Ahahah aynen zaten fikir söyledi ama ısrar etmez korkar kaynanam çekinir diğer gelinleri çok çingene gibiOfff hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama çok istiyosa kendi bi tane doğurup koyabilir istediği ismi
Asya ismi çok güzel gelmiştir bana hep
Evet bizde çok istiyoruzAsya da çok güzel bak
Ahhh amiiiin amiiiin hepimizin ki inşallahBarlasi kuzenim koymasaydi ilk aklımdakiydisağlıkla buyusunler inşallah
Bende Asya ya karar verdimEvet bizde çok istiyoruz
Yaaa aminnnn inşallah hepimizin bebeği inşallah. Ben de aşık oldum isme eşim söyledi koyalım mı diye kalbimden vuruldumÇok beğendigim bir isim maşallah adıyla yaşasın
Kızımın adı İpek, bu da kız olsaydı İnci koyacaktım. Aselden bence uzak dur bıktım artık parkta 3 kız çocuktan 2 si AselAtlas Ege kuzum. Kız için arayış içindeyim
Gökçe de çok güzel Aysimada Asya’da aslında kız isimi seçmek çok zor yaBiz ilk Altay ve Alya dedik sonra vazgeçtik atlas Ege de karar kıldık. Kızçem için de bakıyoruz Gökçe aysima yada Asya büyük ihtimalle
He ya hiç deme sevemedim bende bu arada dediğin gibi esika moda olmuşKızımın adı İpek, bu da kız olsaydı İnci koyacaktım. Aselden bence uzak dur bıktım artık parkta 3 kız çocuktan 2 si Aselbi de Esila furyası var
Kız olunca seslenirsem hoşuma gitsin istiyorumGökçe de çok güzel Aysimada Asya’da aslında kız isimi seçmek çok zor ya
Bizde’de aynısı oldu ya cinsiyeti öğrendik eşim bir kaç isim söyledi . Sonra İlay dedi baktı evet anlamı çok güzel dedi ve gerçekten benim için anlamı çok önemliydi isimlerin o yüzden bende kalbimden evet kesin bu dedimYaaa aminnnn inşallah hepimizin bebeği inşallah. Ben de aşık oldum isme eşim söyledi koyalım mı diye kalbimden vuruldum
Senin içine en çok sinen ne peki ? Kızımın ismide kulağa hoş geliyor ve anlamı çok güzel teyzesi İlay ( ülkenin ay gibi parlayan kızı demek )Kız olunca seslenirsem hoşuma gitsin istiyorum
Gerçekten ilk duyduğun an kalbe dokunması hissetmek çok güzel bir şey. İlay’ı senden duyduğum zaman çok sevmiştim çok güzel isim gerçekten. Adıyla yaşasın inşallah güzel kızınBizde’de aynısı oldu ya cinsiyeti öğrendik eşim bir kaç isim söyledi . Sonra İlay dedi baktı evet anlamı çok güzel dedi ve gerçekten benim için anlamı çok önemliydi isimlerin o yüzden bende kalbimden evet kesin bu dedim
Sevgili çokbilmiş arkadaş çok biliyorsun madem foruma niye giriyorsun. Buradaki bi çok anne ne şartlarda hamile kaldı, kayıplarımız var acılarımız var endişelerimiz var, ayrıca acilde güleceklerse varsın gülsünler yeterki biz ve bebeklerimiz iyi olsun. Yarın iki gün sonra buraya yazmaya utanıp bu bebegin kakası niye yeşil diye yazarsın başka anne gruplarına. Saygı duy önce insanların endişelerine heveslerine hastalıklarına. Doktor gibi bide teşhis koyuyosun neymiş insülin direnciymiş şeker hastasıymış. Cahilin en kötü cinsi işte. Çok bilmiş.Arkadaslar burda bırkac kısı varkı kı hemen kendılerını bellı ettıler zaten. Baya baya panık atak toplulugu gibisiniz. Daha okudugunuzu anlamaktan acizsiniz. Birincisi gebelik şekeride kolestasızda cok onemlı ve en sık görülen sorunlardan ıkısı.Ama tedavısı yok önlenebilir belkı hafıfletılebılır belkı ama bi kalıcı tedavısı yok. Sizler asırı panıksınız hadı kendınız panıksınız mılletıde sorumsuzmus gıbı yazıyosunuz. kasınıyo diye koşa koşa acıle gıtse ona arkada kıs kıs gülerler. Aynı sekılde sekerım düşmüyo dıye acıle gıdersede ve bu seker 160sada gülerler. Panık olmamız gereken seyler degıl cunku bunlar. Tabıkı önemseyın kendınızı ama sizinkı hastalık boyutunda kusura bakmayında. Yasınız ne egıtımınız ne bilmiyorum ama az cok tahmın edebılıyorum. Böyle birbirinizi doldurup durun badi bakiim. Doktorlarınızda sizi dogurtunca rahat bi nefes alacaktır eminim. Allaj etrafınızdakılere yardım etsın. hele sekerle ılgılı yazısmalarınızı gülerek okudum her seferınde. Asırı cahılce bve komıktı. Ha bıde sunu dicem ozaman üzmemek icin yazmadımda arkadasım hanı su cok dıkkat eden spor yapan yuruyus yapan az yıyen bırı var ya ona diyorum. Benle seker tartısması yapmıstın. Sen seker hastasısın aslında gebelıkle ortaya cıktı bu muhtemelen dogumdanda sonra devam edecek. Yanı gebelıgın bununla ılgısı yok. O panık oldugun kafayı yedıgın kadar bişey yok ortada gebelıkle ılgılı. Sende ınsulın dırencı var ve bu genelıkten sonra tıp2 ye donebılır dıkkat et hadi size iyi endıselenmeler.
AminnnGerçekten ilk duyduğun an kalbe dokunması hissetmek çok güzel bir şey. İlay’ı senden duyduğum zaman çok sevmiştim çok güzel isim gerçekten. Adıyla yaşasın inşallah güzel kızın
Napmış bu kendimi gitmişSevgili çokbilmiş arkadaş çok biliyorsun madem foruma niye giriyorsun. Buradaki bi çok anne ne şartlarda hamile kaldı, kayıplarımız var acılarımız var endişelerimiz var, ayrıca acilde güleceklerse varsın gülsünler yeterki biz ve bebeklerimiz iyi olsun. Yarın iki gün sonra buraya yazmaya utanıp bu bebegin kakası niye yeşil diye yazarsın başka anne gruplarına. Saygı duy önce insanların endişelerine heveslerine hastalıklarına. Doktor gibi bide teşhis koyuyosun neymiş insülin direnciymiş şeker hastasıymış. Cahilin en kötü cinsi işte. Çok bilmiş.
Aminnnnn aminnnnn rabbim hepsini korusun sağlıkla büyüsünler inşallahAminnnRabbim evlatlarımızı korusun saklasın isimleriyle bir ömür güzelliklerle yaşasınlar
Hasta bile olsa buna forum okuyarak karar verebileceğini düşünmüş olması cahillik. Tıp diplomalı arkadaş heralde sahte satın alanlardanNapmış bu kendimi gitmişyoksa cezamı aldı aceba .. içinde tutmuş şeker hastasıymış boş boşş. Herkes tip 2 diyabet hastasınolabir belki gebelikte şekeri çıkan birisine 70 yaşından sonra şeker var diyecekler başkasına 30 ların ortasında kimin ne garantisi var ki ?
Benim içime hepsi siniyor hepsine takasım varSenin içine en çok sinen ne peki ? Kızımın ismide kulağa hoş geliyor ve anlamı çok güzel teyzesi İlay ( ülkenin ay gibi parlayan kızı demek )
İlay çok güzelBenim içime hepsi siniyor hepsine takasım varilay çok güzel beğendim
Bizde aynı eşimle öz Türkçe isim takıntımız vardıİlay çok güzelbayılıyorum öz Türkçe isimlere, bizim beyefendi de Altay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?