- 20 Ekim 2022
- 1.106
- 1.906
- 63
Çok teşekkür ederim, ballı limonlu su yapacağım bide. İnşallah Boğaz enfeksiyonu değildirGeçmiş olsun canım
Ballı süt içebilirsin miden bulanmazsa azıcık da karabiber ekle,zencefilli süt duymuştum gene de araştır sen.
Ana yüreği asla tatmin olmuyor bunu anladıkAy maşallahiyi olmanıza sevindim bugün hala nazlı benimki vallahi artık tozutuyoruz bu hareket olayından .. ama evet canım sen 35 olmuşsun neredeyse çok normal yeri daraldı artık sende .. ya okudum bir kaç yerde 32 den itibaren diyordu ama ne biliyim insan merak ediyor
Ohhhh maşallahBen bugün ütümüzü yaptım dolabını yerleştirdimminnacık şeyler allahımmm sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah aminn
uyyyy yerim onu babaya cilveleniyor o zamanBebişte çok hareket etmeyince endişelndim kuzum ya etkiledimi acaba diye şimdi küçükte olsa sinyal verdi annesinebu bebek tam bi baba aşiği sabahtan beridir konuşuyorum soğuk su içtim biseyler yedim utanması babası aradı konuşurken azcik kimildadi sesini duyunca uyanıyor şimdiden papucumz dama anlaşildi bı bozulmadim değil
bepanthen pastil öneriliyor hamilelikte.. eczaneden ondan alabilirsin doktoruna danışıp.. ben almıştım 15. haftalarda ben de boğaz enfeksiyonu geçirdim. bol su içerek ve en önemlisi dinlenerek geçer.. limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba içmiştim.Hanımlar boğazım ağrıyorevde doğal ne yapabilirim
Ahahahah gülmüştür sana bu kadın sabahın nurunda napıyor böyle diyeAna yüreği asla tatmin olmuyor bunu anladıkÇok hareket etse acaba rahatsız mı, az hareket etse bir şey mi oldu, hiç etmese zaten cinnetlik Kimse gelip de sakin olmak lazım masalları anlatmasın, sakin falan olunmuyor, sabahın 8’inde pilates topunda zıplatıyor adamı işte bu evlatlar Canları sağolsun, hepimizinkine sağlık, bize de sabır diliyorum
Canım biraz haklı gibiKızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Ben @nakissepeti’nden yaptırdım çok beğendimKızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Korkma bitanem Allahın izniyle sancıların azalır taburcu olursun inşallah ama aksi senaryoda da burda nerdeyse senden 10 gün önce doğurmuş arkadaşımız var maşallah kendi de bebişi de iyi, pozitifi düşün hep üzme kendiniKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim, suyu bol içiyorum da işte yakalandım galiba yine debepanthen pastil öneriliyor hamilelikte.. eczaneden ondan alabilirsin doktoruna danışıp.. ben almıştım 15. haftalarda ben de boğaz enfeksiyonu geçirdim. bol su içerek ve en önemlisi dinlenerek geçer.. limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba içmiştim.
Bence sormak en doğal hakkın. Kafamıza çok taktığımız doğru ama biz de hobi olarak her sene çocuk doğurmuyoruz bilmiyoruz neyin ne olduğunu. O yüzden o senden bıkamaz, kendi içini rahatlatmak için istediğin gibi ara, sor, git hatta. Aksi halde sen stres olacaksın bu da bebeğini etkileyecek Allah korusun. Bu konuda çok yüzsüzüm kusura bakmasınlar. Hiçbir randevuma vaktinde gitmedim hep erken gittim yani 1 hafta 10 gün erken. Çünkü hep aklıma bişeyler takıldı ve bekleyemedim randevuyu. Benimki de diyor yine erken gelmişsin diye ben de evet diyorum konu kapanıyorKızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Canım biraz sakinleşKızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Bıktırmak değil canımda senin için de bebiş içinde çok stres iyi değil tabi aklımıza takılıyor hep bir şeyler lakin başka meşgaleler bul kendine ben de 32 yi geçtim hala işe devam ediyorum mesela gittiği yere kadae evde çok olunca sürekli bir senaryo dönüyor kafamda doktorumda destekliyor sonuna kadar çalışmamı mesela yoksa anneler çok kafasında kuruyor bence de git işe dediKızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Gittikçe kiloda alıyorlar annesi ondan az kaldı şurda bir aylik süremiz kaldı ağustos çikinca eylülde hemencik biter zatenEvet canım ilk bi sağlık ocağına gidip kan idrar vereyim birkaç gündür var içim rahat etmez yoksa. Çok belli ya ayaktayken falan ağır ağır hissediyorum alt tarafı
İstanbul'dami canim bu hastaneÖzel rami hastanesi canım Nehir Bayram’a gidiyorum. Allah razı olsun çok ilgili biri
Evet canım bende bu konudan çok korkuyorum doktorumu bıktırmaktan ama bazen de önemli şeyler oluyor bilemiyoruz.. o yüzden aslında pimpirikli olmak iyi ama evde kendin takip edebilirsin karın sertleşmelerini yani her 10 dakikada bir e düşmedikçe sıkıntı yapma dedi Perinatoloji bana..Kızlar ben sorularımla doktorumu bıktırdım sanırım, dünkü hareket azlığını ve gece karın sertleşmesi olduğunu bugün hareketlerin arttığını anlatmıştım yine de gelmem gerekir mi diye sordum, kafanıza çok takıyorsunuz o yüzden evet demiş. Bu kadar pimpirikli olmak hoşuma gitmiyor ama yine de doktora sormadan içim rahat etmiyordu sanırım çok soru sordum
Oyy yerim ben onlarıİdare ediyorlar kuzum çok şükür kilo alımı bekliyoruz kız için oğlum da iyi gidiyor ama çok zayıf beklicez omu baya
Amin canim hepimiz için o zaman erken alırsin senin bebişi kucağinaHayırlısı ne ise o olsun.
Benimki sezeryan canım.
Evet büyüdü bizdiklarOhhhh maşallahAmin amin inşallah
uyyyy yerim onu babaya cilveleniyor o zamanbenimki de öyle resmen eşimle sohbet ediyor cevap veriyor Büyüdüler de babalarının seslerini tanıyorlar minnaklarımız maşallah.
Kızlar bugün bakamadım hiç buraya iyi olmana çok sevindim canım maşallah sizeL limonlupastaa
Kuzum umarım sen de iyisindir mesajlarını göremedim ama dualarım seninle Y yagmurtnc93
İlk bebeğimi normal dgmda kaybettiğim için bende travma oldu. O yuzden oğlumu geçen sene martta sezeryan oldum tamamen kendi isteğimle. Buda sezeryan olacak inşallah. Evet oğlumu 37+2 de olmuştum. Buda 15 25 eylül arasi gibi olur diye düşünüyorum.Amin canim hepimiz için o zaman erken alırsin senin bebişi kucağinaSezeryan neden kuzum sağlık sorunundan dolayimi senmi sezeryan istedin.
Evet Eyüpsultan’a bağlıİstanbul'dami canim bu hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?