Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Aa benimde döngüm 24 gün genelde, erken döllenme olduğunu düşünüyorum önde çıkıyor hepte erken söylemekte mantıklıymış zaten 4+1 de öğrenidm idrarda yoksa zor gibi o tarihlerde

Dün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie

Dün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie
Normaldir canım o da yorulmuştur, bide seninde plasentan öndeydi demi o da etkiliyor hareketlerini. Ben hareketli olduğum günlerin ertesi 1-2 günü sakin oluyor dönme hareketleri hıçkırma vs oluyor

Canım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorum
Benim kurtarıcım oldu
2.3 saatte bir yudum alıyorum kesiyor tamamen yanmayı
Evet canım bir süre sonra oda etki etmiyor kullanıyorum

Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah az kalmış

Biz uyumayınca bebelerde alışıyo uyumamaya karnımızda
Doğunca hayatı bize dar ediyolar

Canım 2 ayda bir bazen 3 ayda bir adet oluyordum pcos var diye. Adet günlerimi hiç takip etmezdim
Sonra mesajlarımdan buldum eşime yazmışım o gün adet oldum diye
Doktorla bi baktık şuanki hali ile uyumlu çıkıyor
Eskidende zaten hep 2 hafta önden gidiyordu
Nasip artık çok şükür

Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyo
Ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim önceden alırdım, bir şişe bitti sayılır

B Bluehappinies enfeksiyon değerine bakıldı mı benim enfeksiyon değerim aşırı aşırı yükselmişti baya baya kanlı idrarım vardı. Doktor enfeksiyonumun o kadar yüksek olduğunu söyledi ki bu sebepten dolayı böbrekler görevini yapamaya biliyormuş. Normalde böbrek proteini suzmezmiş katı bir yapısı olduğu için, ama enfeksiyon çok yükselince aklı karışmış ve proetini de süzmüş. 2 farklı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o dönem.

14-15 saatlik yolculuğa çıkmıştım ilk saatler bebeğim gâyet hareketliydi vakit geçtikçe hareketleri de azaldı gideceğimiz yere vardık ben hâlâ hareketlerini hissetmiyorum ertesi gün oldu hâlâ aynı endişeye kapıldım,ağladım ama sonrasında yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Annesiyle birlikte miniği de yorulurmuş farklı bir belirti yoksa endişelenmeyin

Kızlar günaydıınn
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben iyice doğum psikolojisine giriyorum artık hissediyorum Rüyamda kanamam oldu aynı regl gibi ama uykumda da regl sancısı gibi kramp hissettim kaç sefer uyandım arada bir hâlâ hissediyorum ama saniyelik bir şey yalancı kasılmalar mı acaba gözüm korkmadı değil

Gaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldum ağzımdan ateş püskürüyordu ve içtiğim an çok rahatladım ve uyuyabildim.. gaviscon ama iki çeşitti almanyada hamileler için olanı farklıydı belki Türkiyedede öyledir

Bakıldı 10 çıkmış eritrositte 2 pazartesi tekrar bakılacak çok çok yüksek değil ama kanlı idrar fazla dedi,tek kullanımlık antibiyotik yazdı tekrardan

Evet burada da öyle pembesi ve mavisi var mavisini veriyorlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…