Evettt tam 1 ay gibi kaldı. Zamanında gelir inşallahAA çok az kalmiş senin Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim bidaha yaşatmasin evlat acısıBakalım bizimkiler ne zaman gelecek
Olsun napcan kuzum bende aslen tokatliyim İstanbul'u pek sevmiyorum ama alişmak zorundasın eşimin işi Burda çünkü Orda doğum ücretleri nasıl medipole zam geldi şimdiBen de çok niyetlendim Medipol’e ama kısmet olmadı bi türlü görüşemedim vs burası da bana çok yakın diye içime sindi. Aynen canım Eyüpsultan’da oturuyorum. Çamlıca’da doğdum büyüdüm ama evlenince maalesef geldim bu taraflara
Canım biraz haklı gibiKendine yazık ediyosun 7/24 bebişi takip ederek yaşanmaz ki. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan eğer böyle haftada bir kurs gibi falan bi meşgale bulsan kafanı dağıtır. Gerçekten her şeyi sormaya gerek yok
Bence sormak en doğal hakkın. Kafamıza çok taktığımız doğru ama biz de hobi olarak her sene çocuk doğurmuyoruz bilmiyoruz neyin ne olduğunu. O yüzden o senden bıkamaz, kendi içini rahatlatmak için istediğin gibi ara, sor, git hatta. Aksi halde sen stres olacaksın bu da bebeğini etkileyecek Allah korusun. Bu konuda çok yüzsüzüm kusura bakmasınlar. Hiçbir randevuma vaktinde gitmedim hep erken gittim yani 1 hafta 10 gün erken. Çünkü hep aklıma bişeyler takıldı ve bekleyemedim randevuyu. Benimki de diyor yine erken gelmişsin diye ben de evet diyorum konu kapanıyor
Canım biraz sakinleşseni anlıyorum ben de öyleyim de doktorum çok düşünürsen bebek de sanki seninle oyun oynuyor gibi uğraşır demişti belki de gerçekten oyun oynuyorlar bazen
Bıktırmak değil canımda senin için de bebiş içinde çok stres iyi değil tabi aklımıza takılıyor hep bir şeyler lakin başka meşgaleler bul kendine ben de 32 yi geçtim hala işe devam ediyorum mesela gittiği yere kadae evde çok olunca sürekli bir senaryo dönüyor kafamda doktorumda destekliyor sonuna kadar çalışmamı mesela yoksa anneler çok kafasında kuruyor bence de git işe dedi
Evet canım bende bu konudan çok korkuyorum doktorumu bıktırmaktan ama bazen de önemli şeyler oluyor bilemiyoruz.. o yüzden aslında pimpirikli olmak iyi ama evde kendin takip edebilirsin karın sertleşmelerini yani her 10 dakikada bir e düşmedikçe sıkıntı yapma dedi Perinatoloji bana..
Ama ağrı sızı başka 2 hafta önce sağ katın ağrısı ile uyandım doğrulamıyordum bekledim öğlen 16:00 ya kadar geçmedi doktoruma gittim acilen hastaneye sevk verdi . Hastanede ortaya çıktıki taş düşüryormuşum yani .. bazen önemli şeyler oluyor ama 2 gündür hareketleri kızmın az diğer günlere göre ama plasenta önde vs diyerek sürekli bahaneler üretiyorum .. sürekli panik halinde iyi değil hem biz hem bebekler için
Onu önümüzdeki hafta konuşacağım valla bilmiyorum. Ama söylentilere göre 50 bin gibi duydum. Mesai saatleri dışında olursa mesela gece, doktoru çağırmak için ekstra 7 bin istiyorlarmış. Bir de doktorumun özel doulası var, onu da tutarsan onun da ücreti var. Ama net bilmiyorum hiçbiriniOlsun napcan kuzum bende aslen tokatliyim İstanbul'u pek sevmiyorum ama alişmak zorundasın eşimin işi Burda çünkü Orda doğum ücretleri nasıl medipole zam geldi şimdi
Çoook iyi anlıyorum senii. Ben de 1 sorunun cevabı için yapay zeka + youtube videoları + forum sayfalarını inceliyorum, biraz tatmin oluyorum. Sonra yine doktorda buluyorum kendimiBen de hep randevulardan önce gittiminsanın gerçekten aklına bir şey takılınca sürekli düşünüp duruyor ki zaten kaygılı bi yapım var, doktordan duyunca rahatlıyorum diye aklıma takılanları soruyorum, üstelik çoğunu da yapay zekaya soruyorum doktorum çok kibar her mesajıma cevap verir ama bıktırıp cevap vermemesinden de çekindim sağ salim doğursak rahatlıcam gerçekten
Yhaaa kıyamam bizeBende geceleri kalkıp bakıyorum suyummu geldi diyeparonoyak oldum
Ben de çalışıyorum ama tam o haftalarda ben de riskten dolayı 20 gün evde yattım ve çok zorlandım, insan meşgalesi olmayınca daha çok düşünüyor bi şeylerin üzerine o yüzden söyledim sana daÇalışıyordum ama 23. haftada erken doğum riski yaşadım izin rapor şimdi doğum izni derken o zamandan beri evdeyim ve evde olunca insan çok düşünüyor, kendimi biraz daha tutmaya çalışacağım artık
Merhaba tuzlu karbonatlı suyla gargara da iyi geliyor. Ama tansiyon varsa tuza dikkat edin yutmamaya çalışın. Geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim, ballı limonlu su yapacağım bide. İnşallah Boğaz enfeksiyonu değildir
İşte bende öyle telkin ediyorum kendimi canımBen baya okb seviyesine geldim canım annelik çok zor, bi de ilk hamilelik olunca insan her şeyden korkuyor, dediğin gibi bazen önemli şeyler de olabiliyor kendimizi takip etmemiz lazım ama sakin kalarak, plasenta önde olunca hareketler daha az hissediliyor bebek orda hareket ediyorsa ondan hissetmiyor olabilirsin canım
Anladım kuzum bence gittiğinde fiyat ögren sonra sıkıntı yaşama biz net fiyat öğrendik ama estra şeyler cikabiliyor sonradan doğumda temkinli olmakta fayda var özeller nereden para çikaracağini şaşiriyor benim doğum yapacağim hastanede nst ücretli epiduralda estra ücret istiyor mesela bana saçma geliyo eşim doğuma girmesi için 15bin istiyo estraOnu önümüzdeki hafta konuşacağım valla bilmiyorum. Ama söylentilere göre 50 bin gibi duydum. Mesai saatleri dışında olursa mesela gece, doktoru çağırmak için ekstra 7 bin istiyorlarmış. Bir de doktorumun özel doulası var, onu da tutarsan onun da ücreti var. Ama net bilmiyorum hiçbirini
Oyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursunKızlar ben pipilimin odasını tamamiyle bitirdim, hastane çantamı da hazırladımBi duygulandım, heyecanlandım oyyyy ne duygu selleri yaşadım. Sadece terlik, havlu, kişisel eşyalarım kaldı onları da giderken en son bavula koyacağım.
Hiç sorma kuzum resmen çok az kaldıOyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursunAyy çoook heyecanlı resmen bu ay çikinca bir ayımız kalıyor şura bura
Çok şükür canım senKızlar selam nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?