- 8 Şubat 2025
- 254
- 277
- 18
tabii ki, ama iste bizim verdigimiz sat verileri de neticede istatistiksel bir veri yaratiyor sadece, dollenmenin tam hangi tarihte oldugunu bilmiyoruz, o nedenle de bebisler onde geride vs. olabiliyor. biz kendimizi iyi hissediyorsak, doktorlar da bebislerin iyi oldugunu teyit ediyorsa, icimizi ferah tutmak lazimHaklısın canım kimisi daha kilolu kimisi de daha zayıf doğuyormuş hikayenin sonunda
Ama her gittiğimde doğum biraz saha öne çekiyor heyecan ve merak sarıyor içimi acaba 40. haftaya kadar bekleyecek mi ne şekilde hastaneye gideceğim diye kimi bebekler erken gelmeyi tercih ediyor biliyorsun. Geçenlerde bir arkadaş 38. haftada kontrole gitmiş 4 cm açıklıkla yatırmışlar sancıları çıkmış nstde ama henüz kendi hissetmiyormuş ertesi gün de doğum yapıyor işte
Sağlıkla ve zamanında doğuralım inşaAllah. Gerçi onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar aslında
Canım sen ve bebegin nasılsınız. İnşallah kilosunu tamamlayınca evinize gidersiniz. Minicik demi çok güzeldir o şimdi gördünmü bebeğiniBen doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
canim benim de 2 tane hastane cikisim, 3 tane tulum, 3 tane de alt ust takimim var. annemler de yeter dediler, bebegin nasil dogacagini da bilmiyoruz kilolu olursa misal sigmaz bosuna almis olursun dediler vs. bugun tekrar baktim gozume az gorundu, birkac tane daha alayim dedim, yine engel oldular, annem yetmezse ben elde yikarim ne olacak suncacik sey diyorKızlar ben bir hastane çıkışı aldım. 2 tane yeni doğan alt üstlü takım var bir de 2 tane yenidoğan zıbın var. Galiba görümcemin oğlundan kalma bir kaç eskisi de var ama tam ne var bilmiyorum . Yine 3 aylık 3 tane tulum ve 3 tane kısa kollu zıbın var. Bana bunlar çok çok eksik geliyor. Ama sürekli çevremden baskılanıyorum bebek hemen büyüyor giydiremezsin bile diye. Ben de bari büyük şeyler alayım diyorum. Mesela triko bir şeyler alsam ne kadarlık kaç aylık almak gerekir siz neler aldınız trikolara da evler artık sıcak yine alma diyorlar da uyuz oluyorum iyice
Yarın kontrol günüm bu konuyu soracağım sana da yazarım ama birkaç kişiden etkilemiyor diye duydumAnladımm doğum tarihi de değişiyor değil mi?
Aslında o sancılar doğumun en büyük ve en önemli parçası açılmayı ve doğumu kolaylaştıracak o ânda aklıma hep bunu getireceğim,motive edeceğim kendimi. Kendisi hissetmediği için suni sancı vermişler mesela ben bu durumdan korkuyorum kendi sancılarım olsun istiyorum umarım öyle olur.tabii ki, ama iste bizim verdigimiz sat verileri de neticede istatistiksel bir veri yaratiyor sadece, dollenmenin tam hangi tarihte oldugunu bilmiyoruz, o nedenle de bebisler onde geride vs. olabiliyor. biz kendimizi iyi hissediyorsak, doktorlar da bebislerin iyi oldugunu teyit ediyorsa, icimizi ferah tutmak lazimguzel dusunelim. guzel seyler olsun hep
bak o arkadasin icin de soyle dusundum mesela ben; ne guzel sancilarini erkenden hissetmemis, demek ki cok sukur hem panik olmamis hem de daha az sureli aci yasamistirsaglikla, mutlulukla yasasin kuzucuk umarim.
zaten artik kontrollerimiz siklasti hepimizin, doktorlar surekli nst’ye aliyorlar, en ufak bir durumda gelin diyorlar, saglikla kucaklarimiza alacagiz umarim hepimiz.
Ben sormayı unuttumYarın kontrol günüm bu konuyu soracağım sana da yazarım ama birkaç kişiden etkilemiyor diye duydum
Grubun ilk bebeğiBen doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
İnşallah kuzum hem sağlık ocağına diğer kan değerlerinde baktiririmTecrübeli biri yazmış canım sağlık ocağı hepsine bakmıyormuş sanırım ama umarım bir şey çıkmaz
bebişin haftası ile uyumlu ise hiç sorun değil ben de ilk 3 ay 3 kilo verdim şimdide 2,5 kilo aldım
Uykuda da giydirmek için uzun kollu ayaklı tulumlar iyi oluyormuş,yine bir kaç zıbın daha alabilirsin canım zaten o da sıcaklığına göre gün içinde kısa kollu zıbın ile de durabilir bebek o sık değiştirebilir bana da öyle diyorlar mesela 5 zıbın 0-3 ay 5 tane 3-6 ay aldım hediye gelenlerde var bir kaç tanede işte trikoları 3-6 ay ile 6-9 ay arası alıyorum kalınsa mesela ocak ayında 6 aylık olacak diye düşünerek ona göre işte
Benim hep öyle canım çok önde ya da geride olmadığı sürece sorun yok 29+5 te 1457 gramdı mesela baş ve karın çevresi daha da büyük çıkıyor hatta
Oyyy Atlas’ı arkadaşım haziranda doğum yapmıştı o koydu çok seviyorum Atlas isminiKızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Bence gâyet güzel Asel biraz eski bir isim sadeceKızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Ben de 29+6 da gittim 30+6yla uyumlu demişti canım gebelik şekerim yok benim suyu kilosu falan her şeyi iyi dediAnnelerim bir sorum olacak.
3 gün önce kontrole gittim bebeğimin 29+6 olması gerekiyordu 30+4 çıktı ultrasonda kilosu da 1.600 civarlarındaydı gebelik şekeri var bilmeyenler için hatırlatayım. Doktorum hiçbir sorun olmadığını haftasına göre de kilosunun normal olduğunu söyledi suyum da olması gerektiği gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Bizde Altas seçiyoruz atlas Ege erkeğin kesim ama kızıma karar vermiyoruz aysima da var seçenekOyyy Atlas’ı arkadaşım haziranda doğum yapmıştı o koydu çok seviyorum Atlas ismini
Asel bizde sevemedikBence gâyet güzel Asel biraz eski bir isim sadece
Benim gebelik şekeri çıkmadı ama gelişimi 1 hafta önde şuan bir sorun olur mu bende sordum sıkıntı olmaz dedi ama bilmiyorum daha önce yaşayan var miAnnelerim bir sorum olacak.
3 gün önce kontrole gittim bebeğimin 29+6 olması gerekiyordu 30+4 çıktı ultrasonda kilosu da 1.600 civarlarındaydı gebelik şekeri var bilmeyenler için hatırlatayım. Doktorum hiçbir sorun olmadığını haftasına göre de kilosunun normal olduğunu söyledi suyum da olması gerektiği gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
altas mı canım Atlas mı ? Asel güzel bende beğeniyorum ama son zamanlarda çok kullanılıyormuş galiba öyle duymuştum …Kızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Atlas benim de aklımdan geçmişti güzel bir isim canım ama Asel çok fazla koyuldu bir dönem sankiKızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Benim de haftasindan 5 gün ileride gidiyordu hep son kontrolde 7 gune cikmisti. Kilosu da haliyle haftasindan biraz ilerideydi. Şekerim çıkmadı suyum da ust sınıra yakın ama hala normal seviyede. Şekeri olmayan birinde de benzer durumlarin olduğunu belirtmek icin yazayim dedim benim doktorum da normal dediAnnelerim bir sorum olacak.
O sırada Osman koyacak olan benBence gâyet güzel Asel biraz eski bir isim sadece
AminGörünüşe göre bi salak sen değilsin ben de varım
Allah bizim yardımcımız olsun,bize böyle hissettirenlerin de işleri yolunda gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?