Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ah evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimden Gerçekten tam o an ne yaptığını görmeyi çok istiyorum, nasıl bi pozisyon alıp nerelere vuruyosa artık

Vajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum

Şimdiden iyi istirahatler Bebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
İnşallah istediğin gibi olur luckycim , sezeryan olursa izin vermiyorlar mı senin doğum yapacağın hastanede yoksa sen mi istemiyorsun? Gerçi asıl vajinal doğumda lazımlar, sezeryanda zaten uyuşmuşum bir şey hissetmiyorum yazık boşu boşuna o ameliyat ortamına sokmim diyorum.Ama kimisi de ilk doğum anını birlikte yaşamak çok güzel diyor bilemiyorum.

Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba

Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de
Benim eşimide kan tutuyo kan bile vermeye korkuyor o konuda benimde tereddütlerim yok değil Kendimi bırakıp bide eşimle uğrasiyormuşum

O açıdan iyi olur tabi koluna yapışıp güç alırım normalde de regl olunca yaparım bazen ortak çocuk için niye her ay acı çekiyorum ben falan diye rahat rahat bağrırsın diyor ahaha ahah erkekler doğursa başka bir yöntem bulurlardı zaten onlar bu kadarını kaldıramazdı herhalde başında durup özellikle bakmazsada görmez diyorlar zaten öyle olunca girmek istiyor bakalım

Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba
Evet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazen

Evet evet demekki aynı şeyler yaşıyoruz şu telefonlar bizimkisi kadar güncelleme almıyor

Aminnnn amin canım inşallah Eğitim araştırma hastanesinde doğum yapacağım sadece vajinal doğuma eşlerin katılma imkanı var, sezaryen doğuma girmesine izin verilmiyor öyle söylemişlerdi. Amaaaa eşim biraz tuhaftır her yerde herkesi ikna eder, bir şekilde olmayanı oldurur maşallah diyim de girerse de hiç şaşırmam… Bence babaların kesinlikle doğuma girmesi o ana şahit olmaları gerekiyor resmen mucizevi bir an niye girmesinler ki? Hiç katılmıyorum seks hayatı biter olaylarına. Sevişirken tiksinilmiyor da doğum anından mı tiksiniliyor çok saçma

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben hamile kalmadan önce saçma geliyordu ama şimdi düşünüyorum da görmesi lazım bazı şeylerin farkındalığında olması için.. başucumda dursun elimi tutsun sadece o yeter diye düşünüyorum şu anda. Bu süreçlere de ortak olması sağlıklı ebeveynlik için önemli.. bebeğin bakımında da rol vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık..

Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
Ben çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.

Kızlar merhaba 30 +2 haftalık hamileyim 29+3 haftalıkken kontrole gittiğimde kilosu 1420 gram çıktı ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok kilosu normal mi doktor pek ilgili değildi

Kızlar merhaba 30 +2 haftalık hamileyim 29+3 haftalıkken kontrole gittiğimde kilosu 1420 gram çıktı ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok kilosu normal mi doktor pek ilgili değildi
Merhaba. Evet tam olması gereken kiloda

Ahah harika bi özellik eşindeki maşallah gerçekten Ya ben o tiksinme olayını gerçekten anlamlandıramıyorum zaten.Benim derdim o hiç değil, bir sürü sağlık sorununda birbirimizin ne hallerini görmüşüzdür.O an tek derdimiz kim zordaysa ona destek olmak oluyor.İş cinselliğe gelince o zor anları kafaya kazıyıp soğumak bana çok acayip geliyor hiç öyle bir çekincem yok.Ama kıyamıyorum çok hassas kan görünce, iğne görünce bile suratı bembeyaz oluyor

Magnormmuş adı yanlış yazmısım benim bir ara kanlı idrar sorunum oldu kan işedim baya enfeksiyon dendi taş dendi kum dendi protein kaçagı densi ama tam olarak ne olduğu anlaşılamadı. Eczacı başka bir markasını vermiş yine sordum doktor kullanabilirsin dedi ama bir sorun olursa değiştir dedi.

Doktorum kullanabilirsin ama sıkıntı yaşarsan değiştiririz dedi. Eczacı muadili veriyor ona tamam da bilgisini de vermesi gerekmiyor mu bize elimizde yoktu muadilini verdim diye.

Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz

Benim eşim hastane izin verirse girerim yanında olurum diyor. Ama birazda korkuyor. Yani neden ığreniler bilmiyorum anlamaya çalışıyorum o işi yaparken igrenmezler doğumdan igrenirler

Ben kanguru aldım ilk zamanlar onu kullanırım diye. Travel sistem çok ağır oluypr diye almak istemedim. İnşallah pişman olmam

Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz
İnşallah kimseye yaşatmasın Rabbim çok fena bir durumdu 24-25 haftalıktım kasılmalarım oldu zor durdurduk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Bir hunimiz eksik artık onuda bebeler doğunca takarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…