Aşkım eşimin abisi bekar, açık ve net söylemek gerekirse de aşırı problemli egoist biri. Eşim çok sakin, anlayışlı, eğlenceli yani çok şükür abisinin tam tersi. Aile olarak benim kocayı hep alttan alması gereken kişi olarak yetiştirmişler ki benim eşim hiç kimseyi kırmaz, hayır diyemez, bağırma huyu dahi yok. Benden de hayatım aman alttan alalım aman şöyle aman böyle diyerek hep kendisine destek olmamı bekler. 5 senedir hayatlarındayım ailesiyle yaşamadığımız sorun kalmadı. Yani şurada anlatmaya kalksam herkes çekirdeğini alır kızılcık şerbeti izler gibi beni dinlerBende uyar gitmeyin diyecektim illa biri gidiyor diye sizde gitmek zorunda değilsiniz ki. Hediyeyi sonrada verirsiniz ki ben hediye bile istemiyorum mesela yeterki kimse gelmesin diyesende hediyeni yolla ben yeni doğum yaptın diye gelemiyorum de belki eltin falan anlar da gelmez. Eşin seni düşünmeli bu durum da
Sen gitme ahahaha ay arada kalmak zor gidecen mecburen öyle görünüyorAşkım eşimin abisi bekar, açık ve net söylemek gerekirse de aşırı problemli egoist biri. Eşim çok sakin, anlayışlı, eğlenceli yani çok şükür abisinin tam tersi. Aile olarak benim kocayı hep alttan alması gereken kişi olarak yetiştirmişler ki benim eşim hiç kimseyi kırmaz, hayır diyemez, bağırma huyu dahi yok. Benden de hayatım aman alttan alalım aman şöyle aman böyle diyerek hep kendisine destek olmamı bekler. 5 senedir hayatlarındayım ailesiyle yaşamadığımız sorun kalmadı. Yani şurada anlatmaya kalksam herkes çekirdeğini alır kızılcık şerbeti izler gibi beni dinlerBebek görmeye gidilecek denildiği için de eşim tamam abi demiş (hayır ne zaman dedi ki zaten) Konuşuyorum bana haklısın gidilmemesi gerekiyor ama abim işte ne diyebilirim cevabından başka bir şey veremiyor. Yani sorduğum soru basit gibi olsa da bizim resmen bütün günümüzü stres altında geçirmemize neden oldu. Hep böyle oluyor abisiyle alakalı olan biten şey de beni de dahil ediyor ve beni de strese sokmuş oluyor. Ki ben de eşim de asla ama asla gelenek göreneklere bağlı birileri değiliz takı toka hediye bizlik değil. İçimizden gelene alırız, götürürüz ama kimseden de bir şey beklemeyiz. Ama işteeeee gel gör ki durum böyle.
Kız ben gitmiycem ama eşim abisi gidecek yine bir halta yaramıyor ki onlar gitti diye doğum sonrası ağlayarak yazarım buraya bize geldiler bebek görmeye cümbür cemaat diyeSen gitme ahahaha ay arada kalmak zor gidecen mecburen öyle görünüyor
Sizin yaptığınız en güzeli ve olması gereken.Allah sana sabır versin ben hiç çekemem öyle kendim de bunu eşime yapmam ikimiz de ilk önce kendimizi evliliğimizi düşünürüz. Kaynanam çok sakindir 8 eltiyiz ama hiç birimize bişey diyemez diğerlerinden çok korkar ama oğullarını sessizce yönlendirmeye çalışır biz nişanlıyken de bi iki kez eşime denedi eşim hayır diyip susturdu yoksa elinde olsa gideceğimiz yere kadar karışır bize demez oğlullarına der ama elhamdulillah eşim sadece beni dinler. Bende anneme asla izin vermem bişeyime karışmasına ki eşim annemi ve babamı çoook sever ama yine de anneme en ufak şeyde bile karışma derim yani evlilikte öyle de olmalı.
Üzüldüm halimizeEşlerimiz gerçekten benziyor… Uzak oturmanız çok ama çok güzel yakın otursanız belki daha da çekilmez olurdu öyle düşündüm bir an. Bizim resmen aramızda 1 sokak var ve eşim böyle bir karakterde. Gerçekten allah bir şekilde sabır veriyor da çekiyorum yoksa çok zor böyle sabretmek.
Ayyyy yok yok allah korusun allah mutluluğunuzu bozmasın bebeğinizle mutlu, huzurlu aileniz olsunYakın olsak boşanmıştık sanırım
Allah yardımcımız olsun
Amiiin hepimizinnn canımcım...Ayyyy yok yok allah korusun allah mutluluğunuzu bozmasın bebeğinizle mutlu, huzurlu aileniz olsun
Ayy kıyamam ya bu kaşıktan bile niye o kadar fırlamiş ki az kaldı neyseki doğumdan sonra Önümüze geleni yeriz az daha sabırBende sabah nefsimi kırmak için 1 tatlı kaşığı dondurma yedim 189 çıktı dedim lanet olsun böyle işe bari çok yeseydim
Kızz anam bu değerler neOf gerçekten bize kıyamam ya hahaha sanki dünyaları yedik ya da adam öldürdük değerlere bak+ LadyNurr
sorma ya benim eşimde artık eve bişey almiyor görürümde canim çeker diye bugün almiş bulundu azcik ye bişey olmaz dedi şok oldukOf gerçekten bize kıyamam ya hahaha sanki dünyaları yedik ya da adam öldürdük değerlere bak+ LadyNurr
Aşkım gidilmez be çok erken . Ben en yakın arkadaşıma bile 1 ay sonra gittimKız ben gitmiycem ama eşim abisi gidecek yine bir halta yaramıyor ki onlar gitti diye doğum sonrası ağlayarak yazarım buraya bize geldiler bebek görmeye cümbür cemaat diye
Direne direne bebitolarımızı kazanacağız hajsj sonra allah ne verdiyse acısını çıkartıp yiyeceğiz valla nefsimiz körelene kadarKızz anam bu değerler nenapacaz biz ya harbi
üf öyle oluyor zaten allah aşkına tüm simit yesen tamam anlarım da bir parça bile etkiliyor. Neyse az kaldı kızçelersorma ya benim eşimde artık eve bişey almiyor görürümde canim çeker diye bugün almiş bulundu azcik ye bişey olmaz dedi şok oldukbari bi simit yeseydim içim yanmazdi
Ben de öyle gitmiştim kendi yakın arkadaşıma söylemiştim de gelmem sana bilgin olsun aramam da sen ara yaz müsait oldukça ben bi 40ın çıksın öyle gelirim demiştimAşkım gidilmez be çok erken . Ben en yakın arkadaşıma bile 1 ay sonra gittim
Ahahahhaha bana şimdiden doğumdan 6hafta sonra şeker yüklemesi diye başladılarDirene direne bebitolarımızı kazanacağız hajsj sonra allah ne verdiyse acısını çıkartıp yiyeceğiz valla nefsimiz körelene kadar
üf öyle oluyor zaten allah aşkına tüm simit yesen tamam anlarım da bir parça bile etkiliyor. Neyse az kaldı kızçeler
Vay anam vay o kadar muhabbete ne gerek varSizin yaptığınız en güzeli ve olması gereken.
Ben kendi ailemi hiç karıştırmam işlerime. Bekarken de böyleydim. Üniversiteden beri ayrı yaşıyordum. Yurt dışındaydı bir ayağım. Ama çok farklı kültürden bir evlilik yaptım. Nerede oldugumuzdan, yediğimiz yemeğe kadar soruyor eşime kayınvalidem, eşim yuvarlak yanıt veremiyor ve bunu muhabbet konusu sanıp her soruya masumca yanıt veriyor.Ve ona göre bu çok normal bir konuşma. Her sabah eşimi işteyken arar annesi. Sekmez bir gün. Bir erkek ve annesi her sabah ne konuşabilirler bilmiyorum. Sanırım annesi oğlu ile dertleşiyor(dedikodu yapıyor ) İlk zamanlar eşim kendiliğinden yapıyor birseyleri sanıyordum, mesela bir yere gitmede ısrarlar vs sonra anladım ki Yönerge ile yapıyormuş. Bu konuyu nasıl çözeceğimi bilemiyorum... elimden gelen eşimin tek akrabasının dahi olmadığı memleketime taşınmak oldu
Benim şeker değerim baya yüksek ve malesef gebelik sonrası kalıcı olabilirmiş o yüzden kaçamak bile yapmıyorum ama bi tatlı kaşığı da bu hale getirmez diye düşünmüştümAyy kıyamam ya bu kaşıktan bile niye o kadar fırlamiş ki az kaldı neyseki doğumdan sonra Önümüze geleni yeriz az daha sabır
Doğrusu o aşkım aynen bende aynı kafadayımBen de öyle gitmiştim kendi yakın arkadaşıma söylemiştim de gelmem sana bilgin olsun aramam da sen ara yaz müsait oldukça ben bi 40ın çıksın öyle gelirim demiştim
Temmuz 18 de 1 yaş oldu canım 13 aylık olmak üzere. Benim kızım emmedi canım ilk üç ay falan anne sütü aldı, benim hiç yetecek kadar sütüm olmadı. Mama içiyor. Mama artı ek gıda şu anCanım bebeğin 1 yaş kaç aylık. Emziriyormusun. Benimde 17 aylık oğlum var. Ben 12 aylikken kesmiştim memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?