Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Bende işte aynı öyleyim şuan biri deseki aldım yarın gider alırım kullananlar öyle aman aman memnun kalmadım diyor bazısıda çok memnunum diyor ama göğüs kalkanı aldım onu daha öncede kullanmıştım memnun kaldım Krem yağ ve sürünce atletle yada sutyenle teması kestiği için Krem emilimini kolaylastiyor bak onu tavsiye ederim

Şu an trendyola göğüs kalkanı yazdım bile O da arada kaldıklarımdandı, en azından gümüş kapak kadar pahalı değil birini alayım da rahatlim

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
İlla marka olmasına gerek yok. Ben eczaneden normal koltuk altı olcerini almıştım. İşede yarıyor

Benimkide acıyor ya ağrıda var kemikler kırılacak gibi ağrı. Yarım aydır var.

Benimkide acıyor ya ağrıda var kemikler kırılacak gibi ağrı. Yarım aydır var.
Az bir vaktimiz kaldı sonra kendimizle ilgili her gün yeni bir şikayet doğmayacak inşAllah.
Geçenlerde anneme soruyorum doğumdan sonra bu yorgun hâllerim,vücuttaki şikayetlerim geçecek dimi diye kendimi öyle motive ediyorum

ellerine saglik darisi basima, 2 gundur etiket kes, camasir yika kurut utule modundayim, bugun biter umarim.
İnşallah son haftalarda çok zor oldu ne oturabildim ne kalkabildim kolay gelsin canimmm.. valizi kapatamadim bu arada havlu koymayı unuttum tekrzr açtım birde aldığım pijama aşırı uzun geldi teraziye gönderdim bugün kapaticam

ben ihtiyac olmama ihtimali olan hicbir seyi almadim desem yeridir; yani gumus kapak, gogus kalkani, sut sagma makinesi, biberon, emzik, mama, sterilizasyon makinesi, gogus ucu kremi vs. bilmiyorum ki cocuk dogduktan sonra nasil bir davranis sergileyecek, bosa alinmis olmasin diye hepsini dogum sonrasina biraktim. sehir merkezine de uzak yasiyorum iste cesaret modundayim bu yara mevzuunda da gobegim icin kullandigim bir yag var, icerigine guveniyorum onunla komple yaglaniyorum ben, cok sukur her sey yolunda su an. dogum sonrasi da bir anne sutu bir de temizlik icin saf su, karbonat, pamuk uclusuyle temizlemek kurtarir diyorlar onu deneyecegim.

al benden de o kadar, etiketleri sokerken belim koptu cook sag ol ben zaten genel olarak bi’ zorlaniyorum bas asagi pozisyon aldigindan beri, sag salim bi’ kavusaydik

Bebeğin karnında iki hafta gelişim geriliği var dedi ama bu zamana kadar herşey yolundaydı yanlış mı ölçtü naptı anlamadım kendi doktorum izinde diye devlete gitmiştim

Bebeğin karnında iki hafta gelişim geriliği var dedi ama bu zamana kadar herşey yolundaydı yanlış mı ölçtü naptı anlamadım kendi doktorum izinde diye devlete gitmiştim
Ultrason farkıda olabilir canım ya devletin doktorları da Bi tuhaf çok sorun yaşanıyor şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı kaç haftalık. Oldun şu an

Hiç güvenme devletteki ölçümlere. Ben de bi kere evime yakın diye tatile gitmeden son kontrol ettireyim dedim devlete gittim, suyun azalmış demişti. Yana yana kendi doktoruma gittim hemen o da ne azalması saçmalama fazla bile demişti. Yani çok sapmalar olabiliyor sıkma canını

Hanımlarrr, benim evimde bir balkon var ve camlı yani kapalı. Havalar iyice soğumadan balkonda soğumuyor çok sıcak oluyor o yüzden büyük çöp kovası kullanmıyorum her akşam çöp toplanıyor. Bebeğin bezleri için daire kapımın önüne kapaklı çöp kovası mı alsam yoksa odasına korbel çöp kovası mı alsam , net bir karar vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…