Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ben de 40 ı çıkmadan gitmek istemiyorum 20 gün bile değil cinnete gelicem az kaldı yani çok sorumsuzca düşünüyor (abisi) allah bilir benim çocuğum olunca neler yapmak ister düşündükçe delircem
Sen ikna edersin, aklına koyduğun her şeyi başarırsın djcjdjjd ben beş gün diyince hadi 20 olsun dedim yani kız bizde kırkı çıkmadan hiçbir erko varlığı ya da misafir eve gelemez bu arada, kadın ve bebek rahatsız olur diye. Benim babam bile Umayda geldi ertesi gün gitti acil doğum olunca yani düşün, dedi ki bana kızım beni yanlış anlama ama rahat edemezsin biz dönelim Umay küvözden çıkınca geliriz demişlerdi tabi kısmet olmadı da olsun yani

güven hastanesinde , aşağıya programı bıraktım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-11 at 09.31.39.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 15
ben doguran arkadaşlarımı arıyorum diyorum ki biz hediyemizi getirmek istiyoruz asla da alınıp gücenmeyiz iyi misin gelelim mi 40 ını bekleyelim mi nasıl arzu edersen öyle yapalım diyorum kimi gel diyo kimi 40 ı gel diyo ona göre gidiyorum. siz de anneyi arayıp sorun ayıp degil. sahsen sorulması benim hosuma gider

Eşinizle mi gideceksiniz? Eşli olabiliyor mu biliyor musunuz?
bi kere daha gittim ayrancıdakine ona eşli gelenler vardı ben yalnız gitmiştim bilsem eşimi götürürdüm. bu çayyolu kampuste bu sefer hamile yogası falan var o yüzden tek gidicem. şöyle söyliyim 50 kadın varsa 5 inin kocası falan vardı onlar da of pof oturuyolardı :)

Kızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?

İşte benim direkt arkadaşım değil arkadaşım olsa ararım sorarım biz denk geldiğimiz zaman oturup sohbet ediyoruz, instagramdan dahi takipleşmiyoruz. Eşimin ve abisinin arkadaşının eşi ve çocuğu oluyor. Ben sadece hamile biri olarak aynı yoldan geçmiş biri olarak empati kuruyorum ve gitmek istemiyorum. Ama ikna da zor edecek gibi duruyorum bakalım hayırlısı artık.

Bizim doktorumuz da benzer mini bir egitim yapmisti eşli katilmişti herkes ama eşler yani çok alakasız kalmıştı aynı şekilde:) bir arayayim bakayim hala kontenjan varsa ben de kayit olayim. Belki orada gorusuruz:)

merhaba ben mağdurlarından biri de benim. boynum sanki lekeli gibi nokta nokta et beni doldu. evet geçiyormuş çok büyük cogunlugu, annemde de olmus 2 tane falan falmıstı onu da yaktılar geçti hemen dedi dogum sonrası geçecekmiş bakalım inşallah

Hahah çok zor canım çokkkkkkkk bunda başaramıyorum yaaaa baban benim babam gibi ah minnoş babaların ince düşünmesi yok mu

Bende normalde bir iki tane vardı ama boynumda çoğaldı bi yedi sekiz tane çıktı annem onlar düşer dedi

Bizim doktorumuz da benzer mini bir egitim yapmisti eşli katilmişti herkes ama eşler yani çok alakasız kalmıştı aynı şekilde:) bir arayayim bakayim hala kontenjan varsa ben de kayit olayim. Belki orada gorusuruz:)
bence de ankaradaki bütün ekim anneleri görüşelim tanışalım hem birlikte emzirme kulübü kurar buluşur bebişleri emzirir birlikte lohusa depresyonuna gireriz destek oluruz birbirimize aktivite olur

Kızlar şimdi değişik bir konu açacağım. Gebelikte et benleri bazı kişilerde çok artıyormuş, benim de öyle oldu. Hatta gebelikten önce yoktu hiç hatırlamıyorum, özellikle koltukaltı ve boyunda.. bunlar gebelikten sonra düşer mi? hiç biliyor musunuz?
Ay eğer öyleyse çok iyi, şeker de et benine sebep oluyor diyorlar. O yüzden kilo verince belki gider diye düşünmüştüm. koltuk altında çıkanlar çok can sıkıcı..

şekerim hiç yok ailede de yok şeker hastası hatta anti şekeriz hepimiz tıfıl cılız tipleriz ben şekerden olabildigini ilk kez duydum şeker yüklemem falan gayet iyi geldi benim ama memişlerde bide boynumda cok cıktı, hatta eşim ilk kene sandı gece ödü koptu ahahhaha çok komikti

bence de ankara anneleri toplanın kaynana çekiştirmeden emzirme dertlerine buluşalım ohh kimse de birbirini önceden tanımıyo rahat rahat psikolog seansı gibi olur valla
Benim bildiğim ankara’da ve burada olan iki kişi var. A ayseipekalp25 Pembeintraket gebelik okulunda bulusmaz miyiz:)

Ben aradim bu arada hala kontenjan varmis 50-60 kisi oluyoruz dediler kayit oldum. Hamile yogasi da yapilacagi icin rahat bir seyler giymeyi tavsiye ediyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…