Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Hanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım

Kızlar ben hem endokrin hem de perinatolojiyle görüştüm. Endokrin birkaç gündür sabah açlık 100-105 arası çıkmış bunları düşürelim yoksa insülin başlamamız gerekir dedi. Ben de hocam dün aşı oldum o bile stresten yüksek çıkartmış olabilir bir şey yemiyorum dedim. Sonra perinatoloji baktı diyetle devam edeceğiz bu şekilde devam et sabah açlığa dikkat et dedi. Bebeğimin çok şükür ki tüm gelişimi her şeyi yolunda. Aşı kasılmalara neden olmazmış, yalancı sancıların başlamış korkmaya endişe etmeye gerek yok dedi. Böyle geçti kontrolüm. 2 hafta sonra tekrardan görüşeceğiz

gümüş kapak ben de almadım, iyileştirmesi için sütün cok olması lazım içinde süt gümüşle etkileşime geçicek de iyileştircek annem bende işe yaramadı dedi o yüzden hiç almadım, gögüs pompası lansinoh eller serbest aldım, çalıştıgım için lazım olur olmazsa da 2 li alıp tekini satmıstım zaten diger tekini de satarım diye düşündüm. kamera xiaomi home aldım aşırı memnunum köpeğimi izliyorum evden şimdiden, bebege özel bi kamera degil normal kamera ama ses ve hareket algılıyor gece görüşü de çok iyi . şu şekil uyuyan bi tosuncugu izliyorum şimdilerde görüntüyü kalitesi için koydum bak içine sinerse

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-11 at 09.41.44.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 62
Yaaaa hahah yiyim senin köpeğini yerde oyuncaklar falan aynı bizim ev aynı benim köpkem

Eklentiler

• IMG_7984.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 58
Temmuz 18 de 1 yaş oldu canım 13 aylık olmak üzere. Benim kızım emmedi canım ilk üç ay falan anne sütü aldı, benim hiç yetecek kadar sütüm olmadı. Mama içiyor. Mama artı ek gıda şu an
Senin diğer çocukta küçükmüş. Bende arka arkaya yapmayı düşünüyorum ama zorlar mı acaba

Bizim de aynı üzülüyorum bir de toplayınca hemen bakıyor gözüme gözüme bunlar da yavrularımız işte minnoşlarımız
evet biz oyuncak düzenine alışkınız, zaten hormonlar arttıkca iyiki de dogurmusum ben bu kızı diyorum eşim diyo ki sana analık yüklendi de insanların yanında deme bizi deli sanarlar

evet biz oyuncak düzenine alışkınız, zaten hormonlar arttıkca iyiki de dogurmusum ben bu kızı diyorum eşim diyo ki sana analık yüklendi de insanların yanında deme bizi deli sanarlar
Hahahah tahmin edebiliyorum aranızda geçen sohbeti, ay sansınlar sevgilerini bilmeyen anlayamaz ben de seni ben mi doğurdum annemmmmmm diye sevdikçe eşim bakıyor ey allahım diye

görüntüyü izlerken duraksama vs oluyor mu? Çok teşekkür ederim bu arada

Ay resmen doğuracağız bende 24 ya da 25 istiyorum bir sıkıntı olmazsa

Ayyy ne güzel olur kız düşünsene 34 bile geçmişiz mücize resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…