Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    199
Bugün bebegim çaprazlama pozisyon aldı gerindikce alttan sancı hissediyorum çok acıtıyor böyle bişey yaşayan varmı
Evet benim minik tırtılım erkenden baş aşağı pozisyon aldı ve aşağı tarafta çoğunlukla baskı,acı,ağrı oluyor değişik hareketler yapıyor onlar da canımı acıtıyor bazen.

Bugün bebegim çaprazlama pozisyon aldı gerindikce alttan sancı hissediyorum çok acıtıyor böyle bişey yaşayan varmı
Bebeğim 28. haftadan bu yana baş aşağı pozisyonda özellikle dışardayken, çok aktif şekilde hareket halindeyken vajinamda dehşet baskı oluyor zor yürüyorum. Bu hafta kontrolümde doktorum normal olduğunu pozisyon kaynaklı olarak baskı yaptığını söyledi.

Evet benim minik tırtılım erkenden baş aşağı pozisyon aldı ve aşağı tarafta çoğunlukla baskı,acı,ağrı oluyor değişik hareketler yapıyor onlar da canımı acıtıyor bazen.
Çok farklı bir his ilk defa oluyor bugün tekme hareket gibi de değil zonklama gibi oluyor alt tarafta

Doktora gitmeme de 1 hafta var normal demekki sağolasın

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
2 sene önce almıştım aşılama tedavilerime başladığım zaman aldığım ürün bu

Eklentiler

• IMG_9880.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 53
Benim vajinam da çok ağrıyor ya hele ki tuvaletim geldiyse. En çok da gece yaşıyorum bu durumu idrarım sıkışmış oluyor uykuda bir kalkıyorum bebek aşağıdan fırtacak gibi. Normal otururken ayağa kalktığımda da birden baskı oluyor.
Bu arada hemen hemen aynı haftalarda pozisyon almış miniklerimiz doğum tarihimiz de aynı. Bakalım kim daha sabırsız çıkacak

Eveeeeet aynı miniklerimizin doğum tarihi de nedense hep 38 de gelir gibi geliyor öyle hissediyorum en başından bu yana Aman sağlıkla ve vaktinde gelsinler de bir müddet daha çekeriz bu baskıları

benim birkac haftadir oyle canim. bebek bas asagi pozisyonda oldugu icin, gerindikce kafa atiyor resmen kasiklarima, ayni sekilde kaburgam ve cigerlerim de acidan helak olmus durumdalar, disaridan dokununca bile acisini hissedebiliyorum. bir de plesantam ondeymis guya onde olmasa ben rahat bir iki ayi aglaya aglaya gecirirdim saniyorum. doktor cok normal diyor, senin de oyle oluyordur artik muhtemelen, icini ferah tut.

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım
ben nexus’un kulak ici olcerini aldim canim, arkadaslarim memnun olduklarini soylediler, her seyi dusun dusun yoruldugumdan onda hic dusunmeden alip gectim artik.

Ben bunu aldım canım, teyzemde bebeğine bunu kullanıyor o tavsiye etti bende aldım

Eklentiler

• IMG_2402.webp
    25 KB · Görüntüleme: 47
Benide korkuttu bugün valla minikim yürürken hele elimle tutasim geldi

Yarım saat 45 dk arası canım

Geçen gün girdim 20 dakika sürdü
Benim ikisinde de 40-45 Dk sürdü. Sonuncu da nerdeyse bayılacaktım ben kızlar 20.dkdan sonra falan, hemşire de geliyor gidiyor sadece yanımda kimse yok odada tekim allahımm sıcak bastı midem bulandı sırtüstü yatıyorum başımdan ayağıma kadar terledim çok kötüydüm ya. Haftaya doktora bundan bahsedeceğim normal olamaz heralde nst yani basit bi şey ama bana ikidir çok zor geliyor

Benim acilde 45 dakika sürmüştü bu hafta 20 dakikada bitti. Soluma yatmak istiyorum de söyle acilde soluma yatmıştım ben problem olmamıştı. Sırt üstü fenalaşıyorsan olmaz öyle 45 dakika az değil canım.

Benimde prob kaymış uzun sürdü en son 40 dkdan fazla tekrar başlattı falan çünkü ama pozisyonu başta söyle sırt üstü kan akışı için problem o yüzden kötü hissetmişsindir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…