Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Evet toplu almak istiyor hepsini bir ama eve nasıl gelecek bizim aracımız yok dolmuş var o da eve yakın geçmiyor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o gün hiç bir torbayı almayacam hepsini o taşısın ceza olarak
Bırak kız taşısın hepsini olmadı internetten sipariş verirsin canım ağır şeyleri dert etme sağlıkla kavuşalımda bebeklerimize alınacaklar alınır

Ayy canım maşallah sende düşüklük yok o zaman. Yani çok sıkıntı olmaz gibime geliyor trombosit açısından. Burada referans aralığı genelde 150-450 bin arası, buraya göre seninki normal değerler aralığında ama işte hastalığın nasıl bişey, doğumda nasıl bi seyri olur hiç bilgim yok. İnşallah hiç sorun çıkmaz hayırlısıyla kolaayyca yapıveririz doğumlarımızı

Bu ikinci doğumum olcak ağzımla bir şey istemem canım kendisi bir şey alırsa ekonomimiz nasıldır o an bilemem zaten gerek de yok ama sen özel bir şey istiyorsan izah edebilirsin diye düşünüyorum. Bebeğin altınlarını da adına bankaya kaldırırım sonuçta onun
Belki risk görmediği içindir canım benim riskli diye her hafta gidiyorum
Gel sarılalım
Kızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Tuvalete gidiyorum misssss gibi bazen de salona ama siz başlayın riskiniz yoksa bence doktora kalsa bana benim bile yapmam lazım da şak diye doğururum diye 34 ten sonraya erteledik o da beeelki
Maşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Ben de hiçbir şey almadım canım ama ilk kızımı kaybettiğim için bunda eşyaya ihtiyacım yok sadece kişisel olan bir iki parça şey var onu da adını düşündükten sonra alcam ama şahsen eğer hiçbir şeyim olmamış olsaydı sanrım benim de kargo kapımı çoktan aşındırmıştı. Benim çoğu şeyim hazır bi tekrar ortalık toparlanacak dolapları falan bir de kendim yapmıcam diye rahatım ama bu işleri sen yapacaksan ağırlaşma evresine geçmişken halletmen gerektiğini düşünüyorum canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Günaydın çok geçmiş olsun, gaz sıkışması için maden suyu içseydin bana fayda ediyor baya, yatmadan bişeyler mi yedin acaba miden o yüzden de yanmış olabilir, benimde geçen gün midem yandı kıvrandım sonra eşim diyince aklıma geldi yatmadan kek yemiştim

Selam kızlar günaydın. Ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolundaymış. Geçen ay ters yatıyordu. Baş aşağı dönmüş. Hem büyüyor o yüzden hareketi kısıtlanıyordur dedi. Kordon dolanması yok dedi. 32+6 yim 2.100 gr olmuş dedi.

Bilmiyorum ki kızlar hastaneye mi gitsem ne yapsam ellerim ayaklarım çok ağrıyor

Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım mide yanması gaz sıkışması dön dön …
Günaydın canım. Çok zorlanıyoruz bir an önce ağustos bitse. Bende akşam yediğim bir türlü sinemedi. Gazoz içince rahatladım. Gaz sıkışması için bende çözüm bulamıyorum çok fena oluyor. Geçmiş olsun

Maşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Bu gidişle senin bebe donsuz kalacak
Kiz neyi bekliyorsunuz.

Sağ ol canım şuan yataktayım kalkacak halim bile yok

Kizlar şu burun aspiratöru almayı düşünüyorum. Buna benzer alan varmi

Eklentiler

• Screenshot_20250812-234646_Instagram.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı

Eklentiler

• IMG_20250813_081252.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız
Ben de şöyle birşey aldım. Sırt çantasının arkasında fermuarı var, altta kalanın eşyalara kolayca ulaşmak için. Beğendim.

Bir de belediyenin hediye ettiği hafif kumaş bir anne bebek çantası var

Eklentiler

• 1000116550.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 49

Benim de yüksek canım seninkilerden daha yüksekti aile hekimi niye bu kadar yüksek falan demişti, dün kendi doktoruma da gösterdim değerleri hamilelikte yükselir sorun değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…