Aa benimde döngüm 24 gün genelde, erken döllenme olduğunu düşünüyorum önde çıkıyor hepte erken söylemekte mantıklıymış zaten 4+1 de öğrenidm idrarda yoksa zor gibi o tarihlerdeOyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım
Bu arada benim de adet döngülerim hep kısa olmuştur, yumurtlamam ve dolayısıyla döllenme tarihim de erken oldu o yüzden.Ama doktorlar ısrarla 28 günlük döngüyü baz alıyolarlar o yüzden bebeğim hep önde çıkıyor.Sonunda araştırma hastanesinde bir doktor siz son adet tarihinizi bundan sonra 5 gün erken söyleyin dedi.Bunlar yüzünden ben bile haftamı hep karıştırdım ama senin farkın çok çok fazlaymış canım ya kim bilir nasıl kafa karışıklığı olmuştur.Resmen son düzlüğe gelmişsin maşallah
Normaldir canım o da yorulmuştur, bide seninde plasentan öndeydi demi o da etkiliyor hareketlerini. Ben hareketli olduğum günlerin ertesi 1-2 günü sakin oluyor dönme hareketleri hıçkırma vs oluyorDün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie
Evet canım bir süre sonra oda etki etmiyor kullanıyorumCanım bi şurup var gebelikte mide yanması için naneli kullandın mı bilmiyorum
Benim kurtarıcım oldu
2.3 saatte bir yudum alıyorum kesiyor tamamen yanmayı
Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah az kalmışKızlar bu gün doktordayım şeker ölçümlerime bakıldı gayet normal dedi. Adet tarihim 1 aralık olarak güncellendi. Geç döllenmeden dolayı biraz kafa karışıklığı vardı fakat haftasını bulduk
Şuan 3 kilo gelişimi ve organları çok şükür iyi
Perşembe tekrar gidicem ve doğum günüm belirlencek
36+6 yım şuan max 3 haftam var. Sezeryan olursam 10 günüm felan var
Ben sizlere dua ediyorum sizlerde bana ederseniz sağ salim çocuğumu kucağıma alayım
Aynen önde halen öle de gidecek bayaNormaldir canım o da yorulmuştur, bide seninde plasentan öndeydi demi o da etkiliyor hareketlerini. Ben hareketli olduğum günlerin ertesi 1-2 günü sakin oluyor dönme hareketleri hıçkırma vs oluyor
Biz uyumayınca bebelerde alışıyo uyumamaya karnımızdaO akinti benimde tedirgin ediyor bu türlü çözemedim suyun gelirse anlamam diye korkuyorumOyy ben pazartesi 33 oluyorum şimdiden böyleyim seni düşünmek bile istemiyorum
İki iş yapıyorum pertim çikiyo şu an bu gram uykum yok uyumam lzm bu günlerimi çok ariycam ama gözlerim fal taşi gibi
Canım 2 ayda bir bazen 3 ayda bir adet oluyordum pcos var diye. Adet günlerimi hiç takip etmezdimOyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım
Bu arada benim de adet döngülerim hep kısa olmuştur, yumurtlamam ve dolayısıyla döllenme tarihim de erken oldu o yüzden.Ama doktorlar ısrarla 28 günlük döngüyü baz alıyolarlar o yüzden bebeğim hep önde çıkıyor.Sonunda araştırma hastanesinde bir doktor siz son adet tarihinizi bundan sonra 5 gün erken söyleyin dedi.Bunlar yüzünden ben bile haftamı hep karıştırdım ama senin farkın çok çok fazlaymış canım ya kim bilir nasıl kafa karışıklığı olmuştur.Resmen son düzlüğe gelmişsin maşallah
Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyoCanım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayımSebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız oGelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık
O naneli sıvının adını ver bana adını
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerdeİnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler
Aminnnn direk sizlere foto atıcam hastaneden. Elendik diye nasipseAllahım sağlıkla kavuştursun inşallah az kalmış
O kadar haklısın ki insan panik oluyorAynen önde halen öle de gidecek bayahep bir tedirgin oluyorum ya
Söyleyecem zaten yeni olmaya başladı bu durumBurda da aynı canım yaa anlattığını hiç bilmiyorum doktoruna söyledin mi?
Evet olabilir söyleyecem mutlaka doktoruma.Canım o şekilde olunca genelde mantar diyorlar ama doktoruna söyle mutlaka
Evet ya bi 6 7 hafta daha dayansinlar en az.İnşallah kuzum bı kaç hafta daha daynsinlar en azından
14-15 saatlik yolculuğa çıkmıştım ilk saatler bebeğim gâyet hareketliydi vakit geçtikçe hareketleri de azaldı gideceğimiz yere vardık ben hâlâ hareketlerini hissetmiyorum ertesi gün oldu hâlâ aynı endişeye kapıldım,ağladım ama sonrasında yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Annesiyle birlikte miniği de yorulurmuş farklı bir belirti yoksa endişelenmeyinDün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie
Gaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumCanım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayımSebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız oGelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık
O naneli sıvının adını ver bana adını
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerdeİnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler
Bakıldı 10 çıkmış eritrositte 2 pazartesi tekrar bakılacakB Bluehappinies enfeksiyon değerine bakıldı mı benim enfeksiyon değerim aşırı aşırı yükselmişti baya baya kanlı idrarım vardı. Doktor enfeksiyonumun o kadar yüksek olduğunu söyledi ki bu sebepten dolayı böbrekler görevini yapamaya biliyormuş. Normalde böbrek proteini suzmezmiş katı bir yapısı olduğu için, ama enfeksiyon çok yükselince aklı karışmış ve proetini de süzmüş. 2 farklı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o dönem.
Evet burada da öyle pembesi ve mavisi var mavisini veriyorlar,Gaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumağzımdan ateş püskürüyordu ve içtiğim an çok rahatladım ve uyuyabildim.. gaviscon ama iki çeşitti almanyada hamileler için olanı farklıydı belki Türkiyedede öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?