- 20 Ekim 2022
- 1.383
- 2.381
- 83
Balı karabiberle karıştırıp yedim ballı limonlu su içtim şuan düne göre baya iyiyim çok şükürBen de iki günden beri aynıyım. Hatta 2 hafta önce ağır bir grip atlattım mecbur agumentin kullandım. Şimdi daha hafif şekilde hastayım. Kemikli et haşla canım. Bol karabiberli limonlu bi şekilde de suyunu iç. Turşu ye , yoğurt ye .
Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne
[/QUOTPijama takımının üzerine ferace giyecegim.Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne
Ben de aslında istiyorum ama istemiyorum çünkü bizimkinin de panikten ziyade beti benzi atıcak donup kalıcak gibi geliyor.Öyle olunca da e ne anladım yanımda olmasındanBen istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirimtabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti
Ah ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eşBen nötrüm, eşim vajinal olursa girmek istiyor o baya hevesli girecem diye elimi sıkarsın bana bağırırsın falan diyorben de kötü olur mu diye emin değilim biraz nazlıdır normalde
Yaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorumBen girsin istemiyorum hem psikolojik olarak hem biyolojik olarak çok etkilenir. Bir yerde okumuştum kadının eşi doğuma girmiş ve daha sonrasında cinsel ilişki konusunda sorun yaşamış benimki de öyle olur felan kalsın girmesin
Bende geçen hafta ayrıldım izne, babamın yanında birçok toleransa sahip olarak çalışmama rağmen, evde yatıp dinlenmek istedim ne kadar araçla gidip gelsem de hazırlanmak azıcık bişey araca yürümek bile zorluyor artık. Elimde olsa kontrollere çıplak gideceğim
Benimki hiç karından bakmadı canım . Bazıları karından ölçüyormuş evetBenim doktorum hiç vajinal bakmadı USG ile ölçüyor hep karından rahim ağzini.
Evet evet o ağrı demekki yeni güncelleme aldıkBende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.
Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.Ben istiyordum ama benim gittiğim hastane oda tutma zorunluluğu getiriyor odanın fiyatida doğum ücretine ek 15bin TL bende vazgeçtim zaten sancı esnasında eşim yanımda kalabiliyormuş doğum anında çikariyorlarmiş.sen ne düşünüyorsun canim
Ah evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimdenKızlar ya böyle 3/4 gündür rahmime bıçak saplanması gibi birşey oluyor ama aşşağıdan hissediliyor baya ,anlık böyle zıplatan bir ağrı .. Bebek sinirlere felanmı vuruyor diyorumda ama 31+larda başladınyaşayan varmı ?
İnşallah istediğin gibi olur luckycimVajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum
Şimdiden iyi istirahatlerBebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar acebaAh evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimdenGerçekten tam o an ne yaptığını görmeyi çok istiyorum, nasıl bi pozisyon alıp nerelere vuruyosa artık
Benim eşimide kan tutuyo kan bile vermeye korkuyor o konuda benimde tereddütlerim yok değilVallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de
O açıdan iyi olur tabi koluna yapışıp güç alırım normalde de regl olunca yaparım bazen ortak çocuk için niye her ay acı çekiyorum ben falan diye rahat rahat bağrırsın diyor ahahaAh ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eşEvet doğru diyo bence bana da çok cazip geliyor o anın bütün acısını eşten çıkarma fikri Erkeklerin özellikle hastalık ve hastane konularındaki nazlılığı beni benden alıyor yaa Hepsi değildir ama çoğu böyle galiba.Ben de vajinal istiyorum, eşime diyorum sen hamile olsaydın vajinal doğumdan çok tırsardın diye.Ne vajinali ben genel anestezi isterdim diyo
Evet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazenYa otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba
Evet evet demekki aynı şeyler yaşıyoruzEvet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazen
Benim ki meraklı eğilip bakar felan girmemesi daha hayırlıYaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorum
Aminnnn amin canım inşallahİnşallah istediğin gibi olur luckycim, sezeryan olursa izin vermiyorlar mı senin doğum yapacağın hastanede yoksa sen mi istemiyorsun? Gerçi asıl vajinal doğumda lazımlar, sezeryanda zaten uyuşmuşum bir şey hissetmiyorum yazık boşu boşuna o ameliyat ortamına sokmim diyorum.Ama kimisi de ilk doğum anını birlikte yaşamak çok güzel diyor bilemiyorum.
Ben hamile kalmadan önce saçma geliyordu ama şimdi düşünüyorum da görmesi lazım bazı şeylerin farkındalığında olması için.. başucumda dursun elimi tutsun sadece o yeter diye düşünüyorum şu anda. Bu süreçlere de ortak olması sağlıklı ebeveynlik için önemli.. bebeğin bakımında da rol vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık..Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?