Bende sırf bu yüzden değiştircem canım teşekkür ederim.Satıcı çok gerekli demişti ama biraz araştırınca içim rahat etmedi.Ben tam yatmalı aldım . Bir yere felan gidince poşetin içinde kalır uyuyor olursa ve tam yatırırız dedik bizim çevremizdekilerde onu kullanıyordu
Canım okuduklarıma göre bir hafta geriden veya önden gitmesi önemli değilmiş, takip ettiğim hesaplardan da kördüğüm kadarıyla pozisyonla alakalı düzgün ölçülememesi, şu ana kadar her şey normal olduğu için canını sıkma canımKızlar ben gebelik iznine çıktım, çalışamaz raporumu aldım. Bugün nst ye girdim sancım vs yok her şey yolunda bundan sonra kontrollerimiz sıklaşacak, artık kontrol öncesi de nst ye gireceksin dedi. O yüzden haftaya cumaya randevu verdi. Söylediğim gibi bugün tek olumsuzluk bebemin başına küçük, geriden geliyor dedi. Ama pozisyonu baş aşağı ve sırtı dönüktü belki de pozisyon kaynaklı ölçüm yapamadı bilemiyorum. Fetal dna sonucuma güvendiğim için ve bu zamana kadar böyle bir olumsuzluk duymadığım için çok kafama takmak istemiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla gelsin.
Ben de 32 bitsin öyle başlayacağım, sadece göğüs ucuna değil kahverengi kısma da sürmemiz gerekiyormuş.Aynen sırayla geliyor minnoslarçok heyecan bastırıyor bazen tarihi bilmek bu haftadan sonra başlıcam göğüs ucu kremine inşallah oğlumda ki gibi de çatlak olmaz bir de bu dipent kaç tane koymak gerekir ben oğlumda almamıştım instagram da yorumlara deng geldim sezeryan olanlara doktor izin vermiyor yazanlar olmuş bazıları kullanmış kafam karışırti
dikkat et canım ama bir kere oldu dimiYarin kontrolum var diye gitmedim devami gelmedi eşimde işe gitti bugun gidemiycm hastaneye
Kuzum ben eve gelince bütün raporlarıma açtım baktım 19. haftadan bu yana hep her şeyi haftasıyla hemen hemen uyumlu gitmiş %100 zaten mümkün değil uyumlu olması hemen hemen normalmiş. Bugün kesinlikle pozisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum ilk defa da bu pozisyondaydı çünkü sırtı dönük şekilde. Teşekkür ederim balım benim çok sağ ol ilk üzüldüm de şimdi iyiyim bir şeyi yok diye düşünüyorum rahatladımCanım okuduklarıma göre bir hafta geriden veya önden gitmesi önemli değilmiş, takip ettiğim hesaplardan da kördüğüm kadarıyla pozisyonla alakalı düzgün ölçülememesi, şu ana kadar her şey normal olduğu için canını sıkma canım
He bende 5 koyarım o zamn hastane özel bilmiyorum bişey isterler miBen de 32 bitsin öyle başlayacağım, sadece göğüs ucuna değil kahverengi kısma da sürmemiz gerekiyormuş.
Canım benim eşyalarım şöyle;
• 5 adet depend
• 3adet külot
• 2 adet emzirme sütyeni (siyah ve krem)
• 2 adet emzirme atleti (siyah ve krem)
• 2 adet çorap
• yatak koruyucu (hastane istedi)
• 1 adet uzun sabahlık / 1 adet gecelik (bu ikisi beyaz ve takım + fotoğraf çekiminde kullanacağım)
• 1 adet alt üst önü düğmeli pijama takımı (koyu renk)
Yedek kıyafetlere de 1 adet daha önü düğmeli pijama takımı koydum o da koyu renk. Gayet makul bir çanta oldu benimkiler. Bebemin de hemen hemen böyle. Biraz battaniye fazla oldu onu da ayarlayacağım.
Olmayabiliyormuş ve onun kendine has bir kokusu oluyormuş bir doktordan dinlemiştim.Bu sivi geldiği zaman ağrıda oluyormu peki
Canım eğitim araştırma hastanesi benim hastanem kürtaj olduğum zaman depend ve yatak koruyucuyu kendileri vermişlerdi ama plansızdı bu planlı ya hemen hemen o yüzden istiyorlar işte. Aldım koydum aman 80 lira bir şey bebeğime de kullanırım sonra alt değiştirirken dedimHe bende 5 koyarım o zamn hastane özel bilmiyorum bişey isterler miyatak koruyucu neden istediler ki acaba.
bende 2 takım pijama koydum biri sabahlikli sezeryan sonrası yürütüyorlar oğlumda bir pijama bana yetmisti 2.ye gerek kalmamıştı ben yinede bunda 2 takım koydum
Çok sevindim canımm , biz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsunKuzum ben eve gelince bütün raporlarıma açtım baktım 19. haftadan bu yana hep her şeyi haftasıyla hemen hemen uyumlu gitmiş %100 zaten mümkün değil uyumlu olması hemen hemen normalmiş. Bugün kesinlikle pozisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum ilk defa da bu pozisyondaydı çünkü sırtı dönük şekilde. Teşekkür ederim balım benim çok sağ ol ilk üzüldüm de şimdi iyiyim bir şeyi yok diye düşünüyorum rahatladım
Oksapar için ne dedi doğumdan ne kadar önce kesilmesi lazım gibi bişey dedi mi canımKızlar aklım sabah gittiği için yazmayı unuttuğum bir şey daha olmuşOksaparı hep kullanacağım ecopirini doğuma yakın bir zamanda bırakacağım. Doğumdan sonra da tekrardan ecopirin içmeye başlayacağım + 10 hafta daha oksapar.
Canım dualarımız seninlee umarım her şey yolundadırKızlar memleketteydim uzun zamandır giremedim buralarda kim ne yapıyor bayadır haberim yok. Ama benim bugün suyum geldi akşam üstü. Yatış yaptılar. Ama sancım yok. Sezeryan olacak ama yine de sancı olsun istiyorlar çok garip. Doktor doğumu sabah yapmayı planlıyor trombosit ayarlanması için falan. Sabaha gözümden kaçmadıysa grubun üçüncü bebişi gelecek inşallahrabbimin izniyle dua edin bana olmaz mı? 33+4teyiz 2 kiloyu da bulmuşuz inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağ Salim doğumu gerçekleştiririz dualarınıza talibim
Amin amin canım benim inşallah allahım hepimize bebeklerimizin sağlıklı şekilde doğduğunu görmeyi nasip etsinÇok sevindim canımm , biz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsunazıcık kaldı canımm
Yok canım benim ecopirin ömür boyu kullanmam lazım onu biliyor, oksaparı da geçen sene ekimden bu yana kullanıyorum onu da biliyor, doğum sonrası 10 hafta daha kullanmam gerektiğini de kendileri söylemişlerdi hepsi dosyamda yazıyor. Gider gitmez kendisi ecopirini doğuma yakın bir süre de kesicez kanama olmasın ama oksaparı kullanacaksın onu bırakmak yok dedi.Oksapar için ne dedi doğumdan ne kadar önce kesilmesi lazım gibi bişey dedi mi canım
Ben kokladım asla idrar gibi kokmuyorda öyle bi kokusuda yok gibiydi bildiğn su gibiydi anlamadım ayy yarın bi gelseydi ağrım sızım da yok bebiş hareketide iyi şükürOlmayabiliyormuş ve onun kendine has bir kokusu oluyormuş bir doktordan dinlemiştim.
O zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllahBen kokladım asla idrar gibi kokmuyorda öyle bi kokusuda yok gibiydi bildiğn su gibiydi anlamadım ayy yarın bi gelseydi ağrım sızım da yok bebiş hareketide iyi şükür
İnşallah kuzum yarın belli olur bugün eşim izin alamadı cenazesi olan varmıs izne çıkmışlar iş arkadaşları yoksa bugune çekecektim randevuyu burda tanıdıgım kimsede yok hastaneye götürebilecekO zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllah
Ağrım olmadı çok şükür Yarın gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz gece uyumadım hiç devamo gelirmi diye ama gelmedi dünde bi huzursuzlandı bebeğim endişemi hissetti sanırım toplanıp durdu.Canım olabilir pozisyondan kaynaklı hayırlısı bakalım cuma ne der doktor bende her hafta gidiyorum artık benimde perşembe günü kontrol. Var nts falan hayırlısı sağlıkla gelsin bebikolar
Esmoss60 canım havalar sıcak zaten gelmiştir belki gecende bende Bi ıslaklık hissettim gerisi gelmedi önemsemedim kontrol yakındı diye Bi sorun çıkmadı agrin falan olursa gidersin yine
Gurbette olmanın dezavantajlarıİnşallah kuzum yarın belli olur bugün eşim izin alamadı cenazesi olan varmıs izne çıkmışlar iş arkadaşları yoksa bugune çekecektim randevuyu burda tanıdıgım kimsede yok hastaneye götürebilecek
İnşallah kuzumGurbette olmanın dezavantajlarıben de eşime bağlıyım birbirimizden başka kimsemiz yok. İyiyi düşün ki iyi olan seni bulsun kötüye yorma güzel haberler al inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?