Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Yaaa çok sevindim ikea beşiğe çok tatlı minnoş bir şey gerçekten. Yetişir yetişir hemen bir plan program listesiyle tik ata ata bitirirsin o kadar da zaman var

Yanlız değilsin benimde ev durumu karışık çıksak bı dert cikmasak oda tadilat istiyor beşik alınacak gardrop kurulacak yatak alınacak Ben istediğimi alıyorum ama durumlar böyle olunca elim kolum bağlaniyor bazen.

Bebek çantalarını beğenmiyorum ama bir tane beğenmem lazım artık.

Şuan memleketimdeyim eve gidince hastane çantasını hazırlayacağım o bari hazır olsun

3 adet onu düğmeli pijama takımı aldım.3 tane 10 lu hastane çıkışı aldık.3 tane de 5li var onları koyacağım.Yüz ortusu,ağız mendili,annemin göz bebeği lohusa hırkası Bebege ,bana bez ,elektrikli cezve ,3u bir arada(bende olmadı ama sezeryanda ağrılar için iyi olur diyorlar) ,ıslak mendil,kendime havlu,iç çamaşırı koyacağım.

Ellerim ayaklarım kalkmayacak kadar ağrıyordu gaz sıkışması falan bir sürü şey çok şükür tuvalete çıktım kendime geldim bayağı
Ay çok şükür canım, tuvalete falan çıkmayınca gazdan insanın sırtından bile ter akıyo valla, geçmiş olsun

Benim eşim hiç içinden gelip de bana bir şey almaz, Ben istediğimde de kırmaz almaya çalışır ama hep ben ne istediğimi söylüyorum maalesef. Zevkli biri de değil kendi kendine secse beğenir miyim bilemiyorum. Sizinki gibi kendi düşünüp alsa daha mutlu olurdum ama almaz ya da cok kucuk bir sey alir eşimi tanıyorum. Herkesin ilişkisi farklı demek ki. Benim çevremde herkes pahalı hediyeleri kendi seçip eşine söylüyor riske girmemek adına.

Ay çok şükür canım, tuvalete falan çıkmayınca gazdan insanın sırtından bile ter akıyo valla, geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım hala belim ağrıyor eşim doktora gidelim dedi dedim gerek yok öyle herşeye doktora gitmeye

Teşekkür ederim canım hala belim ağrıyor eşim doktora gidelim dedi dedim gerek yok öyle herşeye doktora gitmeye
Yoğun bel ağrın varsa gitmeni tavsiye ederim canım belki bir şeyler verir krem gibi bilemedim, o hamilelikte yoğun bel ağrısı insanın konfor alanını çok daraltıyor çok iyi bilirim siyatik ve fıtık sorunu yaşayan biri olarak

Geçmezse yarına giderim o zaman ya . Sürekli bişi çıkıyor

Bunu sizi üzmek için söylemedim acikcasi.Hayat şartları ,maddi durum nedeniyle eşimde öyle aman aman hediye alan biri degil.Yanlis anlamayın ben sana hediye alırım ama sende bana çocuğa takılan altınları ver demesi tuhaf geldi.Herkes ilişki dinamiği farklı tabi, esinizi siz taniyorsunuz .

Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen

Oyy sağlıkla gelsinler inşallah ciğer geliştirici yapıldı mı

Dualarım seninle ve ikizlerinle. Sağlıklı şekilde doğsunlar, kilolarını alıp eve annelerinin babalarının yanına dönsünler inşallah Bugün hastanede mi tutacaklar peki seni? Ciğer geliştirici vs o nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…