta önde az hissediyorum canım doktorumda normal dedi öyle çok takma yok şu kadar zamanda bu oldu falan ve illa büyük değil en ufak ne varsa hissettiğin dönme falan sayılır dedi
Hamilelikte olmadı ama öncesinde çok olurdu benim b12 düştüğünde yakın zamanda bakılmışmıydı canım b12 eksikliği yapar
Allah sabır versin diğer yavruların ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah
Kuşum damar tıkanıklığı veya pıhtı vs olsaydı ben ultrasonda çıkacağını düşünüyorum. Umarım bambaşka saçma sapan bir şeydir böyle önemsiz. Biraz daha çikolata, cips, dondurma falan ye böyle hareket verecek şeyler buz gibi de su iç sonra soluna yat bekle bakalım.Kızlar bugün ayaklarımda moraran tırnakları farklı doktora gösterdim yine aynı yorum yapıldı, ciddi bir şey gibi durmuyor dendi ama sebebini de bulamıyorlar umarım önemli bir şey değildir. Sabahtan beri de bebek hareketleri normale göre çok az o da canımı sıkıyor korktum şimdi çikolata yedim yine hareket etmezse acile gitmeyi düşünüyorum
Yavrum benim gece asla etmediler öğlene kadar kalkıp hastaneye gidecektim panik oldum sonra bi baktım hareket ettiler. Bazen ediyorlar ama arkaya doğru olunca hissetmiyoruz bazen de uyku zamanları 70 dakikayı buluyor. Ama sen huzursuzsan git anne iç güdüsü önemliKızlar bugün ayaklarımda moraran tırnakları farklı doktora gösterdim yine aynı yorum yapıldı, ciddi bir şey gibi durmuyor dendi ama sebebini de bulamıyorlar umarım önemli bir şey değildir. Sabahtan beri de bebek hareketleri normale göre çok az o da canımı sıkıyor korktum şimdi çikolata yedim yine hareket etmezse acile gitmeyi düşünüyorum
Kuşum damar tıkanıklığı veya pıhtı vs olsaydı ben ultrasonda çıkacağını düşünüyorum. Umarım bambaşka saçma sapan bir şeydir böyle önemsiz. Biraz daha çikolata, cips, dondurma falan ye böyle hareket verecek şeyler buz gibi de su iç sonra soluna yat bekle bakalım.
Yavrum benim gece asla etmediler öğlene kadar kalkıp hastaneye gidecektim panik oldum sonra bi baktım hareket ettiler. Bazen ediyorlar ama arkaya doğru olunca hissetmiyoruz bazen de uyku zamanları 70 dakikayı buluyor. Ama sen huzursuzsan git anne iç güdüsü önemli
Eee bak çok şükür hareket etmiş uyuyordur annesi stres yapma bebişte strese girer.İnşallah canım gerçekten 2 farklı ayakta aynı parmağın aynı yeri morardı çok ilginç. Önemsiz bir şeydir diye umuyorum ben de, çikolatadan sonra hareket etti ama tdap aşısını hala olamadım hareketler düzelirse yarından sonra olmayı düşünüyorum tam 31. haftaya girmiş oluyorum
Tabiki öyle canım az kaldı 2 aya herkes doğurmuş olacak inşallah7 aydır hiç çikolata tatlı dondurma yememiştim, korkudan çikolata yedim, çikolatadan sonra etti canım bazen bizi korkutuyor bebekler, yine de hareketlerin artıp normalde dönmesi içimi daha çok rahatlatır tabi
Oda çok doğruYok ya hiç korkma senin için ve bebek için hayırlısı neyse o olsun
Normal doğum yapıp bir sürü dikişi olanlar var alt dikiş daha zor diye kaç kişiden duydum
Kesinlikle haklısın canım nasıl gelirse gelsin sağlıkla gelsin hayırlısı olsunmuhakkak her operasyon insani bi’ korkutuyor ama her dogum kendine ozgu. benim ilk dogumum ama cok yakin arkadaslarimdan biri iki kere sezeryan oldu; ikisinde de belden igne oldu, ilkinde 3 ay bel agrisi yasadi, ikincisinde sanki hic igne olmamis gibiydi. baska bir arkadasim da iki kere normal dogum yapti; ilki o kadar kolay gecti ki ikincide cok daha kolay olur diye dusunuyordu 27 saat surdu. demem o ki; ayni kisi bile olsa dogumdan doguma degisebildigini gordum ben sureclerin. bir cok etken var sanirim; doktorlar, bebeklerin kilosu, gelis sekli, kisinin icinde bulundugu psikolojik durum, saglikla ilgili degerler vs. dolayisiyla sen kendini en olumlusu icin hazirla, sezeryan da olsam, benim ve bebegim icin en guzel olacak de. hayatta her sey bizim icin.
Çok haklısın canım özel durumlarda o bunu dedi bu bunu dedi düşünmek istemiyorum eşime dedim şimdi insanlar diyecek ,lady normal doğuramadı zaten doğuramazdı vsvs ama hiç umrumda değil onlar doğursunAşkım bizim hastalıklarımızda farklı doktorlardan, farklı branşlardan ortak görüş almak çok önemli. O yüzden bana bile anlattıklarından sonra mantıklı geldi. Sezaryen iyi olacaksa olsun anne bebek için hangisi iyiyse o olmalı zaten.
Evet canım . Şimdi tabiki sen bilirsin sonucunda ama biz riskleri anlatmak zorundayız diyorlar . Haklı olarak ,ama sen illaha normal istersen ozaman ona göre önlem alınmaya çalışılır dedi ama hiç zorlamıycağımBence de canım riske atılacak bir şey değil
Tabi canım ne gerek var zorlamaya doğru düşünüyorsun benceEve
Evet canım . Şimdi tabiki sen bilirsin sonucunda ama biz riskleri anlatmak zorundayız diyorlar . Haklı olarak ,ama sen illaha normal istersen ozaman ona göre önlem alınmaya çalışılır dedi ama hiç zorlamıycağım
Öyle canım annelik böyle bir şeymiş daha doğmadan endişeler başlıyor ama çok stres olmaki bebişte rahat olsun yine deBana da doktorum hareketlerini seyrek hissetmen normal dedi de işte insanın elinde değil panik oluyorum hemen
Kasık ağrısıda enfeksiyon belirtisi olabilir canım çok baktır ne olur ne olmaz aklında kalmasınSağlik ocağinda baktirayim bir arada kasiğima da agri giriyor en azindan içim rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?