Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar şekerinizi bir parça simit dondurma bile etkiliyor mu
Çok zordur eminim canın istediğini yiyememek. Ne illet bir şeymiş yav. Neyseki az kaldı doğuma az dayanın
Hiç sorma et tavuk balık sebze yemekten midem bulandı. Tatlı yiyemiyoruz bari karbonhidrat yeseydik arada doyardık oda yok. İnşallah doğum sonrası bol bol yicem en çok nesquik istiyorum hastaneye götürcem

Hiç sorma et tavuk balık sebze yemekten midem bulandı. Tatlı yiyemiyoruz bari karbonhidrat yeseydik arada doyardık oda yok. İnşallah doğum sonrası bol bol yicem en çok nesquik istiyorum hastaneye götürcem
Benimde gözümde beyaz ekmeğin arasına salam tütüyor resmen

Selam kızlarr bi arkadaş söyledii sanırım bu gruptada yaşayan olmuş bende ekim veya kasım annesi olucağım Allahım nasip ederse dualarınızda benide unutmayın
26 haftalığım ama sanki bi haftadır bebiş sakinleştii daha çok hissedicem diye adepte ettim kendimi ondan sanırım evet hissediyorum arada döner gibi yapıyor pıtlatıypr ama önceden daha hareketli ve güçlüydü sanki sakinledii böyle durum yaşayan varmıı şeker yüklemem normal çıktı doktor hafif su fazla ama önemli değil dedi testte temiz çıkınca onla alakalımı acaba bu yaşayanlar yazabilirmi

Plasentan önde mi ? Yani şöyle hissediyorsan ara ara az az sıkıntı yok . Olabilir canım bebeiş kendi pozisyonunu sevmiştir ve çok oynamıyordur ..

26. Haftalarda çoğumuzun öyledi camım genelde 28 de dğzene girmeye başlıyor hatta bu yüzden o haftalar bi kaç kez doktora bile gittim. Sorun yok bide bebek her zaman aynı enerjide olmaz Su fazlalığı da etkiliyor ona da dikkat et karbonhidrat ve şekeri azalt. İlla şekerin olmasına gerek yok dikkat et suyun için

Temmuz 18 de 1 yaş oldu canım 13 aylık olmak üzere. Benim kızım emmedi canım ilk üç ay falan anne sütü aldı, benim hiç yetecek kadar sütüm olmadı. Mama içiyor. Mama artı ek gıda şu an
Daha çok küçükmüş

Eminim çok zordur. Allah yardım etsin hepinize.
Ay yiyin yiyin en çok sizin hakkınız valla

Kızlar şekerinizi bir parça simit dondurma bile etkiliyor mu
Çok zordur eminim canın istediğini yiyememek. Ne illet bir şeymiş yav. Neyseki az kaldı doğuma az dayanın
Maalesef kuzum arada kaçamak yapıyoruz dayanamayıp hemen çıkıyor fıırr diye neyseki şurda bir buçuk ayımız kaldı

Maalesef kuzum arada kaçamak yapıyoruz dayanamayıp hemen çıkıyor fıırr diye neyseki şurda bir buçuk ayımız kaldı
Peki çıkınca bir rahatsizliginiz oluyor mu yani çok mu zararlı ara ara kaçamaklar yapmak olmuyor mu

Kızlar şuan 31+3 üm iki hafta sonra kontrole gideceğim sizce doğum tarihini verir mi sezaryen olacak

Uyku hali olan oluyor erki hissetmeyen ama galiba en zor L luckykus onun çıktığı zaman kafam gözüm bir tuaf oluyor diyor
Benim gözlerime vuruyor biri görse madde bağımlısı zanneder abartmıyorum 200 e vuruyor zaten şekerim çıkınca tam çıkıyor bayık bakıyorum, gözlerim yanıyor çok kötü oluyorum.

Peki çıkınca bir rahatsizliginiz oluyor mu yani çok mu zararlı ara ara kaçamaklar yapmak olmuyor mu
Yok canım biraz Sersemler gibi oluyorum hani tasniyonun düşerde elin ayağin boşalir gibi olur ya öyle Anlıyorum oradan yükseldiğini az çok Aslında yapmamak lazım ama işte nefsimiz dayanmıyor

Kızlar benim 2 gündür akşam yemeğinden sonra çok uyku basıyor böyle koltuğa uzanıyorum direniyorum ama gözlerim gidiyor sonra yarım saat sonra falan uyanınca çok halsiz oluyorum kolumu kaldıramıyorum diğer öğünlerde olmadı ama bu şeker yükselmesi mi acaba

Kızlar çati muaynesi her doktor yapiyormu acaba ben doktoruma sormadim henüz erken diye ama Siz ne düşünüyosunz bu konuyla ilgili?
Biz daha hiç bu tarz konuları konuşmadık bence erken henüz konuşmak için öyle düşünüyorum. Yanlışta biliyor olabilirim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…