Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
İnşAllah geçmiştir canımm ben de sağlık ocağında tahlil verip sonrasında kontrole gideyim olmadı.
Evet yaa içgüdüsel olarak bebeğime bir şey olur mu vs dürtüklüyor insanı

İnşAllah geçmiştir canımm ben de sağlık ocağında tahlil verip sonrasında kontrole gideyim olmadı.
Evet yaa içgüdüsel olarak bebeğime bir şey olur mu vs dürtüklüyor insanı
Neyse az kaldı kafayı sıyırmadan sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Evet canım ilk bi sağlık ocağına gidip kan idrar vereyim birkaç gündür var içim rahat etmez yoksa. Çok belli ya ayaktayken falan ağır ağır hissediyorum alt tarafı

Özel rami hastanesi canım Nehir Bayram’a gidiyorum. Allah razı olsun çok ilgili biri

Canom ben instadan baby.bunnytr de yaptırdım arkadaşımda orada yaptırmıştı .. sonra kuzenimde çok beğendi aşırı kaliteli diye oda oradan yaptırdı

Hayırlısı ne ise o olsun.
Benimki sezeryan canım.

Ay maşallah iyi olmanıza sevindim bugün hala nazlı benimki vallahi artık tozutuyoruz bu hareket olayından .. ama evet canım sen 35 olmuşsun neredeyse çok normal yeri daraldı artık sende .. ya okudum bir kaç yerde 32 den itibaren diyordu ama ne biliyim insan merak ediyor

Mesajları okuyorum benim gibi olanlar var diye anlıyorum, özellikle haftasonu aşırı halsizdim ve haftasonundan beri özellikle ayaktayken karnım taş gibi sert oluyor. Oturunca da böyle ama daha rahat hissediyorum. Evden çalışıyorum cuma günü doktora gidicem hem çalışabilir raporu alıcam hemde bu sertleşmeyi sorucam. Normal mi bu durum diye.

O sertleşme bende en çok merdiven çıkarken çok oluyor ya galiba artık normal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…