Boşver boşver canım benim hiç öyle kanama falan bozukluk gibi dertlerim olmamasına rağmen rahim içi damarı patlayınca yoğun bakımlık oldum be olur bilemeyiz sizin için en güvenlisi olsun
daha önce sezeryen doğum yapan arkadaşlarım, kaç günde toparlandınız, yardımsız bebeğinize bakmaya başladınız? Ağrı çok oluyor mu ameliyat sonrasında? Aslında vajinal doğum düşünüyordum çok istiyordum ama alttan dikiş kesi olayı beni çok korkutuyor uzun süre iyileşmiyormuş sanırım. Kafam çok karıştı. Tabiki bebeğim için en sağlıklısı ve en çabuk toparlanabileceğim doğum şekli neyse o an o olsun isterim ama sizlere de bir danışmak istedim
Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın 1 hafta da normal hayatina donuyorsun tabi bu durum kişiye göre acı eşiğine göre değişiklik gösterebilir ne kadar çok yürüyüş yaparsanız o kadar çabuk iyilesiyorsun
Geçmiş olsun canım bir kasılma yada rahim ağzında kışlık vs mi vardı ? Ama zorlu haftaları atlattık 2 hafta daha serumla felan dayandırırlarsa inşallah bir sorun olmaz
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çok şükür bu haftalara geldin riskli hastalar değil iğne de yapıldıysa çok iyi. Bizi mutlaka haberdar et ve sakin kalmaya çalış bebeğin için
Geçmiş olsun canım bir kasılma yada rahim ağzında kışlık vs mi vardı ? Ama zorlu haftaları atlattık 2 hafta daha serumla felan dayandırırlarsa inşallah bir sorun olmaz
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çok şükür bu haftalara geldin riskli hastalar değil iğne de yapıldıysa çok iyi. Bizi mutlaka haberdar et ve sakin kalmaya çalış bebeğin için
Merhaba kızlar. 30 haftalığım bugün ama bir süredir kontrolde 2 hafta geriden geliyor kızım. 28 ken 26 idi 30ken de 28 haftalık çıktı. Boy 38 cm kilo 1200 civarı dedi. Aspirin verdi bir de oksapar kullanıyorum en başından beri. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Var mı bu durumu yaşayan?
Ben en başlardayken doktorla bunu konuşmuştum. Bana aynen şöyle demişti. Her kontrolde 1-2 hafta önden ya da geriden gelmesi problem değil. Sonuçta çok uzun boylu anne babanın çocuğunun boy kilosu ile minyon çiftlerin çocuğunun boy kilosu gelişimi aynı olamaz. Genetik şeyler bunlar. Bizim için önemli olan bi ölçümde 2 hafta ileride birinde 1 hafta geride gibi birbiriyle uyuşmaz dengesizlikler olursa ciddiye alırız. Ya da bi önceki ölçümden sonra 2. Ye gelindiğinde gelişim göstermezse problem demişti
Canım suyun gelince hemen doğurmak demek değil inşallah birkaç hafta daha içerde tutabilirler zaten iyi haftalardasın Allah şifa versin, dualarım seninle