Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız
skiphop markasını iyi diyorlar ama pahalı bence.. oysho daha ulaşılabilir fiyatlarda.. ben zara homedan aldım indirimde.. sırt çantası gibi olanlardan almayı düşünüyorum bir de.. benim aldığım ev tipi el çantası şeklinde ama baya büyük içi geniş..

Hanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor

Allah kolaylık versin sağlıkla olsun canım..

Hanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor
Canım bence artık hazırlamalıyız çantalarımızı, ben hazırladım sayılır sadece birkaç parça eksik kaldı onları tamamlayıp kapatacağım artık. Ben bir takım ebeye vermek için koydum 2 tane de tulum yedek koydum. Yeter diye düşünüyorum ama yetmezse de benim evim hastaneye 5 dk eşim gider alır diye düşündüm. Sen yine evinin uzaklık durumuna göre koymak istiyorsan koy, için rahat etmiş olur hem 2-3 fazladan koymak çok yer kaplamaz çantada

Ben de iki tip arasında kaldım diğerleri biraz daha bavul gibi geldi sırtta tasıma noktasında

Canım aklım sende benim de konuştuğumuzdan beri. İnşallah önemsiz birşeydendir bu kaşıntı. Tahlil verebildin mi?
Canım sağlik ocağında verdim kan ast alt değerlerim normal çikmiş doktorun söylediğine göre Öyle bişey olsa tahlilde çikardi diyor ama internetten araştirdim de ast alt değerleri normal çıkıp safra asit testinde çıkabilir diyor dahiliyeye pazartesine randevu bulabildim onuda yaptırmayı düşünüyorum yinede nolur nolmaz diye bu ara sivrisineklerle başim dertte ondanmi kaşiniyor heryerim bilmiyorum ama isirmadiklari yerlerde kaşınıyor oda garibime gitti.içim rahat etsin diye o testide yaptircam

Bu değer yüksek değil kuzum hamilelikte kolestrol böyle olur benim baya yüksekti ona rağmen normal karşılandı
Evet kuzum sağlık ocagindaki doktorda öyle dedi gebelikte yükseliyormus demekki her kırmızı olan değere endiselenmemek gerekiyormuş açlik şekerimde 74 çikmiş doktora diyorum hocam gebelik şekerim var
Ya diyor sende gebelik şekeri olması imkansız bu sonuca göre diyor ama şeker yuklemesinde tokluk 162cikti doktor var dedi diyorum 162normal diyor kime inanacağimizi şasirdik

Bence erken olmaz, ben bu hafta sonu en geç haftaya hafta sonuna kadar hastane çantasını hazırlayacağım. Dursun evin bir köşesinde zararı olmaz Ben kendime de bebeğime de 3 takım şeklinde koydum. Evim uzak değil yakın eğer ihtiyacım olursa eşim gider alır gelir.

ay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi

Sıcaklarda götürmek istemiyormuş bir hafta sonra ya erteledi çıldıracam ama ya
Ya vardır bir düşüncesi bilemiyorumki canım.. insan bazen korkuyor 20ci haftadamı ne başladım ama bende biraz çekindim başta .. ama tabi sürekli negatif düşünüp çekmemek lazım .. ben çoğu şeyi eşim olmadan aldım elbiselerini vs .. internetten çok siparişte verdim belki az az öyle alsan alışır eşinde ?

Önce evin ilaçlanması lazım eski ev olduğu için sık sık böcek geliyor. Sonra temizlik ya eşimle ya da kız kardeşlerim filan gelirse beraber hallederiz. Bakacaz duruma göre.
Eşim bana doğum hediyesi alacakmış ama ne alır bilmem ama güzel bir şey alacağından eminim.

ay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi
Ben Antalya’da yaşamama rağmen bunlardan aldım ki Antalya’nın soğuğu da soğuk oluyor birkaç ay da olsa. En kötü içine ince giydirir yine kullanırım.

Eklentiler

• IMG_8970.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_8969.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8968.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8936.webp
    33 KB · Görüntüleme: 42
Oyy kuzum dualarım seninleİnşallah Herşey çok güzel olur yatişmi verdiler bugün eve gidip yarın mili gidiceksin hastaneye

Kocamın keyfinin gelmesini
Ben bütün kıyafet, aksesuar, bakım, kendi ihtiyaçlarım vs her şeyi kendim aldım. Kargo geldikçe gösterdim, gördü. Onun dışında yatak odasını ve bebek arabasını sadece birlikte aldık. Bence yavaştan değil hızlı şekilde başlayın ki ilerleyen zamanlarda yorulma sen stres olma. Yanlış anlama kocan doğurmayacak sen doğuracaksın ve içine siniyor şekilde halletmekte senin bence hakkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…