Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Olsa bişey kesin çıkardı, senin korkmanı gerektirecek bişey yokmuş canım çok şükür benim Lökosit 2 sefer yüksek çıktı şimdi ve Nisan ayında ama dediğim, arada 3 tane daha yaptırdım çıkmadı. Kültür temmuzun sonunda yapıldı çıkmadı, şimdi tekrar istedi perşembe günü yaptıracağım

U Umayis sen nasılsın canım bebişlerin nasıl
Ben iyiyim canım toparlandım çok şükür. Bebekler iyi gidiyordu ama malesef aniden alerji oldular inek sütü proteini alerjileri varmış. Oğlum 3 gün tekrar entübe edildi kızım da solunum desteği aldı burundan ama elhamdulillah dün tekrar kendileri nefes almaya başladılar iyiler. Benden sıkı bir diyete başladım süt ve süt ürünleri ve tüm abur cubur ve tatlılar yasak. Sadece sebze meyve ve tavukla besleniyorum. Beni yine diyetler bırakmadı hemde bu sefer daha sıkı

Sağlıkla bebeğine kavuş inşallah canım atlatıcaz bu süreci Allah’ın izniyle

Ciddi olamazsııııııın Yavrum nedir bu diyetin peşini bırakmaması kıyamam sana Yavruların için sen çekersin, dayanırsın da onca diyetten sonra benim bayağı bi içim gitti şu an sana

Canım benim Allah kolaylık versin inşallah kilo alımları nasıl inşallah kısa zamanda kavuşursunuz

Yok canım çıkmadı çok şükür, ya belki de akıntı artık öylesinedir ya ne bileyim artk elli tane teste girip çıkıyoruz bilmiyorum yani

Ciddi olamazsııııııın Yavrum nedir bu diyetin peşini bırakmaması kıyamam sana Yavruların için sen çekersin, dayanırsın da onca diyetten sonra benim bayağı bi içim gitti şu an sana
Aynen öyle ama bebeklerim iyi olsunlar valla aç gezsen sıkıntı olmaz heralde

Canım benim Allah kolaylık versin inşallah kilo alımları nasıl inşallah kısa zamanda kavuşursunuz
Suan iyiler çok şükür kilo alımları bir hafta beslenmeyi kestiler sadece serum verdikleri için zayıflamışlardı bugün yine az az başladılar beslenmeye oğlum 1290 kızım 1690

Canım sen devlette msn özel de mi ?

Canım gelmiş geçmiş olsun, çok şükür iyilermiş sağlık olsunda diyet olur canım, Allah sağ Salim, sağlıkla birlikte evinize kavuştursun

Canım gelmiş geçmiş olsun, çok şükür iyilermiş sağlık olsunda diyet olur canım, Allah sağ Salim, sağlıkla birlikte evinize kavuştursun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah geçecek hepsi hepimiz bebeklerimizi alıcaz kucağımıza evimizde büyütüncez

Az kaldı canım , Emin ellerde hastanedesin bizim gibi sürekli düşünüp durmuyorsun en azından, iyi yanından bakalım
Öyle iyi tarafından bakıyorum sürekli yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim çok şükür ki, zor süreçti ama yavaş yavaş finali görüyor gibiyim allah hepimiz yardım etsin

Kızlar alerji ilacı kullanan varmı hamilelikte? Doktorum kortizonlu kremi bırak dedi kaşıntı için ve alerji ilacı yazdı .
Canım benim ürtikerim var çok fena. Başlarda sabrediyordum ama sıcaklarla dayanılmaz oldu. Hepsi kullanılmıyor ama zorda kalınca allerset içmeme izin veriyor dr um.

Suan iyiler çok şükür kilo alımları bir hafta beslenmeyi kestiler sadece serum verdikleri için zayıflamışlardı bugün yine az az başladılar beslenmeye oğlum 1290 kızım 1690
Maşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler inşallah

Canım benim ürtikerim var çok fena. Başlarda sabrediyordum ama sıcaklarla dayanılmaz oldu. Hepsi kullanılmıyor ama zorda kalınca allerset içmeme izin veriyor dr um.
Ya benimde gebelik hormonlarıma bağlı kaşıntı başladı .. doktorum kortizonu uzun süreli kullanamassın dedi fenistil diye bir alerji ilacı verdi,ama Gpt kafamı karıştırdı . Uzun kullanımda bebekte nefes alma problemi yapabilir vs diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…