Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar daha doktora yeni gittim küçük tansiyonum 8.5 buluyor dedim o da takip et tansiyonunu dedi . Orada ölçüldüğünde 12 ye 8 filan çıktı hatta. Ama kontrolden sonra 2 gündür azıcık hareket ettiğimde mesela dışarıdan eve geldiğimde ya da 15 dakikalık çok hafif bir yürüyüş yaptığımda artık 9.5 bulmaya başladı dinlenince iniyor 8 filan oluyor . Büyük tansiyonum 12- 11 o çıkmıyor mesela. İdrarı geçen hafta sağlık ocağında ölçtürdüm protein yok diye çıkmıştı. Bu küçük tansiyon artık beni korkutuyor . Acaba hareketsizim o yüzden mi küçük tansiyonum yüksek ya da şeker filan mi küçük tansiyonu yükseltiyor hiç benim gibi olan var mı . Bir de tahlilleri sağlık ocağı yerine dahiliyede filan mı olsaydım doktor bir şey demedi ama acaba sağlık ocağı dandik mi kaçıyor

10:30 gibi çok canım çekti 4 adet falan glutensiz kurabiye yedim. Şekerim resmen 161 de sabitlendi kaldı yürüyüş, hareket yaptım geldim yok bana mısın demiyor katiyen düşmüyor. Acile gitmem gerekir mi? Üzüldüm keşke yemeseydim ama artık cidden oturup ağlayacağım ya aç gezmekten, canımın istediği ufacık bir şeyi dahi yiyememekten gına geldi.

Bende sarma yedim 2 tane minnacık ve şekerim 198 oldu ama yürüyüş yapmadım sadece iki saate net iki litre su içip 4 kere tuvalete çıktım 2. Saat 123 oldu bi dene onu da canım. Geçende gulutensiz bitter kurabiye yedim 181 çıktı ama onun düşmesi 4 saati buldu aynı yöntemle. Malesef çıkınca kötü çıkıyor o yüzden yeminliyim canım çekse de yemiyorum

Baksana yazdıktan sonra ölçtüm 186 çıktı. Kız tövbeler olsun bi keyif yapayım şöyle yiyim dedim 3-4 tane glutensiz ya gerçekten delircem şimdi Ben de daha yemem böyle olduğunu bilmiyordum

Eklentiler

• IMG_8748.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 17
.
.

Baksana yazdıktan sonra ölçtüm 186 çıktı. Kız tövbeler olsun bi keyif yapayım şöyle yiyim dedim 3-4 tane glutensiz ya gerçekten delircem şimdi Ben de daha yemem böyle olduğunu bilmiyordum
Aşkım gulutensiz olabilir ama şeker var içinde bi tane yeseydin keşke ama olan oldu. Panik yapma geçer bi iki saate

Aşkım gulutensiz olabilir ama şeker var içinde bi tane yeseydin keşke ama olan oldu. Panik yapma geçer bi iki saate
Gidiyorum acile 197 oldu ineceğine çıkıyor karnım da çok sertleşti acayip korktum. O kadar açım ve doymuyorum ki bir tane bile bir şey yemiyordum çıkartan soda içerken yanında yemek istedim bu kadar çıkartacağını bilsem tövbe yemezdim zıkkım gelsin ya cidden pişman oldum

Canım senin dediğini ben idrar yolu enfeksiyonu geçirirken çekmiştim ama doğum için bilmiyorum
Yani su içme problemim var aslında hatta en son biraz enfeksiyon da çıkmıştı ama o ara bile böyle bir şey yaşamadım. Şimdi biraz daha su içmeye çalışıyorum havalar da sıcak malum o zamana göre azaldığını düşünüyorum enfeksiyon varsa bile :/

Bi git belki alet yanlıştır yada seninde benim gibi sonradan daha da yükseliyor olabilir ben o yüzden kaçamak yapamıyorum. Haber ver mutlaka

Su iç iyi gelecektir tabi yine doktoruna danış. Bide lavabonun geldiğini hissetmesen bile git damla da olsa yap ve emin ol damla bile kalmadığına bazen bitti sanıyoruz halbuki bir dakika beklesek biraz daha kalanı geliyor ben öyle yaparak atlattım

Bi git belki alet yanlıştır yada seninde benim gibi sonradan daha da yükseliyor olabilir ben o yüzden kaçamak yapamıyorum. Haber ver mutlaka
Kesinlikle anlık değil sonradan yükseliyor 10:30 dan bu yana ölçe ölçe bi hâl oldum. Yürüyüş yaptım, birkaç hareket yaptım, su içtim tuvalete gidip gidip geldim yok bana mısın demiyor. Düşeceğine her defasında zıplıyor. Of ben de yapamazmışım kaçamak falan yokmuş. Tamam canım haber veririm teşekkür ederim.

Kızlar uyumayan mutlaka vardır. Mide yanmasından ağlıyorum şuan mahvoldumm. Memleketteyim köyde süt ve yoğurt temin edebilceğim yer yok
Ölüyorum yanmadann offff

Gebelik şekerimi çıktı canım sende ben çok geride kaldım geçmiş olsun

Degerlerime bakali biraz oldu yakin tarihte vermedim ya sağlık ocağına versem bı iyi olur aslında

Naptın gittin mi yakın mı hastane haberdar et bizi

Kızlar uyumayan mutlaka vardır. Mide yanmasından ağlıyorum şuan mahvoldumm. Memleketteyim köyde süt ve yoğurt temin edebilceğim yer yok
Ölüyorum yanmadann offff
Ben gaviskon ayran içtim bana mısın demedi en son büyük bir kupa süt içtim o geçirdi . Muz ve tahin de geçiriyor demişlerdi

Ya işte bir anda böyle gelince farklı bi şey mi diye endişelendim şuan daha normalim ama çok sık tuvalete gittim zaten. Garip bir baskı hissi de oluyor alttan. Bi şey yoktur diye düşünüyorum şuanlık, teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…