Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım benimki genelde 60lara düşünce öyle oluyorum Bilincim gider gibi oluyo bence senin şekerin düşüyor olabilir.

Sabit değil ama bi geliyor resmen inletiyor sonra gidiyor rahatlıyorum. Böyle böyle 2 saattir çekiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi anlayamadım, tedirgin de oldum.
Aşkım takip et bak bakalım 10 dakika bir vs gelirse sıkıntı
O çati muayenesi mi sayiliyor canım bilmediğim için soruyorum
Bilmiyorumki aşkım ama yani okadar korkacak bir durum yok onu demek istedim

Ya yemin ederim stres oldum varya şu şeker zımbırtısı dan yemeklerden sonra hep 120/130 larda bunlar açlık şekerim 1/2/3 fazla çıkıyor diye insülin vermek istediler sonra konulunca geri vazgeçtiler . Saçma sapan bir durum .

Canom kendin evde makina alıp takip et bakalım en güzeli öyle olur .

Ya bu şeker su içince bile yükselen bir değer kaldı ki biz gebeyiz değerlerimizin bazen yüksek bazen düşük olmasıda gayet normal bence birde bize boş yere stres yaptırıyorlar. Olan bize oluyor yazık günah.

Zaten yalancı kasılmalar pozisyon değiştirince en geç bi dakika içinde geçer. Bide sıcak soğuk karmaşasına dikkat etmek lazım bi sıcak bi klima yaparsanız daha çok kasılmanız olur. En çokta sıcakta olursanız olur. Mesela bizim 3 gündür elektrik yok gpnde bir saat geliyor resmen fenalık geçiriyorum o yüzden kasılmalarım çok fazla allahtan çarşamba kontrol var. Eşime diyorum eğer geçmezse gidip diyecem ki beni hastaneye yatırın orda zeneratör devreye giriyor

Kızlar bel ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dik bile yürüyemiyorum ağrıdan ben eşim masaj yaptı iyi geldi ama yine başladı mecbur parol içtim ama banamısın demiyor sabah kontrolüm var zaten de bu bel ağrısı neden olur ki bacaklarıma da vuruyor bu ağrı.

B
Bel Ağrısı başlıyor bu haftalarda ama çok şiddetli olmaması gerekiyor. Ilık duş al iyi gelecektir. Zaten sabah kontrolün var sıkıntıya koyma kendini. Belinin neresi tam olarak

B

Bel Ağrısı başlıyor bu haftalarda ama çok şiddetli olmaması gerekiyor. Ilık duş al iyi gelecektir. Zaten sabah kontrolün var sıkıntıya koyma kendini. Belinin neresi tam olarak
Belimin ortası ağrıyor sağa doğru vuruyor anlamadım sabah duş aldım o zaman yoktu hatta fırına indim ekmek aldım ne oldu bilmiyorum ki öğlenden sonra başladı. Yürüyüş masaj filan azaldı yine arttı prol içtim şimdi azaldı baya bakalım Allah'tan sabah doktora gıdecem

Selam arkadaşlar azmettim 80 sayfadır girmemişim okumadıkça da yazmadım hiç.
Arada tuz biber şeyler olmuş olur öyle şeyler ama en önemlisi hepimizin sağlığı. Az kaldı tüm arkadaşlarım ha gayret özellikle şekeri olanlar.
Bu arada kız kardeşim doğum yaptı yakın zamanda, doğum sonrası 3 4 gün daha şeker yükselmesi yaşadı. Dikkat edin o süreçte.
Çok zorlanıyorum ben artık bedenimi tartamıyorum. Miniş kıyafetleri bi ütüleyip çantalasam kafam rahat edicek.

H Hasretimm123 çok geçmiş olsun, güzel olacak sağlıkla döneceksiniz evine inşallah iyi misiniz bebiş de sen de?

Mehlika umarım bu sakinlikte devam eder sürecin

G gkc5 de bi aksilik yazmış ama geri dönmemiş inşallah yolundadır her şey

Diğer tüm arkadaşlarımın da yazdıkları aklımda herkese son yokuşu kolay atlatmayı diliyorum

Doğum için kırkma doktorum belim en altından kalçaya vuruyor demişti ağrısı için. Belinin arkasına yastık koy belin sabit kalsın yan dönüp uzan ben öyle yapıyorum geçiyor

Teşekkür ederiz canım evet G gkc5 ben de yazdım ama cevap vermedi inşallah iyidir. Sen de eşyalarını hazırla ve keyfine bak bundan sonra

Sende dikkat et yorma artık kendini az kaldı zaten bebişin eşyalarını da yavaştan hazırla sağlıkla kucağına al

Gerçekten öyle bak açlık şekerim 94 den üzeri Max 100 gördüm insülin dediler cidden rüyalarıma vs giriyor. Şu dünki kız gelse beni linçlerdi

Belin tek tarafımı yada komplemi canım ? Siyatik olabilirmi ?

Sende dikkat et yorma artık kendini az kaldı zaten bebişin eşyalarını da yavaştan hazırla sağlıkla kucağına al
G gkc5 ne yazmışki ben kaçırdım sonra bir kaç kişi yazdı ama geri dönmedi

Canım benimki genelde 60lara düşünce öyle oluyorum Bilincim gider gibi oluyo bence senin şekerin düşüyor olabilir.
Ne zamanlar düşüyor yemekten sonra olunca düşme olabilir mi acaba
Canom kendin evde makina alıp takip et bakalım en güzeli öyle olur .
daha önce hiç kullanmadım ama bir markası falan var mo ortalama hepsi aynı işi görür mü ki acaba netten alsam bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…