Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Hayirlisi olsun kuzum ilk doğumun olacak değilmi

Oh mis gibi sevindim iyi geçmesine

Canım 3 doktor da aynı şeyi öneriyorsa senin de içine sindiyse süper. Sağlıklı şekilde en iyisi, hayırlısı ne olacaksa o olsun.

Kızlar bugün doğum günümmüş unutmuşum resmen eşim şimdi sürpriz yaptı da anladım şoktayım normalde hayatta unutmam bebişlerin telaşından günleri bilmiyorum resmen
aaa dogum gunun kutlu olsuun nice guzel seneleriniz olsun tum sevdiklerinle, minnoslarinla beraber saglikla, mutlulukla umarim.

ben ikisini de oldum, tdap olurken biraz daha yakti, aksamina hafif bi’ ates yapti, cok ates olursa parol icebilirsin demislerdi bana ama kotu olmadigim icin icmedim, 3 gun de kol agrisi/halsizlik yapti, sonra normale dondum.

senin ve bebegin icin en sagliklisi, en hayirlisi hangisiyse o olsun tabii ki onemli olan kavusmak, guzel bir omre adim atmak sonucta.

Kızlar bugün doğum günümmüş unutmuşum resmen eşim şimdi sürpriz yaptı da anladım şoktayım normalde hayatta unutmam bebişlerin telaşından günleri bilmiyorum resmen
Nice mutlu senelere canm benim seneye minnoşlarla birlikte kutlamak nasip olsun inşallah

Canım 3 doktor da aynı şeyi öneriyorsa senin de içine sindiyse süper. Sağlıklı şekilde en iyisi, hayırlısı ne olacaksa o olsun.
Aşkım sebepler hep aynı yola çıkıyor ve hepsi birbirinden aşırı alakasız doktorlar . (Ve almanyada sezeryan parayla yapılan birşey değil ) yani maddi açıdanmı beni oraya yönlendiriyorlar diyemiyorumda . Eşimde yanımdaydı oda bu konuşma sonradı vajinal doğumlu acebasını sil aşkım dedi .

Öyle canım ama bir operasyon olması biraz korkutuyor beni . Yani normal doğum gibi ayaklanamassıncılsr çok
Yok ya hiç korkma senin için ve bebek için hayırlısı neyse o olsun
Normal doğum yapıp bir sürü dikişi olanlar var alt dikiş daha zor diye kaç kişiden duydum

Doğum günün kutlu olsun ,ailenle nice mutlu yıllara
Ben 11 sene önce oldum.Belden uyusturmali tercih ettim olurken ve sonrasinda herşey yolunda gitti.Ama diyorum narkozun etkisi gecince ağrim baya oldu. İlk iki gün yatarken ya da kalkarken yoğun ağrı oluyor .Sonra tabi azaliyor.Zaten ayaklanmak lazım çünkü gazını cikarmani istiyorlar.Annem olduğu için o tamamen bakımını ustlendi ama bende zor da olsa bakabilirdim herhalde.ilk birinci haftasında işlerimi yapabiliyordum.Ama benden büyük bir arkadaşım var ,mesela doğum sonrası onun o kadar ağrısı olmamis.
Doğum aslında kişisel bir mevzu kiminin çok zor olur kiminin çok kolay. Bir tanidigim vajinal doğum ile çok kolay doğurdum demisti.İlla kesi olacak diye birşey yok.Zor ve kesili olanda var tabi.
Keyfi sezeryan artık olmayacak diyorlardı yaniliyormuyum.
Öyle canım ama bir operasyon olması biraz korkutuyor beni . Yani normal doğum gibi ayaklanamassıncılsr çok
Doktorlar sonucunda bu kadar eğitim aliyorlar cnm.3 doktorda hemfikirse bence içine kuşku düşürme .Duyma o çok bilmisleri de.Hakkımızda en hayırlı hangi dogumsa o olsun.

muhakkak her operasyon insani bi’ korkutuyor ama her dogum kendine ozgu. benim ilk dogumum ama cok yakin arkadaslarimdan biri iki kere sezeryan oldu; ikisinde de belden igne oldu, ilkinde 3 ay bel agrisi yasadi, ikincisinde sanki hic igne olmamis gibiydi. baska bir arkadasim da iki kere normal dogum yapti; ilki o kadar kolay gecti ki ikincide cok daha kolay olur diye dusunuyordu 27 saat surdu. demem o ki; ayni kisi bile olsa dogumdan doguma degisebildigini gordum ben sureclerin. bir cok etken var sanirim; doktorlar, bebeklerin kilosu, gelis sekli, kisinin icinde bulundugu psikolojik durum, saglikla ilgili degerler vs. dolayisiyla sen kendini en olumlusu icin hazirla, sezeryan da olsam, benim ve bebegim icin en guzel olacak de. hayatta her sey bizim icin.

Aşkım bizim hastalıklarımızda farklı doktorlardan, farklı branşlardan ortak görüş almak çok önemli. O yüzden bana bile anlattıklarından sonra mantıklı geldi. Sezaryen iyi olacaksa olsun anne bebek için hangisi iyiyse o olmalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…