Şehir hastanelerine randevu bulmak mucize gibi biseyEvet canım . Bir de şehir hastaneleri yeni kurulduğu için onların da cihazları kaliteli oluyor. Kadın doğum acil bölümü var. Gee acil kısmına gidip karnım ağrıyor hamileyim, endişe ettim diyince bakıyorlarmış ama risk almamak için vajinal yani alttan bakıyorlarmış.
Evde kendin içine muz çilek gibi meyve koyup blanderla çektirebilirsinBen sadece içemiyorum hiç ya midemi bulandırıyor
Sevgili klavyem ne yazsam değiştiriyorYolk sac bebeğin beslenme kesesi arkadaşım. Embriyodan önce oluşur. Yüzük şeklinde görünür kesede. Yolk saçı görmemek sorun değil henüz yeni oluşmakta olabilir. Yolk sac plasenta oluşana kadar bebeği beklemekle görevlidir
Benim kocam yapmamı istemiyor öğrendiğimizden beri ben yaparım diyor bugün zaten doktor kontrolüm vardı doktorum da uyardı zaten çok ağir işler yapma ağır seyler kaldırma dedii benim rahmim baya geriye dönük onunda etkisi olduğunu düşünüyorum onlem amaçlı progestan verdi kanama ve lekelenme olmadığı halde bel ağrım sırt ağrım çok fazla ayakta bile fazla kalamiyorum yoksa bende öyle sizin gibi olmak isterdimBen normalde nasılsam öyleyim ya çok sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. Öğrendiğimden beri ağır kalmıyor ve x-ray cihazlarından geçmiyor onun dışında dikkat ettiğim bir şey yok zaten atlet değiliz hiçbirimiz ekstrem spor falan da yapmıyoruz. Kendini çok şartlama bence psikolojik olarak yıpranabilirsin
O yüzden gece acil girişinden bahsettim canım:)) acilden gidince alıyorlar mecbur... ama işte aşağıdan bakarlarŞehir hastanelerine randevu bulmak mucize gibi biseyistanbulda ara ara bakiyorum ama randavu bulamadim bi turlu
Riskli gebelikse durum farklı tabii özür dilerimBenim kocam yapmamı istemiyor öğrendiğimizden beri ben yaparım diyor bugün zaten doktor kontrolüm vardı doktorum da uyardı zaten çok ağir işler yapma ağır seyler kaldırma dedii benim rahmim baya geriye dönük onunda etkisi olduğunu düşünüyorum onlem amaçlı progestan verdi kanama ve lekelenme olmadığı halde bel ağrım sırt ağrım çok fazla ayakta bile fazla kalamiyorum yoksa bende öyle sizin gibi olmak isterdim
Aşagidan baktirmak sikinti diyorlar cevremdekiler ama doktor karindan goremeynce vajinal bakti bende doktor zarari olsa bkmz diye dusunuyorum blmyrmO yüzden gece acil girişinden bahsettim canım:)) acilden gidince alıyorlar mecbur... ama işte aşağıdan bakarlar
Senin kaç haftalık canım?Sevgili klavyem ne yazsam değiştiriyorbebeği beslemekle görevlidir yolk sac. Yolk sac görüldüğünde boş gebelik ihtimali ortadan kalkar. Ama yine can üfleyip kalbi atana kadar hop oturup hop kalkacağız heyecanla sanırım:)
Gerçekten Allah razı onlardan en büyük destekcim eşimYaaaa ben de öyle valla bana da hemşireler ağır kaldırma, yediğin et pişmiş olsun, peynir çeşitlerine dikkat et, köpeğini bile sen gezdirme dediler. Eşim her şeye koşuyor allah razı olsun onlardan
Özür dilenecek bir şey yok önemli değil benim içinRiskli gebelikse durum farklı tabii özür dilerimAklına hep iyiyi getir çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Allah korusun canım bebeğini.Benim kocam yapmamı istemiyor öğrendiğimizden beri ben yaparım diyor bugün zaten doktor kontrolüm vardı doktorum da uyardı zaten çok ağir işler yapma ağır seyler kaldırma dedii benim rahmim baya geriye dönük onunda etkisi olduğunu düşünüyorum onlem amaçlı progestan verdi kanama ve lekelenme olmadığı halde bel ağrım sırt ağrım çok fazla ayakta bile fazla kalamiyorum yoksa bende öyle sizin gibi olmak isterdim
Küçük daha canım. 5+2Senin kaç haftalık canım?
Benimde bugün alttan baktı üstten göremedigi için ama çok bakmadı süresini çok kısa tuttu bence zararlı olsa doktorlar bakmazAşagidan baktirmak sikinti diyorlar cevremdekiler ama doktor karindan goremeynce vajinal bakti bende doktor zarari olsa bkmz diye dusunuyorum blmyrm
Ben biraz kaçırdım mesajları canım. Bu yüzden bilmiyordum. Korkma inşallah bu önlemlerle bebeğin sağlıkla içinde büyüyecek. Onun için elinden geleni yapıyorsunÖzür dilenecek bir şey yok önemli değil benim içinaklıma hep iyiyi getirmeye çalışıyorum sadece bugün önlem amaçlı progestan verince ister istemez korktum inşallah hepimiz güzel sağlıklı gebelikler geçiririz
Benimde 5+2Küçük daha canım. 5+2
Ben de ilk kez gittimBenimde 5+2bugün ilk kontrole gittim
Amin inşallah hepimiz inşallah sağlıklı gebelik geçiririzAllah korusun canım bebeğini.
Ben de keşke işe gitmesem diye düşünüyorum bazen... meslektaşlarım var grubumuzda . Ben de öğretmenim.
Ben de çok çekinirim arkadaşım. Bugün ama göze alıp gittim doktora. Karından baktı şükürAşagidan baktirmak sikinti diyorlar cevremdekiler ama doktor karindan goremeynce vajinal bakti bende doktor zarari olsa bkmz diye dusunuyorum blmyrm
Benim birkaç gecedir midem çok yanıyor. Karbonatlı limonlu su içiyorum. Bana iyi geliyorHanımlar mide yanması yaşayan var mı?4+4 deyim bende bulantı vs başlamadı henüz ama midem acayip yanıyor tatlı tuzlu farketmiyor birde 3 gündür bir boğaz ağrısı nefes alamıyorum soğuktan oldu galiba grip gibi değil
Bencede doktorlar yillardr bu işin içinde bazen insanlar kulaktan dolma bilgilerle bize korku aşiliyorlarBenimde bugün alttan baktı üstten göremedigi için ama çok bakmadı süresini çok kısa tuttu bence zararlı olsa doktorlar bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?