Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Teşekkür ederiz böyle deniyecem inşallah tadı güzel olur

Regl günlerin uzun geç döllenme olabilir cnm 2 gün sonra betayi tekrarla hayırlısı olsun inşallah

Normal canım benimde hep belim ağrıyor ayakta fazla kalamiyorum
5+5 oldu bugün ve bulantı da başladı sanki bu akşam üstü başım ani harekette dönüyo yavaş yavaş belirtiler kendini gösteriyor sanırım Allah kolaylık versin hepimize ya sağlıkla gelsinler de

Merhaba kızçeler galiba bende bu gruptayım idrar testlerim pozitif silik filan değil net bir şekilde pozitif. Sat 16 Ocak bat bu gündü. Daha kan veremedim zaten Çarşamba günü hastaneye gidecez orda öğreniriz. Hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Yaş 29
İkinci gebelik ilk çocuğum olacak 12 haftalık düşük yaptım ilk gebeliğimde

Vertigo gerçekten hayatı zindan ediyor arkadaşımda var geçenlerde de eşimde tuttu allah yardımcın olsun kuzum inşallah hiç uğramaz hamilelik boyunca

Vertigo gerçekten hayatı zindan ediyor arkadaşımda var geçenlerde de eşimde tuttu allah yardımcın olsun kuzum inşallah hiç uğramaz hamilelik boyunca
inşallah canım ilaçta alamıyorum. Tek çarem dua suan. Allah hepimize güzel bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin

Kızlar bugün doktorum bana verdiği kağıt içinde güzel bilgiler inşallah sizede faydalı olur

Eklentiler

• IMG20250214193121.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG20250214193140.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG20250214193201.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG20250214193218.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG20250214193513.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 91
Ay ben arada cips yiyordum bugün doktor öyle uyarınca onuda kesicem canım çok çekerse bazen yiyecem
Patos yerken okudum cok canım isteyince en fazla 2 tane yiyeceğim diyip kendime söz verip yiyiverdim. Ama daha dikkatli olurum inşallah. Hazır kurabiye de yedim bugün biraz fazla kaçırdım tutamadım kendimi

Sezaryen mi acaba

Patos yerken okudum cok canım isteyince en fazla 2 tane yiyeceğim diyip kendime söz verip yiyiverdim. Ama daha dikkatli olurum inşallah. Hazır kurabiye de yedim bugün biraz fazla kaçırdım tutamadım kendimi
Bence çok yememek lazım ayda bir kereden bir şey olmaz inşallah

Allah şifalar versin, vertigo zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…