Yaa öyle miiAa biz seninle aynıyız kız benimde sat 16.01.25 beklenen doğum 23 ekim 25 benimde oğlum olacak biz daha isim bulamadık.
gümüş kapak ben de almadım, iyileştirmesi için sütün cok olması lazım içinde süt gümüşle etkileşime geçicek de iyileştircek annem bende işe yaramadı dedi o yüzden hiç almadım, gögüs pompası lansinoh eller serbest aldım, çalıştıgım için lazım olur olmazsa da 2 li alıp tekini satmıstım zaten diger tekini de satarım diye düşündüm. kamera xiaomi home aldım aşırı memnunum köpeğimi izliyorum evden şimdiden, bebege özel bi kamera degil normal kamera ama ses ve hareket algılıyor gece görüşü de çok iyi . şu şekil uyuyan bi tosuncugu izliyorum şimdilerde görüntüyü kalitesi için koydum bak içine sinerseHanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım
Yaaaa hahah yiyim senin köpeğini yerde oyuncaklar falan aynı bizim ev aynı benim köpkemgümüş kapak ben de almadım, iyileştirmesi için sütün cok olması lazım içinde süt gümüşle etkileşime geçicek de iyileştircek annem bende işe yaramadı dedi o yüzden hiç almadım, gögüs pompası lansinoh eller serbest aldım, çalıştıgım için lazım olur olmazsa da 2 li alıp tekini satmıstım zaten diger tekini de satarım diye düşündüm. kamera xiaomi home aldım aşırı memnunum köpeğimi izliyorum evden şimdiden, bebege özel bi kamera degil normal kamera ama ses ve hareket algılıyor gece görüşü de çok iyi . şu şekil uyuyan bi tosuncugu izliyorum şimdilerde görüntüyü kalitesi için koydum bak içine sinerse
ay ısırcam tipe bak ya , oyuncaklar heryerde valla toplamıyorum cünkü 5 dk içinde aynı oluyor.Yaaaa hahah yiyim senin köpeğini yerde oyuncaklar falan aynı bizim ev aynı benim köpkem
Senin diğer çocukta küçükmüş. Bende arka arkaya yapmayı düşünüyorum ama zorlar mı acabaTemmuz 18 de 1 yaş oldu canım 13 aylık olmak üzere. Benim kızım emmedi canım ilk üç ay falan anne sütü aldı, benim hiç yetecek kadar sütüm olmadı. Mama içiyor. Mama artı ek gıda şu an
Bizim de aynı üzülüyorum bir de toplayınca hemen bakıyor gözüme gözümeay ısırcam tipe bak ya , oyuncaklar heryerde valla toplamıyorum cünkü 5 dk içinde aynı oluyor.
evet biz oyuncak düzenine alışkınız, zaten hormonlar arttıkca iyiki de dogurmusum ben bu kızı diyorum eşim diyo ki sana analık yüklendi de insanların yanında deme bizi deli sanarlarBizim de aynı üzülüyorum bir de toplayınca hemen bakıyor gözüme gözümebunlar da yavrularımız işte minnoşlarımız
Hahahah tahmin edebiliyorum aranızda geçen sohbeti, ay sansınlar sevgilerini bilmeyen anlayamazevet biz oyuncak düzenine alışkınız, zaten hormonlar arttıkca iyiki de dogurmusum ben bu kızı diyorum eşim diyo ki sana analık yüklendi de insanların yanında deme bizi deli sanarlar
görüntüyü izlerken duraksama vs oluyor mu? Çok teşekkür ederim bu aradagümüş kapak ben de almadım, iyileştirmesi için sütün cok olması lazım içinde süt gümüşle etkileşime geçicek de iyileştircek annem bende işe yaramadı dedi o yüzden hiç almadım, gögüs pompası lansinoh eller serbest aldım, çalıştıgım için lazım olur olmazsa da 2 li alıp tekini satmıstım zaten diger tekini de satarım diye düşündüm. kamera xiaomi home aldım aşırı memnunum köpeğimi izliyorum evden şimdiden, bebege özel bi kamera degil normal kamera ama ses ve hareket algılıyor gece görüşü de çok iyi . şu şekil uyuyan bi tosuncugu izliyorum şimdilerde görüntüyü kalitesi için koydum bak içine sinerse
hiç olmuyo , hatta dışarıdan güneşin yaptıgı gölge degistikçe bile uygulamaya bildirim geliyo hareket algılandı diye, hassasiyet atarı da var istersen daha az hassas olabiliyogörüntüyü izlerken duraksama vs oluyor mu? Çok teşekkür ederim bu arada
Çok teşekkür ederimhiç olmuyo , hatta dışarıdan güneşin yaptıgı gölge degistikçe bile uygulamaya bildirim geliyo hareket algılandı diye, hassasiyet atarı da var istersen daha az hassas olabiliyo
ne demek, istersen kamera videosu vardır kayıtlı paylaşabilirimÇok teşekkür ederim
Ay resmen doğuracağızSezeryan olacağı için 25 Eylül dedi inşallah bir problem olmazsa
Bende ateş olmadı da sanki güçsüzmüşüm gibi kolumu kaldıramamıştım 1-2 gün tabi üzerine yattığımdan dolayı da olabilir
Ayyy ne güzel olur kız düşünsene 34 bile geçmişiz mücize resmenAynen öyle balım şeker ölçümleri yapıp yapıyorlar iğneleri zaten hastanede yatırıyor eğer riskliysen benim şekerim sınırda olduğu için yatırdı gözlem altında yaptı, doğumun 34 te olursa iki doz yapar ama hastanede yatarsın tahminimce 34 te olursa 32-33 gib yapması lazım, amaaan bir de senin bebeler de bizi şaşırtıp geç geliyormuş
Çok teşekkür ederim YouTubedan izledim baya iyiymişne demek, istersen kamera videosu vardır kayıtlı paylaşabilirim
Şaka gibi geliyor demiAy resmen doğuracağızbende 24 ya da 25 istiyorum bir sıkıntı olmazsa
Çok yüksek değil, ilaçla hemen düşüyor. Hamileliğimin en başından beri ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar tsh değerim 4.30 çıktı böyle değeri çıkan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?