Hayırlısı böyleymis böyle olsun cnm ,sağlıkla gelsinler inşKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Ay sağlıkla gelsinler ler inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
dualarım sizinle,sağlıkla gelsinler ve hepiniz için kolay bir süreç olsun inşallahhKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
canım zaten altınları alacaksa onun hediye almasının anlamı kalmıyor...Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Güzelmiş canım güle gğle kullanZaradan bu çantayı aldım aksesuarlarıyla birlikte. Bir de ördekli olanı aldım.
Set mi canım bu hafif mi çantalarMerhaba ben bunu aldım hem hastane hem bebek çantası olsun diye, trendyolda indirimdeyken almıştımEki Görüntüle 3629527
Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Bu arkadasımda da var ilk onda gördüm bu markayı kendisi severek kullanıyor inşallah sen de seversin ben büyük mü diye düşündüm emin olamadım henüz :)Ben de şöyle birşey aldım. Sırt çantasının arkasında fermuarı var, altta kalanın eşyalara kolayca ulaşmak için. Beğendim.
Bir de belediyenin hediye ettiği hafif kumaş bir anne bebek çantası var
Hafif bir çantaya benziyor canım hafiflik bence önemli yaEki Görüntüle 3629481
Ben şunu aldım. Birde aynı markanın mom bag var küçük valiz gibi ona sa hastane çantasını hazırlayacağım
Canım benim Allah senin de evlatlarının da yardımcısı olsun, dua edeceğim sizin için, güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Rengi çok güzelmiş güle gğle kullan trandyoldan mı
Canım ben de henüz almadım liste hazırlıyorum sıkıntı etme kendine öenmli olan sağlıkla kavusmakMaşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Evet güzel duruyor hafifçeHafif bir çantaya benziyor canım hafiflik bence önemli ya
Allah kolaylaştırsın canım kaç gr olmuşlarCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Sakin ol canım her şey güzel olacak Allah’ın izniyleCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Canım bebekte mi sorun oldu durumunu kaçırdım sana dua ediyorumCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
dualarım seninle inşallah her şey çok güzel ilerleyecekCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
kuzummm yapcak bişi yok zorunlu ise, güzel yanlarından bak bizden daha cabuk kavuscaksın bebişlerine sen içini ferah tut her şerde var bi hayirKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Canım korkma dualarımız seninle inşallah sağlıkla gelecek miniklerCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?