- 27 Ağustos 2019
- 152
- 92
- 98
- 38
Hamileliğin başından beri çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Toplam 7 kilo kadar aldım. Öyle olunca da sonuna geldik nasılsa hamileliğin diye şımardım herhalde. Hemen çekidüzen vermem lazım kendimeOy yeme canım gece yiyip yiyip yatma daha makul saatte ara öğün yap daha iyi olur acıkmazsın hem
Ay amin hepimizinki inşallahHangisi içine sindiyse tabi canım benim için rahat kapanması, ağırlığı, tasarımı gayet güzel sen de diğerini beğenmişsin oh güle güle kullansın beben güzel güzel uyusun
MaşallahHamileliğin başından beri çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Toplam 7 kilo kadar aldım. Öyle olunca da sonuna geldik nasılsa hamileliğin diye şımardım herhalde. Hemen çekidüzen vermem lazım kendime
Ahahaha dimi dimiii benim de o içime siniyor eşim maxi cosi istiyor kandırmam lazımBen nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir modelevin içinde çekilin yoldan ferhunde geliyor diye geziyordum geçen haftalarda kutusundan çıkarttıktan sonra hahsjkddk
Hahshahah dur durOlsun mu, erkek çocuk olup da başına türbe mi dikecekmiş? Kız çocuğu olup da hayatındaki her işini ona mı yaptıracakmışsın? Ay gerçekten çok aptallar ya, kız da erkek de bir insan evladını nasıl ayırsın. Benim bu ikinci de kız ay bir daha yap erkek olsun diyen var, ailemden ya da eşimin yakın ailesinden değil bunu diyen, yakın da olsa diyemez hoş ama olsun yani dış kapının mandalı bile değil sokağa attığım çöp kadar uzak, benim ne çektiğimi biliyor musunuz da bundan sonra yap diyorsunuz, ay ben ölümlerden ölüm beğendim aylarca size mi kaldı, gerildim yine durduk yere fjdhhshd
Tamam hadi çağır o ebeyi gelsin yapsın deseydinBenim ilki oğlan olunca bu kız olacak dediğimde olsun demiyorlarKesin bilgi
Banada niye sezeryan oldun demişti biri ,tersti donmemisti dedim.Bizim köyde birinin de öyleydi ebe eliyle döndürdü demişti
Bu gece ani acıkma olayı bende de başladı son bir haftadır. Geçen gün gözüm dönmüş şekilde yarım ekmek sandviç hazırlayıp kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Dün de Allah affetsin dışardan söyledim cidden gözüm dönüyor tutamıyorum kendimiHamileliğin başından beri çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Toplam 7 kilo kadar aldım. Öyle olunca da sonuna geldik nasılsa hamileliğin diye şımardım herhalde. Hemen çekidüzen vermem lazım kendime
Bendeki de aynı durum işte. Son anda aldığımız kiloyu ikiye atlamayalım daBu gece ani acıkma olayı bende de başladı son bir haftadır. Geçen gün gözüm dönmüş şekilde yarım ekmek sandviç hazırlayıp kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Dün de Allah affetsin dışardan söyledim cidden gözüm dönüyor tutamıyorum kendimi
Genelde evcilse ve dışarıyla teması yoksa zarar olmaz ama tabiki riske atma doktoruna danış kuzum
7-8 saat hiç hareket etmezse doktora gidin, ben öyle geçenlerde doktora gittim apar topar
19undan sonra istediğiniz tarih olur dedi bizde 25.09.25 olsun istedik . Sizinde sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım. Ben de bugün 35+3 oldum. 1 ekime gün aldık. Siz mi 25 Eylül istediniz ?
Canım kedinin yaptığından hiçbir şey olmaz bence onunla ilgili bir şey yoktur. Ona kafanı takma ama belirgin bi hareket azalması varsa da bi gösterebilirsin bence doktoruna.
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar ben bebisleri doğurdumikisi de Yenidoğan yoğun bakımdalar
Senin ilkide sezeryan galiba.Benim oğlan 11 yaşında girecek doktora dedim 10 sene geçince normal olur diyorlar siz bu doğumum nasıl düşünüyorsunuz diye, o da sezeryan dedi.Hastane uygun değil zaten dedi Bende meraktan sormuştum özellikle normal doğum istediğimden değil acikcasi.
Benimde geçen hareketleri o kadar azdı ki sadece hickiriklarini duyuyordum çok korktum.Nst de çok şükür herşey yolundaydı.
Dr böyle durumlarda bana karanlık bir odada sol tarafına yat demişti.
Şekerli bir şeyler yiyip uzansan. Benim 18 aylık oğlum var bazen o karnıma bile aniden oturuyorvalla bebe doğmadan dayak yiyor abisinden kedi tirmalamasi sorun olmaz bence ya
Ben de hareketleri çok güçsüz diye gitmiştim geçenlerde. Normalde tekmeler atarken o gün sadece minik kıpırdanma yaptı her zamanki gibi güçlü hareketleri hiç yoktu. Doktor hareket etmesi yeterli bizim için, güçlü veya güçsüz olmasına takılmayın demişti. Tatlı bir şeyler yiyip su için sessiz bir odada sol tarafınıza yatın 2 saatte 10 hareket (her hareket dahil) varsa sorun yoktur demişti.Doktorum bu saatte çalışmıyor canım ya yarın gideceğim ya da biraz daha takip edip belki acile giderim
İkna olsun eşin de senin istediğin olsunAhahaha dimi dimiii benim de o içime siniyor eşim maxi cosi istiyor kandırmam lazım
İnanılmaz bir cahillik ve acımasızlık yaBana böyle diyen teyze de yoldan geçen biri ha tanıdık falan değil İki hamile arkadaşız onunki erkek benimki kız. Gördü bizim göbekleri böyle bi durdu kitlendi bakıyor. Hayırlı olsun kızlar cinsiyetleri ne diye sordu biz de saf gibi söyledik nerden bilelim. Onunkine maşallah bana da “Olsun” dedi. Olsun derken??? dedim baktı saldırcam kaçtı gitti hemen fkckdkdks
Aklıma ne geldi? Yıllar önce yeni evlendiğimizde komşu teyze 'beyin ne iş yapıyor' diye sordu. Makine mühendisi teyze dedim. Olsun napçan dediAy ne gıcık olsun ne demek yani üzülme mi teselli mi ediyorçok sinir oluyorum böyle insanlara
Dün benimde öyleydi bugün yine hareketlendi, bu bebişlerin de günü gününü tutmuyor nedense.. Dün az daha acile gidiyordum.Hareket hiç yok gibi değil de böyle varla yok arası öyle belirgin şekilde hareket etmiyor
canim biz de sma testi vermistik, e-devlette gorunur dediler ama goremedik, daha dogrusu biz oyle dusunduk, meger tarihsiz olarak girildigi icin sma sonucu var tum tahlillerin en gerisine gidiyormus sistemde, aylar sonra ogrenmistik tesadufen, sizde de oyle bir sey oldugundan gorememis olabilir misiniz?Kızlar bir şey soracağım önemli. Eşinizin veya sizin SMA sonucu gelmeyip sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Bizim sonucumuz gelmedi ne sağlık ocağında ne eşimin kan verdiği yerde öğrenemiyoruz e-Nabız’da zaten yok.
SMA ile ilgilenen sağlıkçı bir tanidigimiz vardı . O da sistemde göremedi ama zaten olumsuz bir şey olsa size dönüş yaparlardı mutlaka dedi… sorun şu ki eşimle 6.aya kadar yurtdışındaydık. Allah korusun olumsuz bir şey olsa da arasalar da ulaşamazlardı bize Türk hatlarımız kapalıydı.biliyorum baya zaman geçti ama başına böyle bir şey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?