Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Ne saçmalar ama ya

Bebeğin karnında iki hafta gelişim geriliği var dedi ama bu zamana kadar herşey yolundaydı yanlış mı ölçtü naptı anlamadım kendi doktorum izinde diye devlete gitmiştim
bak kendin de diyorsun bu zamana kadar her sey yolundaydi diye, yine oyledir, eski ultrason cihazlari fazla sapmayla olcuyor, cevremden de hep duyuyorum, bi’ hafta gidiyorlar onde diyor sonra geride diyor garip garip olcumler olabiliyor. kendini strese sokarsan daha buyuk zarar minnos icin

Beni de Bi korkuttular rapor için mecburen gittim kalp atışı yok dedi başka doktor çağırdı ay nasıl korktum

Evet önce banada bebeğin haftasına göre daha büyük görünüyor iki hafta sonra gittim dedi normal dedi soramadım da neden önce böyle dediniz

Bebeğin karnında iki hafta gelişim geriliği var dedi ama bu zamana kadar herşey yolundaydı yanlış mı ölçtü naptı anlamadım kendi doktorum izinde diye devlete gitmiştim

Cihazdan ve doktorun ölçümünden çok fark ediyor canım dediği gibi bile olsa 2 haftalık farklılıklar da normal kabul ediliyor, ölçümlerde mm oynatınca hemen değişiyor değerler

Kızlar göbek deliğinin çevresinde ağrı olan var mı 5 6 saattir geçmeyen bi ağrı var, bebek hareket ediyor ama ağrı baya kıvrandırdı beni

Kızlar göbek deliğinin çevresinde ağrı olan var mı 5 6 saattir geçmeyen bi ağrı var, bebek hareket ediyor ama ağrı baya kıvrandırdı beni
Canım o bende ara ara oluyor. İğne batıyor gibi. Sonra geçiyor . Normaldir diye düşünüyorum .

Kızlar dün gece acilde alttan muayenede 2 cm açıklık %40 silinme dendi sancım yok bu sabahta nişan geldi sanırım şimdi kendi doktoruma gidiyorum var mı böyle şeyler yaşayanlar çok tedirginim

Kızlar benim sırtım ve karnında çok sancı oluyor sırtımdan karnımın üst kısmına vuruyor bir kaç gün oldu karnım da çok sertleşiyor ne olabilir daha 16 +3 olduk yeni bide ayaklarım çekiliyor sürekli zaten kararmalardan dolayı birşeyde yiyemiyorum

Daire kapısının önüne aslaaaaaa çöp konulmamalıyken bebek bezi katiyen konulmamalı. O yüzden yatak odanda kullanmak için korbell almanı öneririm pahalı bir şey değil zaten en azından koku kimseyi rahatsız etmez

Canım bana da 2-3, hafta bebeğin kafası küçük falan dendi sonra düzeldi mesela, sonra karnı da bir hafta on gün kadar geriden geliyo dendi ona da perinatoloji bir şey demedi gayet iyi dedi sen takma kafana, öyleyse bile düzeliyor
Bazen benim de oluyo sonra geçiyo böyle iğne batar gibi sanki göbek deliği yırtılacak gibi demi ama hiç 5-6 saat sürmedi max 1 saat

Senin haftan çok erken bunları yaşaman için bence, istersen sen bi doktora git

Günaydın , 2 gündür bebeğin hareketleri çok azalmisti sadece hıçkırıklarini hissediyodum.Bugun hem sonuç göstermek için hemde bu durum için doktoruma gittim.Nst ye yönlendirdi.Kalp atışını duyunca icim rahatladi.20 dk surdu.Cok şükür nst de herşey yolunda ,ömrümden ömür gitti ama.

Canım aynı devlet hastanesindeki normal kadın doğum ile perinatolojinin ultrason cihazlarında dahi farklılıklar varken özel ve devlet arasında cihazlarda uçurum fark vardır. Kendi doktorun döndükten sonra kendi doktorunla devam et şu an aciliyetli bir şey yoksa bence kafanı bulandırmamak adına devlete vs gitme. Bana geçen hafta bir ölçümde 3 hafta bir diğerinde de 1 hafta gelişim geriliği var dendi ve nedense pozisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum benim de ilk defa başıma geldi böyle bir şey. Doğumumuza az kaldı, pozisyonları değişti artık çok normal net ölçü alamamaları.

İşte feraset, işte cesaret Ben de merkeze uzak yerde yaşıyorum o yüzden her şey için çok mu önemli, yoksa ihtiyaç halinde bir iki gün içinde alınsa da olur mu diye kategorize ediyorum kafamda.Ama işte kimisi için çok kurtarıcı olan bir şey de başkası için hiç lazım olmayabiliyor, çok kişisel bir şey o yüzden biraz akışına bırakmak lazım en güzelini yapıyosun

Kızlar dün gece acilde alttan muayenede 2 cm açıklık %40 silinme dendi sancım yok bu sabahta nişan geldi sanırım şimdi kendi doktoruma gidiyorum var mı böyle şeyler yaşayanlar çok tedirginim
Sancın yoksa acile neden gittin? Geçmiş olsun korkma bir şey olmaz diye düşünüyorum tabi herkesin sancı süresi ya da açılması farklı olur sen kaç haftalıksın?

Sancın yoksa acile neden gittin? Geçmiş olsun korkma bir şey olmaz diye düşünüyorum tabi herkesin sancı süresi ya da açılması farklı olur sen kaç haftalıksın?
Baskı hissediyordum ve kendim hissediyordum sancı gibi emin olmak istedim riske atmak istemedim. 34+2

Baskı hissediyordum ve kendim hissediyordum sancı gibi emin olmak istedim riske atmak istemedim. 34+2
Anladım canım, sen nişan geldiğini düşünüyorsan bence doktora gitmelisin geç olmadan çünkü sancın tutarsa durması zor olabilir ama başlamadan hafif sancılara müdahale ederlerse en azından süreç uzayabilir, dikkat et ama sakın stres yapma etkilenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…