- 2 Temmuz 2019
- 1.368
- 1.520
- 133
Çok teşekkür ederim yarın İstanbul'a dönüyorum evimeBen gaviskon ayran içtim bana mısın demedi en son büyük bir kupa süt içtim o geçirdi . Muz ve tahin de geçiriyor demişlerdi
Evet kuzum maalesef çıktıGebelik şekerimi çıktı canım sende ben çok geride kaldım geçmiş olsun
İdrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor ama doktorunuz bilir aklina takilmasin mutlaka sor canim
ben az once bir forumda tahin yiyorum hemen geciriyor seklinde bir yorum okudum birine de doktoru kabak cekirdegi onermis bunlar varsa bir dene istersen. Benim yontemim her zaman bir kapak kekik suyudur saniyesinde gecirir ama gebelikte ne kadar önerilir bilemiyorum. Bir avuc kekik çiğnemek de baya iyi geliyor bana. Boyle kendi suyu cikacak sekilde yutabilmek icin de birkac yudum su ile. Kekik suyu yoksa bunu denerim.Kızlar uyumayan mutlaka vardır. Mide yanmasından ağlıyorum şuan mahvoldumm. Memleketteyim köyde süt ve yoğurt temin edebilceğim yer yok
Ölüyorum yanmadann offff
Çok çok geçmiş olsunEvet kuzum maalesef çıktı
Şiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmiben az once bir forumda tahin yiyorum hemen geciriyor seklinde bir yorum okudum birine de doktoru kabak cekirdegi onermis bunlar varsa bir dene istersen. Benim yontemim her zaman bir kapak kekik suyudur saniyesinde gecirir ama gebelikte ne kadar önerilir bilemiyorum. Bir avuc kekik çiğnemek de baya iyi geliyor bana. Boyle kendi suyu cikacak sekilde yutabilmek icin de birkac yudum su ile. Kekik suyu yoksa bunu denerim.
Salatalikta iyi geliyor diyorlar denemedim ama faydasını görenleri okudun bir kac kezŞiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmi
Evet kuru kekikŞiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmi
Geçmiş olsun cnm biraz yükselmiş.İnatci bir şekerin var anladığım kadariyla.Yuruyus yapınca düşmesi lazım biraz da olsa.Diyabet hemşiresi bana olur dayanamayip yersen yogurt ye dengelersin demisti.Bol su içmek de dusuruyor.Birde enfeksiyonda çok tetikliyormus.Daha yeni şekerim 146 ya düştü. Bebeğe baktılar bebek gayet iyi çok şükür ki. Endokrin ve perinatoloji doktorunla görüş acilde şu an bu değere (198) bir şey yapamıyoruz yüksek olsa da müdahale etmemiz gereken yükseklikte değil denildi. Endokrin ve perinatolojiyle görüşeceğim artık.
Strese de girmemeye çalış o da şekeri artiriyor
Başladı bizim mide yanmalarimiz.Benimde artık hassaslasti.Ozellikle kahve ve soğan tuketince midem alevleniyor.Muz onermisler ama muz da yakar ,yani benim yakiyor.Rennie çiğneme tableti var o birebir.Bunda nasıl olur bilmiyorum ama oğlanda uykumdan uyanacak hatta neredeyse aglayacak derecede yaniyordu.Şiddetli yanma ile uyandım yine denesemmi kekiği ya bildiğimiz kuru kekikmi
Geçmiş olsun canım son zamanlara geldik zor ama dikkat et kendine sonra istediğinden bol bol yersin inşallahDaha yeni şekerim 146 ya düştü. Bebeğe baktılar bebek gayet iyi çok şükür ki. Endokrin ve perinatoloji doktorunla görüş acilde şu an bu değere (198) bir şey yapamıyoruz yüksek olsa da müdahale etmemiz gereken yükseklikte değil denildi. Endokrin ve perinatolojiyle görüşeceğim artık.
Canım ben tecrübeli değilim ama bana da oldu birkaç kez, bir anda idrarım var gibi oldu alttan baskı oldu, öyle olunca hemen uzanıyorum, bir süre sonra geçiyor. Herhalde bebek baskı yapıyor diye düşünüyorum ara ara, nedenini ben de bilmiyorum. Günde 3 litre kadar su içiyorum, sanırım su içip içmemekle bir ilgisi yok bu durumunYa işte bir anda böyle gelince farklı bi şey mi diye endişelendim şuan daha normalim ama çok sık tuvalete gittim zaten. Garip bir baskı hissi de oluyor alttan. Bi şey yoktur diye düşünüyorum şuanlık, teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım son zamanlara geldik zor ama dikkat et kendine sonra istediğinden bol bol yersin inşallah
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm biraz yükselmiş.İnatci bir şekerin var anladığım kadariyla.Yuruyus yapınca düşmesi lazım biraz da olsa.Diyabet hemşiresi bana olur dayanamayip yersen yogurt ye dengelersin demisti.Bol su içmek de dusuruyor.Birde enfeksiyonda çok tetikliyormus.
Düşmeye başladıkça gözüm açıldı resmen ama yine de şu an yüksek şekerimÇok çok geçmiş olsunnasılsın şuan
Canım anlattığın şeyi sadece bıçak saplanmask gibi olsa gebelikte çok oluyor bende de gün içinde üç dört defa oluyor ama sanırım senin dediğin enfeksiyon
Çok geçmiş olsun inşallah kolayca kontrol altına alırsın canımDaha yeni şekerim 146 ya düştü. Bebeğe baktılar bebek gayet iyi çok şükür ki. Endokrin ve perinatoloji doktorunla görüş acilde şu an bu değere (198) bir şey yapamıyoruz yüksek olsa da müdahale etmemiz gereken yükseklikte değil denildi. Endokrin ve perinatolojiyle görüşeceğim artık.
Çok teşekkür ederim canımmÇok geçmiş olsun inşallah kolayca kontrol altına alırsın canım
Canım zatn bence bize olması gereken doğum yöntemi bu. Ben normal doğumu hiç düşünemedim bile bu süreçte. Sezeryan doğum, kolaya kaçmak veya becerememek değil ki sen neden öyle düşünüyorsun? Can güvenliğimizi tehlikeye mi atalım yani millet laf edicek diye. Her şeyi kontrollü yapacaklar işte sezeryanda. Doğumdan önce her şey hazırlanacak kanlar, trombositler, olabilecek diğer eksiklikler. Sonra doğuma alınıp olup bitecek. Normal doğumda ama bizi ne bekler bilemeyiz ki. Bu riski almaya değer mi ben bilemiyorum. Normal bi gebe olsak tamam denenebilir ama bizim kanama riskimiz yüksek.Kızlar bugün hematoloji bölümünde doğum konuşmam vardı ve hematolog doktorumda kesinlikle sezeryan dedi .. birinci sebep kanama bozukluğu sezeryan ile kontrollü kesi ve kontrollü ilaç ,2 sebep tüp bebek 7 ci transfer olması ve normal doğumun ola bilecek riskleri vs anlattı ve karar olarak neticede anne ve bebek sağlığını ön planda tutarsak sezeryan olmalısınız dedi. Ama tabi en son karar sizin dedi . Sezeryanı destekleyen 3 doktor ve galiba benimde artık kafama yattı.
Off kuzum geçmiş olsun ne beter bi şeymiş bu şeker yaÇok teşekkür ederim canımm
Hiç sorma kuzum hiç sorma bence gebelik şekeri denilen şey normal şekerden de farklı çok enteresan bir şey. Resmen gebelik şekeri olanlar olarak anlatılmaz yaşanır adlı çalışmanın içindeyizOff kuzum geçmiş olsun ne beter bi şeymiş bu şeker ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?