Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Hislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi valla Belki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
Eylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnn
Hamilelğin en başından beri senle konuşuyoruz
Ne çabuk geçti vakir

Çamaşırınızamı geliyor sıvı
Benim son iki haftadır hep çamaşırım ıslak
Doktoruma sormayı unuttum normaldir herhalde
Evet ya ama sarı akıntı eşliğinde geliyor afedersin iki çay kaşigi kadar ıslaklık oluyor öyle soyleyim Burda bı kaç kişinin de öyle akıntısı varmiş normaldir heralde sızıntı olsa sürekli gelirdi ben iş yaptığımda geliyor genelde yatarken çok gelmiyor.

Benimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diye
Sonra ilaçlarla geçti çok şükür seninkide geçer eminimmm
Evet attım yorgunluğu ama çok ağırlaştım bebek beni zorluyo artık son haftalar

Eylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnn
Hamilelğin en başından beri senle konuşuyoruz
Ne çabuk geçti vakir
İyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğin

Bende Suan tam öyleyim kafama çok takıyorum, evet özellikle gece uykuları baya zorluyor

Ya benim sarı akıntı gibi mi değilmi anlamıyorum çamaşırlarım genelde siyah ve bej
Bej rengi çamaşırımı giyince özellikle fark ediyorum
Bildiğimiz su gibi akmış ıslanmış
Sanki altımı yıkamışım kurulamamışım gibi
Oysaki çokda dikkat ederim ama
Sanırım doğumlar yaklaşıyor ondan kaynaklı
İyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğin
Bende aynı kararsızlıktayım eylülcüm ya valla bazen dur yerinde bu günleri özlersin sabret diyorum
Bazende diyorum yeter tamam hamilelik hevesimi aldım, bu kadarı yeterli doğurabilirim artık diye dayanamıyorum
Hareketlerim çok kısıtlı bide benimki haftasını yakalado baya baya öne geçti
Şuan karnımda kaç kilo bebe taşıyorum
Organlarım nefes alamıyor artık

Hislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi valla Belki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
Bence eylülde coşucak buralar Beni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi

O akinti benimde tedirgin ediyor bu türlü çözemedim suyun gelirse anlamam diye korkuyorum Oyy ben pazartesi 33 oluyorum şimdiden böyleyim seni düşünmek bile istemiyorum
İki iş yapıyorum pertim çikiyo şu an bu gram uykum yok uyumam lzm bu günlerimi çok ariycam ama gözlerim fal taşi gibi

Benimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti ne inşallah canım

Oyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım

Bu arada benim de adet döngülerim hep kısa olmuştur, yumurtlamam ve dolayısıyla döllenme tarihim de erken oldu o yüzden.Ama doktorlar ısrarla 28 günlük döngüyü baz alıyolarlar o yüzden bebeğim hep önde çıkıyor.Sonunda araştırma hastanesinde bir doktor siz son adet tarihinizi bundan sonra 5 gün erken söyleyin dedi.Bunlar yüzünden ben bile haftamı hep karıştırdım ama senin farkın çok çok fazlaymış canım ya kim bilir nasıl kafa karışıklığı olmuştur.Resmen son düzlüğe gelmişsin maşallah

Benimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti ne inşallah canım
Evet canım bebişlerin hepsinin kendine göre boyları kiloları değişiyor tabi,fabrikadan çıkmış gibi aynı haftada birebir aynı boy ve kiloda olmuyorlar, doktorlar da zaten o kadar farkı önemsemiyor ama onların önemsemediği şeyleri de biz önemsiyoruz tabi analık bunu gerektiriyor
Benim tontiş bir kızım olacak inşallah Senin de oğlun geliyor di mi maşallah

Merhaba umarım herşey yolundadır yaptığınız testler hangi markaydı acaba ve Dr neden negatif çoktığoşa alakalı herkangi bir şey söyledi mi yani bilimsel bi açıdan
Canım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayım Sebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma
Evet popaçada yakar mesela sağlıklı beslenelim lütfen bol proteinli ,sebzeli
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız o Gelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık
Evet aynen o canım
Ben ölüyordum yanmadan ne yemek yiyebiliyordum, ne su içebiliyordım
Hele hiç uyuyamıyordum
O naneli sıvı sakız gibi
Bi zararıda yok yandıkça içiyorsun
O naneli sıvının adını ver bana adını
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerde İnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler

Yerim o kizceyi ben
Evet benimde oğlum olcak inşallah

İnşallah canm sağlıklı olsunda beklerz

Benim 30+1 de nişanım geldi. 2 hafta diken üstündeydim. Demek çoğunla alakası yok suan 33+3 um her şey yolunda. Senin nasil oldu?
Benim de tam 32de tuvalette jelimsi koyu bir akıntı geldi. Hemen dr a gittik. Nst falan bağladılar. Birşey çıkmadı açıklık da yok. Doktor kasılma önleyici tedavi başladı. Haftaya gene kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…