Büyük sıkıntı aman temkinli ol varsa da çoğalmasınYa 50 derecede o ütüyü biz yapacaz onu düşünen yok. Ben strese karşıyım ama arada geliyor bana da stres yapacak birşey yok. Benim şimdiki derdim galiba eve fare girmiş ödüm koptu mutfakta az önce.
Bırak kız taşısın hepsiniEvet toplu almak istiyor hepsini bir ama eve nasıl gelecek bizim aracımız yok dolmuş var o da eve yakın geçmiyor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o gün hiç bir torbayı almayacam hepsini o taşısın ceza olarak
Ayy canım maşallah sende düşüklük yok o zaman. Yani çok sıkıntı olmaz gibime geliyor trombosit açısından. Burada referans aralığı genelde 150-450 bin arası, buraya göre seninki normal değerler aralığında ama işte hastalığın nasıl bişey, doğumda nasıl bi seyri olur hiç bilgim yok. İnşallah hiç sorun çıkmaz hayırlısıyla kolaayyca yapıveririz doğumlarımızıCanım bende trombosit için 210 diyor ama 8 bin le baktığında saçma bir sayı benimki referans aralığı farklıdır ama .. evet canım baya zorladı sap taraf ağrısı bebek oynadıkça vs gözümden ateş çıkıyordu
Çok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyleDoğum sonra sımı taktı . Valla bilmiyorum öyle dediler bana
30+ 4 canm küvezde takip ediliyor canm inşallah toparlayacagz
İnşallah canmÇok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
Bu ikinci doğumum olcak ağzımla bir şey istemem canım kendisi bir şey alırsa ekonomimiz nasıldır o an bilemem zaten gerek de yokSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Gel sarılalımBelki risk görmediği içindir canım benim riskli diye her hafta gidiyorum
Tuvalete gidiyorum misssss gibi bazen de salonaKızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Ben de hiçbir şey almadım canım ama ilk kızımı kaybettiğim için bunda eşyaya ihtiyacım yok sadece kişisel olan bir iki parça şey var onu da adını düşündükten sonra alcam ama şahsen eğer hiçbir şeyim olmamış olsaydı sanrım benim de kargo kapımı çoktan aşındırmıştı. Benim çoğu şeyim hazır bi tekrar ortalık toparlanacak dolapları falan bir de kendim yapmıcam diye rahatım ama bu işleri sen yapacaksan ağırlaşma evresine geçmişken halletmen gerektiğini düşünüyorum canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallahMaşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Günaydın çok geçmiş olsun, gaz sıkışması için maden suyu içseydin bana fayda ediyor baya, yatmadan bişeyler mi yedin acaba miden o yüzden de yanmış olabilir, benimde geçen gün midem yandı kıvrandım sonra eşim diyince aklıma geldi yatmadan kek yemiştimKızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Günaydın canım ahh o gaz krampları bitiriyor beniKızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Günaydın canım. Çok zorlanıyoruz bir an önce ağustos bitse. Bende akşam yediğim bir türlü sinemedi. Gazoz içince rahatladım. Gaz sıkışması için bende çözüm bulamıyorum çok fena oluyor. Geçmiş olsunKızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Bu gidişle senin bebe donsuz kalacakMaşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Hiç bilmiyorum canımGünaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallahGünaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
Ben de şöyle birşey aldım. Sırt çantasının arkasında fermuarı var, altta kalanın eşyalara kolayca ulaşmak için. Beğendim.Kızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Günaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?