Ya yok hepsinde yanılma payı olabiliyor o yüzden markası hiç önemli değilNe zamanlar düşüyor yemekten sonra olunca düşme olabilir mi acaba
daha önce hiç kullanmadım ama bir markası falan var mo ortalama hepsi aynı işi görür mü ki acaba netten alsam bir şeyler
Bugün bana insülin verilmeye kalkışınca gözlerine soktum taze yapılmış son 3 aylık şekeri 5 altında çıkmış canım .İyi akşamlar, takipteyim sizleri ama çok sık yazamıyorum, bu şeker olayında benim de 1. Saat tokluk sınırın üzerinde çıkmıştı ama sonra endokrin doktorum son 3 aylık ortalama şeker değerime baktı ve ölçmene gerek yok, dikkat et yeterli dedi, ama ben meyve özellikle yiyorum açıkçası. Siz bu son 3 aylık değere baktırdınız mı yada doktorunuz istedi mi acaba?
Bu arada bir bebiş doğmuş sağlıkla büyüsün inşallah...
Nst de düzenli sancıları vardı en son@gkc5 ne yazmışki ben kaçırdım sonra bir kaç kişi yazdı ama geri dönmedi
İnsülin vermesi değişik olmuş gerçekten bana ilk diyet dediler diyetle düştü direk ki çok yüksek de değil anladığım kadarıyla sizin de. Ama ben şimdi o kadar diyet yapmıyorum açıkçası. Bir arkadaşımın doğumuna 2-3 hafta kaldı tekrar şeker istemişler demekki doğumda önemli olucak bu değerler daha dikkat etmem gerekli galibaBugün bana insülin verilmeye kalkışınca gözlerine soktum taze yapılmış son 3 aylık şekeri 5 altında çıkm
Tokadı yapıştırsaydın bir de kfjfjjfBugün bana insülin verilmeye kalkışınca gözlerine soktum taze yapılmış son 3 aylık şekeri 5 altında çıkmış canım .
Benim 3 aylık 5.6 çoktı canım sınırdaydım o yüzden çok Sıkı diyet yapıyorum doğum sonrası bile kontrol altında olucam belli bir süre kalıcı olmaması için. Sende dikkat et zor oluyor biliyorum ama mecburen dikkat etmelisin. Düşğn kaçamak yapma hakkım yok dün bi tatlı kaşığı dondurmaya hastanelik oluyordum. Sende dikkat et değerin yükselmesinİnsülin vermesi değişik olmuş gerçekten bana ilk diyet dediler diyetle düştü direk ki çok yüksek de değil anladığım kadarıyla sizin de. Ama ben şimdi o kadar diyet yapmıyorum açıkçası. Bir arkadaşımın doğumuna 2-3 hafta kaldı tekrar şeker istemişler demekki doğumda önemli olucak bu değerler daha dikkat etmem gerekli galiba
Canım sadece sabah şekerim 94 üzerinde çıkıyor ( üzerinde derken 98max 100 arası) yemeklerden sonra bile çok düzgün hepsi sınırın altında sadece sabah açlık şekeri için verecekti. Sonra saçmaladıklarının farkına vardılar galiba tuaf şekilde ısrar bile etmediler . Ozaman bakalım takip edelim va dediler bebeğin suyu normal kilosu normal . Bir tanıdık var 32 haftada bebek kilosu 2,400 mü ne ona kimse birşey demiyorİnsülin vermesi değişik olmuş gerçekten bana ilk diyet dediler diyetle düştü direk ki çok yüksek de değil anladığım kadarıyla sizin de. Ama ben şimdi o kadar diyet yapmıyorum açıkçası. Bir arkadaşımın doğumuna 2-3 hafta kaldı tekrar şeker istemişler demekki doğumda önemli olucak bu değerler daha dikkat etmem gerekli galiba
Neden hastanelik oluyordun ki yani fiziksel olarak birşey hissettin mi? Yoksa ölçümler mi çok yüksek çıktı?Benim 3 aylık 5.6 çoktı canım sınırdaydım o yüzden çok Sıkı diyet yapıyorum doğum sonrası bile kontrol altında olucam belli bir süre kalıcı olmaması için. Sende dikkat et zor oluyor biliyorum ama mecburen dikkat etmelisin. Düşğn kaçamak yapma hakkım yok dün bi tatlı kaşığı dondurmaya hastanelik oluyordum. Sende dikkat et değerin yükselmesin
Ajslskskskks elim ayağım titredi yaTokadı yapıştırsaydın bir de kfjfjjf
Hadi ya naptı aceba bende merak ettim şimdiNst de düzenli sancıları vardı en son
Benim ilk yemek sonrası baş uyuşması ve göz yanması olarak başladı dikkate almadım kolestrol sandım bir hafta sonra daha da kötü oldum suan kaçamak yapsam hastanelik oluyorum çünkü bayılmaktan beter oluyorum doktorum evde ölç dedi değerlerim çok yüksek çıktı diyete karar verdik istikrarlıyım yaparım dedim hala devam ediyorum dikkat etmesem uçar ama çok çok ediyorum mesela her yemek ağlamak istiyorum hep sadece tavuk et falan yemekten ama mecbur. Ben hamilelik başından beri tatlıdan kesilmiştim ama aşırı meyve tüketiyordum ve hergün tost yiyordum o zaman baya yükselmiş suan meyvelerin çoğu yasak yasak olmayan da bir tane yada yarım şeklinde kullanıyorum. Zor oluyor ama doktorum yapamazsan insilün başlayayım dedi ben o zaman da iğneye güvenir daha çok yerdim bu daha kötü hemen yükseklip düşmesi daha da tehlikeli. Sende meyveye dikkat et. Karbonhidrat tüketme (makarna pirinç un ekmek vs) bide tatlı ve şekerli hiç bişey. Zaten az kaldı sonra bol bol yersinNeden hastanelik oluyordun ki yani fiziksel olarak birşey hissettin mi? Yoksa ölçümler mi çok yüksek çıktı?
Ben kurtluyum kuzum illa bir sağa bir sola dönecem uyurken sessiz uzanırkende ama çok şükür hafifledi uyuyabileceğim inşallah. Korkmuyorum zaten erken gelirse de anasına çekmiş sıpa deriz inşallah vaktinde gelir ama.Doğum için kırkma doktorum belim en altından kalçaya vuruyor demişti ağrısı için. Belinin arkasına yastık koy belin sabit kalsın yan dönüp uzan ben öyle yapıyorum geçiyor
Sağa baskın ama tam ortası hani kuyruk sokumu var ya onum üzeri ama yayılıyorda anlamadım. Şimdi hafifledi ama daha iyi gibi. Sağ tarafıma aksayarak yürüyorum sürahi nine gibiyimBelin tek tarafımı yada komplemi canım ? Siyatik olabilirmi ?
Vaktin de gelir bizi hazırlıyorlar doğuma sadeceBen kurtluyum kuzum illa bir sağa bir sola dönecem uyurken sessiz uzanırkende ama çok şükür hafifledi uyuyabileceğim inşallah. Korkmuyorum zaten erken gelirse de anasına çekmiş sıpa deriz inşallah vaktinde gelir ama.
Çok fazla takma diyecem de benim rüyama girerdi yalan yok. Zaten vücudumuz bize sinyaller veriyor birşey olunca.Gerçekten öyle bak açlık şekerim 94 den üzeri Max 100 gördüm insülin dediler cidden rüyalarıma vs giriyor. Şu dünki kız gelse beni linçlerdi
Anladım canım bakayım o zaman normal bir şeyler, teşekkür ederimYa yok hepsinde yanılma payı olabiliyor o yüzden markası hiç önemli değilben bazen 6 ölçüm yapıyorum çünki 150 çıkıyor hayır olamaz bir salataya bu diyorum devam ediyorum ölçmede diğer 4 dü birbirine benziyor ozaman onu baz alıyorum. Yanılma payı 10 vs ama bazen benimki 20/30 yanılmada yapıyor . Ama onlar şok nadir onu fark edersin zaten .
Evet içerde çıkış yolunu arıyor henüz bulamadı şöyle 5 6hafta daha bulamasin yeterVaktin de gelir bizi hazırlıyorlar doğuma sadecedünyayı merak ediyorlar
Sağ tarafa dikkat canım bende sağ taraftan sancı çektim safra taşı düşürmüşüm.Sağa baskın ama tam ortası hani kuyruk sokumu var ya onum üzeri ama yayılıyorda anlamadım. Şimdi hafifledi ama daha iyi gibi. Sağ tarafıma aksayarak yürüyorum sürahi nine gibiyim
Evet canım cidden öyle şuan kendimi kötü hissediyorum aceba bebeğime zararı olurmu diye ama çarşamba endokrin doktoruma göstereceğim bakalım onlsr ne diyecek . Kendimi ben iyi hissediyorum aslındaÇok fazla takma diyecem de benim rüyama girerdi yalan yok. Zaten vücudumuz bize sinyaller veriyor birşey olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?