Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ben tam yatmalı aldım . Bir yere felan gidince poşetin içinde kalır uyuyor olursa ve tam yatırırız dedik bizim çevremizdekilerde onu kullanıyordu
Bende sırf bu yüzden değiştircem canım teşekkür ederim.Satıcı çok gerekli demişti ama biraz araştırınca içim rahat etmedi.

Canım okuduklarıma göre bir hafta geriden veya önden gitmesi önemli değilmiş, takip ettiğim hesaplardan da kördüğüm kadarıyla pozisyonla alakalı düzgün ölçülememesi, şu ana kadar her şey normal olduğu için canını sıkma canım

Ben de 32 bitsin öyle başlayacağım, sadece göğüs ucuna değil kahverengi kısma da sürmemiz gerekiyormuş.

Canım benim eşyalarım şöyle;
• 5 adet depend
• 3 adet külot
• 2 adet emzirme sütyeni (siyah ve krem)
• 2 adet emzirme atleti (siyah ve beyaz)
• 2 adet çorap
• yatak koruyucu (hastane istedi)
• 1 adet uzun sabahlık / 1 adet gecelik (bu ikisi beyaz ve takım + fotoğraf çekiminde kullanacağım)
• 1 adet alt üst önü düğmeli pijama takımı (koyu renk)

Yedek kıyafetlere de 1 adet daha önü düğmeli pijama takımı koydum o da koyu renk. Gayet makul bir çanta oldu benimkiler. Bebemin de hemen hemen böyle. Biraz battaniye fazla oldu onu da ayarlayacağım.

Kuzum ben eve gelince bütün raporlarıma açtım baktım 19. haftadan bu yana hep her şeyi haftasıyla hemen hemen uyumlu gitmiş %100 zaten mümkün değil uyumlu olması hemen hemen normalmiş. Bugün kesinlikle pozisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum ilk defa da bu pozisyondaydı çünkü sırtı dönük şekilde. Teşekkür ederim balım benim çok sağ ol ilk üzüldüm de şimdi iyiyim bir şeyi yok diye düşünüyorum rahatladım

He bende 5 koyarım o zamn hastane özel bilmiyorum bişey isterler mi yatak koruyucu neden istediler ki acaba.
bende 2 takım pijama koydum biri sabahlikli sezeryan sonrası yürütüyorlar oğlumda bir pijama bana yetmisti 2.ye gerek kalmamıştı ben yinede bunda 2 takım koydum

Canım eğitim araştırma hastanesi benim hastanem kürtaj olduğum zaman depend ve yatak koruyucuyu kendileri vermişlerdi ama plansızdı bu planlı ya hemen hemen o yüzden istiyorlar işte. Aldım koydum aman 80 lira bir şey bebeğime de kullanırım sonra alt değiştirirken dedim Ben yedek hurç yaptım hep ya ne olur olmaz diye bana da 2 tane yeter gibi geliyor da koydum işte.

Kızlar aklım sabah gittiği için yazmayı unuttuğum bir şey daha olmuş Oksaparı hep kullanacağım ecopirini doğuma yakın bir zamanda bırakacağım. Doğumdan sonra da tekrardan ecopirin içmeye başlayacağım + 10 hafta daha oksapar.

Çok sevindim canımm , biz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsun azıcık kaldı canımm

Oksapar için ne dedi doğumdan ne kadar önce kesilmesi lazım gibi bişey dedi mi canım

Canım dualarımız seninlee umarım her şey yolundadır

Çok sevindim canımm , biz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsun azıcık kaldı canımm
Amin amin canım benim inşallah allahım hepimize bebeklerimizin sağlıklı şekilde doğduğunu görmeyi nasip etsin
Oksapar için ne dedi doğumdan ne kadar önce kesilmesi lazım gibi bişey dedi mi canım
Yok canım benim ecopirin ömür boyu kullanmam lazım onu biliyor, oksaparı da geçen sene ekimden bu yana kullanıyorum onu da biliyor, doğum sonrası 10 hafta daha kullanmam gerektiğini de kendileri söylemişlerdi hepsi dosyamda yazıyor. Gider gitmez kendisi ecopirini doğuma yakın bir süre de kesicez kanama olmasın ama oksaparı kullanacaksın onu bırakmak yok dedi.

Olmayabiliyormuş ve onun kendine has bir kokusu oluyormuş bir doktordan dinlemiştim.
Ben kokladım asla idrar gibi kokmuyorda öyle bi kokusuda yok gibiydi bildiğn su gibiydi anlamadım ayy yarın bi gelseydi ağrım sızım da yok bebiş hareketide iyi şükür

Ben kokladım asla idrar gibi kokmuyorda öyle bi kokusuda yok gibiydi bildiğn su gibiydi anlamadım ayy yarın bi gelseydi ağrım sızım da yok bebiş hareketide iyi şükür
O zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllah

O zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllah
İnşallah kuzum yarın belli olur bugün eşim izin alamadı cenazesi olan varmıs izne çıkmışlar iş arkadaşları yoksa bugune çekecektim randevuyu burda tanıdıgım kimsede yok hastaneye götürebilecek

Ağrım olmadı çok şükür Yarın gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz gece uyumadım hiç devamo gelirmi diye ama gelmedi dünde bi huzursuzlandı bebeğim endişemi hissetti sanırım toplanıp durdu.

Gurbette olmanın dezavantajları ben de eşime bağlıyım birbirimizden başka kimsemiz yok. İyiyi düşün ki iyi olan seni bulsun kötüye yorma güzel haberler al inşAllah

Gurbette olmanın dezavantajları ben de eşime bağlıyım birbirimizden başka kimsemiz yok. İyiyi düşün ki iyi olan seni bulsun kötüye yorma güzel haberler al inşAllah
İnşallah kuzum Gurbette olmak zor Gerçekten hamilelikte insan daha çok içerliyor bu duruma sen hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…