Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ayy bu ben ayda bir çagiriyordu bir ayda kafayı yemektense 3haftada gidiyordum niye erken geldim demedi hiç doktor yapacak bişey yokanayiz biz ana merak ediyoruz

AA çok az kalmiş senin Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim bidaha yaşatmasin evlat acısı Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek

Yaptırmadım ama fiyat almıştım tulum şapka fiyatı sipariş veririm bu hafta muhtemelen

Hepinize çok teşekkür ederim... serum bitti isimdi 8de nst bağlanacak dediler 31 haftaligim sabah bı anda terleme ateş basmasi oldu bayılacak gibi oldum 2 kez enfeksiyon dan şüphelendim geldik crp 15 çıkmış nst de de sancı görünüyor hissediyormusun dedi ama ben fark edemedim sadece sertleşiyordu oğlum onu hissediyordum bugün yatış yapıp bakicaz dediler halen ara ara sertlesip gevsiyor

Ben geceleri tuvalette uyumak istiyorum artık, saat başı 383736 saattir tutmuşum gibi uyanıyorum ve o sırada bende de ağrı oluyor.Özellikle ayaktayken çok baskı hissediyorum, oturunca azalıyor.Ama ben bunları normal karşılıyodum hiç aklıma enfeksiyon gelmemişti

Allah iyilik versin canım

Allah Allah sen sancı hissetmedin demek Hayırlısı olsun kuzum iyi haberlerini bekliyoruz hastanede gözlem altında olman iyi gecmiş olsun oğluşunda az daha dayansın

Ben de aynı şekilde canım gâyet normal diye düşünüyordum ama aklıma enfeksiyon da geldi o yüzden bir yazayım doktoruma dedim ne olur ne olmaz diye kan,idrar vereceğim bakalım

İyi akşamlar hanımlar, uzun zamandır giremiyordum. Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Son haftalara/aylara geldik galiba.
Bugün doktor kontrolüm vardı 32.hafta çalışabilir raporunu aldım, bundan sonra 2 haftada bir çağıracağını söyledi. 29 Eylül-4 Ekim arasında da sezaryeni planlayalım dedi.
Normalde son adet tarihine göre 31 haftalığım ama bebek en başından beri hep önde gidince birkaç hafta doktor düzeltilmiş tarih kullanmaya başlamıştı. Şeker yükleme, detaylı ultrason işlemlerini yaptırdık bir sorun çıkmadı.
Hazırlıklara çok ufaktan başladım, şimdilik birkaç tane yenidoğan zıbın, alt üst takım ve tulum aldım. Olası bir erken doğumda falan elimin altında olsun istedim. İlk kızımdan beşiğimiz falan var onları kullanacağım yine.
Göğüslerden damla damla bir sıvı gelmesi bende de oluyor, umutlandırdı biraz bu sefer belki farklı olur, ilk kızımda sütüm geç inmişti o zamana da iş işten geçmişti çocuk emmedi hiç.
kalça kemiklerimden takır takır ses geliyor bir aydır falan, ağrı ve baskı hissi var, doktor normal diyor. Magnezyum kullanıyorum bunun için de pek bana mısın demiyor ama.

Gittikçe kiloda alıyorlar annesi ondan az kaldı şurda bir aylik süremiz kaldı ağustos çikinca eylülde hemencik biter zaten
Evet canım sayılı gün çabuk geçecek bundan sonra kolaylıkla atlatalım da şu dönemleri. Artık rüyalarıma giriyor valla

Çok teşekkür ederim, ballı limonlu su yapacağım bide. İnşallah Boğaz enfeksiyonu değildir
Geçmiş olsun canım sen yine de araştır kullanmadan önce ama ben ballı limonlu ıhlamur içmiştim iyi geliyordu bana. İşte sabah bir fincan akşam bir fincan. Ne olur ne olmaz diye çok da içemiyordum ama yumuşatıyordu en azından. İnşallah mideden falan geliyordur enfeksiyon değildir ya

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

Canım benim kuzenim yaptırdı. Ben de sipariş verdim. Tulum-şapka eldiven ve battaniye. Kuzenim memnun kalmış umarım benimki de güzel olur .

Evet kuzum medipole gidiyorum sen eyüpsultandami oturuyosun
Ben de çok niyetlendim Medipol’e ama kısmet olmadı bi türlü görüşemedim vs burası da bana çok yakın diye içime sindi. Aynen canım Eyüpsultan’da oturuyorum. Çamlıca’da doğdum büyüdüm ama evlenince maalesef geldim bu taraflara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…