Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Bizim risk olmadığı için aynı tempoda devam etti ama bu sıralar gerçekten zorlamaya başladı acı vs oluyor sanırım azaltma zamanı geldi
Benimde 12 den sonra doktor yapabilirsin dedi ama ben yapamadım ağrım çok oldu her denemede birde hormonel galiba asla istek yoktu allahtan eşim çok anlayışlı

Bir sorum daha olacak cinsel ilişkiden sonra kalçama kramp giriyor ve vajinam zonkluyor çok ağrıyor bu durum normal midir acaba?
Ben bugün pilates topu aldım. Evde video izleyip kendimce bişeyler yapıyorum (riskli gebeliğim yok, olanlar doktora danışmadan yapmamalı bence) Öyle yani topun üstünde oyalanacağım biraz, maksat hareket olsun

Neyini erteliyor canım ? Doğuma şurada ne kaldıda erteliyorki ? Görümcen değmen anlatıyordu 32 ci haftada doğum yapmış aman hastane çantan bile hazır beklesin diyordu
Bende bilmiyorum ama bu hafta halleti halletti yoksa ben gidip alacam herşeyi bir başıma ve ya kız kardeşimle. Daha onlar yıkanacak ütüsü yapılacak beşik kurulacak çok iş var çok. Doğumdan önce detaylı temizlik yapasım var da yetişmeyecek bu gidişle

Benimde 12 den sonra doktor yapabilirsin dedi ama ben yapamadım ağrım çok oldu her denemede birde hormonel galiba asla istek yoktu allahtan eşim çok anlayışlı
Benim de başlarda hiç isteğim yoktu ilk olunca korku da çoktu hiç cesaret edemedim ikinci trimesterda aşırı istek yüklendi şimdi ise azaldığını hissediyorum.Son aylarda öyle olurmuş. Ne zamana kadar normal ilerleyebilir acaba bir bilgin var mı belli bir haftadan sonra duraksamak gerekiyor sanırım.
Bu konuda şanslısın kimi eşler asla idare etmiyor halden anlamıyor

Ben bugün pilates topu aldım. Evde video izleyip kendimce bişeyler yapıyorum (riskli gebeliğim yok, olanlar doktora danışmadan yapmamalı bence) Öyle yani topun üstünde oyalanacağım biraz, maksat hareket olsun
Ahahahahh evett bu sıcaklarda yürüyüş bile yapılmıyor. Pilates topu almalı mıyım sence,gerekli mi emin değilim

Vallaha hepsi bir arada maddi açındanda zorlayıcı. Okadar çok şey varki göğüs kalkanından tutunda bebek kamerasına ondan tutunda ıvırı zıbını derken eşim dün diyorki al al bitmiyor liste vardı aldığımızı siliyoruz ama cidden bitmiyor sanki sürekli eksik çıkıyor..
biz yatağını elbiseleri vs hallettik yıkadımda ütülenecek bekliyor . Dünde arabasını sipariş verdik önümüzdeki ayda artık oto koltuğunu alırız inşallah.. sen eşinle bir tatlı dille konuş çok şey alınıcak var hepsi bir arada nasıl olacak

Ya galiba normal doğum istiyorsan devam et diyorlar rahim için iyi bir açılıp kapanma yöntemi hatta bazı doktorlar haftası yaklaşınca bol bol ses öneriyormuş .. ama normal doğum olacaksa tabi ..

Sorma benim de çoğu şeyim eksik acele etmiyorum ama şimdiden sonra alınması gerek artık yavaştan
Bana kalsa çoktan hallettmiştim de işte ilk bebek cennet kuşu olunca acele etmeyelim dedik olduk 30 hafta artık almak lazım bence de esas sorun ev kücük dolap koyacak yer yok bu eşyalar nereye yerleşecek daha buna bile çözüm bulamadık. Anlıyorum çok yoruluyor işte ki cidden ağır işi ama bir yerden başlamak lazım

Bir sorum daha olacak cinsel ilişkiden sonra kalçama kramp giriyor ve vajinam zonkluyor çok ağrıyor bu durum normal midir acaba?
İlişki yasak canım bilemiyorum zaten istek yok bende eşimin üstüne atlasam korkar yine de yanaşmaz. Mesela hep sarılır uzanırız uyuyana kadar bende eşimde aşırı ilgi seviyoruz arkadaş çevremiz bile yok ayrı kalmamak için ama hamilelikte asla oda istemiyor bebeğe zarar verir sanıyor halbuki cinselliğin yasak olması erkekteki şey rahme yertişmez sadece kadının zevk almaması lazım ki rahim kasılıp doğuma hazırlık yapmasın diye. Ama sen zaten son zamanlara gelmişsin. Yine de doktoruna bu ağrıyı sor belki zararlı olabilir

Ya galiba normal doğum istiyorsan devam et diyorlar rahim için iyi bir açılıp kapanma yöntemi hatta bazı doktorlar haftası yaklaşınca bol bol ses öneriyormuş .. ama normal doğum olacaksa tabi ..
Anladım canımm ben bir sorayım gittiğimde teşekkür ederim

Hiç dert ve sıkıntı yapma canım yavaştan halledersin başla yavaştan zaten liste olunca kolaylıkla alınır bide bunu dert etme hamilelikte

Şu konuda şanslıyım bebek arabası küveti mama sandalyesi ve 2 tane de beşik hediye geldi bize biraz kıyafet var ama 0-3 aylık yok. Yani eşya hem var hem yok birde ilk kız dediler ya bazı eşyalar kız bebek için resmen kız bekliyorduk erkek oldu der gibi ama olanlara rağmen çok şey var alınacak

Yaa çok üzüldüm Rabb’im tekrardan nasip etmiş ne güzel. Haklısın her şey bize bakıyor sonuçta temizliği,hazırlaması,ütüsü falan bitmiyor gerçekten birde ağırlaştık artık geçenlerde çok strese girmiştim az kaldı nasıl halledeceğiz zor olacak falan diye keşke yavaş yavaş alsaydım bu zamana kadar dedim. Bu saatten sonra ne yaptık yaptık yani

Aşkım zaten asıl pahalı olan kısmı bebek arabası vs onlar hediye geldiyse kıyafet alınır ya 50/56 4/5 parça takım olarak alsam yeter ben 50 hiç almadım 56 dan 4 farklı giydireceğim var gerisi 62.. bir çıkmada hepsini halledersiniz eşinle belki o toplu alışveriş yapmak istiyordur sıkma canını ah herşey olur bende bebek arabasını dün sipariş verdim daha . Listemde alınacaklarda var . Biz ağır olmasın diye az az alalım dedik herkes farklı yapıyor

Herhangi bir riskin yoksa son haftalara kadar devam edebilirsin. Galiba 34-36 haftalardan sonra önerilmiyor. Düzenli ilişki doğumu kolaylaştırır demişti doktorum.

Erkeklerde de o içgüdü oluyor çok korkuyorlar eşim de öyle kaç kez doktora sorduk bir problem olmaz dedi son zamanlarda da bir şey demedi ben ne olur ne olmaz sorayım gene de.

Hiç dert ve sıkıntı yapma canım yavaştan halledersin başla yavaştan zaten liste olunca kolaylıkla alınır bide bunu dert etme hamilelikte
Liste yaptım da bazı şeyleri 2defa yazmışım temize çekecem yok sadece sinir oluyorum eşime yoksa biliyorum Allah korusun erken bile doğsa eve dünyanın eşyasını yığar bizimkiler hiç şüphem yok o konuda.

Ya 50 derecede o ütüyü biz yapacaz onu düşünen yok. Ben strese karşıyım ama arada geliyor bana da stres yapacak birşey yok. Benim şimdiki derdim galiba eve fare girmiş ödüm koptu mutfakta az önce.

Evet toplu almak istiyor hepsini bir ama eve nasıl gelecek bizim aracımız yok dolmuş var o da eve yakın geçmiyor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o gün hiç bir torbayı almayacam hepsini o taşısın ceza olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…