Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Oy yeme canım gece yiyip yiyip yatma daha makul saatte ara öğün yap daha iyi olur acıkmazsın hem
Hamileliğin başından beri çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Toplam 7 kilo kadar aldım. Öyle olunca da sonuna geldik nasılsa hamileliğin diye şımardım herhalde. Hemen çekidüzen vermem lazım kendime

Maşallah hahahah sonuna geldik azcık şımart kendini bir şey olmaz da gece rahatsız olma, reflün çıkmasın yeter

Ben nisan ayında chicco bellagio aldım bence çok güzel kaliteli bir model evin içinde çekilin yoldan ferhunde geliyor diye geziyordum geçen haftalarda kutusundan çıkarttıktan sonra hahsjkddk
Ahahaha dimi dimiii benim de o içime siniyor eşim maxi cosi istiyor kandırmam lazım

Hahshahah dur dur Aslında kızamıyorum onlara çünkü içinde büyüdükleri mantalite bu ve tamamen primitif içgüdülerden ileri geliyor. Hep savaş ve yokluk gördükleri için erkek olmak kıymetli olmuş ve şu rahat zamanda dahi bu kafadan çıkamıyorlar
Benim ilki oğlan olunca bu kız olacak dediğimde olsun demiyorlar Kesin bilgi

Banada niye sezeryan oldun demişti biri ,tersti donmemisti dedim.Bizim köyde birinin de öyleydi ebe eliyle döndürdü demişti
Tamam hadi çağır o ebeyi gelsin yapsın deseydin

Bu gece ani acıkma olayı bende de başladı son bir haftadır. Geçen gün gözüm dönmüş şekilde yarım ekmek sandviç hazırlayıp kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Dün de Allah affetsin dışardan söyledim cidden gözüm dönüyor tutamıyorum kendimi

Bendeki de aynı durum işte. Son anda aldığımız kiloyu ikiye atlamayalım da

Sağlıkla gelsin inşallah canım. Ben de bugün 35+3 oldum. 1 ekime gün aldık. Siz mi 25 Eylül istediniz ?
19undan sonra istediğiniz tarih olur dedi bizde 25.09.25 olsun istedik . Sizinde sağlıkla gelsin inşallah

Canım kedinin yaptığından hiçbir şey olmaz bence onunla ilgili bir şey yoktur. Ona kafanı takma ama belirgin bi hareket azalması varsa da bi gösterebilirsin bence doktoruna.

Doktorum bu saatte çalışmıyor canım ya yarın gideceğim ya da biraz daha takip edip belki acile giderim

İnşallah bende de her şey yolundadır canım bi de dediğin gibi karanlıkta yatmayı deneyim

Şekerli bir şeyler yiyip uzansan. Benim 18 aylık oğlum var bazen o karnıma bile aniden oturuyor valla bebe doğmadan dayak yiyor abisinden kedi tirmalamasi sorun olmaz bence ya

Tırmalama öncesinde de hareketleri azdı çikolata yedim hareket yok değil ama çok minik minik canım

Doktorum bu saatte çalışmıyor canım ya yarın gideceğim ya da biraz daha takip edip belki acile giderim
Ben de hareketleri çok güçsüz diye gitmiştim geçenlerde. Normalde tekmeler atarken o gün sadece minik kıpırdanma yaptı her zamanki gibi güçlü hareketleri hiç yoktu. Doktor hareket etmesi yeterli bizim için, güçlü veya güçsüz olmasına takılmayın demişti. Tatlı bir şeyler yiyip su için sessiz bir odada sol tarafınıza yatın 2 saatte 10 hareket (her hareket dahil) varsa sorun yoktur demişti.

Başıma öyle bir ağrı girdi ki resmen zonkluyor ya hatta gözüme bile vuruyor

Ay ne gıcık olsun ne demek yani üzülme mi teselli mi ediyor çok sinir oluyorum böyle insanlara
Aklıma ne geldi? Yıllar önce yeni evlendiğimizde komşu teyze 'beyin ne iş yapıyor' diye sordu. Makine mühendisi teyze dedim. Olsun napçan dedi bence bu teyzeler ne dediğini bilmiyorlar
Hareket hiç yok gibi değil de böyle varla yok arası öyle belirgin şekilde hareket etmiyor
Dün benimde öyleydi bugün yine hareketlendi, bu bebişlerin de günü gününü tutmuyor nedense.. Dün az daha acile gidiyordum.

canim biz de sma testi vermistik, e-devlette gorunur dediler ama goremedik, daha dogrusu biz oyle dusunduk, meger tarihsiz olarak girildigi icin sma sonucu var tum tahlillerin en gerisine gidiyormus sistemde, aylar sonra ogrenmistik tesadufen, sizde de oyle bir sey oldugundan gorememis olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…