Sen ikna edersin, aklına koyduğun her şeyi başarırsın djcjdjjd ben beş gün diyince hadi 20 olsun dedim yaniBen de 40 ı çıkmadan gitmek istemiyorum 20 gün bile değil cinnete gelicem az kaldı yani çok sorumsuzca düşünüyor (abisi) allah bilir benim çocuğum olunca neler yapmak ister düşündükçe delircem
güven hastanesinde , aşağıya programı bıraktımAy çok sinir bozucu bana arkadaşım şakasını yaptı dede isimlerini koyarsınız diye isim belli değil henüz diye o bile sinir bozucu
Ay ben onu ilk duyduğumda çok beğenmiştim ama eşimle başka isimler vardı öncesinde aklımızda o düşünmedi ben de koyabilirdim yoksa güzel isim
Ben son 1 aydır kilo almadım hatta sın 2 haftada 300 gram civarı verdim sanırım bebiş iyi ise gelişimi kiloya çok takılmamak lazım
Ben de gitmedim ama gidilir heralde çalışıyorum ben izne çıkınca giderim diye düşünüyordum
Ay nerde acaba bana yakınsa ben de düşünebilirim belki Ankara dayım
Biraz küçük canım daha ya en azından 15 gün falan olsa hem anne iyileşir hem bebiş işe birbirilerine alışırlardı, ama illa gidilecekse en azından kapıdan hediye verip çıkmak gibi 10 dk hemen bebeğe falan çok dokunmadan
ben doguran arkadaşlarımı arıyorum diyorum ki biz hediyemizi getirmek istiyoruz asla da alınıp gücenmeyiz iyi misin gelelim mi 40 ını bekleyelim mi nasıl arzu edersen öyle yapalım diyorum kimi gel diyo kimi 40 ı gel diyo ona göre gidiyorum. siz de anneyi arayıp sorun ayıp degil. sahsen sorulması benim hosuma giderKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Eşimin ve abisinin yakın arkadaşının eşi doğum yaptı daha kadın doğum yapalı 5 gün oldu. Bugün abisi tutturdu gidip bebeği görelim hediyemizi takalım diye… Eşimle biz hediyemizi aldık sorun yok gidip takarız da takmasına ama daha 40 ı çıkmamış kadının evine cümbür cemaat gidilmesi taraftarı asla değilim. Şurda ekim ayında bana da bu şekilde gelinmesini istemem ki ben eve misafir kabul etmek istemiyorum. Ne açıkçası kimseyi ağırlayabilirim ne de bebeğimi hasta edebilirim. Dokunulsun dahi istemiyorum bırakın kucağa alınıp sevilmesini… Ne yapabilirim şimdi ben bu durumda?
Eşinizle mi gideceksiniz? Eşli olabiliyor mu biliyor musunuz?güven hastanesi ben de orda olacagım
bi kere daha gittim ayrancıdakine ona eşli gelenler vardı ben yalnız gitmiştim bilsem eşimi götürürdüm. bu çayyolu kampuste bu sefer hamile yogası falan var o yüzden tek gidicem. şöyle söyliyim 50 kadın varsa 5 inin kocası falan vardı onlar da of pof oturuyolardı :)Eşinizle mi gideceksiniz? Eşli olabiliyor mu biliyor musunuz?
İşte benim direkt arkadaşım değil arkadaşım olsa ararım sorarım biz denk geldiğimiz zaman oturup sohbet ediyoruz, instagramdan dahi takipleşmiyoruz. Eşimin ve abisinin arkadaşının eşi ve çocuğu oluyor. Ben sadece hamile biri olarak aynı yoldan geçmiş biri olarak empati kuruyorum ve gitmek istemiyorum. Ama ikna da zor edecek gibi duruyorum bakalım hayırlısı artık.ben doguran arkadaşlarımı arıyorum diyorum ki biz hediyemizi getirmek istiyoruz asla da alınıp gücenmeyiz iyi misin gelelim mi 40 ını bekleyelim mi nasıl arzu edersen öyle yapalım diyorum kimi gel diyo kimi 40 ı gel diyo ona göre gidiyorum. siz de anneyi arayıp sorun ayıp degil. sahsen sorulması benim hosuma gider
Bizim doktorumuz da benzer mini bir egitim yapmisti eşli katilmişti herkes ama eşler yani çok alakasız kalmıştı aynı şekilde:) bir arayayim bakayim hala kontenjan varsa ben de kayit olayim. Belki orada gorusuruz:)bi kere daha gittim ayrancıdakine ona eşli gelenler vardı ben yalnız gitmiştim bilsem eşimi götürürdüm. bu çayyolu kampuste bu sefer hamile yogası falan var o yüzden tek gidicem. şöyle söyliyim 50 kadın varsa 5 inin kocası falan vardı onlar da of pof oturuyolardı :)
merhaba ben mağdurlarından biri de benim. boynum sanki lekeli gibi nokta nokta et beni doldu. evet geçiyormuş çok büyük cogunlugu, annemde de olmus 2 tane falan falmıstı onu da yaktılar geçti hemen dedi dogum sonrası geçecekmiş bakalım inşallahKızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
Erkolar yormaya devam ediyorYok hiç görüşmedik daha gitmedik bir yere. Direkt evlerine gitmek istiyorlar ben istemiyorum hiçbir şekilde gitmek.
Hahah çok zor canım çokkkkkkkk bunda başaramıyorumSen ikna edersin, aklına koyduğun her şeyi başarırsın djcjdjjd ben beş gün diyince hadi 20 olsun dedim yanikız bizde kırkı çıkmadan hiçbir erko varlığı ya da misafir eve gelemez bu arada, kadın ve bebek rahatsız olur diye. Benim babam bile Umayda geldi ertesi gün gitti acil doğum olunca yani düşün, dedi ki bana kızım beni yanlış anlama ama rahat edemezsin biz dönelim Umay küvözden çıkınca geliriz demişlerdi tabi kısmet olmadı da olsun yani
Bende normalde bir iki tane vardı ama boynumda çoğaldı bi yedi sekiz tane çıktı annem onlar düşer dediKızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
bence de ankaradaki bütün ekim anneleri görüşelim tanışalım hem birlikte emzirme kulübü kurar buluşur bebişleri emzirir birlikte lohusa depresyonuna gireriz destek oluruz birbirimize aktivite olurBizim doktorumuz da benzer mini bir egitim yapmisti eşli katilmişti herkes ama eşler yani çok alakasız kalmıştı aynı şekilde:) bir arayayim bakayim hala kontenjan varsa ben de kayit olayim. Belki orada gorusuruz:)
Ay ben çok varım böyle bir seyebence de ankaradaki bütün ekim anneleri görüşelim tanışalım hem birlikte emzirme kulübü kurar buluşur bebişleri emzirir birlikte lohusa depresyonuna gireriz destek oluruz birbirimize aktivite olur
Ay eğer öyleyse çok iyi, şeker de et benine sebep oluyor diyorlar. O yüzden kilo verince belki gider diye düşünmüştüm. koltuk altında çıkanlar çok can sıkıcı..merhaba ben mağdurlarından biri de benim. boynum sanki lekeli gibi nokta nokta et beni doldu. evet geçiyormuş çok büyük cogunlugu, annemde de olmus 2 tane falan falmıstı onu da yaktılar geçti hemen dedi dogum sonrası geçecekmiş bakalım inşallah
şekerim hiç yok ailede de yok şeker hastası hatta anti şekeriz hepimiz tıfıl cılız tipleriz ben şekerden olabildigini ilk kez duydum şeker yüklemem falan gayet iyi geldi benim ama memişlerde bide boynumda cok cıktı, hatta eşim ilk kene sandı gece ödü koptu ahahhaha çok komiktiKızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
Ay eğer öyleyse çok iyi, şeker de et benine sebep oluyor diyorlar. O yüzden kilo verince belki gider diye düşünmüştüm. koltuk altında çıkanlar çok can sıkıcı..
bence de ankara anneleri toplanın kaynana çekiştirmeden emzirme dertlerine buluşalım ohh kimse de birbirini önceden tanımıyo rahat rahat psikolog seansı gibi olur vallaAy ben çok varım böyle bir seye
Evet canım kıza da bakalım ne yapcazÇok güzel erkek ismi seçmişsiniz arkadaşım. Kız ismi seçmek çoook zoryıllar önce asya ismini çok severdim. Kızım olursa koyucam derdim. Sonra vazgeçtim
Benim bildiğim ankara’da ve burada olan iki kişi var. A ayseipekalp25bence de ankara anneleri toplanın kaynana çekiştirmeden emzirme dertlerine buluşalım ohh kimse de birbirini önceden tanımıyo rahat rahat psikolog seansı gibi olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?