Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Boşver boşver canım benim hiç öyle kanama falan bozukluk gibi dertlerim olmamasına rağmen rahim içi damarı patlayınca yoğun bakımlık oldum be olur bilemeyiz sizin için en güvenlisi olsun
Aynen öyle canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin bizlere

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın
Rabbim yavrularımızı bize bagışkasın benimde 1 cm acıklık rahim ağzı yumuşamış suyun hepsi boşaldı 34 e kadar tutmaya çalışacaklar

Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın 1 hafta da normal hayatina donuyorsun tabi bu durum kişiye göre acı eşiğine göre değişiklik gösterebilir ne kadar çok yürüyüş yaparsanız o kadar çabuk iyilesiyorsun

Kızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çok şükür bu haftalara geldin riskli hastalar değil iğne de yapıldıysa çok iyi. Bizi mutlaka haberdar et ve sakin kalmaya çalış bebeğin için

Ben en başlardayken doktorla bunu konuşmuştum. Bana aynen şöyle demişti. Her kontrolde 1-2 hafta önden ya da geriden gelmesi problem değil. Sonuçta çok uzun boylu anne babanın çocuğunun boy kilosu ile minyon çiftlerin çocuğunun boy kilosu gelişimi aynı olamaz. Genetik şeyler bunlar. Bizim için önemli olan bi ölçümde 2 hafta ileride birinde 1 hafta geride gibi birbiriyle uyuşmaz dengesizlikler olursa ciddiye alırız. Ya da bi önceki ölçümden sonra 2. Ye gelindiğinde gelişim göstermezse problem demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…