Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Benide korkuttu bugün valla minikim yürürken hele elimle tutasim geldi
cok haklisin, ben de ayakta biraz fazla kalayim, sanki cikiverecekmis hissine kapiliyorum, bu arada ellerimle karnimin altindan destek gibi tutuyorum ben artik ayakta fazla kalirsam ya da yururken, vucudumun agirlik merkezi dengesi tamamen sasmis durumda zira.

Benimde aynı az kaldı inşallah sağlıkla gelsinler de hele bir

Kızlar ekim başı gibi inşallah doğum zıbınları uzun kollu mu kısa kollu mu nasıl aldınız

Kızlar ekim başı gibi inşallah doğum zıbınları uzun kollu mu kısa kollu mu nasıl aldınız
İç zıbınlari normal kalın askılı aldım evler sıcak oluyor, normal uzunda pijama altiyla giydirmek için aldım h&m de atlet gibi değilde pamuklu uzun kollu zıbınlar var ondan aldım

Eveeeeet aynı miniklerimizin doğum tarihi de nedense hep 38 de gelir gibi geliyor öyle hissediyorum en başından bu yana Aman sağlıkla ve vaktinde gelsinler de bir müddet daha çekeriz bu baskıları
Valla ben de öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim 40’a kadar beklemezler gibime geliyor ama haydi hayırlısı bakalım

Benimde prob kaymış uzun sürdü en son 40 dkdan fazla tekrar başlattı falan çünkü ama pozisyonu başta söyle sırt üstü kan akışı için problem o yüzden kötü hissetmişsindir muhtemelen

benim 20 dakika civari suruyor canim.

15-20 dakika ve sola yatarak bağlıyorlar
Ay evet resmen bana işkence gibi geldi ya sırtüstü yattığım için sanırım. Haftaya peşin peşin söylücem tansiyonum da 9-5 çıktı zaten biraz toplandıktan sonra bitmeye yakın ölçtü, muhtemelen benim o ayılıp bayılmama ramak kala belki de daha da düşmüştü bilmiyorum

Valla ben de öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim 40’a kadar beklemezler gibime geliyor ama haydi hayırlısı bakalım
Şu Tolga Çevik’in bir bacağı diğerinin üstüne atma testini yaparız bakalım geliyorlar mı daha var mı hahaha

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
İlk etapta ben normal ateş ölçer aldım popodan ölçmek daha net sonuç veriyormuş bebeklerde

Kızlar artık hiç yatamiyorum ya yastığı iyice diklestirdim boynum tutuluyo ateş basiyor ama napalim son 7 hafta sizde de durumlar böyle herhalde

Kızlar artık hiç yatamiyorum ya yastığı iyice diklestirdim boynum tutuluyo ateş basiyor ama napalim son 7 hafta sizde de durumlar böyle herhalde
Dün gece kalbim çok sıkıştı yastığı dik yaptım biraz nefes aldım bu kezde boynum agridi yatamadım hiç verimli uyumuyorum şekerleme gibi dalıyorum hemen uyanıyorum sonra

Kıyamam yaa keşke o esnada söyleseydin o pozisyonda çok kalmak bebek için de iyi değil zaten kimisi hiç nefes alamıyormuş o şekilde sen de fazlasıyla kalmışsın. Aman dikkat

Az daha sabır ramak kaldı ben şu ânlık gâyet iyiyim çok şükür (nazar değmesin) güzel bir şekilde dalabiliyorum sık tuvalete çıkmak yoruyor beni ondan sürekli bölünüyor uykum. Tâbiii klimayla yatıp kalkıyorum orası ayrı

Ben nexus aldım bir ara ateşim çıkmıştı doğru ölçüyordu. Bebek için kulak için alın için ayrı modları var
2 sene önce almıştım aşılama tedavilerime başladığım zaman aldığım ürün bu
ben nexus’un kulak ici olcerini aldim canim, arkadaslarim memnun olduklarini soylediler, her seyi dusun dusun yoruldugumdan onda hic dusunmeden alip gectim artik.
Ben bunu aldım canım, teyzemde bebeğine bunu kullanıyor o tavsiye etti bende aldım
İlk etapta ben normal ateş ölçer aldım popodan ölçmek daha net sonuç veriyormuş bebeklerde
Çok sağolun canımlar kafamda daha iyi şekillendi sayenizde
Bir iki eksiğim kaldı onun haricinde tamamız artık çok şükür, bi de gümüş kapağa karar veremedim ya, ihtiyaç olursa alim belki hiç gerekmez diyorum.Ama bi yandan da yara olmasını mı bekliceksin o kadar tavsiye ediliyor hiç yara olmadan kullan ki bi anlamı olsun diyorum.Siz ne yaptınız aldınız mı, gerek var mı önden almaya sizce?

Ben alma ümidiyle geçen hafta gittim orda bı musteri sütun az gelirse hiç faydası olmadığını söyledi şimdiden değilde doğumdan sonra almanı tavsiye ederim dedi çünkü hikayelerimiz benziyordu içe dönük üç az gelen süt vs onun yerine susam yağı yani tahin yağını söyledi hemen manipüle oldum gümüş kapak süt ile etkileşime giriyor dedi doğumdan sonra duruma göre bakacağım

Bu arada görüşürüz de sertleşme ya da dolma gibi hissiyat var mı benimki hala bomboş hava gibi Bir ara bir sızlama oldu o kadar hala yumusacik

Yaa ben de hemen manipüle oluyorum arada kaldığım şeylerde, şu an senin yazdığını okuyunca aşırı ikna oldum mesela almamaya ama birazdan biri çok gerekli hayat kurtarıcı derse gene almaya karar verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…