- 8 Şubat 2025
- 254
- 277
- 18
allahtan teknoloji var da, bakiyoruz arastiriyoruz sorup sorustuyoruz. bu arada bana soylenen ve yillardir annemin de yaptigi; yemekten hemen once ve yemekten sonra ilk saat ve ikinci saatte seker olcumu yapilmasi gerektigi, ben bu sekilde olcuyorum degerlerimi. arada tabii sekerimin oynadigini hissedersem olctugum oluyor kontrol amacli.Kuzum saçma abartı geldi neymiş 94 dün üzeriymiş yinede 95/96 lar bir kaç kezde 100 ler geldi . Neyse sonra sinir oldum ve konuştum daha yeni yapılmış şeker değerlerim vardı hematolojide gösterdim . Geri adım attılar neyse bir sonraki doktor kontrolüne kadar bakalım dedi .
33+0 aynı durumdayım gayet normalmiş. hareket edecek ama eskisi gibi fırık fırık dönmeler yok aartık cunku kocaman oldular annesiiiKızlar iyimisiniz. 32+4 olduk. 2 3 gündür bebegimiin hareketleri ciddi düzeyde azaldı. Hani hareket ediyor mu evet ediyor hıçkırıyor. Ama baya azaldı. Eskiden maşallah günün çoğu saati hareketli idi can yakacak kadar. Ama şimdi o kadar değilhareket azalması korkulacak bir şey mi. Çok duydum ileri haftalarda yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olabiliyor diye. Bu hafta ultrasona gitmem lazım. Bi canım sıkılmadı değil.
Ben de varım kızlar, doğumdan önce falan buluşma ayarlarsanız gelirim. Ama benim 1 yaşında bebişim de var iki kişi gelirizBenim bildiğim ankara’da ve burada olan iki kişi var. @ayseipekalp25 @Pembeintraket gebelik okulunda bulusmaz miyiz:)
Ben aradim bu arada hala kontenjan varmis 50-60 kisi oluyoruz dediler kayit oldum. Hamile yogasi da yapilacagi icin rahat bir seyler giymeyi tavsiye ediyoruz dedi.
Benimde boynumda minicikti şimdi baya büyüdü bende çok merak ediyorum bunuKızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
Ya evet gerçekten öyle . Ve inanırsan annemden geçen şüphelendik açlık 108 tokluk 180 çıktı normal dediler herşey normal dedilerallahtan teknoloji var da, bakiyoruz arastiriyoruz sorup sorustuyoruz. bu arada bana soylenen ve yillardir annemin de yaptigi; yemekten hemen once ve yemekten sonra ilk saat ve ikinci saatte seker olcumu yapilmasi gerektigi, ben bu sekilde olcuyorum degerlerimi. arada tabii sekerimin oynadigini hissedersem olctugum oluyor kontrol amacli.
Canım benim sabah açlık üç dört gündür 92-95-97 gibiydi bu sabah 102 çıktı. Bazen sabah açlık 100-105 arasında çıkıyor. Bugün öğlen 166 ya fırladı şekerim smoothie de farklı meyve kullandığım için tavan yaptırdım. Yarın kontrolüm var hem perinatoloji hem de endokrinle görüşeceğim, kesinlikle tek tük böyle yükseldiği için diyete devam edelim diyecekler. Amaaaa bebekte allah korusun farklı bir şey görseler veya şeker tavan şekilde olsa başlarlardı.Kızlar açlık şekerim 94 üzeri çıkıyor demiştim ya (96/97/98 bazen 100) diabetolojideyim insilin başlamak istedi . Ama kadın doktorumda bebekte su normal bebeğin kilosu normal va diye konuştu napacağım şaşırdım. L luckykus @Umayis sizde açlık nasıldı yoksa kendime başka doktor arayacağım galiba bunlar aşırı aşırı sıkı .
Şimdi siz giderseniz. Doğumda da kimseyi kabul etmezseniz. Eltin der bana geldi Şimdi kendisi doguruncada istemiyorum diyor der. Sen kesinlikle kimseyi kabul etmeyeceksen gitmemen gerekir.
Kuşum eltim değil eşimin ve abisinin arkadaşının eşi oluyor. Benim bireysel olarak buluşup oturduğum, gezdiğim biri değil. Hep birlikte denk gelirsek sohbet edip konuşuyoruz. Ama yine de hemcinsim sonuçta ben de hamileyim halden anlarım o yüzden gitmek istemiyorum. Hadi diyelim ben ve eşim gitmedik abisi gideceği için yine doğumdan sonra gelecekler. Her iki durumda da abisi mahvediyor bizim isteklerimizi.Daha 5 günlük ameliyatlı kadın oturamaz. Otursada 5 10 dakika onda da rahat oturamaz. Erkeklerin yanında rahat edemez. Gidilsede ayak üstü hayırlı olsun der sen şimdi dikişlisin rahatsız etmeyelim der çıkarsınız. İlla gidelim diyorsa eşin.
Kızlar 30 ile 32 haftalar bebeklerin en hareketli olduğu zamanlarmış sonrasında da hareketleri yavaşlıyormuş alanı daraldığı için33+0 aynı durumdayım gayet normalmiş. hareket edecek ama eskisi gibi fırık fırık dönmeler yok aartık cunku kocaman oldular annesiii
Benim de hiç yoktu cenemde 3 tane minik çıktı o olduğunu bile anlayamadım ilkin bu ne diye inşallah kaybolur sonra yaBenimde boynumda minicikti şimdi baya büyüdü bende çok merak ediyorum bunu
Evet büyüdükçe hareketlerde azalma diye çok duydum.. bu hafta gidicem kontroleO haftada normal diye biliyorum sanırım uykuya daha meyilli oluyorlar canım ama sen yine de doktoruna bi danış
Evet bende çok duydum. Hani başkası sorsaydı bende böyle yorum yazardım. Ama kendim yaşayınca bir tirsmadim değilCanım bebek büyüdükçe alanları daralıp hareketleri azalıyor diyorlar ben de tam bilmiyorum kızım erken doğmuştu ama genelde öyle okuyup, duymuştum
Evet eskiden bu çocuk ne zaman uyuyor ya derdik. En son ultrasona 1 ay önce girmiştik zamanı geldi zaten. Bu hafta gidicem sanırım içim rahat değil. İnsallah ciddi bir şey yoktur.33+0 aynı durumdayım gayet normalmiş. hareket edecek ama eskisi gibi fırık fırık dönmeler yok aartık cunku kocaman oldular annesiii
Arayıp tebrik etsen. Konuşmayı bitirmeden bebeğin 40 ı çıkınca görmeye geliriz şimdi sende rahat edemezsin diye düşündüm bebeğin de her şeye açık zamanları olduğu için 40 I çıkınca görmeye geliriz. Bende hamileyim o yüzden azda olsa anlıyorum falan desen. Ama eşin abisiyle gitmeye diretecek sanırım. Yani bilemedimKuşum eltim değil eşimin ve abisinin arkadaşının eşi oluyor. Benim bireysel olarak buluşup oturduğum, gezdiğim biri değil. Hep birlikte denk gelirsek sohbet edip konuşuyoruz. Ama yine de hemcinsim sonuçta ben de hamileyim halden anlarım o yüzden gitmek istemiyorum. Hadi diyelim ben ve eşim gitmedik abisi gideceği için yine doğumdan sonra gelecekler. Her iki durumda da abisi mahvediyor bizim isteklerimizi.
Evett dediğin gibi canım bende çok okudum. Ama başa gelince endişelenmiyor değilim. Allah korusun kordon dolanması olduğunda da hareketi kısıtlanıyormuş .Kızlar 30 ile 32 haftalar bebeklerin en hareketli olduğu zamanlarmış sonrasında da hareketleri yavaşlıyormuş alanı daraldığı içinDoktorunuza tabii ki danışın ama benim okuduğum yazı tam olarak buydu. Lioo
Canım bebeğin 1 yaş kaç aylık. Emziriyormusun. Benimde 17 aylık oğlum var. Ben 12 aylikken kesmiştim memeyiBen de varım kızlar, doğumdan önce falan buluşma ayarlarsanız gelirim. Ama benim 1 yaşında bebişim de var iki kişi geliriz
Aşkım bendededurum aynı aslında ve öğlen akşam yemekleri sonucum çok normal ama yinede saçma buldum insülin çıkışlarını. Perşembe perinatolojiye göstereceğim bakalım bana benim sonuçlarım aşırı uçuruk vs gelmiyor. Son zamanlarda 94 den genelde üstte ama sanki 110 larda çıkıyormuş gibi davranmaları tuafıma gitti sonra konuştum işte bebek normal vsvs neyse 2 hafta daha takipte kalalım dedi . Hayır yani eğer öyle illaha alınacak bir durum olsaydı beni dinlemezlerdi heralde aşırı tuaflar ya doğurup kurtulmak istiyorum ciddenCanım benim sabah açlık üç dört gündür 92-95-97 gibiydi bu sabah 102 çıktı. Bazen sabah açlık 100-105 arasında çıkıyor. Bugün öğlen 166 ya fırladı şekerim smoothie de farklı meyve kullandığım için tavan yaptırdım. Yarın kontrolüm var hem perinatoloji hem de endokrinle görüşeceğim, kesinlikle tek tük böyle yükseldiği için diyete devam edelim diyecekler. Amaaaa bebekte allah korusun farklı bir şey görseler veya şeker tavan şekilde olsa başlarlardı.
Benim sanırım 2 ayı geçmiştir banyoda genital temizlik yaparken elime bacak aramda böyle sivilce gibi bir şey geldi eşimi çağırdım baktı ben bu et beni dedi. Bi korktum ne bu ne alaka lazere giderken yoktu falan diye uzandım ayna tuttu eşim baktım et beni. Popomun arasında, bacak aramda bildiğin et beni var. Ben hiç gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyordum siz yazana kadar şaşırdım açıkçası.Kızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
Yok ki çiçeğim telefon numarası falan instagramdan da takipleşmiyoruz. İş işten geçti gidecekmiş abisi o yüzden geçmiş olsun eşimle bana doğumdan sonra diyorum.Arayıp tebrik etsen. Konuşmayı bitirmeden bebeğin 40 ı çıkınca görmeye geliriz şimdi sende rahat edemezsin diye düşündüm bebeğin de her şeye açık zamanları olduğu için 40 I çıkınca görmeye geliriz. Bende hamileyim o yüzden azda olsa anlıyorum falan desen. Ama eşin abisiyle gitmeye diretecek sanırım. Yani bilemedim
Evett dediğin gibi canım bende çok okudum. Ama başa gelince endişelenmiyor değilim. Allah korusun kordon dolanması olduğunda da hareketi kısıtlanıyormuş .
Aşkım yok korkutulacak bir şey yok yani ortada 150 üstü olsa derim ki sen bu işi diyetle halledemiyorsun lady kullan insülini. Ama gayette diyetle idare edebiliyorsun. Boşver balım bazı doktorlar evhamlı oluyor ona denk gelmişsin sen korkutma kendini.Aşkım bendededurum aynı aslında ve öğlen akşam yemekleri sonucum çok normal ama yinede saçma buldum insülin çıkışlarını. Perşembe perinatolojiye göstereceğim bakalım bana benim sonuçlarım aşırı uçuruk vs gelmiyor. Son zamanlarda 94 den genelde üstte ama sanki 110 larda çıkıyormuş gibi davranmaları tuafıma gitti sonra konuştum işte bebek normal vsvs neyse 2 hafta daha takipte kalalım dedi . Hayır yani eğer öyle illaha alınacak bir durum olsaydı beni dinlemezlerdi heralde aşırı tuaflar ya doğurup kurtulmak istiyorum ciddenbirde asla memmun değilim doktordan
Ya şokum cidden ne alakaymış bunlar böyleBendekiler büyümeye devam ediyordoğumdan sonra kuculmezse aldiririm gibi
Göğüs arasında da çıkmış benim asjsjsjsjsjsj popoda da var bı tek bende sanıyordum yalnız değilmişimYa şokum cidden ne alakaymış bunlar böylevallahi popomun arasında var üç dört tane bacak arama doğru genital yayılıyor geçmezse ordan zor aldırırım da hahajja
Eşinde gidecek mi? Eşin gitmeyecekse numarasını bulamazmisin. Bulursan ara biz o yuzden gelmedik diye. Ufaktan belli et bizede yeni doğan ken gelmeyin der gibiYok ki çiçeğim telefon numarası falan instagramdan da takipleşmiyoruz. İş işten geçti gidecekmiş abisi o yüzden geçmiş olsun eşimle bana doğumdan sonra diyorum.
Yaaaa allah korusun korkutma kendini doktor işlerin senin orada nasıl bilmiyorum ama bi doktora git baksınlar bebeğe iyi mi diye endişe ediyorum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?