Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
taytları şortları çekin gelin kızlar bi de muz alın yanınıza gerçi sürekli bişi ikram ediyolar sandivçler sütler pohacalar ama belki istemezsiniz ben alcam muz

Kızlar açlık şekerim 94 üzeri çıkıyor demiştim ya (96/97/98 bazen 100) diabetolojideyim insilin başlamak istedi . Ama kadın doktorumda bebekte su normal bebeğin kilosu normal va diye konuştu napacağım şaşırdım. L luckykus U Umayis sizde açlık nasıldı yoksa kendime başka doktor arayacağım galiba bunlar aşırı aşırı sıkı .

Teşekkür ederim balımm ben doğum tarihi de öne çeker sanıyordum
Neden sezaryen olacaktı? Rabb’im sağlık ve kolaylıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşAllah

Şimdi siz giderseniz. Doğumda da kimseyi kabul etmezseniz. Eltin der bana geldi Şimdi kendisi doguruncada istemiyorum diyor der. Sen kesinlikle kimseyi kabul etmeyeceksen gitmemen gerekir.

Daha 5 günlük ameliyatlı kadın oturamaz. Otursada 5 10 dakika onda da rahat oturamaz. Erkeklerin yanında rahat edemez. Gidilsede ayak üstü hayırlı olsun der sen şimdi dikişlisin rahatsız etmeyelim der çıkarsınız. İlla gidelim diyorsa eşin.

Kızlar iyimisiniz. 32+4 olduk. 2 3 gündür bebegimiin hareketleri ciddi düzeyde azaldı. Hani hareket ediyor mu evet ediyor hıçkırıyor. Ama baya azaldı. Eskiden maşallah günün çoğu saati hareketli idi can yakacak kadar. Ama şimdi o kadar değil hareket azalması korkulacak bir şey mi. Çok duydum ileri haftalarda yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olabiliyor diye. Bu hafta ultrasona gitmem lazım. Bi canım sıkılmadı değil.

aa bunu ben de yeni fark ettim dun, minik minik boynumun sag ve solunda birkac tane olusmus, bu da mi gebeliktenmis! var arkadas! ayy iyi ki yazdin canim, dur bi’ sorayim ben de cevreme. bilen eden vardir elbet.

Benim genelde 70-80 falan çıkıyor ama doktorum 95 olsa da normal demişti. İnsülin için bu değerler sanki az gibi kuzum. Başka doktora da görün derim böyle durumlarda tek doktor yeterli olmayabilir

O haftada normal diye biliyorum sanırım uykuya daha meyilli oluyorlar canım ama sen yine de doktoruna bi danış

Evet haklisin herkes bir olmuyor her hamilelikte öyle. İlk gebeliğim de mide bulantım çoktu, suyu dahi 5dkka tutmazdi midem. Buna rağmen 13kilo almistim. Ama bunda iştahsizlik çok yasiyorum ilk başlarda bulanti simdi mide yanmasi ve sıcaklar derken az az yiyorum belki ondandir. Sağlikli olsunlar da gerisi olur gider

Benim genelde 70-80 falan çıkıyor ama doktorum 95 olsa da normal demişti. İnsülin için bu değerler sanki az gibi kuzum. Başka doktora da görün derim böyle durumlarda tek doktor yeterli olmayabilir
Aşkım banada fazla geldi . Kabul etmedim 98 le insülin biraz fazla abartı gibi farklı doktora bakıcam galiba . Zaten doktorun kendisini göremiyorum hemşiresiyle muhatabım o soruyor o yapıyor.

canim ben seker yuklemesi yaptirmadim, annem diyabet hastasi oldugu icin bastan beri ara ara olcuyorum, cok yuksek degerlere rastlamadim o nedenle gerek yok dedi doktor da. son birkac haftadir ama misal bi’ kere aclik 108 cikti, ara ara da 94-96 oluyor, tokluk 161-151-141 gibi ilginc bir ucleme oldu bu uc gundur, sinirli ya da stresli oldugumda yukselebiliyor, bir de kahvaltida ucunu kacirdim yemenin ona ragmen doktorum sonrasinda normal seviyeye dustugu icin ilaca falan gerek yok, sakin kalmaya bakacaksin, tatliyi da canin cok cekiyorsa kontrollu ye, sonra bol su, yogurt vs. ile dengele yeter dedi. sen tabii tum degerlerinle birlikte kontrol ettir ama ornek olmasi acisindan paylastim.

LadyNurr bende ne kadar doğru bilmiyorum aslında. Genelde ilk üç ay olur öğürme bulantı vs. Bende son üç ayda başladı iyi mi?
Bende doktorun şeker konusunda abarttığını düşünüyorum bence de başka doktorlardan görüş almalısın. Benim baba tarafım komple diyabetli biraz bilgim var ona dayanenrak senin şekerin normal

Kuzum saçma abartı geldi neymiş 94 dün üzeriymiş yinede 95/96 lar bir kaç kezde 100 ler geldi . Neyse sonra sinir oldum ve konuştum daha yeni yapılmış şeker değerlerim vardı hematolojide gösterdim . Geri adım attılar neyse bir sonraki doktor kontrolüne kadar bakalım dedi .

Kuzum bencede normal yani yemeklerden sonra 120 felan geliyor. Bir hemşire geçen gittiğimde sabah yerinden kalkar kalkmaz ölçüm yap demişti Buda sabah kahvaltı öncesi dedi. Kendileri bile ne dediklerini bilmiyorlar . Sabah kalkar kalkmaz tuvalete bile gitmeden elimi yıkayıp şeker bakmamı istersen ne kadar doğru sonuç verirki . Zaten çok çok ısrarcı olmadılar tuaf ama bir sonraki randevuya kadar izleyelim dediler . Demekki olmasada olurmuş

Ben de 40 ı çıkmadan gitmek istemiyorum 20 gün bile değil cinnete gelicem az kaldı yani çok sorumsuzca düşünüyor (abisi) allah bilir benim çocuğum olunca neler yapmak ister düşündükçe delircem
Ben kızımda kimseyi kabul etmemiştim bebek görmesine geldiklerinde kızım 4 aylıktı. Ne gerek var böyle şeylere ya hediye de biraz bekleyiversin

Evet bendede çoğaldı bende gebelik sonrası ya aldırmayı yada yaktırmayı düşündüm

Canım bebek büyüdükçe alanları daralıp hareketleri azalıyor diyorlar ben de tam bilmiyorum kızım erken doğmuştu ama genelde öyle okuyup, duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…