Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
Ben de bugün bu markanın leona isimli modelini aldım ama diğer markalara pek bakamadım. Orta halli diye geçiyor sanırım bu marka . Biz öyle çok gezen tipler değiliz yeterli olur ihtiyaçları karşılar gibi düşünüyorum.

Ya benim doktorum başka marka yazmış eczacı başka marka vermiş bana oha ama değiştiriyon bari şöyle bana. Bazı magnezyum türleri böbreklere gelmiyor benimki böbrek yetmezliği olanların kullandığından galiba anlamadım magnos mu neydi adı

Böbrek mevzusunu bilmiyorum canım geçmiş olsun ama bana da 16. Haftada dedi ki devletin yazığı evet işe yarar ama daha kalitelisini alabilirsen onu önereyim dedi ben ücretli olandan içiyorum her gün. Sabah mag4 day&night ın day ini içiyorum çok halsiz olduğum günler ya da kasılmam olduğu zaman diyim, geceleri de evernes magnezyum var onu içiyorum. Bu şekilde dengeledi doktorum bir kez kramp girdi o da normal diye düşünüyorum çok şükür

Yani böbreklerle alakalı olabilir mi bilmşyorum ama genelde doktorlar devlet karşılıyo diye magnezyum oksit veriyo. Eczacı değiştirip farklı marka bile verse muadilidir zaten endişelenme boşuna. bence doktoruna danışıp diğer markaları kullanabilir miyim de. eğer böbrekle alakalı sorunun yoksa doktorun da onay veriyosa alabilirsin. magnezyum oksit sadece bağırsak hazımsızlığa iyi gelir genelde kaslara çok faydası olmaz kramplar için.

Ben de tesettürlüyüm canım. Normal rahat bi pantolon giymeyi düşünüyorum . Üzerime de mevsimlik kumaştan ince bir trenç giyerim. Özel olarak bi şey almaya gerek yok diye düşünüyorum . Arabaya binip eve gideceğiz nasıl olsa.

Ben de iki günden beri aynıyım. Hatta 2 hafta önce ağır bir grip atlattım mecbur agumentin kullandım. Şimdi daha hafif şekilde hastayım. Kemikli et haşla canım. Bol karabiberli limonlu bi şekilde de suyunu iç. Turşu ye , yoğurt ye .

Benim doktorum hiç vajinal bakmadı USG ile ölçüyor hep karından rahim ağzini.

Bende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.

Balı karabiberle karıştırıp yedim ballı limonlu su içtim şuan düne göre baya iyiyim çok şükür

Ben istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirim tabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti
Ben de aslında istiyorum ama istemiyorum çünkü bizimkinin de panikten ziyade beti benzi atıcak donup kalıcak gibi geliyor.Öyle olunca da e ne anladım yanımda olmasından
Gelicen canım gelicen Allahın izniyle, ne günlerden geçtin de günler haftalar oldu aylar oldu neleri atlattın, şurda ne kaldı 36 ya

Ben nötrüm, eşim vajinal olursa girmek istiyor o baya hevesli girecem diye elimi sıkarsın bana bağırırsın falan diyor ben de kötü olur mu diye emin değilim biraz nazlıdır normalde
Ah ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eş Evet doğru diyo bence bana da çok cazip geliyor o anın bütün acısını eşten çıkarma fikri Erkeklerin özellikle hastalık ve hastane konularındaki nazlılığı beni benden alıyor yaa Hepsi değildir ama çoğu böyle galiba.Ben de vajinal istiyorum, eşime diyorum sen hamile olsaydın vajinal doğumdan çok tırsardın diye.Ne vajinali ben genel anestezi isterdim diyo

Yaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorum

Bende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.
Evet evet o ağrı demekki yeni güncelleme aldık ya büyüdükleri için belki sinire baskı oluyordur anlık .. ben bir an açılmam oluyor heralde diye düşünüyorum öyle bir sancı ama normal galiba

Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…