Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Bence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum

Eklentiler

• 1000115972.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000115973.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 54
Ben doğum yaptım kızlar bebek küvezde fua edi. Bize
Oyy ilk bebeğimiz Rabbim bu süreci sana da ona da kolaylaştırsın günler su gibi geçsin ve aslan gibi toparlanmış kilo almış hiçbir sağlık sorunu olmayan bir şekilde çıksın da evinize götürün inşallah
Kızlar bebişlerin ismine karar vermedik sizde Altas Ege ve asel nasıl
Atlas Ege çok güzel Ama bence de Asel koymayın Allah aşkına taşı kaldırsan Asel çıkıyo artık her yer bu isimle dolu

Bence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum
Erkeğe isim bulmakta zorlandık bizde hatta kayınvalidem sanırım gönül koydu aylardır bir kere aramadı nasılsın diye emrivaki ile babanın adı münasip diye halalarina varana kadar aradılar dediler deme soyleme şekilleri hoş değildi ben çok zor geçirdim ilk doneml ri de o zamanda aranıp sorulmadim cinsiyet belli olunca bu şekilde arayıp emir gibi söylenmesi bence hoş değildi isim hala muallakta bizim

Türkçe kız isimlerinden Gökçe,Umay,Ayla,Asya ve İlay kulağa hoş geliyor ve güzel

Ahaha kaynanam asel diye tutturdu biz ise hiç sevmiyoruz

Kuzum satürasyonu yanlış ölçmüştür saat, belli bi değerin altında bayılırsın ya da halüsinasyon görmen lazım

Biz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…