- 1 Kasım 2023
- 1.342
- 864
- 43
- 30
Daha hastane çantası var belki bizimde taşınöa durumu da var ev bakıyoz da daha bulamadık deprem bölgesi sorunları bitmiyor hasarlı evleri bile 2 milyona satıyorlar hasarsız ev istiyoruz ama yokYanlız değilsin benimde ev durumu karışık çıksak bı dert cikmasak oda tadilat istiyor beşik alınacak gardrop kurulacak yatak alınacakBen istediğimi alıyorum ama durumlar böyle olunca elim kolum bağlaniyor bazen.
Bebek çantalarını beğenmiyorum ama bir tane beğenmem lazım artık.
Şuan memleketimdeyim eve gidince hastane çantasını hazırlayacağım o bari hazır olsun
3 adet onu düğmeli pijama takımı aldım.3 tane 10 lu hastane çıkışı aldık.3 tane de 5li var onları koyacağım.Yüz ortusu,ağız mendili,annemin göz bebeği lohusa hırkasıBebege ,bana bez ,elektrikli cezve ,3u bir arada(bende olmadı ama sezeryanda ağrılar için iyi olur diyorlar) ,ıslak mendil,kendime havlu,iç çamaşırı koyacağım.
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlikla kucağina al kuzularini moralini yüksek tut lütfen vardır bundada bu hayırCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Aynen inşallah tüm arkadaşlar sağlikta alıroz bebeklerimizi kucağımızaCanım ben de henüz almadım liste hazırlıyorum sıkıntı etme kendine öenmli olan sağlıkla kavusmak
Sepetim dolu netten bakıp ekliyorum malum siteden ben çalişmadığım için eşimin kartını kullanacam birde istiyor ki tek seferde hepsini halledelim. Birde bizim kira zamlanacak ev sahibinin aramasını bekliyoruz. Ev de bakıyoruz. Hasarsız ve uygun bir ev bulabilirsek inşallah taşınacağız. Hepsi üst üste geldi kafalar yandı iyice ağırlaşmadan halledelim istiyorum bende aradan çıksın da rahat edelim istiyorum gelde anlatYa vardır bir düşüncesi bilemiyorumki canım.. insan bazen korkuyor 20ci haftadamı ne başladım ama bende biraz çekindim başta .. ama tabi sürekli negatif düşünüp çekmemek lazım .. ben çoğu şeyi eşim olmadan aldım elbiselerini vs .. internetten çok siparişte verdim belki az az öyle alsan alışır eşinde ?
Ay taşınma en zoru 1 sene içinde 2 kez taşındım en son 17 haftalık dekandım bu yeni eve taşındığımda yardımcı olurlar inşallah o konudaSepetim dolu netten bakıp ekliyorum malum siteden ben çalişmadığım için eşimin kartını kullanacam birde istiyor ki tek seferde hepsini halledelim. Birde bizim kira zamlanacak ev sahibinin aramasını bekliyoruz. Ev de bakıyoruz. Hasarsız ve uygun bir ev bulabilirsek inşallah taşınacağız. Hepsi üst üste geldi kafalar yandı iyice ağırlaşmadan halledelim istiyorum bende aradan çıksın da rahat edelim istiyorum gelde anlat
Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefekBen bütün kıyafet, aksesuar, bakım, kendi ihtiyaçlarım vs her şeyi kendim aldım. Kargo geldikçe gösterdim, gördü. Onun dışında yatak odasını ve bebek arabasını sadece birlikte aldık. Bence yavaştan değil hızlı şekilde başlayın ki ilerleyen zamanlarda yorulma sen stres olma. Yanlış anlama kocan doğurmayacak sen doğuracaksın ve içine siniyor şekilde halletmekte senin bence hakkın
Okudum mesajlarınıHalletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek
Yine sen ağırlaşmadan halletmişsin çok şükür. Yardım eden olur o konuda rahatım.Ay taşınma en zoru 1 sene içinde 2 kez taşındım en son 17 haftalık dekandım bu yeni eve taşındığımda yardımcı olurlar inşallah o konuda
Yıkanması ütülenmesi herşeyi tamamlandıben de bu hafta sonu hazırlayacağım, herşeyini aldıysan hazırda dursun bence aklında duracağına..
Hastane yakın değil ama yaşadığım şehir küçük 5-10dk da gelir eve de 3 takım 2 tulum mu koysam bilemedim kakasını felan taşırırsaCanım bence artık hazırlamalıyız çantalarımızı, ben hazırladım sayılır sadece birkaç parça eksik kaldı onları tamamlayıp kapatacağım artık. Ben bir takım ebeye vermek için koydum 2 tane de tulum yedek koydum. Yeter diye düşünüyorum ama yetmezse de benim evim hastaneye 5 dk eşim gider alır diye düşündüm. Sen yine evinin uzaklık durumuna göre koymak istiyorsan koy, için rahat etmiş olur hem 2-3 fazladan koymak çok yer kaplamaz çantada
Muhtemelen orta boy valiz hazırlayacağım canımPeki valizle mi gideceksiniz yoksa çanta yeter mi ya?
Ya yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorumBence erken olmaz, ben bu hafta sonu en geç haftaya hafta sonuna kadar hastane çantasını hazırlayacağım. Dursun evin bir köşesinde zararı olmazBen kendime de bebeğime de 3 takım şeklinde koydum. Evim uzak değil yakın eğer ihtiyacım olursa eşim gider alır gelir.
İnşallah artmaz çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzumOkudum mesajlarınıAllah yardımcın olsun hem alışveriş hem en önemlisi ev konusunda. İnşallah çok arttırmaz kiranızı.
Aman dikkat et ilaçlanırken canım, kolay gelsin şimdidenÖnce evin ilaçlanması lazım eski ev olduğu için sık sık böcek geliyor. Sonra temizlik ya eşimle ya da kız kardeşlerim filan gelirse beraber hallederiz. Bakacaz duruma göre.
Eşim bana doğum hediyesi alacakmış ama ne alır bilmem ama güzel bir şey alacağından eminim.
hahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 taneYa yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorum
Amin canım benim amin inşallahİnşallah artmaz çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum
Mesajını yeni gördüm canım, inşallah sağsalim kavuşacaksın ikizlerine moralini yüksek tut sıkma canınıKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Öyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte oluncahahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 tane
Kaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımÖyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte olunca
canim inan ki ciger gelistirici olmadan da hayata siki siki tututan bebisler biliyorum yakinenCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Vajinal doğum olmayacak canım ama sezeryan içinde 1 gün yatıyorsun diyorlar ya bilmiyorum gebelik okulu için gittiğimde soruyum bi olmazsa ona göre ilave yaparım valize. Ben bide erkek bebiş olunca çiş kazaları olmasın diye pipi pedi aldım ondan da koyacamKaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımArkadaşım doğum yaptı 2 ay önce 3 çift takım almıştı yeterli geldi ona sezaryen oldu. O yüzden hadi 1 veya 2 takım yedek koydun diyelim yeter yani. Ben gerek olursa evden aldıracağım için 3 takıma yeter gözüyle baktım. Vajinal doğum olursa zaten ertesi gün taburcusun.
Ben şimdi gördüm bu mesajı. Ben 20. haftamdan bu yana hamile pilatesi yapıyorum. İlk gebe okulunda başladım pilatese daha sonra gebe okulu bittikten sonra yakın mesafede bir yer olmasını istediğim için sitemizde olan pilates salonuna geçiş yaptım. Bebeğimin pozisyonu da vajinal doğuma uygun inşallah hep böyle gider. Yürüyüş + deniz + bol bol hareket ne varsa uyguluyorum tüm tuşlara basıyorum yani anlayacağın. Benim ilk doğumum olacak eğer nörolojik problemlerim vajinal doğuma engel olmazsa ve bebeğim için bir problem gözükmezse ilk istediğim doğum şekli vajinal. Sakin kalmaya özen gösteriyorum arada aklıma geldikçe paniklesem de olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Zaten doğumu bebeğinle birlikte yapacaksınız o da emin ol sana yardımcı olacaktırKızlarrr selam. Arada takip ediyorum ama yetişemiyorum iş güç derken
Ben oğluşumun dolabını yaptırdım epey bi kıyafet aldım heralde yıkandı ütülendi asıldı, ufak ufak eksiklerime bakıyorum özellikle kendim için olanlara. Bence alışverişe başlamayan arkadaşlar artık yavaştan başlasın çok vakit kalmadı bir de ne zaman gelecek yavrular Allah bilir..
Hastane çantamı yavaştan hazırlıcam artık kendi pijamalarımı falan da yıkadım. Sadece az mı aldım onu bilemedim.2 takım alt üst 1 tane de gecelik olarak aldım.
Çantamı hazırlayınca ben de yazarım internetten araştırıp çok doldurmadan bi hazırlık yapmak istiyorum.
32+5im normal doğum diye gidiyoruz şimdilik bebeğin pozisyonu da uygun ama bende korkular endişeler başladı. Vajinal doğum düşünenler kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz
Bir dee bi sorum daha var. Bazı geceler beni uykudan uyandıran dehşettt bir ağrım oluyor kasık bölgemde tek tarafta. Baya ah uh oluyorum zoraki diğer tarafıma falan dönüyorum geçiyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bugün de oldu mesela sabaha karşı öyle bi battı ki o bölgem.
Onu gördüm trendyolda da almadım illa sulama yapacak diye düşündümVajinal doğum olmayacak canım ama sezeryan içinde 1 gün yatıyorsun diyorlar ya bilmiyorum gebelik okulu için gittiğimde soruyum bi olmazsa ona göre ilave yaparım valize. Ben bide erkek bebiş olunca çiş kazaları olmasın diye pipi pedi aldım ondan da koyacamkeşke enseye kadar kaka içinde bir çözüm olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?