Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
tabii ki, ama iste bizim verdigimiz sat verileri de neticede istatistiksel bir veri yaratiyor sadece, dollenmenin tam hangi tarihte oldugunu bilmiyoruz, o nedenle de bebisler onde geride vs. olabiliyor. biz kendimizi iyi hissediyorsak, doktorlar da bebislerin iyi oldugunu teyit ediyorsa, icimizi ferah tutmak lazim guzel dusunelim. guzel seyler olsun hep

bak o arkadasin icin de soyle dusundum mesela ben; ne guzel sancilarini erkenden hissetmemis, demek ki cok sukur hem panik olmamis hem de daha az sureli aci yasamistir saglikla, mutlulukla yasasin kuzucuk umarim.

zaten artik kontrollerimiz siklasti hepimizin, doktorlar surekli nst’ye aliyorlar, en ufak bir durumda gelin diyorlar, saglikla kucaklarimiza alacagiz umarim hepimiz.

canim benim de 2 tane hastane cikisim, 3 tane tulum, 3 tane de alt ust takimim var. annemler de yeter dediler, bebegin nasil dogacagini da bilmiyoruz kilolu olursa misal sigmaz bosuna almis olursun dediler vs. bugun tekrar baktim gozume az gorundu, birkac tane daha alayim dedim, yine engel oldular, annem yetmezse ben elde yikarim ne olacak suncacik sey diyor tamam dedim, almadim. hayirlisi artik. kurutmali makineye guveniyorum biraz da; 90 dakikada yika kurut bebek programi var, ona atarim artik en kotu.

Aslında o sancılar doğumun en büyük ve en önemli parçası açılmayı ve doğumu kolaylaştıracak o ânda aklıma hep bunu getireceğim,motive edeceğim kendimi. Kendisi hissetmediği için suni sancı vermişler mesela ben bu durumdan korkuyorum kendi sancılarım olsun istiyorum umarım öyle olur.
Evet doktorum 32’de gel dedi tekrardan bu sefer nstye bağlayacağım dedi çokça heyecan

Ben doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
Grubun ilk bebeği Anali babalı büyütün cnm ,kuvezden de biran önce sağlıkla çıkar inş .

Ultrason sonucu tabi kesin değil kızlar.Mesela ben dogurmadan bir gün önce ultrasonda bebeğin kilosunu 3800 olctuler ama oğlum 3430 kg doğdu .

İnşallah kuzum hem sağlık ocağına diğer kan değerlerinde baktiririm

Ben de 29+6 da gittim 30+6yla uyumlu demişti canım gebelik şekerim yok benim suyu kilosu falan her şeyi iyi dedi

Benim gebelik şekeri çıkmadı ama gelişimi 1 hafta önde şuan bir sorun olur mu bende sordum sıkıntı olmaz dedi ama bilmiyorum daha önce yaşayan var mi

Kızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
altas mı canım Atlas mı ? Asel güzel bende beğeniyorum ama son zamanlarda çok kullanılıyormuş galiba öyle duymuştum …

Ama Atlas ege çok güzel geliyor kulağa

Benim de haftasindan 5 gün ileride gidiyordu hep son kontrolde 7 gune cikmisti. Kilosu da haliyle haftasindan biraz ilerideydi. Şekerim çıkmadı suyum da ust sınıra yakın ama hala normal seviyede. Şekeri olmayan birinde de benzer durumlarin olduğunu belirtmek icin yazayim dedim benim doktorum da normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…