- 2 Temmuz 2019
- 1.368
- 1.520
- 133
Eylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnnHislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi vallaBelki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
Bir günüm bir günümü tutmamakla birlikte bunada şükür diyimNasıl bebeğin, sen nasılsınn
Evet ya ama sarı akıntı eşliğinde geliyor afedersin iki çay kaşigi kadar ıslaklık oluyor öyle soyleyim Burda bı kaç kişinin de öyle akıntısı varmiş normaldir heralde sızıntı olsa sürekli gelirdi ben iş yaptığımda geliyor genelde yatarken çok gelmiyor.Çamaşırınızamı geliyor sıvı
Benim son iki haftadır hep çamaşırım ıslak
Doktoruma sormayı unuttum normaldir herhalde
Benimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diyeBir günüm bir günümü tutmamakla birlikte bunada şükür diyimprotein kaçağı çıktı iki üç gündür canım ona sıkkın tansiyon takıbi başlatıldı hayırlısı artık, sen nasılsın düğün bitti yorgunluk atabildin mi
İyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğinEylülcğm kullanıcı adın değişince tanıyamadım bir an nasılsınnnn
Hamilelğin en başından beri senle konuşuyoruz
Ne çabuk geçti vakir
Bende Suan tam öyleyim kafama çok takıyorum, evet özellikle gece uykuları baya zorluyorBenimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diye
Sonra ilaçlarla geçti çok şükür seninkide geçer eminimmm
Evet attım yorgunluğu ama çok ağırlaştım bebek beni zorluyo artık son haftalar
Ya benim sarı akıntı gibi mi değilmi anlamıyorum çamaşırlarım genelde siyah ve bejEvet ya ama sarı akıntı eşliğinde geliyor afedersin iki çay kaşigi kadar ıslaklık oluyor öyle soyleyim Burda bı kaç kişinin de öyle akıntısı varmiş normaldir heralde sızıntı olsa sürekli gelirdi ben iş yaptığımda geliyor genelde yatarken çok gelmiyor.
Bende aynı kararsızlıktayım eylülcüm ya valla bazen dur yerinde bu günleri özlersin sabret diyorumİyiyim canim tesekkr ederim sen nasılsın evet valla geçiyor günler agirlaşmaya başladik artık geceleri uykumda gelmiyor bazen hemen doğursam diyorum nazende tadını çıkar diyorum hamileliğin
Tansiyon çıkmadığı sürece korkmaBende Suan tam öyleyim kafama çok takıyorum, evet özellikle gece uykuları baya zorluyor
Çıkmıyor çok şükür amiiiiin inşallahTansiyon çıkmadığı sürece korkma
Bende tansiyon aleti almıştım proteinden dolayıı
Deli danalar gibi en ufak şeyde tansiyon ölçüyordum
Ama geçti çok şükür canım darısı sana
Bence eylülde coşucak buralarHislerimiz çikacakmi bakalım Eylül anneleri Ağustos'ta doğurmaya başladi vallaBelki bizde ekime kalmayız zaten benimki 6ekimde 40hafta oluyor
O akinti benimde tedirgin ediyor bu türlü çözemedim suyun gelirse anlamam diye korkuyorumYa benim sarı akıntı gibi mi değilmi anlamıyorum çamaşırlarım genelde siyah ve bej
Bej rengi çamaşırımı giyince özellikle fark ediyorum
Bildiğimiz su gibi akmış ıslanmış
Sanki altımı yıkamışım kurulamamışım gibi
Oysaki çokda dikkat ederim ama
Sanırım doğumlar yaklaşıyor ondan kaynaklı
Bende aynı kararsızlıktayım eylülcüm ya valla bazen dur yerinde bu günleri özlersin sabret diyorum
Bazende diyorum yeter tamam hamilelik hevesimi aldım, bu kadarı yeterli doğurabilirim artık diye dayanamıyorum
Hareketlerim çok kısıtlı bide benimki haftasını yakalado baya baya öne geçti
Şuan karnımda kaç kilo bebe taşıyorum
Organlarım nefes alamıyor artık
Benimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti neBence eylülde coşucak buralarBeni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi
Oyy maşallah kocaman olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canımKızlar bu gün doktordayım şeker ölçümlerime bakıldı gayet normal dedi. Adet tarihim 1 aralık olarak güncellendi. Geç döllenmeden dolayı biraz kafa karışıklığı vardı fakat haftasını bulduk
Şuan 3 kilo gelişimi ve organları çok şükür iyi
Perşembe tekrar gidicem ve doğum günüm belirlencek
36+6 yım şuan max 3 haftam var. Sezeryan olursam 10 günüm felan var
Ben sizlere dua ediyorum sizlerde bana ederseniz sağ salim çocuğumu kucağıma alayım
Evet canım bebişlerin hepsinin kendine göre boyları kiloları değişiyor tabi,fabrikadan çıkmış gibi aynı haftada birebir aynı boy ve kiloda olmuyorlar, doktorlar da zaten o kadar farkı önemsemiyor ama onların önemsemediği şeyleri de biz önemsiyoruz tabi analık bunu gerektiriyorBenimki de bir hafta önden gidiyormuş normal ama haftasına göre kilosu boyu seninkinin cinsiyeti neinşallah canım
Canım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayımMerhaba umarım herşey yolundadır yaptığınız testler hangi markaydı acaba ve Dr neden negatif çoktığoşa alakalı herkangi bir şey söyledi mi yani bilimsel bi açıdan
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız oEvet popaçada yakar meselasağlıklı beslenelim lütfen bol proteinli ,sebzeli
O naneli sıvının adını ver bana adınıEvet aynen o canım
Ben ölüyordum yanmadan ne yemek yiyebiliyordum, ne su içebiliyordım
Hele hiç uyuyamıyordum
O naneli sıvı sakız gibi
Bi zararıda yok yandıkça içiyorsun
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerdeBence eylülde coşucak buralarBeni sağolsun doktorlar önden gidiyor, haftasından biraz ilerde gibi, aman iri bebek yok uzun bebek diye diye soktular iyice bu psikolojiye.Bakalım Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi teferruat tabi
Yerim o kizceyi benEvet canım bebişlerin hepsinin kendine göre boyları kiloları değişiyor tabi,fabrikadan çıkmış gibi aynı haftada birebir aynı boy ve kiloda olmuyorlar, doktorlar da zaten o kadar farkı önemsemiyor ama onların önemsemediği şeyleri de biz önemsiyoruz tabi analık bunu gerektiriyor
Benim tontiş bir kızım olacak inşallahSenin de oğlun geliyor di mi maşallah
Sağolun iyiki varsınız hepiniz
İnşallah canm sağlıklı olsunda beklerzİlk bi düşer sonra hızını alamazsın canım. Benim kız kardeşim 700 gram doğdu ordan biliyorum
Benim kızımdan bir yaş büyük şuan 6 yaşında
Maşallahı var
Seninkinin kilosu güzel 2 olunca taburcu ederler
Kız kardeşimi 2 de taburcu etmişlerdi
Benim de tam 32de tuvalette jelimsi koyu bir akıntı geldi. Hemen dr a gittik. Nst falan bağladılar. Birşey çıkmadı açıklık da yok. Doktor kasılma önleyici tedavi başladı. Haftaya gene kontrole gideceğimBenim 30+1 de nişanım geldi. 2 hafta diken üstündeydim. Demek çoğunla alakası yok suan 33+3 um her şey yolunda. Senin nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?