Skskksksks felaket telllallığı yapmıyorum cidden ya sadece başıma geldiği için kimse yaşasın istemediğimdenSağ tarafa dikkat canım bende sağ taraftan sancı çektim safra taşı düşürmüşüm.
Güç veriyor Allah ama gerçekten acıya dayanmayız diyoruz konu bebiş olunca nasıl dayanıyoruz amaEvet içerde çıkış yolunu arıyor henüz bulamadı şöyle 5 6hafta daha bulamasin yeterbu ağrıya dayanamazsan nasıl doğuracan diye telkin ediyorum bazen kendimi
Çok şükür canm ikimizde iyiyizSelam arkadaşlarazmettim 80 sayfadır girmemişim okumadıkça da yazmadım hiç.
Arada tuz biber şeyler olmuş olur öyle şeyler ama en önemlisi hepimizin sağlığı. Az kaldı tüm arkadaşlarım ha gayret özellikle şekeri olanlar.
Bu arada kız kardeşim doğum yaptı yakın zamanda, doğum sonrası 3 4 gün daha şeker yükselmesi yaşadı. Dikkat edin o süreçte.
Çok zorlanıyorum ben artık bedenimi tartamıyorum. Miniş kıyafetleri bi ütüleyip çantalasam kafam rahat edicek.
H Hasretimm123 çok geçmiş olsun, güzel olacak sağlıkla döneceksiniz evine inşallahiyi misiniz bebiş de sen de?
@Mehlika umarım bu sakinlikte devam eder sürecin
@gkc5 de bi aksilik yazmış ama geri dönmemiş inşallah yolundadır her şey
Diğer tüm arkadaşlarımın da yazdıkları aklımda herkese son yokuşu kolay atlatmayı diliyorum
Kuzum bebeğin kilosu kaçtıÇok şükür canm ikimizde iyiyiz
Bana bugün tahmin de bulundu canım, sana da tarih verir muhtemelenKızlar şuan 31+3 üm iki hafta sonra kontrole gideceğim sizce doğum tarihini verir mi sezaryen olacak
Ya benim genelde ara öğün atladigimda veya sabahları çok düşüyor gece boyunca uzun süre açlık olduğu için canim.Ne zamanlar düşüyor yemekten sonra olunca düşme olabilir mi acaba
daha önce hiç kullanmadım ama bir markası falan var mo ortalama hepsi aynı işi görür mü ki acaba netten alsam bir şeyler
1580 canm 43 cmKuzum bebeğin kilosu kaçtı
Bende prematüre annesi olucam o yüzden sordum canım umut oluyor ya yaşıyorlar falanKesinlikle hepiniz iyi niyetlisinizdir ama prematüre annesi olarak bence doğum yapan arkadaşın duymak istediği son sorulardır bebeğinin kilosu ve boyu. Minnak bir melek zaten o erken doğduğu için
Ayo çok güzel maşallah 2 oldu mu verirler eve götürürsün prensesi mis gibi1580 canm 43 cm
Ya yemin ederim stres oldum varya şu şeker zımbırtısı dan yemeklerden sonra hep 120/130 larda bunlar açlık şekerim 1/2/3 fazla çıkıyor diye insülin vermek istediler sonra konulunca geri vazgeçtiler . Saçma sapan bir durum .
Dahiliye ve kadın dogum doktoru istemedi,endokrin doktoru yoktu gitmedim.İyi akşamlar, takipteyim sizleri ama çok sık yazamıyorum, bu şeker olayında benim de 1. Saat tokluk sınırın üzerinde çıkmıştı ama sonra endokrin doktorum son 3 aylık ortalama şeker değerime baktı ve ölçmene gerek yok, dikkat et yeterli dedi, ama ben meyve özellikle yiyorum açıkçası. Siz bu son 3 aylık değere baktırdınız mı yada doktorunuz istedi mi acaba?
Bu arada bir bebiş doğmuş sağlıkla büyüsün inşallah...
Daha önce sezeryan olduğun için ağrın olur canım oda zor ama geçiyor az kaldı. Sertleşmede zaten 28 de falan başlıyor düzenli ve ağrılı olmadığı sürece korkulacak bişey yokSabah zaten yüksek çıkar bu normaldir .İlk kontrole gittigimde oructum. akşam iftarda ağır beslenmedim hatta sahurda da yemedim o sabah 110 çıktı şekerim .O değerden sonra mimlemdim zatenHepimiz kabulüz inusilin kullanmamiz gerekse kullaniriz ama değerlerin gayet guzel,seni strese sokmalarina gerek yok cnm.
Dahiliye ve kadın dogum doktoru istemedi,endokrin doktoru yoktu gitmedim.
Günaydın kızlar ,bu arada sancı nasıl olur hiç bilmiyorum yaşamadım diyebilirim.Oglanda zaten son 2 ay yattım .Dr kontrollerinde de ters geliş olduğu için sezeryan tarihi verildi ,39+3 te son kez bakıldı ultrasonla dönmeyince ertesi gün sezeryan oldum.Ara ara yoğun olmayan ağrılarım oluyor ama rahim buyumesine bağlıyorum.Sezeryan bölgemde bazen sağa sola dönerken yanma oluyor,geciyor .Karnim son günlerde sertleşmeye basladi o da normaldir diye düşünüyorum.
H Hasretimm123 maşallah kuzuya
Sağol teyzesi kayıp olur kiloda demiş dpktrAyo çok güzel maşallah 2 oldu mu verirler eve götürürsün prensesi mis gibiboyuda uzunmuş
Tabi canım önce ödemleri atar sonra da kilosunu alır sağlığı yerinde ya en güzeli de oSağol teyzesi kayıp olur kiloda demiş dpktr
28 hafta sonrası vural ciger geliştirici dozu cok önemliTabi canım önce ödemleri atar sonra da kilosunu alır sağlığı yerinde ya en güzeli de oben hiç kiloyu düşünmüyorum suan doğursam da sağlıklı olsun kilo alınır arkadaşım 27 haftalık doğurdu 700 gram bebek şimdi evinde sağlıklı olurlarsa büyürler
Kesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye28 hafta sonrası vural ciger geliştirici dozu cok önemli
Aynen öyle yapması cok iyi olur . Doğum aslında ön görülmüyor bence anlık olabilecek bir şey bence 32. Tamamlayınca yapar sana .Kesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye
Senin iki tane canım zayıf olsalar da kolay mı iki bebiş doğurmakBende prematüre annesi olucam o yüzden sordum canım umut oluyor ya yaşıyorlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?