Ayy bu ben ayda bir çagiriyordu bir ayda kafayı yemektense 3haftada gidiyordum niye erken geldim demedi hiç doktor yapacak bişey yokBence sormak en doğal hakkın. Kafamıza çok taktığımız doğru ama biz de hobi olarak her sene çocuk doğurmuyoruz bilmiyoruz neyin ne olduğunu. O yüzden o senden bıkamaz, kendi içini rahatlatmak için istediğin gibi ara, sor, git hatta. Aksi halde sen stres olacaksın bu da bebeğini etkileyecek Allah korusun. Bu konuda çok yüzsüzüm kusura bakmasınlar. Hiçbir randevuma vaktinde gitmedim hep erken gittim yani 1 hafta 10 gün erken. Çünkü hep aklıma bişeyler takıldı ve bekleyemedim randevuyu. Benimki de diyor yine erken gelmişsin diye ben de evet diyorum konu kapanıyor
Anladım kuzum duymuştm ama hiç gitmedim bana çok uzak zaten ora ben küçükcekmecedeyimEvet Eyüpsultan’a bağlı
AA çok az kalmiş senin Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim bidaha yaşatmasin evlat acısıİlk bebeğimi normal dgmda kaybettiğim için bende travma oldu. O yuzden oğlumu geçen sene martta sezeryan oldum tamamen kendi isteğimle. Buda sezeryan olacak inşallah. Evet oğlumu 37+2 de olmuştum. Buda 15 25 eylül arasi gibi olur diye düşünüyorum.
Yaptırmadım ama fiyat almıştım tulum şapka fiyatı sipariş veririm bu hafta muhtemelenKızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Ben geceleri tuvalette uyumak istiyorum artıkKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Allah iyilik versin canımHepinize çok teşekkür ederim... serum bitti isimdi 8de nst bağlanacak dediler 31 haftaligim sabah bı anda terleme ateş basmasi oldu bayılacak gibi oldum 2 kez enfeksiyon dan şüphelendim geldik crp 15 çıkmış nst de de sancı görünüyor hissediyormusun dedi ama ben fark edemedim sadece sertleşiyordu oğlum onu hissediyordum bugün yatış yapıp bakicaz dediler halen ara ara sertlesip gevsiyor
Aaa evet sana çok uzakmış. Sen Medipol’e gidiyordun galiba dimi ?Anladım kuzum duymuştm ama hiç gitmedim bana çok uzak zaten ora ben küçükcekmecedeyim
Evet kuzum medipole gidiyorum sen eyüpsultandami oturuyosunAaa evet sana çok uzakmış. Sen Medipol’e gidiyordun galiba dimi ?
Allah Allah sen sancı hissetmedin demek Hayırlısı olsun kuzum iyi haberlerini bekliyoruz hastanede gözlem altında olman iyi gecmiş olsun oğluşunda az daha dayansınHepinize çok teşekkür ederim... serum bitti isimdi 8de nst bağlanacak dediler 31 haftaligim sabah bı anda terleme ateş basmasi oldu bayılacak gibi oldum 2 kez enfeksiyon dan şüphelendim geldik crp 15 çıkmış nst de de sancı görünüyor hissediyormusun dedi ama ben fark edemedim sadece sertleşiyordu oğlum onu hissediyordum bugün yatış yapıp bakicaz dediler halen ara ara sertlesip gevsiyor
Ben de aynı şekilde canım gâyet normal diye düşünüyordum ama aklıma enfeksiyon da geldi o yüzden bir yazayım doktoruma dedim ne olur ne olmaz diye kan,idrar vereceğim bakalımBen geceleri tuvalette uyumak istiyorum artık, saat başı 383736 saattir tutmuşum gibi uyanıyorum ve o sırada bende de ağrı oluyor.Özellikle ayaktayken çok baskı hissediyorum, oturunca azalıyor.Ama ben bunları normal karşılıyodum hiç aklıma enfeksiyon gelmemişti
Evet canım sayılı gün çabuk geçecek bundan sonra kolaylıkla atlatalım da şu dönemleri. Artık rüyalarıma giriyor vallaGittikçe kiloda alıyorlar annesi ondan az kaldı şurda bir aylik süremiz kaldı ağustos çikinca eylülde hemencik biter zaten
İnşallah ya sagolasinAllah Allah sen sancı hissetmedin demek Hayırlısı olsun kuzum iyi haberlerini bekliyoruz hastanede gözlem altında olman iyi gecmiş olsun oğluşunda az daha dayansın
Bende geceleri kalkıp bakıyorum suyummu geldi diyeEvet canım sayılı gün çabuk geçecek bundan sonra kolaylıkla atlatalım da şu dönemleri. Artık rüyalarıma giriyor valla
Geçmiş olsun canım sen yine de araştır kullanmadan önce ama ben ballı limonlu ıhlamur içmiştim iyi geliyordu bana. İşte sabah bir fincan akşam bir fincan. Ne olur ne olmaz diye çok da içemiyordum ama yumuşatıyordu en azından. İnşallah mideden falan geliyordur enfeksiyon değildir yaÇok teşekkür ederim, ballı limonlu su yapacağım bide. İnşallah Boğaz enfeksiyonu değildir
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleHepinize çok teşekkür ederim... serum bitti isimdi 8de nst bağlanacak dediler 31 haftaligim sabah bı anda terleme ateş basmasi oldu bayılacak gibi oldum 2 kez enfeksiyon dan şüphelendim geldik crp 15 çıkmış nst de de sancı görünüyor hissediyormusun dedi ama ben fark edemedim sadece sertleşiyordu oğlum onu hissediyordum bugün yatış yapıp bakicaz dediler halen ara ara sertlesip gevsiyor
Canım benim kuzenim yaptırdı. Ben de sipariş verdim. Tulum-şapka eldiven ve battaniye. Kuzenim memnun kalmış umarım benimki de güzel olur .Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Zeelykids instagram hesabıCanım benim kuzenim yaptırdı. Ben de sipariş verdim. Tulum-şapka eldiven ve battaniye. Kuzenim memnun kalmış umarım benimki de güzel olur .
Ben de çok niyetlendim Medipol’e ama kısmet olmadı bi türlü görüşemedim vs burası da bana çok yakın diye içime sindi. Aynen canım Eyüpsultan’da oturuyorum. Çamlıca’da doğdum büyüdüm ama evlenince maalesef geldim bu taraflaraEvet kuzum medipole gidiyorum sen eyüpsultandami oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?