Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar uyumayan mutlaka vardır. Mide yanmasından ağlıyorum şuan mahvoldumm. Memleketteyim köyde süt ve yoğurt temin edebilceğim yer yok
Ölüyorum yanmadann offff
ben az once bir forumda tahin yiyorum hemen geciriyor seklinde bir yorum okudum birine de doktoru kabak cekirdegi onermis bunlar varsa bir dene istersen. Benim yontemim her zaman bir kapak kekik suyudur saniyesinde gecirir ama gebelikte ne kadar önerilir bilemiyorum. Bir avuc kekik çiğnemek de baya iyi geliyor bana. Boyle kendi suyu cikacak sekilde yutabilmek icin de birkac yudum su ile. Kekik suyu yoksa bunu denerim.

Daha yeni şekerim 146 ya düştü. Bebeğe baktılar bebek gayet iyi çok şükür ki. Endokrin ve perinatoloji doktorunla görüş acilde şu an bu değere (198) bir şey yapamıyoruz yüksek olsa da müdahale etmemiz gereken yükseklikte değil denildi. Endokrin ve perinatolojiyle görüşeceğim artık.

Şiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmi

Geçmiş olsun cnm biraz yükselmiş.İnatci bir şekerin var anladığım kadariyla.Yuruyus yapınca düşmesi lazım biraz da olsa.Diyabet hemşiresi bana olur dayanamayip yersen yogurt ye dengelersin demisti.Bol su içmek de dusuruyor.Birde enfeksiyonda çok tetikliyormus.
Şiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmi
Başladı bizim mide yanmalarimiz.Benimde artık hassaslasti.Ozellikle kahve ve soğan tuketince midem alevleniyor.Muz onermisler ama muz da yakar ,yani benim yakiyor.Rennie çiğneme tableti var o birebir.Bunda nasıl olur bilmiyorum ama oğlanda uykumdan uyanacak hatta neredeyse aglayacak derecede yaniyordu.

Geçmiş olsun canım son zamanlara geldik zor ama dikkat et kendine sonra istediğinden bol bol yersin inşallah

Canım ben tecrübeli değilim ama bana da oldu birkaç kez, bir anda idrarım var gibi oldu alttan baskı oldu, öyle olunca hemen uzanıyorum, bir süre sonra geçiyor. Herhalde bebek baskı yapıyor diye düşünüyorum ara ara, nedenini ben de bilmiyorum. Günde 3 litre kadar su içiyorum, sanırım su içip içmemekle bir ilgisi yok bu durumun

Geçmiş olsun canım son zamanlara geldik zor ama dikkat et kendine sonra istediğinden bol bol yersin inşallah
Çok teşekkür ederim canım Evet ufak bir şeyde bile böyle yükseleceğini düşünmüyordum o yüzden kesinlikle mini kaçamak dahi yapmamak lazımmış.
Teşekkür ederim canım Yükseldiğini görünce köpeğimi aldım yürütsün beni diye parka gittim parkta büyük 5 tur attım 15 dakika yürümüş olduk. Eve yürüme mesafesiyle git gel 20 dakika. Bir geldim düşeceğine yükselmiş. Su içmeye başladım yine yükseldi. Yoğurtta denedim fayda etmedi. Acildeki doktor da bazen düşmez şeker çıktığı zaman ne yaparsan yap dedi. Dün gerçekten ilk defa düşüremedim şu an bile yüksek

Çok geçmiş olsun inşallah kolayca kontrol altına alırsın canım

Canım zatn bence bize olması gereken doğum yöntemi bu. Ben normal doğumu hiç düşünemedim bile bu süreçte. Sezeryan doğum, kolaya kaçmak veya becerememek değil ki sen neden öyle düşünüyorsun? Can güvenliğimizi tehlikeye mi atalım yani millet laf edicek diye. Her şeyi kontrollü yapacaklar işte sezeryanda. Doğumdan önce her şey hazırlanacak kanlar, trombositler, olabilecek diğer eksiklikler. Sonra doğuma alınıp olup bitecek. Normal doğumda ama bizi ne bekler bilemeyiz ki. Bu riski almaya değer mi ben bilemiyorum. Normal bi gebe olsak tamam denenebilir ama bizim kanama riskimiz yüksek.

Off kuzum geçmiş olsun ne beter bi şeymiş bu şeker ya
Hiç sorma kuzum hiç sorma bence gebelik şekeri denilen şey normal şekerden de farklı çok enteresan bir şey. Resmen gebelik şekeri olanlar olarak anlatılmaz yaşanır adlı çalışmanın içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…