Evde alet varsa ölçmeni öneririm yemekten 1 ve 2. saatte. Benim gözüme vuruyor şekerim çıktığı zaman resmen sarhoş gibi bakıyorum hissediyorum da bunu kafam, gözüm gidiyor yani…Kızlar benim 2 gündür akşam yemeğinden sonra çok uyku basıyor böyle koltuğa uzanıyorum direniyorum ama gözlerim gidiyor sonra yarım saat sonra falan uyanınca çok halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum diğer öğünlerde olmadı ama bu şeker yükselmesi mi acaba
Benim doktorum 38de yapmak istediğini söyledi. Zorla yapamam ama yapılmasını tavsiye ediyorum çünkü çatı dar olunca doğum sırasında omzu, kolu kırılan çok bebek var, kendim de bizzat şahit oldum bebeği riske atmaya hiç gerek yok bence dedi. Nasıl oluyor ki acaba sanırım acı veriyormuş birazKızlar çati muaynesi her doktor yapiyormu acaba ben doktoruma sormadim henüz erken diye ama Siz ne düşünüyosunz bu konuyla ilgili?
Parmakla yapılıyorBenim doktorum 38de yapmak istediğini söyledi. Zorla yapamam ama yapılmasını tavsiye ediyorum çünkü çatı dar olunca doğum sırasında omzu, kolu kırılan çok bebek var, kendim de bizzat şahit oldum bebeği riske atmaya hiç gerek yok bence dedi. Nasıl oluyor ki acaba sanırım acı veriyormuş biraz
Ya alette yok evde, benim şeker yüklemesinde 2. Saat tokluk sınırda çıktı 10 gün sonra tekrar açlık tokluk bakalım dedi doktor yine 1. Saatte tokluk sınır altında ama sınıra yakındı 15 gün sonra tekrar açlık tokluk bakıldı normaldi ama böyle diyince şüphelendim bir ben de ama şöyle bir de elim ayağım tutmuyor dedim ya aç hissediyorum inanılmaz mesela ufak bir kek yedim kendime geldim sonrasında kalkabildim koltuktan çıkınca böyle oluyor muEvde alet varsa ölçmeni öneririm yemekten 1 ve 2. saatte. Benim gözüme vuruyor şekerim çıktığı zaman resmen sarhoş gibi bakıyorum hissediyorum da bunu kafam, gözüm gidiyor yani…
YaaaParmakla yapılıyorDaha önce bana yapıldı 20li haftalarda başka bir şikayetle acile başvurmuştum parmakla muayene etmişti hafif rahatsızlık ve acı duymuştum.
Yani şekerim çıktığı zaman bir şeyler yeme hissiyatım hiç olmadı. Elim kolum kalkmıyor, gözlerim yanıyor, saçma sapan bir ruh haline bürünüyorum konuşmak dahi istemiyorum. Herkeste şimdi farklı farklı semptom olacağı için net kestiremiyorum canım. Senin en son kurduğun cümlendeki olay benim şekerimin düşmesinde olan şey.Ya alette yok evde, benim şeker yüklemesinde 2. Saat tokluk sınırda çıktı 10 gün sonra tekrar açlık tokluk bakalım dedi doktor yine 1. Saatte tokluk sınır altında ama sınıra yakındı 15 gün sonra tekrar açlık tokluk bakıldı normaldi ama böyle diyince şüphelendim bir ben de ama şöyle bir de elim ayağım tutmuyor dedim ya aç hissediyorum inanılmaz mesela ufak bir kek yedim kendime geldim sonrasında kalkabildim koltuktan çıkınca böyle oluyor mu
15 ay aşılama tedavisi gördüm spekulumlar, kateterler havada uçuştuYaaaHafifse sorun değil ama bazıları çok acı verdiğini söylüyor. Sanırım kişinin acı eşiğine de bağlı
Ben de bir kez aşılama yaptırdım bir kez de rahim filmi çektirdim dayanabildim, ozaman bana da zor gelmez inşallah, tabi o günleri görebilirsem15 ay aşılama tedavisi gördüm spekulumlar, kateterler havada uçuştuO yüzden sanırım en kötüsünü gördüğüm için çok gıkım çıkmadı. Uzun sürmüyor zaten acı eşiği düşük olanlar bile bence korkmamalı kısa süren bir işlem
Oyyy rahim filmini hiç söyleme o daha beter bak tüylerim diken diken olduBen de bir kez aşılama yaptırdım bir kez de rahim filmi çektirdim dayanabildim, ozaman bana da zor gelmez inşallah, tabi o günleri görebilirsem
Bende şimdiden başladılar aşkım ya yada yok yaptırmıyorum diyeceğim zaten endokrin ve hematoloji uzun vadda sürekli bakıyor in altında çıkmış benim uzun vaadeOf dursun bi onlar da sinir etmesinler insanı
Olabilir canım .. benimde yemeklerden sonra uykum geliyorduKızlar benim 2 gündür akşam yemeğinden sonra çok uyku basıyor böyle koltuğa uzanıyorum direniyorum ama gözlerim gidiyor sonra yarım saat sonra falan uyanınca çok halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum diğer öğünlerde olmadı ama bu şeker yükselmesi mi acaba
Benim doktorum sürekli elle muayne yapıyor 12 ci haftadan berri rahim ağzını hep elle ölçtüKızlar çati muaynesi her doktor yapiyormu acaba ben doktoruma sormadim henüz erken diye ama Siz ne düşünüyosunz bu konuyla ilgili?
Baktırcaz aşkım doğumdan sonra da yani hemen de değil bi dursunlar. Her ihtimale karşı yaptırmak lazım ama hemen değil benceBende şimdiden başladılar aşkım ya yada yok yaptırmıyorum diyeceğim zaten endokrin ve hematoloji uzun vadda sürekli bakıyor in altında çıkmış benim uzun vaade
Ya o yükleme bana çok ağır geliyor offBaktırcaz aşkım doğumdan sonra da yani hemen de değil bi dursunlar. Her ihtimale karşı yaptırmak lazım ama hemen değil bence
Idur bence artık yerleri iyice daraldığından ağrılar sık oluyorBugün 30+2 benim bebek, vajina ağrım var yani daha doğrusu iki bacak arasında ağrı hissediyorum. İdrara çıktıktan sonra silerken de sızlama hissediyorum. Arada karnım sertleşiyor, popoma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor. Son 2 saattir böyleyim. Tam olarak braxton hicks bu mudur? Nedir bu?
Yalancı sancı aşkım ama gelip gider normalde hep sabitmi böyle ?Bugün 30+2 benim bebek, vajina ağrım var yani daha doğrusu iki bacak arasında ağrı hissediyorum. İdrara çıktıktan sonra silerken de sızlama hissediyorum. Arada karnım sertleşiyor, popoma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor. Son 2 saattir böyleyim. Tam olarak braxton hicks bu mudur? Nedir bu?
Amiiin canım benim inşallahOyyy rahim filmini hiç söyleme o daha beter bak tüylerim diken diken olduinşallah göreceğiiiiiz vaktinde gelsin bebeklerimiz sağlıkla inşallah
Canım benim ilk gebeliğim de oğlum o kadar hareketliydi ki. Son 2güne kadar o kadar durmuyordu sürekli bi hareket dışardan belli oluyor baya oynatiyordu karnimi. Son 2gün karnım kaskatı kaldı ne yesem oynamiyordu falan. 39+5 Allah ım iyiki sancılanmışım meğer kordon dolanmış hemde 2kez.Evett dediğin gibi canım bende çok okudum. Ama başa gelince endişelenmiyor değilim. Allah korusun kordon dolanması olduğunda da hareketi kısıtlanıyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?