Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ben de 34 te doğum yaptım canım, doğum yaptığım sabah erkenden magnezyum serumu taktırdı doktorum

Çok geçmiş olsun canım nadiren de olsa ateş olabiliyor diye duymuştum şimdi nasılsın ateşin ağrıların geçti mi, bugün kontrolün olması çok iyi olmuş haber ver mutlaka

Çok geçmiş olsun canım nadiren de olsa ateş olabiliyor diye duymuştum şimdi nasılsın ateşin ağrıların geçti mi, bugün kontrolün olması çok iyi olmuş haber ver mutlaka
Teşekkür ederim canım Kolumdaki ağrı uyandığımda çok daha fazla hafiflemişti ateşim de şu an yok ama hasta gibiyim çok halsizim, eklemlerim ve vücudum sanki kırılıyor. Evet evet kesinlikle içimde rahatlamış olur çok iyi denk geldi kontrol günü.

Çok geçmiş olsun canım , dikkat edicem teşekkür ederim

Günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın acaba aşının koluna zarar vermesi öncesinde kan cıvıtıcı iğne yaptığın için olabilir mi ki

Bebek bizi daha hassas yapıyor canım, tetanoz zaten normalde de biraz ağır bi aşı ama en azından ağrın ateşin hafiflemiş, kontrolün de çok güzel geçer inşallah

Günaydın canım, inşallah güzel haberler alırsın acaba aşının koluna zarar vermesi öncesinde kan cıvıtıcı iğne yaptığın için olabilir mi ki
Günaydın canım, inşallah. Dün sol koluma aşı yaptırdım, sağa da sulandırıcı yaptım. Kolda ağrı, genel bir ateş ve halsizlik olabilir demişti öyle de oldu canım. Geçer birkaç güne öyle düşünüyorum

Bebek bizi daha hassas yapıyor canım, tetanoz zaten normalde de biraz ağır bi aşı ama en azından ağrın ateşin hafiflemiş, kontrolün de çok güzel geçer inşallah
Yerim bu bebeleri gerçekten neler yapıyorlar öyle Evet canım normalde yaptıran dahi perişan oluyor bence de normal böyle ağrılar, hassasiyetler. Ah inşallah ya.

Geçmiş olsun canım haberdar et bizi

Ne zamana dedi canım
Sezeryan olacağı için 25 Eylül dedi inşallah bir problem olmazsa
Bende ateş olmadı da sanki güçsüzmüşüm gibi kolumu kaldıramamıştım 1-2 gün tabi üzerine yattığımdan dolayı da olabilir

Evet canım cidden öyle şuan kendimi kötü hissediyorum aceba bebeğime zararı olurmu diye ama çarşamba endokrin doktoruma göstereceğim bakalım onlsr ne diyecek . Kendimi ben iyi hissediyorum aslında bilmiyorum
Hiç korkma canım bebeğine zararı olmaz normal değerlerin bebeğine zararı olan senin kendini kötü hissettmen olur kaygı durumu zarar edebilir biz nasış hissedersek onlarda hissediyor.
Sağ tarafa dikkat canım bende sağ taraftan sancı çektim safra taşı düşürmüşüm.
Benimki galiba kum genç kız ikende benzer sorunlarım oldu hatta apandistim şişti ama alınmadı yani hap vermişti eğer hala rağmen sağda baskın şiddetli ağrı ve bulantı kusma olursa hemen gel demişti şükür ki ilaçtan sonra kesilmişti 13 yılı vardır bu dediğimin.

Kesinlikle öyle benim doktorum şekerim var riske atmıyor ama hep söylüyor doğum ön görürsem iki doz yapıcam diye
Aynen öyle balım şeker ölçümleri yapıp yapıyorlar iğneleri zaten hastanede yatırıyor eğer riskliysen benim şekerim sınırda olduğu için yatırdı gözlem altında yaptı, doğumun 34 te olursa iki doz yapar ama hastanede yatarsın tahminimce 34 te olursa 32-33 gib yapması lazım, amaaan bir de senin bebeler de bizi şaşırtıp geç geliyormuş

Herkesin korkulu rüyası rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…