Ggkc5
bi de dur aklıma geldi ekstra 7 gün de 14+5 te hastaneye yatmıştım ya sabah akşam antibiyotik serum aldım 14 tane yine bitmedi ve inanır mısın o zaman da kültür, kan, idrar hiçbir şey çıkmamıştı
Olsa bişey kesin çıkardı, senin korkmanı gerektirecek bişey yokmuş canım çok şükür benim Lökosit 2 sefer yüksek çıktı şimdi ve Nisan ayında ama dediğim, arada 3 tane daha yaptırdım çıkmadı. Kültür temmuzun sonunda yapıldı çıkmadı, şimdi tekrar istedi perşembe günü yaptıracağım
Ben iyiyim canım toparlandım çok şükür. Bebekler iyi gidiyordu ama malesef aniden alerji oldular inek sütü proteini alerjileri varmış. Oğlum 3 gün tekrar entübe edildi kızım da solunum desteği aldı burundan ama elhamdulillah dün tekrar kendileri nefes almaya başladılar iyiler. Benden sıkı bir diyete başladım süt ve süt ürünleri ve tüm abur cubur ve tatlılar yasak. Sadece sebze meyve ve tavukla besleniyorum. Beni yine diyetler bırakmadı hemde bu sefer daha sıkı
Kızlar doğurdum demiştim 31+6da ani su gelişi ile hastaneye gittim. Kanda ki wbc değerim 19 bin idi. Sürekli gittiğim doktorum fark etmemiş. Kesemi yırtmış iltihap. Ben evdeyim bebeğim küvezde ama sağlık durumu iyi her gün görmeye gidiyorum kucağıma alıyorum ama çok zor. Lütfen şu dönemde kan ve idrarlarınızı ihmal etmeyin
Ben iyiyim canım toparlandım çok şükür. Bebekler iyi gidiyordu ama malesef aniden alerji oldular inek sütü proteini alerjileri varmış. Oğlum 3 gün tekrar entübe edildi kızım da solunum desteği aldı burundan ama elhamdulillah dün tekrar kendileri nefes almaya başladılar iyiler. Benden sıkı bir diyete başladım süt ve süt ürünleri ve tüm abur cubur ve tatlılar yasak. Sadece sebze meyve ve tavukla besleniyorum. Beni yine diyetler bırakmadı hemde bu sefer daha sıkı
Ciddi olamazsııııııın Yavrum nedir bu diyetin peşini bırakmaması kıyamam sana Yavruların için sen çekersin, dayanırsın da onca diyetten sonra benim bayağı bi içim gitti şu an sana
Benimde canım en başından beri çok kullandım, arada enfeksiyon çıkıyor arada çıkmıyor acaba diyorum akıntı karışıyor idrara o yüzden mi çıkıyor. Maşallah canım Lökosit hiç çıkmadı dimi
Ciddi olamazsııııııın Yavrum nedir bu diyetin peşini bırakmaması kıyamam sana Yavruların için sen çekersin, dayanırsın da onca diyetten sonra benim bayağı bi içim gitti şu an sana
Suan iyiler çok şükür kilo alımları bir hafta beslenmeyi kestiler sadece serum verdikleri için zayıflamışlardı bugün yine az az başladılar beslenmeye oğlum 1290 kızım 1690
Ben de deli gibi akıntı vardı ennnn başından beri kaç kere kültür testi verdim hatırlamıyorum, 12 gün dür hastanede yatıyorum iki kez verdim sarımsı yeşilimsi akıntım vardı hiçbir şey çıkmadı çok şükür, bundan önce de iki kez fitil bir kez içe sıkmalı kocaman bi krem kullandım yine bitmedi, yani sanırım bu oluyo direkt vajinal kültür verdim, çok şükür maşallah diyim hiçbir şey yok
Öyle iyi tarafından bakıyorum sürekli yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim çok şükür ki, zor süreçti ama yavaş yavaş finali görüyor gibiyim allah hepimiz yardım etsin
Canım benim ürtikerim var çok fena. Başlarda sabrediyordum ama sıcaklarla dayanılmaz oldu. Hepsi kullanılmıyor ama zorda kalınca allerset içmeme izin veriyor dr um.
Suan iyiler çok şükür kilo alımları bir hafta beslenmeyi kestiler sadece serum verdikleri için zayıflamışlardı bugün yine az az başladılar beslenmeye oğlum 1290 kızım 1690
Canım benim ürtikerim var çok fena. Başlarda sabrediyordum ama sıcaklarla dayanılmaz oldu. Hepsi kullanılmıyor ama zorda kalınca allerset içmeme izin veriyor dr um.
Ya benimde gebelik hormonlarıma bağlı kaşıntı başladı .. doktorum kortizonu uzun süreli kullanamassın dedi fenistil diye bir alerji ilacı verdi,ama Gpt kafamı karıştırdı . Uzun kullanımda bebekte nefes alma problemi yapabilir vs diyor