Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.

Bende de karın sertleşmesi çok sık oluyor. Düzenli olmuyor ama biraz düşündürdü yine de. Her akşam sahile gidiyoruz. Çok yürüyüş yapmasam da denize karsı oturuyoruz. Su insandaki olumsuz enerjiyi alıyor ve çok iyi geliyor açıkçası. Ama gidip gelirken 3 kat merdiveni inip çıkmış oluyorum. Bugün kontrolde bir sorayım doktora sorun olur mu die.

Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.
Canım aklım sende benim de konuştuğumuzdan beri. İnşallah önemsiz birşeydendir bu kaşıntı. Tahlil verebildin mi?

Ayy inşallah canım bende detaylıya giricem oğlumun kilosu biraz geriden geliyor kızım önden gidiyor ona bakacaklar inşallah iyi olur herşey
Güzel haberlerini beklicem canımm
İkiz olunca endişe, heyecan, sevinç de iki kat oluyordur

Biz bu süreçte çok borca girdik maalesef. Kredi kartı girdabına battık, çıkamıyoruz. Normalde altın takmam ben ama düğün ortamı gibi takmam gereken zamanlar için olan bir kaç parça 22 ayar altın takım var evde. Onları satabiliriz dedim eşime borç için. Hani bebek doğunca kredi kartını da ayrı düşünmeyelim die. Kabul etmedi. Şimdi bu durumda bana hediye al desem hiç olmaz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olur:) bebeği eksik bırakmadık çok şükür diye düşünüyorum, bu yetiyor. Tabi düşünürse kendiliğinden maddi değeri olmasa da olur, mutlu olurum

Ben de dün hazırlamaya başladım doğum çantamı çok heyecanlı yaaa

Bir çiçek alsan yeter dedim
Ben yurt dışında olduğum için bizde bebeğe altın falan takılmıyor.

Kızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Ben yaklaşık 10 haftadır düzenli pilates ve yürüyüş yapıyorum. Her sabah denize gidip 1 1,5 saat yüzüyordum son 2 haftadır biraz erteledim Antalya’da deniz çok kirlendiği için. Biraz düzelsin yüzmeye de devam edeceğim

Canım bence hareket etmek sana çok iyi gelecektir. Benim de evim 2. katta asansör hiç kullanmıyorum bir de blok girişinin merdiveni var resmen 4 kat çıkıyormuşum gibi oluyor süper yani ekstra hareket demek Riskli bir durumun yoksa da her doktor hareketi ki özellikle bu haftalarda çok sıklıkla önerirler

İnşallah canım, hareket berekettir Ben şeyi anlamadım hemen karnım taş gibi sertleşiyor

İnşallah canım, hareket berekettir Ben şeyi anlamadım hemen karnım taş gibi sertleşiyor
Yeni mi başladı peki bu sertleşmeler? Braxton hicks kasılmaları olabilir haftamız çok müsait. Benim resmen pazartesi günü başladı, dün de akşam biraz sancılandım hemen eşim ve köpeğim sokağa attık kendimizi mahallede biraz turladık rahatladım sonra eve döndük. Dün kontrolüm vardı tanıdık ebe var onunla karşılaştım daha sonra perinatolojiyle de görüştüm çok normal kasılmaların, sertleşmeler bol bol hareket et kanama, şiddetli bel ve sırt ağrısı olmasın sorun olmaz korkma dediler. Bence haftamız gereği de bebekler büyüyor artık ben her şeyi nedense normal karşılıyorum. Suya da dikkat et bol bol su iç susuz da kalmasın vücudun.

Başlasam iyi olur diye düşünüyorum ya nefes egzersizleriyle birlikte az kaldı artık. Tatile gittiğimizde denize girmiştim en son havuzdan vs daha güvenli,sterildir diye enfeksiyon kapmıştım ne yazık ki

Başlasam iyi olur diye düşünüyorum ya nefes egzersizleriyle birlikte az kaldı artık. Tatile gittiğimizde denize girmiştim en son havuzdan vs daha güvenli,sterildir diye enfeksiyon kapmıştım ne yazık ki
Haftan başlamak için bir tık ileri olduğu için ani hareketlerden kaçınarak başlarsan çok daha iyi olur senin için Çok geçmiş olsun. Havuz başlı başına mikrop yuvası ama deniz gerçekten beni de şaşırtıyor… Neredeyse tüm arkadaşlarımız ve tanıdıkları da denizden enfeksiyon kaptılar bu sene Antalya Konyaaltı resmen çöplüğe döndü o yüzden biraz beklemedeyim denizin temizlenmesi için

Dikkat edeyim
Sen de dikkat et birde onun stresi,acısı,ağrısı eklenmesin. Beni çok zorlamıştı her idrara çıktığımda canım yanıyordu yürürken bile bıçak gibi saplanıyordu ;((

29.haftada başladı. Ağrı sancı vs yok sadece kaskatı kesiliyor.çok teşekkür ederim paylaştığın için bildiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…