- 8 Şubat 2025
- 286
- 297
- 18
cok haklisin, ben de ayakta biraz fazla kalayim, sanki cikiverecekmis hissine kapiliyorum, bu arada ellerimle karnimin altindan destek gibi tutuyorum ben artik ayakta fazla kalirsam ya da yururken, vucudumun agirlik merkezi dengesi tamamen sasmis durumda zira.Benide korkuttu bugün valla minikim yürürken hele elimle tutasim geldi
benim 20 dakika civari suruyor canim.Ballar nstleriniz kaç dakika sürüyor?
Benimde aynı az kaldı inşallah sağlıkla gelsinler de hele bircok haklisin, ben de ayakta biraz fazla kalayim, sanki cikiverecekmis hissine kapiliyorum, bu arada ellerimle karnimin altindan destek gibi tutuyorum ben artik ayakta fazla kalirsam ya da yururken, vucudumun agirlik merkezi dengesi tamamen sasmis durumda zira.
İç zıbınlari normal kalın askılı aldım evler sıcak oluyor, normal uzunda pijama altiyla giydirmek için aldım h&m de atlet gibi değilde pamuklu uzun kollu zıbınlar var ondan aldımKızlar ekim başı gibi inşallah doğum zıbınları uzun kollu mu kısa kollu mu nasıl aldınız
Valla ben de öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim 40’a kadar beklemezler gibime geliyor ama haydi hayırlısı bakalımEveeeeet aynı miniklerimizin doğum tarihi de nedense hep 38 de gelir gibi geliyor öyle hissediyorum en başından bu yanaAman sağlıkla ve vaktinde gelsinler de bir müddet daha çekeriz bu baskıları
15-20 dakika ve sola yatarak bağlıyorlarBallar nstleriniz kaç dakika sürüyor?
Benim acilde 45 dakika sürmüştü bu hafta 20 dakikada bitti. Soluma yatmak istiyorum de söyle acilde soluma yatmıştım ben problem olmamıştı. Sırt üstü fenalaşıyorsan olmaz öyle 45 dakika az değil canım.
20 - 25 dk henüz 2 kere girdim. 2 hafta sonra yine çağırdı dr. Artık hep önce nst gireceksin sonra yanıma geleceksin dedi. 32+ 6 yız bugünbnm gittiğim hastanede koltuk var 4 tane aynı anda giriyoruz diğer hamilelerle.
Benimde prob kaymış uzun sürdü en son 40 dkdan fazla tekrar başlattı falan çünkü ama pozisyonu başta söyle sırt üstü kan akışı için problem o yüzden kötü hissetmişsindir muhtemelen
benim 20 dakika civari suruyor canim.
Ay evet resmen bana işkence gibi geldi ya sırtüstü yattığım için sanırım. Haftaya peşin peşin söylücem tansiyonum da 9-5 çıktı zaten biraz toplandıktan sonra bitmeye yakın ölçtü, muhtemelen benim o ayılıp bayılmama ramak kala belki de daha da düşmüştü bilmiyorum15-20 dakika ve sola yatarak bağlıyorlar
Şu Tolga Çevik’in bir bacağı diğerinin üstüne atma testini yaparız bakalım geliyorlar mı daha var mı hahahaValla ben de öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim 40’a kadar beklemezler gibime geliyor ama haydi hayırlısı bakalım
İlk etapta ben normal ateş ölçer aldım popodan ölçmek daha net sonuç veriyormuş bebeklerdeKızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
Dün gece kalbim çok sıkıştı yastığı dik yaptım biraz nefes aldım bu kezde boynum agridi yatamadım hiç verimli uyumuyorum şekerleme gibi dalıyorum hemen uyanıyorum sonraKızlar artık hiç yatamiyorum ya yastığı iyice diklestirdim boynum tutuluyo ateş basiyor ama napalim son 7 haftasizde de durumlar böyle herhalde
Kıyamam yaa keşke o esnada söyleseydin o pozisyonda çok kalmak bebek için de iyi değil zaten kimisi hiç nefes alamıyormuş o şekilde sen de fazlasıyla kalmışsın. Aman dikkatAy evet resmen bana işkence gibi geldi ya sırtüstü yattığım için sanırım. Haftaya peşin peşin söylücem tansiyonum da 9-5 çıktı zaten biraz toplandıktan sonra bitmeye yakın ölçtü, muhtemelen benim o ayılıp bayılmama ramak kala belki de daha da düşmüştü bilmiyorum
Ahahahahh evett atamazsak ne kadar süre sonra doğurmak demekŞu Tolga Çevik’in bir bacağı diğerinin üstüne atma testini yaparız bakalım geliyorlar mı daha var mı hahaha
Az daha sabır ramak kaldıKızlar artık hiç yatamiyorum ya yastığı iyice diklestirdim boynum tutuluyo ateş basiyor ama napalim son 7 haftasizde de durumlar böyle herhalde
Ben nexus aldım bir ara ateşim çıkmıştı doğru ölçüyordu. Bebek için kulak için alın için ayrı modları var
2 sene önce almıştım aşılama tedavilerime başladığım zaman aldığım ürün bu
ben nexus’un kulak ici olcerini aldim canim, arkadaslarim memnun olduklarini soylediler, her seyi dusun dusun yoruldugumdan onda hic dusunmeden alip gectim artik.
Ben bunu aldım canım, teyzemde bebeğine bunu kullanıyor o tavsiye etti bende aldım
Çok sağolun canımlar kafamda daha iyi şekillendi sayenizdeİlk etapta ben normal ateş ölçer aldım popodan ölçmek daha net sonuç veriyormuş bebeklerde
Ben alma ümidiyle geçen hafta gittim orda bı musteri sütun az gelirse hiç faydası olmadığını söyledi şimdiden değilde doğumdan sonra almanı tavsiye ederim dedi çünkü hikayelerimiz benziyordu içe dönük üç az gelen süt vs onun yerine susam yağı yani tahin yağını söyledi hemen manipüle oldumÇok sağolun canımlar kafamda daha iyi şekillendi sayenizde
Bir iki eksiğim kaldı onun haricinde tamamız artık çok şükür, bi de gümüş kapağa karar veremedim ya, ihtiyaç olursa alim belki hiç gerekmez diyorum.Ama bi yandan da yara olmasını mı bekliceksin o kadar tavsiye ediliyor hiç yara olmadan kullan ki bi anlamı olsun diyorum.Siz ne yaptınız aldınız mı, gerek var mı önden almaya sizce?
Yaa ben de hemen manipüle oluyorum arada kaldığım şeylerde, şu an senin yazdığını okuyunca aşırı ikna oldum mesela almamaya ama birazdan biri çok gerekli hayat kurtarıcı derse gene almaya karar verebilirimBen alma ümidiyle geçen hafta gittim orda bı musteri sütun az gelirse hiç faydası olmadığını söyledi şimdiden değilde doğumdan sonra almanı tavsiye ederim dedi çünkü hikayelerimiz benziyordu içe dönük üç az gelen süt vs onun yerine susam yağı yani tahin yağını söyledi hemen manipüle oldumgümüş kapak süt ile etkileşime giriyor dedi doğumdan sonra duruma göre bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?