Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Benim gözlerime vuruyor biri görse madde bağımlısı zanneder abartmıyorum 200 e vuruyor zaten şekerim çıkınca tam çıkıyor bayık bakıyorum, gözlerim yanıyor çok kötü oluyorum.
Ay bende bende sanki ilaç yapmışlar gibi oluyorum gözlerim yanıyor kırmızı oluyor başım yanıyor halsiz oluyorum o an biri bana kötü bişey yapacak olsa kılımı kıpırdatmam o derece oluyorum eşim korkuyor hemen

Plasentan önde mi ? Yani şöyle hissediyorsan ara ara az az sıkıntı yok . Olabilir canım bebeiş kendi pozisyonunu sevmiştir ve çok oynamıyordur ..
Hayır canım arkada dedi doktorr bi kç gündür ypruldum biraz ondan olabilir mi acaba :)
Evet ya dikkat etmeye başlıyorum bnde öyleymiş doktor çok hafif dedi önemsemedi ama dikkat etmekte fayda var.. içim rahatladıı yaa hissetmeye başldığımdan beri hep geceleri sakinn yani ben uyku moduna geçtiğimde sanki oda uyuyorr hiç yok gibi oluyorr :))

Korkulmayacak gibi değil ki gerçekten korkutur insanı ya allah korusun vurmasa keşke gözümüze falan iyi değil hiç

Bu sancı oluyor ama düzenli değil. Benim kasılmalarım da sancı olmuyor bi kere olmuştu oda sırtımdan vurmuştu. Genel de karnım sertleşir basınç olur nefes darlığı yaşarım. Düzenli olup olmamasına dikkat et. Belki de bebiş baş asagı durdugu için baskı yapıyor oda hem vajina hem makat ağrısı yapıyor olabilir. Ama devam ederse sabah doktoruna bildir kuzum braxton hicks ağrılı olmaz bence düzenli değil korkma

Sabit değil ama bi geliyor resmen inletiyor sonra gidiyor rahatlıyorum. Böyle böyle 2 saattir çekiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi anlayamadım, tedirgin de oldum.
Aşkım takip et bak bakalım 10 dakika bir vs gelirse sıkıntı

Evet okuduğum kadarıyla öyleymiş ama bilmiyorum belkide abartiyorlar yaşayip görcez bakalım

Ben de bir kez aşılama yaptırdım bir kez de rahim filmi çektirdim dayanabildim, ozaman bana da zor gelmez inşallah, tabi o günleri görebilirsem
Ayy rahim filminde ben çok kötü olmuştum benim sol tarafta hafif tıkanıklık vardı ben film çekildikten sonra çok fenalastim başım gözüm döndü karın ağrısından yuruyememiştim doktor Ağrı kesici filan vermişti o gün çok kötü geçmişti benim için hatırlamak bile istemiyorum

Hemşireler biraz saçmalamış gibi geldi bana en doğru ölcüm uyandıktan 1 ya da yarım saat sonra olan hani derler ya afyonun patladım o hesap. Aynen olmasa da olurmuş demekki. Bizim acilin saçmaliği gibi idrarımda protein kaçağı çıkmış beni eve gönderiyor sabah polikinlik muayenesine gelin diyor ya preklemsi olsa Allah korusun! Bende çıktım direk özelde kendi takipli doktoruma gittim. Çok şükür iyiyiz.

Rahim filminde anestezi almadın mı. Ben iki sefa çektim ikisinde de anestezi istedim ağrı çekmemek için. Ama uyanınca bile felaket ağrım vardı ilkinde serum falan yaptılar ikincisinde iyiydim

Rahim filminde anestezi almadın mı. Ben iki sefa çektim ikisinde de anestezi istedim ağrı çekmemek için. Ama uyanınca bile felaket ağrım vardı ilkinde serum falan yaptılar ikincisinde iyiydim
Yok canım birde özele gitmiştim düşün medikal parka bilindik hastane diye guvendik doktor hiç bilgi vermedi anestezi alabilirsin filan diye sormaları gerekiyormuş bana hiç demediler o gün eşim beni görünce şok geçirdi sana noldu dedi yüzüm bembeyazdı yürümek şöyle dursun o çekilen yerden kalkamadım ağrıdan baş dönmesinden temizlikçi kadına rica ettim eşimi çağırın diye herkes bıraktı gitti öyle bi kötü anım var yani sonra sonuç çıkmadı CD yok dediler filan hastaneyi şikayet ettik bidaha ücretsiz çekelim dediler ben dedim üstüne para verseniz o filmi bidaha çektirmem

Çok mahsur olmuşsun çektiğin acı da sana kalmış salaklara bak sorumsuz hastanelerden nefret ederim ya

Öncesinde düşme olurdu bazen çok açlığa dayanamam ama hamilelikte düşeceğine hiç imkan vermemişim sanki ama düşedebilir sanırım perşembe gidecektim doktora tekrar baktırayım bari şekere
Olabilir canım .. benimde yemeklerden sonra uykum geliyordu
Bir belirti dimi o ama sonrasında da bir şeylet yiyince kendime geldim anca en iyisi perşembe gidince tekrar baktırmak bakalım

Aa biz seninle aynıyız kız benimde sat 16.01.25 beklenen doğum 23 ekim 25 benimde oğlum olacak biz daha isim bulamadık.

Ben de 30+6 yarın. Aynı güncelleme bana da geldi. Ağrıdan çok karnımda sertleşme oluyor bende. Eğer düzensizse arada olup arada olmuyorsa yalancı kasılma denilen braxton hicks oluyormuş bu. Sol yanına uzanabilirsen uzanmak ve derin nefes alıp rahatlamak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…