Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Markası ne bu çantanınEki Görüntüle 3629481
Ben şunu aldım. Birde aynı markanın mom bag var küçük valiz gibi ona sa hastane çantasını hazırlayacağım
AA o zaman norml bende korktm biraz niye bu kadar yükseldi diye.Benim de yüksek canım seninkilerden daha yüksekti aile hekimi niye bu kadar yüksek falan demişti, dün kendi doktoruma da gösterdim değerleri hamilelikte yükselir sorun değil dedi
Canım aklım sende benim de konuştuğumuzdan beri. İnşallah önemsiz birşeydendir bu kaşıntı. Tahlil verebildin mi?Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.
Güzel haberlerini beklicem canımmAyy inşallah canım bende detaylıya giricem oğlumun kilosu biraz geriden geliyor kızım önden gidiyor ona bakacaklar inşallah iyi olur herşey
StyloMarkası ne bu çantanın
Merhaba ben bunu aldım hem hastane hem bebek çantası olsun diye, trendyolda indirimdeyken almıştımKızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Biz bu süreçte çok borca girdik maalesef. Kredi kartı girdabına battık, çıkamıyoruz. Normalde altın takmam ben ama düğün ortamı gibi takmam gereken zamanlar için olan bir kaç parça 22 ayar altın takım var evde. Onları satabiliriz dedim eşime borç için. Hani bebek doğunca kredi kartını da ayrı düşünmeyelim die. Kabul etmedi. Şimdi bu durumda bana hediye al desem hiç olmaz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olur:)Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Ben de dün hazırlamaya başladım doğum çantamıListe değil de ben sana koyduklarımı söyleyeyim hepsimi tek benek için söylüyorum benim iki kat
Hemşireye verilecekler
Bir adet hastane çıkış seti
Bebek bezi
Doğal ıslak mendil
Penye battaniye
Bebek için yedek
3 tane kolsuz çıtçıtlı atlet
3 yedek takım kıyafet
Ağız mendili bolca
Eldiven-çorap-şapka
Müslin ve penye battaniye
Bebek için araç gereç
Biberon
Emzik
Pişik kremi
Kendim için
3 takım lohusa kıyafeti
5 iç çamaşır
3 tane emzirme atleti
3 emzirme sütyeni
Terlik
kilotlu ped
Lohusa pedi
Araç gereçler
Göğüs pompası
Gümüş kapakçık
Emzirme kapakçığı şeffaf olandan
Göğüs kremi
Suan bunlar aklımda
Bir çiçek alsan yeter dedimSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Ben yaklaşık 10 haftadır düzenli pilates ve yürüyüş yapıyorum. Her sabah denize gidip 1 1,5 saat yüzüyordum son 2 haftadır biraz erteledim Antalya’da deniz çok kirlendiği için. Biraz düzelsin yüzmeye de devam edeceğimKızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Zaradan bu çantayı aldım aksesuarlarıyla birlikte. Bir de ördekli olanı aldım.Kızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Canım bence hareket etmek sana çok iyi gelecektir. Benim de evim 2. katta asansör hiç kullanmıyorum bir de blok girişinin merdiveni var resmen 4 kat çıkıyormuşum gibi oluyor süper yani ekstra hareket demekBende de karın sertleşmesi çok sık oluyor. Düzenli olmuyor ama biraz düşündürdü yine de. Her akşam sahile gidiyoruz. Çok yürüyüş yapmasam da denize karsı oturuyoruz. Su insandaki olumsuz enerjiyi alıyor ve çok iyi geliyor açıkçası. Ama gidip gelirken 3 kat merdiveni inip çıkmış oluyorum. Bugün kontrolde bir sorayım doktora sorun olur mu die.
İnşallah canım, hareket berekettirCanım bence hareket etmek sana çok iyi gelecektir. Benim de evim 2. katta asansör hiç kullanmıyorum bir de blok girişinin merdiveni var resmen 4 kat çıkıyormuşum gibi oluyor süper yani ekstra hareket demekRiskli bir durumun yoksa da her doktor hareketi ki özellikle bu haftalarda çok sıklıkla önerirler
Yeni mi başladı peki bu sertleşmeler? Braxton hicks kasılmaları olabilir haftamız çok müsait. Benim resmen pazartesi günü başladı, dün de akşam biraz sancılandım hemen eşim ve köpeğim sokağa attık kendimizi mahallede biraz turladık rahatladım sonra eve döndük. Dün kontrolüm vardı tanıdık ebe var onunla karşılaştım daha sonra perinatolojiyle de görüştüm çok normal kasılmaların, sertleşmeler bol bol hareket et kanama, şiddetli bel ve sırt ağrısı olmasın sorun olmaz korkma dediler. Bence haftamız gereği de bebekler büyüyor artık ben her şeyi nedense normal karşılıyorum. Suya da dikkat et bol bol su iç susuz da kalmasın vücudun.İnşallah canım, hareket berekettirBen şeyi anlamadım hemen karnım taş gibi sertleşiyor
Başlasam iyi olur diye düşünüyorum ya nefes egzersizleriyle birlikte az kaldı artık. Tatile gittiğimizde denize girmiştim en son havuzdan vs daha güvenli,sterildir diye enfeksiyon kapmıştım ne yazık kiBen yaklaşık 10 haftadır düzenli pilates ve yürüyüş yapıyorum. Her sabah denize gidip 1 1,5 saat yüzüyordum son 2 haftadır biraz erteledim Antalya’da deniz çok kirlendiği için. Biraz düzelsin yüzmeye de devam edeceğim
Haftan başlamak için bir tık ileri olduğu için ani hareketlerden kaçınarak başlarsan çok daha iyi olur senin içinBaşlasam iyi olur diye düşünüyorum ya nefes egzersizleriyle birlikte az kaldı artık. Tatile gittiğimizde denize girmiştim en son havuzdan vs daha güvenli,sterildir diye enfeksiyon kapmıştım ne yazık ki
Dikkat edeyimHaftan başlamak için bir tık ileri olduğu için ani hareketlerden kaçınarak başlarsan çok daha iyi olur senin içinÇok geçmiş olsun. Havuz başlı başına mikrop yuvası ama deniz gerçekten beni de şaşırtıyor… Neredeyse tüm arkadaşlarımız ve tanıdıkları da denizden enfeksiyon kaptılar bu sene Antalya Konyaaltı resmen çöplüğe döndü o yüzden biraz beklemedeyim denizin temizlenmesi için
29.haftada başladı. Ağrı sancı vs yok sadece kaskatı kesiliyor.çok teşekkür ederim paylaştığın için bildikleriniYeni mi başladı peki bu sertleşmeler? Braxton hicks kasılmaları olabilir haftamız çok müsait. Benim resmen pazartesi günü başladı, dün de akşam biraz sancılandım hemen eşim ve köpeğim sokağa attık kendimizi mahallede biraz turladık rahatladım sonra eve döndük. Dün kontrolüm vardı tanıdık ebe var onunla karşılaştım daha sonra perinatolojiyle de görüştüm çok normal kasılmaların, sertleşmeler bol bol hareket et kanama, şiddetli bel ve sırt ağrısı olmasın sorun olmaz korkma dediler. Bence haftamız gereği de bebekler büyüyor artık ben her şeyi nedense normal karşılıyorum. Suya da dikkat et bol bol su iç susuz da kalmasın vücudun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?