Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Evet içerde çıkış yolunu arıyor henüz bulamadı şöyle 5 6hafta daha bulamasin yeter bu ağrıya dayanamazsan nasıl doğuracan diye telkin ediyorum bazen kendimi
Güç veriyor Allah ama gerçekten acıya dayanmayız diyoruz konu bebiş olunca nasıl dayanıyoruz ama

Çok şükür canm ikimizde iyiyiz

Ne zamanlar düşüyor yemekten sonra olunca düşme olabilir mi acaba

daha önce hiç kullanmadım ama bir markası falan var mo ortalama hepsi aynı işi görür mü ki acaba netten alsam bir şeyler
Ya benim genelde ara öğün atladigimda veya sabahları çok düşüyor gece boyunca uzun süre açlık olduğu için canim.

Kesinlikle hepiniz iyi niyetlisinizdir ama prematüre annesi olarak bence doğum yapan arkadaşın duymak istediği son sorulardır bebeğinin kilosu ve boyu. Minnak bir melek zaten o erken doğduğu için
Bende prematüre annesi olucam o yüzden sordum canım umut oluyor ya yaşıyorlar falan

Sabah zaten yüksek çıkar bu normaldir .İlk kontrole gittigimde oructum. akşam iftarda ağır beslenmedim hatta sahurda da yemedim o sabah 110 çıktı şekerim .O değerden sonra mimlemdim zatenHepimiz kabulüz inusilin kullanmamiz gerekse kullaniriz ama değerlerin gayet guzel,seni strese sokmalarina gerek yok cnm.

Dahiliye ve kadın dogum doktoru istemedi,endokrin doktoru yoktu gitmedim.

Günaydın kızlar ,bu arada sancı nasıl olur hiç bilmiyorum yaşamadım diyebilirim.Oglanda zaten son 2 ay yattım .Dr kontrollerinde de ters geliş olduğu için sezeryan tarihi verildi ,39+3 te son kez bakıldı ultrasonla dönmeyince ertesi gün sezeryan oldum.Ara ara yoğun olmayan ağrılarım oluyor ama rahim buyumesine bağlıyorum.Sezeryan bölgemde bazen sağa sola dönerken yanma oluyor,geciyor .Karnim son günlerde sertleşmeye basladi o da normaldir diye düşünüyorum.

H Hasretimm123 maşallah kuzuya

Daha önce sezeryan olduğun için ağrın olur canım oda zor ama geçiyor az kaldı. Sertleşmede zaten 28 de falan başlıyor düzenli ve ağrılı olmadığı sürece korkulacak bişey yok

Sağol teyzesi kayıp olur kiloda demiş dpktr
Tabi canım önce ödemleri atar sonra da kilosunu alır sağlığı yerinde ya en güzeli de o ben hiç kiloyu düşünmüyorum suan doğursam da sağlıklı olsun kilo alınır arkadaşım 27 haftalık doğurdu 700 gram bebek şimdi evinde sağlıklı olurlarsa büyürler

28 hafta sonrası vural ciger geliştirici dozu cok önemli

Kesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye
Aynen öyle yapması cok iyi olur . Doğum aslında ön görülmüyor bence anlık olabilecek bir şey bence 32. Tamamlayınca yapar sana .
Ben hastanrye yattığımda magnezyum ve beyin geliştirici serum yapmadılar neden yapılmadı diğer gebeliğimde bu sebepten yatmıştım dedim . Zaten bebek gelişim olrsk onları tamamlamış bunları vurmam ona yarardan cok zarar verir dedi sadece ciger geliştirici dozu yeterli dediler

Günaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…