Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ateşin çok yükselirse acile gitmen gerek hamileyken tehlikeli olabiliyormuş yüksek ateş. Kuş burnu ıhlamur ve nane içebilirsin kontrollü benim doktorum izin vermişti.

Doktorların yazdığı devletin karşıladığında genelde sadec magnezyum oksit bulunuyor diğer asıl yararlı magnezyumlar yok ne yazık ki. Ben ocean ‘ın magnezyumunu kullanıyorum devlet karşılamıyo özel bu ama diğerlerine gerçekten 100 basıyo önerim sizin de nutraxinin ya da ocean’ınkini almanız.

Ateşin çok yükselirse acile gitmen gerek hamileyken tehlikeli olabiliyormuş yüksek ateş. Kuş burnu ıhlamur ve nane içebilirsin kontrollü benim doktorum izin vermişti.
Ateşimi takip ediyorum, bebeğim için almıştım ilk bende denemek varmış kısmette. Doktorum bitki çaylarını pek önermedi bana, bende ballı limonlu su bal karabiber karışımı yapıp idare ediyorum

Atarsın canım iyi olur terlemek, ben çok uzun zaman tiksinmeden bulantıdan yiyemedim canım üzüldüğüm yerler oldu tabi ama bak bebiş bunca zaman büyüdü öyle bir iki gün hasta oldun diye bebeğin gelişimi etkilenmez hemen depolar var vücutta, yiyebildiklerini de sağlıklı şeyler yemeye çalış takviyelerini al yine tabi doktorumda bu süreçte bebek senden gerekli olanı alır gerekirse seni bayıltır tüm her şeyi alır demişti yani fizyolojik olarakta bebiş besleniyor bir şekilde sen iyiye odaklan

Tabi gerekirse depolardan besleniyor haklısın ilaçlarımı ve takviyelerimi aldım inşallah takviyelerde fayda eder içlerinde c vitamini vs var sonuçta

Ya kızlar oğlum bugün sürekli biyere toplanıyor niye böyle yapıyor anlamadım O kadar nefesim daralıyor ki toplanınca bu durumu yaşayan varmı bu kasilmami sayılıyor

Ya kızlar oğlum bugün sürekli biyere toplanıyor niye böyle yapıyor anlamadım O kadar nefesim daralıyor ki toplanınca bu durumu yaşayan varmı bu kasilmami sayılıyor
Bennnn çok muzdaribim uzun süredir yapıyor bunu düzensiz kasılma dedi ona doktor genelde bu haftalarda normalmiş siklasirsa gel dedi

Hayırlı olsun canım gözün aydın Ben de izne ayrılalı 3 hafta oldu, yıllık iznimle birleştirip geçen hafta da raporumu verdim yani 2 hafta erken çıktım o çok sıcaklara dayanamadığım için. Kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum ama ben eve adaptasyon sürecinde çok zorlanıyorum Hiç ev hanımı olmadım 7 senedir çalışıyorum 2 senedir evliyim ve evimde ilk defa bu kadar fazla vakit geçiriyorum. Naçizane tavsiyem eğer benim gibiysen mutlaka kendine oyalanacak bir şeyler bul Ben sayılarla boyama seti falan aldım tablo yapıyorum puzzle falan yapıyorum gün içinde. Yoksa kafayı yerdim… İşleri yaya yaya yapıyorum ki ertesi güne de işim kalsın diye Ama yine de sevdim evde olmayı Gerçekten hamileliğin tadı çıkıyor evdeyken. Darısı rapor haftası bekleyen diğer annelerin başına

2 gündür benim de öyle hayatım, bende de çarpıntı yapıyor o toplanma olayı. Kasılma mı bilmiyorum ama doktor normal olduğunu söyledi, endişelenme bence

Kızlar ya böyle 3/4 gündür rahmime bıçak saplanması gibi birşey oluyor ama aşşağıdan hissediliyor baya ,anlık böyle zıplatan bir ağrı .. Bebek sinirlere felanmı vuruyor diyorumda ama 31+larda başladınyaşayan varmı ?

Arada oluyor kuzum ya Özellikle anı döndüğmde filan yatakta artık sağdan soldan bizi skiştiriyorlar minikler

Arada oluyor kuzum ya Özellikle anı döndüğmde filan yatakta artık sağdan soldan bizi skiştiriyorlar minikler
Ya bana genelde oturken denk geldi ama hoplatıyor napıyor siniremi baskı yapıyor aceba açılmam mı oluyor diye düşünüyorum .. neyse haftaya çarşamba nstde anlarız

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Vajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum
Şimdiden iyi istirahatler Bebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…

Ya bana genelde oturken denk geldi ama hoplatıyor napıyor siniremi baskı yapıyor aceba açılmam mı oluyor diye düşünüyorum .. neyse haftaya çarşamba nstde anlarız
Bu haftalar insanı kafayı yedirtir şimdi anliyorum bu an önce doğsun diyenleri son haftalarda Bende haftaya çarşamba gidicem 34+2oluyorum nstye bağlarmi bilmiyorum 35'den sonra demişti.

Evet ben de baktım sen söyleyince, dikkatli kullanmak lazım. Kendini suçlamaaaaaa ama söylediklerimiz evrene mesaj işte. İnşallah hemen geçecek öyle düşünelim

Bu haftalar insanı kafayı yedirtir şimdi anliyorum bu an önce doğsun diyenleri son haftalarda Bende haftaya çarşamba gidicem 34+2oluyorum nstye bağlarmi bilmiyorum 35'den sonra demişti.
Yaa bizde 25 ci haftada başladı doktorum .. yani benim doktorun rutin kontrolü 25 ci hafta herkes ozaman başlıyor. Ve 12 ci haftadan itibaren her kontrolde vajinal muayenede rahim ağzı ölçüyor,kapalımı diye bakıyor. Bazıları bu kontrolü geç başlatıyormuş..

Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı

O kasılma oluyor canım. Sürekli olursa doktoruna uğra derim düzensizden korkma ama önlem de al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…