- 20 Ekim 2022
- 1.125
- 1.923
- 63
Geçti gibi şuan rahatım umarım yanılmıyorumdurEvet ben de baktım sen söyleyince, dikkatli kullanmak lazım. Kendini suçlamaaaaaa ama söylediklerimiz evrene mesaj işte. İnşallah hemen geçecek öyle düşünelim
Ben de bugün bu markanın leona isimli modelini aldım ama diğer markalara pek bakamadım. Orta halli diye geçiyor sanırım bu marka . Biz öyle çok gezen tipler değiliz yeterli olur ihtiyaçları karşılar gibi düşünüyorum.Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
Maşallah maşallah. Geçti diyelim geçti bir daha tekrarlamayacakGeçti gibi şuan rahatım umarım yanılmıyorumdur
Evet yabancı bir ismi var doğuma hazırlık kasılmaları dedi rahim kendini hazırlıyormus az kaldı Allah'ın izniyle zamanında gelsin yavrularBenim doktorumda günde 3-4kez normal dedi ama akşamdan beri sık olunca bu gözüm korktu...
Ya benim doktorum başka marka yazmış eczacı başka marka vermiş bana oha ama değiştiriyon bari şöyle bana. Bazı magnezyum türleri böbreklere gelmiyor benimki böbrek yetmezliği olanların kullandığından galiba anlamadım magnos mu neydi adıDoktorların yazdığı devletin karşıladığında genelde sadec magnezyum oksit bulunuyordiğer asıl yararlı magnezyumlar yok ne yazık ki. Ben ocean ‘ın magnezyumunu kullanıyorum devlet karşılamıyo özel bu ama diğerlerine gerçekten 100 basıyo önerim sizin de nutraxinin ya da ocean’ınkini almanız.
Böbrek mevzusunu bilmiyorum canım geçmiş olsun ama bana da 16. Haftada dedi ki devletin yazığı evet işe yarar ama daha kalitelisini alabilirsen onu önereyim dedi ben ücretli olandan içiyorum her gün. Sabah mag4 day&night ın day ini içiyorum çok halsiz olduğum günler ya da kasılmam olduğu zaman diyim, geceleri de evernes magnezyum var onu içiyorum. Bu şekilde dengeledi doktorum bir kez kramp girdi o da normal diye düşünüyorum çok şükürYa benim doktorum başka marka yazmış eczacı başka marka vermiş bana oha ama değiştiriyon bari şöyle bana. Bazı magnezyum türleri böbreklere gelmiyor benimki böbrek yetmezliği olanların kullandığından galiba anlamadım magnos mu neydi adı
Yani böbreklerle alakalı olabilir mi bilmşyorum ama genelde doktorlar devlet karşılıyo diye magnezyum oksit veriyo. Eczacı değiştirip farklı marka bile verse muadilidir zaten endişelenme boşuna. bence doktoruna danışıp diğer markaları kullanabilir miyim de. eğer böbrekle alakalı sorunun yoksa doktorun da onay veriyosa alabilirsin. magnezyum oksit sadece bağırsak hazımsızlığa iyi gelir genelde kaslara çok faydası olmaz kramplar için.Ya benim doktorum başka marka yazmış eczacı başka marka vermiş bana oha ama değiştiriyon bari şöyle bana. Bazı magnezyum türleri böbreklere gelmiyor benimki böbrek yetmezliği olanların kullandığından galiba anlamadım magnos mu neydi adı
Ben de tesettürlüyüm canım. Normal rahat bi pantolon giymeyi düşünüyorum . Üzerime de mevsimlik kumaştan ince bir trenç giyerim. Özel olarak bi şey almaya gerek yok diye düşünüyorum . Arabaya binip eve gideceğiz nasıl olsa.Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne
Ben de iki günden beri aynıyım. Hatta 2 hafta önce ağır bir grip atlattım mecbur agumentin kullandım. Şimdi daha hafif şekilde hastayım. Kemikli et haşla canım. Bol karabiberli limonlu bi şekilde de suyunu iç. Turşu ye , yoğurt ye .Hanımlar soğuk algınlığı geçiriyorum aile hekimine gittim iltihap yok dedi. Ama sabahtan beri biraz yumurta ve biraz önce de az bişey ekmek arası bişeyler yiyebildim moralim bozuldu acaba bebeğimin hakkına mı giriyorum diye. Başım çatlıyor, vücudum biraz yorgun baya da terledim inşallah sabaha bişeyim kalmaz balla karabiberi karıştırıp yiyorum narlı portakallı taze sıkım meyve suyu içtim başka ne yapabilirim
Benim doktorum hiç vajinal bakmadı USG ile ölçüyor hep karından rahim ağzini.Yaa bizde 25 ci haftada başladı doktorum .. yani benim doktorun rutin kontrolü 25 ci hafta herkes ozaman başlıyor. Ve 12 ci haftadan itibaren her kontrolde vajinal muayenede rahim ağzı ölçüyor,kapalımı diye bakıyor. Bazıları bu kontrolü geç başlatıyormuş..
Randevuma az kaldı bugün de takip edeyim eğer aynı olursa erken gidicem kontrol randevuma canimO kasılma oluyor canım. Sürekli olursa doktoruna uğra derim düzensizden korkma ama önlem de al
Bende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.Kızlar ya böyle 3/4 gündür rahmime bıçak saplanması gibi birşey oluyor ama aşşağıdan hissediliyor baya ,anlık böyle zıplatan bir ağrı .. Bebek sinirlere felanmı vuruyor diyorumda ama 31+larda başladınyaşayan varmı ?
Balı karabiberle karıştırıp yedim ballı limonlu su içtim şuan düne göre baya iyiyim çok şükürBen de iki günden beri aynıyım. Hatta 2 hafta önce ağır bir grip atlattım mecbur agumentin kullandım. Şimdi daha hafif şekilde hastayım. Kemikli et haşla canım. Bol karabiberli limonlu bi şekilde de suyunu iç. Turşu ye , yoğurt ye .
Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Fikirleriniz ne
[/QUOTPijama takımının üzerine ferace giyecegim.Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Fikirleriniz ne
Ben de aslında istiyorum ama istemiyorum çünkü bizimkinin de panikten ziyade beti benzi atıcak donup kalıcak gibi geliyor.Öyle olunca da e ne anladım yanımda olmasındanBen istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirimtabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti
Ah ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eşBen nötrüm, eşim vajinal olursa girmek istiyor o baya hevesli girecem diye elimi sıkarsın bana bağırırsın falan diyorben de kötü olur mu diye emin değilim biraz nazlıdır normalde
Yaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorumBen girsin istemiyorum hem psikolojik olarak hem biyolojik olarak çok etkilenir. Bir yerde okumuştum kadının eşi doğuma girmiş ve daha sonrasında cinsel ilişki konusunda sorun yaşamış benimki de öyle olur felan kalsın girmesin
Bende geçen hafta ayrıldım izne, babamın yanında birçok toleransa sahip olarak çalışmama rağmen, evde yatıp dinlenmek istedim ne kadar araçla gidip gelsem de hazırlanmak azıcık bişey araca yürümek bile zorluyor artık. Elimde olsa kontrollere çıplak gideceğim
Benimki hiç karından bakmadı canım . Bazıları karından ölçüyormuş evetBenim doktorum hiç vajinal bakmadı USG ile ölçüyor hep karından rahim ağzini.
Evet evet o ağrı demekki yeni güncelleme aldıkBende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.
Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.Ben istiyordum ama benim gittiğim hastane oda tutma zorunluluğu getiriyor odanın fiyatida doğum ücretine ek 15bin TL bende vazgeçtim zaten sancı esnasında eşim yanımda kalabiliyormuş doğum anında çikariyorlarmiş.sen ne düşünüyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?