• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Yaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah 😍💛
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım 😍🥰 şeker vs yoksa benimkinde portakal suyu iş görüyor kontrol öncesi, kontrolde hareketli olup pozisyon değiştirip duruyor bı şekilde yakalıyoruz😂

Kızlar selam günaydın bugün kontrolüm vardı endokrin ve perinatoloji diyetimin gayet iyi gittiğini insülin vermeyeceklerini aynen bu şekilde devam etmemi söylediler. Daha sonra perinatoloji bebeğimi kontrol ettikten sonra baş çevresi geriden geliyor küçük ama belki pozisyonuyla alakalıdır aşağıya baskı yapıyor sırtı da bize doğru dönük dedi. Aşırı tadım kaçtı bu zamana kadar böyle bir şey hiç söylenmemişti…
Canım başka doktor görüşüde al bence usg de bebeğin kilosu bile birebir aynı olmuyormus bebek doğduğunda eylül annelerinde okuduğm kadarıyla ortalama bi ölçüm veriyormuş endişelenme büyük ihtimalle pozisyondn dolayı yanliş ölçüm olabilir ..

Kızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum
Stres yapmamaya çalış canım, şu an en etkileyecek şey o🙏ki öyle birşey olsa bu haftaya kadar farkedilirdi zaten öyle düşün, ciğer geliştirici de yapılmış içini ferah tut, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗

Pofi16 Pofi16 ay ne alaka ya kaç aylık çocuk yenimi fark etmiş? Bazı doktorları gerçekten anlamak çok zor . Nipt yaptırmışmıydınız ?

Kızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum 😔
Canım stres yaptığın için oldu belki kanamam Bi anda sana öyle şeyler söyleyince kötü düşünmeyelim doktorlar tedbir alırlar hiç kötü şeyler getirme aklına sağlıcakla al kucağına inşallah

Stres yapmamaya çalış canım, şu an en etkileyecek şey o🙏ki öyle birşey olsa bu haftaya kadar farkedilirdi zaten öyle düşün, ciğer geliştirici de yapılmış içini ferah tut, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗
Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemiş 🩵

Evet canım İstanbuldaym evet şanslıyız senindemi ilk gebelik biraz endişelerim var bakabilirim filan diye ama alişirm zmanla sanırım❤️
Evet ilk. Çok istedik bu minnoşu Rabb’im nasip etti ben kendime güveniyorum ya bir tık zorlanacağım ama onun bir gülüşü her şeyi unutturur 🫠

Pofi16 Pofi16 ay ne alaka ya kaç aylık çocuk yenimi fark etmiş? Bazı doktorları gerçekten anlamak çok zor . Nipt yaptırmışmıydınız ?
Yaptırdım canım nipt ve detaylı hiçbir sorun çıkmadı, Perinatolog da kızdı niye böyle diyor gayet sağlıklı bir beyni var dedi başı büyük olabilir erkek bebek bu dedi. Tam çıkacaktım toparlanırken kanamam oldu. Zaten bir daha o doktora gitmeyeceğim doğumumu Perinatolog yapacak büyük ihtimalle, o takip edecek bundan sonra. Vallahi her gidişimde olumsuz birsey diyordu, sinir olduk kadına Bidaha gitmem

Canım stres yaptığın için oldu belki kanamam Bi anda sana öyle şeyler söyleyince kötü düşünmeyelim doktorlar tedbir alırlar hiç kötü şeyler getirme aklına sağlıcakla al kucağına inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim evet belki de ondan oldu çok üzüldüm sabahtan su az kafası büyük falan deyince

Kızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum 😔
Hiiç endişe etme o şekilde yanılmalar çok oluyor etrafımdan da çok duyum aldım sonrasında bebekleri sapasağlam doğmuş sen sadece dua ve tevekkül et evet erkek bebekler genelde iri duruyorlarmış benimki de öyle. Stres yapma kendini güzel düşüncelerle oyala bak sonlara yaklaştık biz değil onlar tercih ediyor ne zaman geleceklerini 🤗 Gelmek isterse de yapacak bir şey yok çok şükür herhangi bir hayati risk de yok Allah yardımcın olsun canımm 🫶🏻

Hiiç endişe etme o şekilde yanılmalar çok oluyor etrafımdan da çok duyum aldım sonrasında bebekleri sapasağlam doğmuş sen sadece dua ve tevekkül et evet erkek bebekler genelde iri duruyorlarmış benimki de öyle. Stres yapma kendini güzel düşüncelerle oyala bak sonlara yaklaştık biz değil onlar tercih ediyor ne zaman geleceklerini 🤗 Gelmek isterse de yapacak bir şey yok çok şükür herhangi bir hayati risk de yok Allah yardımcın olsun canımm 🫶🏻
Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun 🩵🌸

Yaptırdım canım nipt ve detaylı hiçbir sorun çıkmadı, Perinatolog da kızdı niye böyle diyor gayet sağlıklı bir beyni var dedi başı büyük olabilir erkek bebek bu dedi. Tam çıkacaktım toparlanırken kanamam oldu. Zaten bir daha o doktora gitmeyeceğim doğumumu Perinatolog yapacak büyük ihtimalle, o takip edecek bundan sonra. Vallahi her gidişimde olumsuz birsey diyordu, sinir olduk kadına Bidaha gitmem
Ay bırak gitme böylelerine direk gitmemek lazım insanların mutluluğununkursağında bırakıyorlar kafalarında bin soru işareti ile .. geçmiş olsun stresten bile olmuş olabilir canım

Geçmiş olsun canım, stres yapma stres yaptıkça kanman artar sancılanırsın, doktorların ne dediğine bakma allah aşkına ben bunlar yüzünden sinir hastası oldum tedavilik oldum resmen, sen sadece dinlen. Kaç haftalık oldun?

Geçmiş olsun canım, stres yapma stres yaptıkça kanman artar sancılanırsın, doktorların ne dediğine bakma allah aşkına ben bunlar yüzünden sinir hastası oldum tedavilik oldum resmen, sen sadece dinlen. Kaç haftalık oldun?
Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum

Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum
Sancın falan olmadığı sürece kendini çok kasma, kanamayı durdururlar, bir de nedense içime doğumla ilgili değil de stresle ilgili olduğu doğdu. Ama sen yine de sinirlenme bi şu süreci atlat ondan sonra hep beraber söveriz olmadı önceki doktoruna 😍😍🙏

Sancın falan olmadığı sürece kendini çok kasma, kanamayı durdururlar, bir de nedense içime doğumla ilgili değil de stresle ilgili olduğu doğdu. Ama sen yine de sinirlenme bi şu süreci atlat ondan sonra hep beraber söveriz olmadı önceki doktoruna 😍😍🙏
Doğurmadın dimi daha sende canım 😂 bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 😂 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38

Doğurmadın dimi daha sende canım 😂 bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 😂 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38
Doğurmadım daha çok şükür perşembe 33 olcak bakalım sancılarım var ufak ufak, baskı çok aşağı doğru ama bakalım ne kadar dayanabilirsek 😍

Canım 5 gün o kadar normal ki milimetrik ölçümler doktorun ölçüm açısı bile azıcık değişse o kadar oynar hiç kafaya takılacak bir şey değil 2 haftaya kadar farklılık normal diyorlar zaten 🤗
Bence de öyle canım içim rahatladı sonradan birazcık araştırınca 🥹🥹🥹💛
Canım başka doktor görüşüde al bence usg de bebeğin kilosu bile birebir aynı olmuyormus bebek doğduğunda eylül annelerinde okuduğm kadarıyla ortalama bi ölçüm veriyormuş endişelenme büyük ihtimalle pozisyondn dolayı yanliş ölçüm olabilir ..
Canım haftaya cuma tekrar kontrolüm var o zaman tekrar konuşacağım böyle ölçmüştünüz şu an nasıl diye. Aklımı daha fazla bulandırmak istemiyorum allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bebitom gelmiş 33. haftaya bir şey olsaydı çoktan çıkardı gibi geliyor. O yüzden bi ferahlama geldi 😍
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım 😍🥰 şeker vs yoksa benimkinde portakal suyu iş görüyor kontrol öncesi, kontrolde hareketli olup pozisyon değiştirip duruyor bı şekilde yakalıyoruz😂
Maalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorum 🥹 Bebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha 😂😂😂

Back
X