Canım benimki genelde 60lara düşünce öyle oluyorum Bilincim gider gibi oluyo bence senin şekerin düşüyor olabilir.Öncesinde düşme olurdu bazen çok açlığa dayanamam ama hamilelikte düşeceğine hiç imkan vermemişim sanki ama düşedebilir sanırım perşembe gidecektim doktora tekrar baktırayım bari şekere
Bir belirti dimi o ama sonrasında da bir şeylet yiyince kendime geldim anca en iyisi perşembe gidince tekrar baktırmak bakalım
Aşkım takip et bak bakalım 10 dakika bir vs gelirse sıkıntıSabit değil ama bi geliyor resmen inletiyor sonra gidiyor rahatlıyorum. Böyle böyle 2 saattir çekiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi anlayamadım, tedirgin de oldum.
Bilmiyorumki aşkım ama yani okadar korkacak bir durum yokO çati muayenesi mi sayiliyor canım bilmediğim için soruyorum
Ya yemin ederim stres oldum varya şu şeker zımbırtısı dan yemeklerden sonra hep 120/130 larda bunlar açlık şekerim 1/2/3 fazla çıkıyor diye insülin vermek istediler sonra konulunca geri vazgeçtiler . Saçma sapan bir durum .Hemşireler biraz saçmalamış gibi geldi bana en doğru ölcüm uyandıktan 1 ya da yarım saat sonra olan hani derler ya afyonun patladım o hesap. Aynen olmasa da olurmuş demekki. Bizim acilin saçmaliği gibi idrarımda protein kaçağı çıkmış beni eve gönderiyor sabah polikinlik muayenesine gelin diyor ya preklemsi olsa Allah korusun! Bende çıktım direk özelde kendi takipli doktoruma gittim. Çok şükür iyiyiz.
Canom kendin evde makina alıp takip et bakalım en güzeli öyle olur .Öncesinde düşme olurdu bazen çok açlığa dayanamam ama hamilelikte düşeceğine hiç imkan vermemişim sanki ama düşedebilir sanırım perşembe gidecektim doktora tekrar baktırayım bari şekere
Bir belirti dimi o ama sonrasında da bir şeylet yiyince kendime geldim anca en iyisi perşembe gidince tekrar baktırmak bakalım
Ayy ne bilim inşallah balımAşkım takip et bak bakalım 10 dakika bir vs gelirse sıkıntı
Bilmiyorumki aşkım ama yani okadar korkacak bir durum yokonu demek istedim
Ya bu şeker su içince bile yükselen bir değer kaldı ki biz gebeyiz değerlerimizin bazen yüksek bazen düşük olmasıda gayet normal bence birde bize boş yere stres yaptırıyorlar. Olan bize oluyor yazık günah.Ya yemin ederim stres oldum varya şu şeker zımbırtısı dan yemeklerden sonra hep 120/130 larda bunlar açlık şekerim 1/2/3 fazla çıkıyor diye insülin vermek istediler sonra konulunca geri vazgeçtiler . Saçma sapan bir durum .
Zaten yalancı kasılmalar pozisyon değiştirince en geç bi dakika içinde geçer. Bide sıcak soğuk karmaşasına dikkat etmek lazım bi sıcak bi klima yaparsanız daha çok kasılmanız olur. En çokta sıcakta olursanız olur. Mesela bizim 3 gündür elektrik yok gpnde bir saat geliyor resmen fenalık geçiriyorum o yüzden kasılmalarım çok fazla allahtan çarşamba kontrol var. Eşime diyorum eğer geçmezse gidip diyecem ki beni hastaneye yatırın orda zeneratör devreye giriyorBen de 30+6 yarın. Aynı güncelleme bana da geldi. Ağrıdan çok karnımda sertleşme oluyor bende. Eğer düzensizse arada olup arada olmuyorsa yalancı kasılma denilen braxton hicks oluyormuş bu. Sol yanına uzanabilirsen uzanmak ve derin nefes alıp rahatlamak iyi geliyor
Bel Ağrısı başlıyor bu haftalarda ama çok şiddetli olmaması gerekiyor. Ilık duş al iyi gelecektir. Zaten sabah kontrolün var sıkıntıya koyma kendini. Belinin neresi tam olarakKızlar bel ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dik bile yürüyemiyorum ağrıdan ben eşim masaj yaptı iyi geldi ama yine başladı mecbur parol içtim ama banamısın demiyor sabah kontrolüm var zaten de bu bel ağrısı neden olur ki bacaklarıma da vuruyor bu ağrı.
Belimin ortası ağrıyor sağa doğru vuruyor anlamadım sabah duş aldım o zaman yoktu hatta fırına indim ekmek aldım ne oldu bilmiyorum ki öğlenden sonra başladı. Yürüyüş masaj filan azaldı yine arttı prol içtim şimdi azaldı baya bakalım Allah'tan sabah doktora gıdecemB
Bel Ağrısı başlıyor bu haftalarda ama çok şiddetli olmaması gerekiyor. Ilık duş al iyi gelecektir. Zaten sabah kontrolün var sıkıntıya koyma kendini. Belinin neresi tam olarak
Doğum için kırkma doktorum belim en altından kalçaya vuruyor demişti ağrısı için. Belinin arkasına yastık koy belin sabit kalsın yan dönüp uzan ben öyle yapıyorum geçiyorBelimin ortası ağrıyor sağa doğru vuruyor anlamadım sabah duş aldım o zaman yoktu hatta fırına indim ekmek aldım ne oldu bilmiyorum ki öğlenden sonra başladı. Yürüyüş masaj filan azaldı yine arttı prol içtim şimdi azaldı baya bakalım Allah'tan sabah doktora gıdecem
Teşekkür ederiz canımSelam arkadaşlarazmettim 80 sayfadır girmemişim okumadıkça da yazmadım hiç.
Arada tuz biber şeyler olmuş olur öyle şeyler ama en önemlisi hepimizin sağlığı. Az kaldı tüm arkadaşlarım ha gayret özellikle şekeri olanlar.
Bu arada kız kardeşim doğum yaptı yakın zamanda, doğum sonrası 3 4 gün daha şeker yükselmesi yaşadı. Dikkat edin o süreçte.
Çok zorlanıyorum ben artık bedenimi tartamıyorum. Miniş kıyafetleri bi ütüleyip çantalasam kafam rahat edicek.
H Hasretimm123 çok geçmiş olsun, güzel olacak sağlıkla döneceksiniz evine inşallahiyi misiniz bebiş de sen de?
Mehlika umarım bu sakinlikte devam eder sürecin
G gkc5 de bi aksilik yazmış ama geri dönmemiş inşallah yolundadır her şey
Diğer tüm arkadaşlarımın da yazdıkları aklımda herkese son yokuşu kolay atlatmayı diliyorum
Sende dikkat et yorma artık kendini az kaldı zaten bebişin eşyalarını da yavaştan hazırla sağlıkla kucağına alSelam arkadaşlarazmettim 80 sayfadır girmemişim okumadıkça da yazmadım hiç.
Arada tuz biber şeyler olmuş olur öyle şeyler ama en önemlisi hepimizin sağlığı. Az kaldı tüm arkadaşlarım ha gayret özellikle şekeri olanlar.
Bu arada kız kardeşim doğum yaptı yakın zamanda, doğum sonrası 3 4 gün daha şeker yükselmesi yaşadı. Dikkat edin o süreçte.
Çok zorlanıyorum ben artık bedenimi tartamıyorum. Miniş kıyafetleri bi ütüleyip çantalasam kafam rahat edicek.
H Hasretimm123 çok geçmiş olsun, güzel olacak sağlıkla döneceksiniz evine inşallahiyi misiniz bebiş de sen de?
Diğer tüm arkadaşlarımın da yazdıkları aklımda herkese son yokuşu kolay atlatmayı diliyorum
Gerçekten öyle bak açlık şekerim 94 den üzeri Max 100 gördüm insülin dediler cidden rüyalarıma vs giriyor. Şu dünki kız gelse beni linçlerdiYa bu şeker su içince bile yükselen bir değer kaldı ki biz gebeyiz değerlerimizin bazen yüksek bazen düşük olmasıda gayet normal bence birde bize boş yere stres yaptırıyorlar. Olan bize oluyor yazık günah.
Belin tek tarafımı yada komplemi canım ? Siyatik olabilirmi ?Kızlar bel ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dik bile yürüyemiyorum ağrıdan ben eşim masaj yaptı iyi geldi ama yine başladı mecbur parol içtim ama banamısın demiyor sabah kontrolüm var zaten de bu bel ağrısı neden olur ki bacaklarıma da vuruyor bu ağrı.
Sende dikkat et yorma artık kendini az kaldı zaten bebişin eşyalarını da yavaştan hazırla sağlıkla kucağına al
G gkc5 ne yazmışki ben kaçırdım sonra bir kaç kişi yazdı ama geri dönmediSelam arkadaşlarazmettim 80 sayfadır girmemişim okumadıkça da yazmadım hiç.
Ne zamanlar düşüyor yemekten sonra olunca düşme olabilir mi acabaCanım benimki genelde 60lara düşünce öyle oluyorum Bilincim gider gibi oluyo bence senin şekerin düşüyor olabilir.
daha önce hiç kullanmadım ama bir markası falan var mo ortalama hepsi aynı işi görür mü ki acaba netten alsam bir şeylerCanom kendin evde makina alıp takip et bakalım en güzeli öyle olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?