Suan o kadar doğurmaya müsaitim ki plates topunu kullanmayı bırak video izlesem doğururumbütün hamileler olarak teletabiler gibi plates topu üstünde zıplıyoruz ya çok komikizzz
dualarımız seninleeeBen kontrole gidiyorum kızlar 12.30 da detaylım var dua edin lütfen
Yaaa çok sevindim ikea beşiğeevet o yüzden nokta atışı olsun istiyorum.
yaa ben işte bebeğin iyi ve her şeyin yolunda olduğuna kendimi ikna edene kadar zaman geçti tabi. zamanında doğurursam her şey yetişir gibi
çoookk teşekkür ederimmo ikea beşiği de izmirden bulup kargolatıp kurduk bile bu arada :)
Oyyy dualarım üçünüzle allahın izniyle çok güzel haberlerle sonuçlarla gelBen kontrole gidiyorum kızlar 12.30 da detaylım var dua edin lütfen
Yanlız değilsin benimde ev durumu karışık çıksak bı dert cikmasak oda tadilat istiyor beşik alınacak gardrop kurulacak yatak alınacakBana kalsa çoktan hallettmiştim de işte ilk bebek cennet kuşu olunca acele etmeyelim dedik olduk 30 hafta artık almak lazım bence de esas sorun ev kücük dolap koyacak yer yok bu eşyalar nereye yerleşecek daha buna bile çözüm bulamadık. Anlıyorum çok yoruluyor işte ki cidden ağır işi ama bir yerden başlamak lazım
Ellerim ayaklarım kalkmayacak kadar ağrıyordu gaz sıkışması falan bir sürü şeyNe oldu ki sana geçmiş olsun canım
Ay çok şükür canım, tuvalete falan çıkmayınca gazdan insanın sırtından bile ter akıyo valla, geçmiş olsunEllerim ayaklarım kalkmayacak kadar ağrıyordu gaz sıkışması falan bir sürü şeyçok şükür tuvalete çıktım kendime geldim bayağı
Benim eşim hiç içinden gelip de bana bir şey almaz, Ben istediğimde de kırmaz almaya çalışır ama hep ben ne istediğimi söylüyorum maalesef. Zevkli biri de değil kendi kendine secse beğenir miyim bilemiyorum. Sizinki gibi kendi düşünüp alsa daha mutlu olurdum ama almaz ya da cok kucuk bir sey alir eşimi tanıyorum. Herkesin ilişkisi farklı demek ki. Benim çevremde herkes pahalı hediyeleri kendi seçip eşine söylüyor riske girmemek adına.Arkadaşların dediği gibi boyle bişey talep etmem içinden gelirse durumu olursa almak isterse alır.Cocuğa takılan altınları alırım demesi bana tuhaf geldi açıkçası,bu hediye değil aranızda anlaşma olur.
İlk çocuğumda durumumuz iyi degildi ben eşime sakın çiçek dahi olsa alma dedim.Ama o ben dogumdayken kredi kartiyla altın kolye almış gelmiş.Çok mutlu oldum ama almasa da niye bana hediye almadın demezdim.
Teşekkür ederim canım hala belim ağrıyor eşim doktora gidelim dedi dedim gerek yok öyle herşeye doktora gitmeyeAy çok şükür canım, tuvalete falan çıkmayınca gazdan insanın sırtından bile ter akıyo valla, geçmiş olsun
Yoğun bel ağrın varsa gitmeni tavsiye ederim canım belki bir şeyler verir krem gibi bilemedim, o hamilelikte yoğun bel ağrısı insanın konfor alanını çok daraltıyor çok iyi bilirim siyatik ve fıtık sorunu yaşayan biri olarakTeşekkür ederim canım hala belim ağrıyor eşim doktora gidelim dedi dedim gerek yok öyle herşeye doktora gitmeye
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBen kontrole gidiyorum kızlar 12.30 da detaylım var dua edin lütfen
Geçmezse yarına giderim o zaman ya . Sürekli bişi çıkıyorYoğun bel ağrın varsa gitmeni tavsiye ederim canım belki bir şeyler verir krem gibi bilemedim, o hamilelikte yoğun bel ağrısı insanın konfor alanını çok daraltıyor çok iyi bilirim siyatik ve fıtık sorunu yaşayan biri olarak
Gaz olunca insanın her yeri ağrıyor gerçekten hasta oluyoruz resmenEllerim ayaklarım kalkmayacak kadar ağrıyordu gaz sıkışması falan bir sürü şeyçok şükür tuvalete çıktım kendime geldim bayağı
Haydi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzBen kontrole gidiyorum kızlar 12.30 da detaylım var dua edin lütfen
Bu kadar olacağını tahmin etmemiştimGaz olunca insanın her yeri ağrıyor gerçekten hasta oluyoruz resmen
Bunu sizi üzmek için söylemedim acikcasi.Hayat şartları ,maddi durum nedeniyle eşimde öyle aman aman hediye alan biri degil.Yanlis anlamayın ben sana hediye alırım ama sende bana çocuğa takılan altınları ver demesi tuhaf geldi.Herkes ilişki dinamiği farklı tabi, esinizi siz taniyorsunuz .Benim eşim hiç içinden gelip de bana bir şey almaz, Ben istediğimde de kırmaz almaya çalışır ama hep ben ne istediğimi söylüyorum maalesef. Zevkli biri de değil kendi kendine secse beğenir miyim bilemiyorum. Sizinki gibi kendi düşünüp alsa daha mutlu olurdum ama almaz ya da cok kucuk bir sey alir eşimi tanıyorum. Herkesin ilişkisi farklı demek ki. Benim çevremde herkes pahalı hediyeleri kendi seçip eşine söylüyor riske girmemek adına.
Oyy sağlıkla gelsinler inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Dualarım seninle ve ikizlerinle. Sağlıklı şekilde doğsunlar, kilolarını alıp eve annelerinin babalarının yanına dönsünler inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?