- 19 Mart 2023
- 391
- 745
- 33
- 37
Ah evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimdenKızlar ya böyle 3/4 gündür rahmime bıçak saplanması gibi birşey oluyor ama aşşağıdan hissediliyor baya ,anlık böyle zıplatan bir ağrı .. Bebek sinirlere felanmı vuruyor diyorumda ama 31+larda başladınyaşayan varmı ?
İnşallah istediğin gibi olur luckycimVajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum
Şimdiden iyi istirahatlerBebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar acebaAh evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimdenGerçekten tam o an ne yaptığını görmeyi çok istiyorum, nasıl bi pozisyon alıp nerelere vuruyosa artık
Benim eşimide kan tutuyo kan bile vermeye korkuyor o konuda benimde tereddütlerim yok değilVallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de
O açıdan iyi olur tabi koluna yapışıp güç alırım normalde de regl olunca yaparım bazen ortak çocuk için niye her ay acı çekiyorum ben falan diye rahat rahat bağrırsın diyor ahahaAh ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eşEvet doğru diyo bence bana da çok cazip geliyor o anın bütün acısını eşten çıkarma fikri Erkeklerin özellikle hastalık ve hastane konularındaki nazlılığı beni benden alıyor yaa Hepsi değildir ama çoğu böyle galiba.Ben de vajinal istiyorum, eşime diyorum sen hamile olsaydın vajinal doğumdan çok tırsardın diye.Ne vajinali ben genel anestezi isterdim diyo
Evet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazenYa otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba
Evet evet demekki aynı şeyler yaşıyoruzEvet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazen
Benim ki meraklı eğilip bakar felan girmemesi daha hayırlıYaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorum
Aminnnn amin canım inşallahİnşallah istediğin gibi olur luckycim, sezeryan olursa izin vermiyorlar mı senin doğum yapacağın hastanede yoksa sen mi istemiyorsun? Gerçi asıl vajinal doğumda lazımlar, sezeryanda zaten uyuşmuşum bir şey hissetmiyorum yazık boşu boşuna o ameliyat ortamına sokmim diyorum.Ama kimisi de ilk doğum anını birlikte yaşamak çok güzel diyor bilemiyorum.
Ben hamile kalmadan önce saçma geliyordu ama şimdi düşünüyorum da görmesi lazım bazı şeylerin farkındalığında olması için.. başucumda dursun elimi tutsun sadece o yeter diye düşünüyorum şu anda. Bu süreçlere de ortak olması sağlıklı ebeveynlik için önemli.. bebeğin bakımında da rol vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık..Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
Merhaba. Evet tam olması gereken kilodaKızlar merhaba 30 +2 haftalık hamileyim 29+3 haftalıkken kontrole gittiğimde kilosu 1420 gram çıktı ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok kilosu normal mi doktor pek ilgili değildi
Ahah harika bi özellik eşindeki maşallah gerçektenAminnnn amin canım inşallahEğitim araştırma hastanesinde doğum yapacağım sadece vajinal doğuma eşlerin katılma imkanı var, sezaryen doğuma girmesine izin verilmiyor öyle söylemişlerdi. Amaaaa eşim biraz tuhaftır her yerde herkesi ikna eder, bir şekilde olmayanı oldurur maşallah diyim de girerse de hiç şaşırmam… Bence babaların kesinlikle doğuma girmesi o ana şahit olmaları gerekiyor resmen mucizevi bir an niye girmesinler ki? Hiç katılmıyorum seks hayatı biter olaylarına. Sevişirken tiksinilmiyor da doğum anından mı tiksiniliyor çok saçma
Magnormmuş adı yanlış yazmısım benim bir ara kanlı idrar sorunum oldu kan işedim baya enfeksiyon dendi taş dendi kum dendi protein kaçagı densi ama tam olarak ne olduğu anlaşılamadı. Eczacı başka bir markasını vermiş yine sordum doktor kullanabilirsin dedi ama bir sorun olursa değiştir dedi.Böbrek mevzusunu bilmiyorum canım geçmiş olsun ama bana da 16. Haftada dedi ki devletin yazığı evet işe yarar ama daha kalitelisini alabilirsen onu önereyim dedi ben ücretli olandan içiyorum her gün. Sabah mag4 day&night ın day ini içiyorum çok halsiz olduğum günler ya da kasılmam olduğu zaman diyim, geceleri de evernes magnezyum var onu içiyorum. Bu şekilde dengeledi doktorum bir kez kramp girdi o da normal diye düşünüyorum çok şükür
Doktorum kullanabilirsin ama sıkıntı yaşarsan değiştiririz dedi. Eczacı muadili veriyor ona tamam da bilgisini de vermesi gerekmiyor mu bize elimizde yoktu muadilini verdim diye.Yani böbreklerle alakalı olabilir mi bilmşyorum ama genelde doktorlar devlet karşılıyo diye magnezyum oksit veriyo. Eczacı değiştirip farklı marka bile verse muadilidir zaten endişelenme boşuna. bence doktoruna danışıp diğer markaları kullanabilir miyim de. eğer böbrekle alakalı sorunun yoksa doktorun da onay veriyosa alabilirsin. magnezyum oksit sadece bağırsak hazımsızlığa iyi gelir genelde kaslara çok faydası olmaz kramplar için.
Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor biziMagnormmuş adı yanlış yazmısım benim bir ara kanlı idrar sorunum oldu kan işedim baya enfeksiyon dendi taş dendi kum dendi protein kaçagı densi ama tam olarak ne olduğu anlaşılamadı. Eczacı başka bir markasını vermiş yine sordum doktor kullanabilirsin dedi ama bir sorun olursa değiştir dedi.
Ben kanguru aldım ilk zamanlar onu kullanırım diye. Travel sistem çok ağır oluypr diye almak istemedim. İnşallah pişman olmamBen çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.
İnşallah kimseye yaşatmasın RabbimMagnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizigeçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?