Ben de 34 te doğum yaptım canım, doğum yaptığım sabah erkenden magnezyum serumu taktırdı doktorumAynen öyle yapması cok iyi olur . Doğum aslında ön görülmüyor bence anlık olabilecek bir şey bence 32. Tamamlayınca yapar sana .
Ben hastanrye yattığımda magnezyum ve beyin geliştirici serum yapmadılar neden yapılmadı diğer gebeliğimde bu sebepten yatmıştım dedim . Zaten bebek gelişim olrsk onları tamamlamış bunları vurmam ona yarardan cok zarar verir dedi sadece ciger geliştirici dozu yeterli dediler
Maşallah canım o kadar hızlı büyüyecek ki şaşıracaksın, prematüre bebekler çok güçlü merak etme1580 canm 43 cm
Günaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım nadiren de olsa ateş olabiliyor diye duymuştum şimdi nasılsın ateşin ağrıların geçti mi, bugün kontrolün olması çok iyi olmuş haber ver mutlaka
Doğum sonra sımı taktı . Valla bilmiyorum öyle dediler banaBen de 34 te doğum yaptım canım, doğum yaptığım sabah erkenden magnezyum serumu taktırdı doktorum
Çok geçmiş olsun canım , dikkat edicem teşekkür ederimBenim ilk yemek sonrası baş uyuşması ve göz yanması olarak başladı dikkate almadım kolestrol sandım bir hafta sonra daha da kötü oldum suan kaçamak yapsam hastanelik oluyorum çünkü bayılmaktan beter oluyorum doktorum evde ölç dedi değerlerim çok yüksek çıktı diyete karar verdik istikrarlıyım yaparım dedim hala devam ediyorum dikkat etmesem uçar ama çok çok ediyorum mesela her yemek ağlamak istiyorum hep sadece tavuk et falan yemekten ama mecbur. Ben hamilelik başından beri tatlıdan kesilmiştim ama aşırı meyve tüketiyordum ve hergün tost yiyordum o zaman baya yükselmiş suan meyvelerin çoğu yasak yasak olmayan da bir tane yada yarım şeklinde kullanıyorum. Zor oluyor ama doktorum yapamazsan insilün başlayayım dedi ben o zaman da iğneye güvenir daha çok yerdim bu daha kötü hemen yükseklip düşmesi daha da tehlikeli. Sende meyveye dikkat et. Karbonhidrat tüketme (makarna pirinç un ekmek vs) bide tatlı ve şekerli hiç bişey. Zaten az kaldı sonra bol bol yersin
Günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsınGünaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı
Teşekkür ederim canımKolumdaki ağrı uyandığımda çok daha fazla hafiflemişti ateşim de şu an yok ama hasta gibiyim çok halsizim, eklemlerim ve vücudum sanki kırılıyor. Evet evet kesinlikle içimde rahatlamış olur çok iyi denk geldi kontrol günü.
Ne zamana dedi canımBana bugün tahmin de bulundu canım, sana da tarih verir muhtemelen
Günaydın canım, inşallah. Dün sol koluma aşı yaptırdım, sağa da sulandırıcı yaptım. Kolda ağrı, genel bir ateş ve halsizlik olabilir demişti öyle de oldu canım. Geçer birkaç güne öyle düşünüyorumGünaydın canım, inşallah güzel haberler alırsınacaba aşının koluna zarar vermesi öncesinde kan cıvıtıcı iğne yaptığın için olabilir mi ki
Yerim bu bebeleri gerçekten neler yapıyorlar öyleBebek bizi daha hassas yapıyor canım, tetanoz zaten normalde de biraz ağır bi aşı ama en azından ağrın ateşin hafiflemiş, kontrolün de çok güzel geçer inşallah
Geçmiş olsun canım haberdar et biziGünaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı
Yok canım sabah erkenden taktılar bitince doğuma aldılar ama benim doktorum biraz garanticiydi belki ondandır hepsinin görüşü farklıDoğum sonra sımı taktı . Valla bilmiyorum öyle dediler bana
Sezeryan olacağı için 25 Eylül dedi inşallah bir problem olmazsaNe zamana dedi canım
Bende ateş olmadı da sanki güçsüzmüşüm gibi kolumu kaldıramamıştım 1-2 gün tabi üzerine yattığımdan dolayı da olabilirGünaydın canım, inşallah. Dün sol koluma aşı yaptırdım, sağa da sulandırıcı yaptım. Kolda ağrı, genel bir ateş ve halsizlik olabilir demişti öyle de oldu canım. Geçer birkaç güne öyle düşünüyorum
Hiç korkma canım bebeğine zararı olmaz normal değerlerin bebeğine zararı olan senin kendini kötü hissettmen olur kaygı durumu zarar edebilir biz nasış hissedersek onlarda hissediyor.Evet canım cidden öyle şuan kendimi kötü hissediyorum aceba bebeğime zararı olurmu diye ama çarşamba endokrin doktoruma göstereceğim bakalım onlsr ne diyecek . Kendimi ben iyi hissediyorum aslındabilmiyorum
Benimki galiba kum genç kız ikende benzer sorunlarım oldu hatta apandistim şişti ama alınmadı yani hap vermişti eğer hala rağmen sağda baskın şiddetli ağrı ve bulantı kusma olursa hemen gel demişti şükür ki ilaçtan sonra kesilmişti 13 yılı vardır bu dediğimin.Sağ tarafa dikkat canım bende sağ taraftan sancı çektim safra taşı düşürmüşüm.
Aynen he birazdan kontrole gıdecem işte bakalım nasılmış sıpaGüç veriyor Allah ama gerçekten acıya dayanmayız diyoruz konu bebiş olunca nasıl dayanıyoruz ama
Aynen öyle balım şeker ölçümleri yapıp yapıyorlar iğneleri zaten hastanede yatırıyor eğer riskliysen benim şekerim sınırda olduğu için yatırdı gözlem altında yaptı, doğumun 34 te olursa iki doz yapar ama hastanede yatarsın tahminimce 34 te olursa 32-33 gib yapması lazım, amaaan bir de senin bebeler de bizi şaşırtıp geç geliyormuşKesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye
Herkesin korkulu rüyası rahim filmiAyy rahim filminde ben çok kötü olmuştum benim sol tarafta hafif tıkanıklık vardı ben film çekildikten sonra çok fenalastim başım gözüm döndü karın ağrısından yuruyememiştim doktor Ağrı kesici filan vermişti o gün çok kötü geçmişti benim içinhatırlamak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?