Oyyyy kıyamamDikkat edeyim
Sen de dikkat et birde onun stresi,acısı,ağrısı eklenmesin. Beni çok zorlamıştı her idrara çıktığımda canım yanıyordu yürürken bile bıçak gibi saplanıyordu ;((
Ne demek rica ederim29.haftada başladı. Ağrı sancı vs yok sadece kaskatı kesiliyor.çok teşekkür ederim paylaştığın için bildiklerini
Ne oldu ki sana geçmiş olsun canımSağ ol canım şuan yataktayım kalkacak halim bile yok
Ben 1,5 aydir hamile pilatesi yapiyorum. Omurgama belime sirtima cok iyi geliyor. Birkac hafta içinde mata geçeceğiz ve esnemeler baslayacak doğumu kolaylastirabilmek adına. Gittiğim hoca da fizyoterapist doğuma kadar devam edebilirsin dedi birkac ay daha devam edecek gibiyim.Kızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Yok zaten doktorum katılaşmaya yatkınlık olmuş bu güzel dedi olursa doğumdan sonra ani kanamalar olabilirmiş .. ya zaten hemen fark ediyorum 2 ci trimester düşüktü mesela sürekli burum kanadı. Geri yükseldiğini şöyle anladım burun kanamalarım durduAyy canım maşallah sende düşüklük yok o zaman. Yani çok sıkıntı olmaz gibime geliyor trombosit açısından. Burada referans aralığı genelde 150-450 bin arası, buraya göre seninki normal değerler aralığında ama işte hastalığın nasıl bişey, doğumda nasıl bi seyri olur hiç bilgim yok. İnşallah hiç sorun çıkmaz hayırlısıyla kolaayyca yapıveririz doğumlarımızı
bunun elindeki halinin de fotoğrafını atar mısın? ben de beğendim ama bir türlü mağazaya gidip gözümle göremedim. Görmeden de almak istemiyorum. Bir marka daha var aklımda,ikisinden birini alacağımZaradan bu çantayı aldım aksesuarlarıyla birlikte. Bir de ördekli olanı aldım.
Hangisi için söyledin canım ikisini de çekip atarım işten eve döndükten sonra. Antalya’da zara mağazalarında bebek ürünleri hiç yok. Ben hep online alışveriş yaptım çanta, kıyafet vs. Başka şehirleri bilemiyorum ama burası için öyle.bunun elindeki halinin de fotoğrafını atar mısın? ben de beğendim ama bir türlü mağazaya gidip gözümle göremedim. Görmeden de almak istemiyorum. Bir marka daha var aklımda,ikisinden birini alacağım
ördekli olmayanı görmek isterim. cetvelle falan boyutunu anlamaya çalışıyorumHangisi için söyledin canım ikisini de çekip atarım işten eve döndükten sonra. Antalya’da zara mağazalarında bebek ürünleri hiç yok. Ben hep online alışveriş yaptım çanta, kıyafet vs. Başka şehirleri bilemiyorum ama burası için öyle.
Bu değer yüksek değil kuzum hamilelikte kolestrol böyle olur benim baya yüksekti ona rağmen normal karşılandıGünaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
Selam canım, iki takım alt üst bir de gecelik bence yeter, ben önceden de normal doğum yaptım şöyle diyim inan bana korktuğun ya da endişe ettiğin kadar değil o yülsek ağrı insanların anlatarak korkuttuğu ağrı üç dk sürüyor ve bitiyor zaten ebeler ve doktor sana telkin verir endişe etme, sağlıkla gelsin bebişin inşallah ikiniz için de sezaryen mi vajinal doğum mu hangisi iyi olcaksa o olsunKızlarrr selam. Arada takip ediyorum ama yetişemiyorum iş güç derken
Ben oğluşumun dolabını yaptırdım epey bi kıyafet aldım heralde yıkandı ütülendi asıldı, ufak ufak eksiklerime bakıyorum özellikle kendim için olanlara. Bence alışverişe başlamayan arkadaşlar artık yavaştan başlasın çok vakit kalmadı bir de ne zaman gelecek yavrular Allah bilir..
Hastane çantamı yavaştan hazırlıcam artık kendi pijamalarımı falan da yıkadım. Sadece az mı aldım onu bilemedim.2 takım alt üst 1 tane de gecelik olarak aldım.
Çantamı hazırlayınca ben de yazarım internetten araştırıp çok doldurmadan bi hazırlık yapmak istiyorum.
32+5im normal doğum diye gidiyoruz şimdilik bebeğin pozisyonu da uygun ama bende korkular endişeler başladı. Vajinal doğum düşünenler kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz
Bir dee bi sorum daha var. Bazı geceler beni uykudan uyandıran dehşettt bir ağrım oluyor kasık bölgemde tek tarafta. Baya ah uh oluyorum zoraki diğer tarafıma falan dönüyorum geçiyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bugün de oldu mesela sabaha karşı öyle bi battı ki o bölgem.
Tamam canım akşama doğru çıkacağım atarımördekli olmayanı görmek isterim. cetvelle falan boyutunu anlamaya çalışıyorumşimdi baktım da bana yakın bir yerde de stok gözükmüyormuş zaten. Bebeme bir sürü şey alıp kendime neredeyse hiçbir şey almamışım onu fark ettim siz konuştukça
Benimde öyle oluyor merdiven çıkarken canım .. normaldir diye hiç sormadımİnşallah canım, hareket berekettirBen şeyi anlamadım hemen karnım taş gibi sertleşiyor
o zaman onu da atarsan sevinirim,onun da ebatını görmüş olurumm. Yaa evet,kulp aldım ben de ama mağazada olmadığı için online sipariş vermek zorunda kaldım. Her şeyimi online alan ben söz konusu bebek olunca görmeden almaya çekiniyorum :)Tamam canım akşama doğru çıkacağım atarımördekli de çok tatlı bu arada, çıngırağını da aldım kombin yaptım hahah Bence Zara genel olarak mağazalarda bebek ürünü tutmuyor ıbık zıbık çok olduğu için uğraşılmaz da
Tam da ilk cümlenden dolayı aldımAhahahahh evett bu sıcaklarda yürüyüş bile yapılmıyor. Pilates topu almalı mıyım sence,gerekli mi emin değilim
Şimdi zaman da bir tık az kaldığı için biraz evham yapabilirsin ay iyi mi gelecek acaba gelmezse iade tekrar al vs zaman kaybı diye düşünebilirsin. Ben nisan ayında alışverişe başladığım için benim gerçekten çok vaktim oldu bu alışverişler için o yüzden tereddütte kalmadım. Evet evet ikisini de atacağım bi bakarsın metreyle de tutarım anlarsıno zaman onu da atarsan sevinirim,onun da ebatını görmüş olurumm. Yaa evet,kulp aldım ben de ama mağazada olmadığı için online sipariş vermek zorunda kaldım. Her şeyimi online alan ben söz konusu bebek olunca görmeden almaya çekiniyorum :)
Telaş çok kuzum sorma ikisi birden kilo almalı kiloya çok takık değilim ama gelişim geriliği olmasından korkuyorum bugün belli olucam bakalımGüzel haberlerini beklicem canımm
İkiz olunca endişe, heyecan, sevinç de iki kat oluyordur
evet o yüzden nokta atışı olsun istiyorum.Şimdi zaman da bir tık az kaldığı için biraz evham yapabilirsin ay iyi mi gelecek acaba gelmezse iade tekrar al vs zaman kaybı diye düşünebilirsin. Ben nisan ayında alışverişe başladığım için benim gerçekten çok vaktim oldu bu alışverişler için o yüzden tereddütte kalmadım. Evet evet ikisini de atacağım bi bakarsın metreyle de tutarım anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?