Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Daha hastane çantası var belki bizimde taşınöa durumu da var ev bakıyoz da daha bulamadık deprem bölgesi sorunları bitmiyor hasarlı evleri bile 2 milyona satıyorlar hasarsız ev istiyoruz ama yok

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlikla kucağina al kuzularini moralini yüksek tut lütfen vardır bundada bu hayır mutlaka haber et bizi habersiz bırakma

Sepetim dolu netten bakıp ekliyorum malum siteden ben çalişmadığım için eşimin kartını kullanacam birde istiyor ki tek seferde hepsini halledelim. Birde bizim kira zamlanacak ev sahibinin aramasını bekliyoruz. Ev de bakıyoruz. Hasarsız ve uygun bir ev bulabilirsek inşallah taşınacağız. Hepsi üst üste geldi kafalar yandı iyice ağırlaşmadan halledelim istiyorum bende aradan çıksın da rahat edelim istiyorum gelde anlat

Ay taşınma en zoru 1 sene içinde 2 kez taşındım en son 17 haftalık dekandım bu yeni eve taşındığımda yardımcı olurlar inşallah o konuda

Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek

Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek
Okudum mesajlarını Allah yardımcın olsun hem alışveriş hem en önemlisi ev konusunda. İnşallah çok arttırmaz kiranızı.

ben de bu hafta sonu hazırlayacağım, herşeyini aldıysan hazırda dursun bence aklında duracağına..
Yıkanması ütülenmesi herşeyi tamamlandı
Hastane yakın değil ama yaşadığım şehir küçük 5-10dk da gelir eve de 3 takım 2 tulum mu koysam bilemedim kakasını felan taşırırsa
Peki valizle mi gideceksiniz yoksa çanta yeter mi ya?
Muhtemelen orta boy valiz hazırlayacağım canım
Ya yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorum

Aman dikkat et ilaçlanırken canım, kolay gelsin şimdiden

Mesajını yeni gördüm canım, inşallah sağsalim kavuşacaksın ikizlerine moralini yüksek tut sıkma canını
hahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 tane
Öyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte olunca

Öyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte olunca
Kaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazım Arkadaşım doğum yaptı 2 ay önce 3 çift takım almıştı yeterli geldi ona sezaryen oldu. O yüzden hadi 1 veya 2 takım yedek koydun diyelim yeter yani. Ben gerek olursa evden aldıracağım için 3 takıma yeter gözüyle baktım. Vajinal doğum olursa zaten ertesi gün taburcusun.

canim inan ki ciger gelistirici olmadan da hayata siki siki tututan bebisler biliyorum yakinen sen kendini sakinlestirmeye calis bebisleri dusunup, onlar son bi’ guc alacaklar senden dogarken, sonrasinda da birbirinize destek olacaksiniz sonsuza dek bizim dualarimiz hep sizinle

Vajinal doğum olmayacak canım ama sezeryan içinde 1 gün yatıyorsun diyorlar ya bilmiyorum gebelik okulu için gittiğimde soruyum bi olmazsa ona göre ilave yaparım valize. Ben bide erkek bebiş olunca çiş kazaları olmasın diye pipi pedi aldım ondan da koyacam keşke enseye kadar kaka içinde bir çözüm olsa

Ben şimdi gördüm bu mesajı. Ben 20. haftamdan bu yana hamile pilatesi yapıyorum. İlk gebe okulunda başladım pilatese daha sonra gebe okulu bittikten sonra yakın mesafede bir yer olmasını istediğim için sitemizde olan pilates salonuna geçiş yaptım. Bebeğimin pozisyonu da vajinal doğuma uygun inşallah hep böyle gider. Yürüyüş + deniz + bol bol hareket ne varsa uyguluyorum tüm tuşlara basıyorum yani anlayacağın. Benim ilk doğumum olacak eğer nörolojik problemlerim vajinal doğuma engel olmazsa ve bebeğim için bir problem gözükmezse ilk istediğim doğum şekli vajinal. Sakin kalmaya özen gösteriyorum arada aklıma geldikçe paniklesem de olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Zaten doğumu bebeğinle birlikte yapacaksınız o da emin ol sana yardımcı olacaktır Bir de en önemlisi doğuma inşallah eşim de benimle birlikte girecek sanırım şimdiden ondan da güç alıyorum.

Onu gördüm trendyolda da almadım illa sulama yapacak diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…