Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
AA çok az kalmiş senin Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim bidaha yaşatmasin evlat acısı Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek
Evettt tam 1 ay gibi kaldı. Zamanında gelir inşallah

Olsun napcan kuzum bende aslen tokatliyim İstanbul'u pek sevmiyorum ama alişmak zorundasın eşimin işi Burda çünkü Orda doğum ücretleri nasıl medipole zam geldi şimdi

Çalışıyordum ama 23. haftada erken doğum riski yaşadım izin rapor şimdi doğum izni derken o zamandan beri evdeyim ve evde olunca insan çok düşünüyor, kendimi biraz daha tutmaya çalışacağım artık

Ben de hep randevulardan önce gittim insanın gerçekten aklına bir şey takılınca sürekli düşünüp duruyor ki zaten kaygılı bi yapım var, doktordan duyunca rahatlıyorum diye aklıma takılanları soruyorum, üstelik çoğunu da yapay zekaya soruyorum doktorum çok kibar her mesajıma cevap verir ama bıktırıp cevap vermemesinden de çekindim sağ salim doğursak rahatlıcam gerçekten

Canım biraz sakinleş seni anlıyorum ben de öyleyim de doktorum çok düşünürsen bebek de sanki seninle oyun oynuyor gibi uğraşır demişti belki de gerçekten oyun oynuyorlar bazen

Gerçekten doğru olabilir dün hareketleri artsın diye neler neler yaptım bana mısın demedi, bugün gündüz de o kadar hareketliydi ki şaşırdım şimdi yine durgun, annesiyle oyun oynuyor şimdiden

Ben bi erken doğum riski yaşadım bayadır izinliyim o yüzden evdeyim canım ama çalışmak gerçekten iyi geliyordu, evde yalnızım insan sürekli kendini dinliyor takip ediyor, hamilelikteki stresi bütün hayatımın toplamında yaşamadım sanırım

Ben baya okb seviyesine geldim canım annelik çok zor, bi de ilk hamilelik olunca insan her şeyden korkuyor, dediğin gibi bazen önemli şeyler de olabiliyor kendimizi takip etmemiz lazım ama sakin kalarak, plasenta önde olunca hareketler daha az hissediliyor bebek orda hareket ediyorsa ondan hissetmiyor olabilirsin canım

Olsun napcan kuzum bende aslen tokatliyim İstanbul'u pek sevmiyorum ama alişmak zorundasın eşimin işi Burda çünkü Orda doğum ücretleri nasıl medipole zam geldi şimdi
Onu önümüzdeki hafta konuşacağım valla bilmiyorum. Ama söylentilere göre 50 bin gibi duydum. Mesai saatleri dışında olursa mesela gece, doktoru çağırmak için ekstra 7 bin istiyorlarmış. Bir de doktorumun özel doulası var, onu da tutarsan onun da ücreti var. Ama net bilmiyorum hiçbirini

Çoook iyi anlıyorum senii. Ben de 1 sorunun cevabı için yapay zeka + youtube videoları + forum sayfalarını inceliyorum, biraz tatmin oluyorum. Sonra yine doktorda buluyorum kendimi Aynen delirmeden doğuraydık iyiydi

Ben de çalışıyorum ama tam o haftalarda ben de riskten dolayı 20 gün evde yattım ve çok zorlandım, insan meşgalesi olmayınca daha çok düşünüyor bi şeylerin üzerine o yüzden söyledim sana da Sürükleyici bi diziye başlayabilir veya bi kitap serisine sarabilirsin en kötü, ne bileyim kafa dağıtmak oyalanmak için aklıma bunlar geliyor son tahlilde. Şunun şurasında az kaldı inşallah bebeğimiz için mecburen fazla evhamlı olmayı çok düşünmeyi bırakıcaz ve sadece onu sevip ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanacağız

İşte bende öyle telkin ediyorum kendimi canım benimde ilk anneliğim gerçekten annelik deli işi

Anladım kuzum bence gittiğinde fiyat ögren sonra sıkıntı yaşama biz net fiyat öğrendik ama estra şeyler cikabiliyor sonradan doğumda temkinli olmakta fayda var özeller nereden para çikaracağini şaşiriyor benim doğum yapacağim hastanede nst ücretli epiduralda estra ücret istiyor mesela bana saçma geliyo eşim doğuma girmesi için 15bin istiyo estra Bakalım hayırlısı senin normal doğum mu olcak nasipse

Oyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursunAyy çoook heyecanlı resmen bu ay çikinca bir ayımız kalıyor şura bura

Oyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursunAyy çoook heyecanlı resmen bu ay çikinca bir ayımız kalıyor şura bura
Hiç sorma kuzum resmen çok az kaldı hepsi vaktinde, sağlıkla gelsin inşallah Ben de ufak tefek odasının eksiği vardı onları tamamen halledeyim bitsin demiştim sonra hazır elim değmişken bavulu da hazırlayım ortalıkta durmasın hurçlar diyerek koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…