Ay bende bende sanki ilaç yapmışlar gibi oluyorum gözlerim yanıyor kırmızı oluyor başım yanıyor halsiz oluyorum o an biri bana kötü bişey yapacak olsa kılımı kıpırdatmam o derece oluyorum eşim korkuyor hemenBenim gözlerime vuruyor biri görse madde bağımlısı zanneder abartmıyorum 200 e vuruyor zaten şekerim çıkınca tam çıkıyor bayık bakıyorum, gözlerim yanıyor çok kötü oluyorum.
Normal bence bazen sepsert oluyor karnım uzanınca geçiyorNormal midir yani böyle ağrılar
Hayır canım arkada dedi doktorr bi kç gündür ypruldum biraz ondan olabilir mi acaba :)Plasentan önde mi ? Yani şöyle hissediyorsan ara ara az az sıkıntı yok . Olabilir canım bebeiş kendi pozisyonunu sevmiştir ve çok oynamıyordur ..
Evet ya dikkat etmeye başlıyorum bnde öyleymiş doktor çok hafif dedi önemsemedi ama dikkat etmekte fayda var.. içim rahatladıı yaa hissetmeye başldığımdan beri hep geceleri sakinn yani ben uyku moduna geçtiğimde sanki oda uyuyorr hiç yok gibi oluyorr :))26. Haftalarda çoğumuzun öyledi camım genelde 28 de dğzene girmeye başlıyor hatta bu yüzden o haftalar bi kaç kez doktora bile gittim. Sorun yok bide bebek her zaman aynı enerjide olmaz Su fazlalığı da etkiliyor ona da dikkat et karbonhidrat ve şekeri azalt. İlla şekerin olmasına gerek yok dikkat et suyun için
Sabit değil ama bi geliyor resmen inletiyor sonra gidiyor rahatlıyorum. Böyle böyle 2 saattir çekiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi anlayamadım, tedirgin de oldum.Yalancı sancı aşkım ama gelip gider normalde hep sabitmi böyle ?
Korkulmayacak gibi değil ki gerçekten korkutur insanı ya allah korusun vurmasa keşke gözümüze falan iyi değil hiçAy bende bende sanki ilaç yapmışlar gibi oluyorum gözlerim yanıyor kırmızı oluyor başım yanıyor halsiz oluyorum o an biri bana kötü bişey yapacak olsa kılımı kıpırdatmam o derece oluyorum eşim korkuyor hemen
Bu sancı oluyor ama düzenli değil. Benim kasılmalarım da sancı olmuyor bi kere olmuştu oda sırtımdan vurmuştu. Genel de karnım sertleşir basınç olur nefes darlığı yaşarım. Düzenli olup olmamasına dikkat et. Belki de bebiş baş asagı durdugu için baskı yapıyor oda hem vajina hem makat ağrısı yapıyor olabilir. Ama devam ederse sabah doktoruna bildir kuzum braxton hicks ağrılı olmaz bence düzenli değil korkmaBugün 30+2 benim bebek, vajina ağrım var yani daha doğrusu iki bacak arasında ağrı hissediyorum. İdrara çıktıktan sonra silerken de sızlama hissediyorum. Arada karnım sertleşiyor, popoma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor. Son 2 saattir böyleyim. Tam olarak braxton hicks bu mudur? Nedir bu?
Bana görede erken ama biraz tırsıyorum benBiz daha hiç bu tarz konuları konuşmadık bence erken henüz konuşmak için öyle düşünüyorum. Yanlışta biliyor olabilirim tabii ki
Aşkım takip et bak bakalım 10 dakika bir vs gelirse sıkıntıSabit değil ama bi geliyor resmen inletiyor sonra gidiyor rahatlıyorum. Böyle böyle 2 saattir çekiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi anlayamadım, tedirgin de oldum.
Evet okuduğum kadarıyla öyleymiş ama bilmiyorum belkide abartiyorlar yaşayip görcez bakalımBenim doktorum 38de yapmak istediğini söyledi. Zorla yapamam ama yapılmasını tavsiye ediyorum çünkü çatı dar olunca doğum sırasında omzu, kolu kırılan çok bebek var, kendim de bizzat şahit oldum bebeği riske atmaya hiç gerek yok bence dedi. Nasıl oluyor ki acaba sanırım acı veriyormuş biraz
O çati muayenesi mi sayiliyor canım bilmediğim için soruyorumBenim doktorum sürekli elle muayne yapıyor 12 ci haftadan berri rahim ağzını hep elle ölçtü
Ayy rahim filminde ben çok kötü olmuştum benim sol tarafta hafif tıkanıklık vardı ben film çekildikten sonra çok fenalastim başım gözüm döndü karın ağrısından yuruyememiştim doktor Ağrı kesici filan vermişti o gün çok kötü geçmişti benim içinBen de bir kez aşılama yaptırdım bir kez de rahim filmi çektirdim dayanabildim, ozaman bana da zor gelmez inşallah, tabi o günleri görebilirsem
Hemşireler biraz saçmalamış gibi geldi bana en doğru ölcüm uyandıktan 1 ya da yarım saat sonra olan hani derler ya afyonun patladım o hesap. Aynen olmasa da olurmuş demekki. Bizim acilin saçmaliği gibi idrarımda protein kaçağı çıkmış beni eve gönderiyor sabah polikinlik muayenesine gelin diyor ya preklemsi olsa Allah korusun! Bende çıktım direk özelde kendi takipli doktoruma gittim. Çok şükür iyiyiz.Kuzum bencede normal yani yemeklerden sonra 120 felan geliyor. Bir hemşire geçen gittiğimde sabah yerinden kalkar kalkmaz ölçüm yap demişti Buda sabah kahvaltı öncesi dedi. Kendileri bile ne dediklerini bilmiyorlar . Sabah kalkar kalkmaz tuvalete bile gitmeden elimi yıkayıp şeker bakmamı istersen ne kadar doğru sonuç verirki . Zaten çok çok ısrarcı olmadılar tuaf ama bir sonraki randevuya kadar izleyelim dediler . Demekki olmasada olurmuş
Rahim filminde anestezi almadın mı. Ben iki sefa çektim ikisinde de anestezi istedim ağrı çekmemek için. Ama uyanınca bile felaket ağrım vardı ilkinde serum falan yaptılar ikincisinde iyiydimAyy rahim filminde ben çok kötü olmuştum benim sol tarafta hafif tıkanıklık vardı ben film çekildikten sonra çok fenalastim başım gözüm döndü karın ağrısından yuruyememiştim doktor Ağrı kesici filan vermişti o gün çok kötü geçmişti benim içinhatırlamak bile istemiyorum
Yok canım birde özele gitmiştim düşün medikal parka bilindik hastane diye guvendik doktor hiç bilgi vermedi anestezi alabilirsin filan diye sormaları gerekiyormuş bana hiç demediler o gün eşim beni görünce şok geçirdi sana noldu dedi yüzüm bembeyazdı yürümek şöyle dursun o çekilen yerden kalkamadım ağrıdan baş dönmesinden temizlikçi kadına rica ettim eşimi çağırın diye herkes bıraktı gitti öyle bi kötü anım var yani sonra sonuç çıkmadı CD yok dediler filan hastaneyi şikayet ettik bidaha ücretsiz çekelim dediler ben dedim üstüne para verseniz o filmi bidaha çektirmemRahim filminde anestezi almadın mı. Ben iki sefa çektim ikisinde de anestezi istedim ağrı çekmemek için. Ama uyanınca bile felaket ağrım vardı ilkinde serum falan yaptılar ikincisinde iyiydim
Çok mahsur olmuşsun çektiğin acı da sana kalmış salaklara bak sorumsuz hastanelerden nefret ederim yaYok canım birde özele gitmiştim düşün medikal parka bilindik hastane diye guvendik doktor hiç bilgi vermedi anestezi alabilirsin filan diye sormaları gerekiyormuş bana hiç demediler o gün eşim beni görünce şok geçirdi sana noldu dedi yüzüm bembeyazdı yürümek şöyle dursun o çekilen yerden kalkamadım ağrıdan baş dönmesinden temizlikçi kadına rica ettim eşimi çağırın diye herkes bıraktı gitti öyle bi kötü anım var yani sonra sonuç çıkmadı CD yok dediler filan hastaneyi şikayet ettik bidaha ücretsiz çekelim dediler ben dedim üstüne para verseniz o filmi bidaha çektirmem
Öncesinde düşme olurdu bazen çok açlığa dayanamam ama hamilelikte düşeceğine hiç imkan vermemişim sanki ama düşedebilir sanırım perşembe gidecektim doktora tekrar baktırayım bari şekereYani şekerim çıktığı zaman bir şeyler yeme hissiyatım hiç olmadı. Elim kolum kalkmıyor, gözlerim yanıyor, saçma sapan bir ruh haline bürünüyorum konuşmak dahi istemiyorum. Herkeste şimdi farklı farklı semptom olacağı için net kestiremiyorum canım. Senin en son kurduğun cümlendeki olay benim şekerimin düşmesinde olan şey.
Bir belirti dimi o ama sonrasında da bir şeylet yiyince kendime geldim anca en iyisi perşembe gidince tekrar baktırmak bakalımOlabilir canım .. benimde yemeklerden sonra uykum geliyordu
Aa biz seninle aynıyız kız benimde sat 16.01.25 beklenen doğum 23 ekim 25 benimde oğlum olacak biz daha isim bulamadık.Lioo cuğum rica etsem beni listeye ekler misin, eski hesabım “mlzdmr”di kapattım onu yeni bir hesap açtım.
Yaş 27
İlk çocuğum
Son adet tarihi 16.01.2025
Beklenen doğum tarihi 23.10.2025
4+5 te keseyi gördük
5+4te kalp atışını duyduk
Cinsiyet erkek
Bebeğimin adı Oğuz Kağan
Ayy sorma sonra tutuştular arıyorlar sürekli kusura bakmayın filan daha önunden gecermiyim hastaneninÇok mahsur olmuşsun çektiğin acı da sana kalmış salaklara bak sorumsuz hastanelerden nefret ederim ya
Ben de 30+6 yarın. Aynı güncelleme bana da geldi. Ağrıdan çok karnımda sertleşme oluyor bende. Eğer düzensizse arada olup arada olmuyorsa yalancı kasılma denilen braxton hicks oluyormuş bu. Sol yanına uzanabilirsen uzanmak ve derin nefes alıp rahatlamak iyi geliyorBugün 30+2 benim bebek, vajina ağrım var yani daha doğrusu iki bacak arasında ağrı hissediyorum. İdrara çıktıktan sonra silerken de sızlama hissediyorum. Arada karnım sertleşiyor, popoma bıçak gibi ağrı girip çıkıyor. Son 2 saattir böyleyim. Tam olarak braxton hicks bu mudur? Nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?