Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi. Olumsuz bir durum yaşamamışsınız umarım bundan sonrası da kolayca geçer. Size kan sulandırıcı verdiler mi ya da bebeğin kilosu etkilendi mi bu durumdan? Ben de 21. Haftadayım solda çentik olduğu söylendi de merak ettim biraz

Dr kar zarar yapmıştır muhakkak. Yapayla karıştırma kafanı

Benimde solda ..Yok hayır bende kan sulandırıcı başlanılmadı çünki kanama bozukluğum var aspirin vs yasak zaten .. tek taraflı olduğu için sıkı gözetim altında getirdi doktorlarım bu haftaya kadar.. çok şükür kilo almasında sorun yaşamadık .. yani Perinatoloji ye göre iki taraftan biri iyi çalışıyorsa pek sorun olmuyor.. ama sıkı gözetim altında tutulmasında fayda var sizde kadın doğum doktoru ve Perinatoloji şeklinde ilerlerseniz belki içiniz daha rahat eder umarım sizde sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız

Benim alerjim çok fazla o yüzden genelde dışarı da ilkbahar be sonbahar gezemem evde sigara içilemez camlar uzun süre açık kalamaz solunum alerjim var. Ve alerji ilacım hep yanımda hangi doktorla konuşsam da alerjim tutarsa iç hastaneye yetiş iğneni yap dedi iğne yapmasam ölürüm çünkü. Ayrıca yaptığımız ciğer geliştirici iğneler de kortizonlu ama zarar vermiyor. Doktorun önerdiyse korkma o uygulamalara da bu konularda güvenmeyin okul okuyan yıllardır işi yapan doktorunuza güvenin canım kortizon zararlı değil korkma

Aşkım doktorum kortizonu uzun süreli kullanamassın dedi ki gerçekten 5 günde ellerimde incelme başladı ve son sürdüğümde yanma yaptı .. onu. Yerine alerji ilacı verdi akşamları bir adet iç dedi kaşıntıyı bastırır dedi .. kar zarar ilişkisini düşünmüştür bencede çünki parola bile 3 gün başın ağrısın ama ilaç içe diyen doktor yazdı oda doğru .. ya ne kadar dayana bilirsem diyorumki bazı anlar bu kaşıntı inanılmaz bir hal alıyor

Sen nasılsın canım ? Sezeryan yaran iyileştimi ? Sezeryan sonrası süreç zor oluyormu ? Bebekler alerji olmuş okudum geçmiş olsun en koşa zamanda inşallah eve getir evlatlarını

Kızlar giremedim foruma dünden beri hastane hastane dolaşıyoruz 3 doktora gittim ikisi sezeryanla almayı teklif etti özeldekiler biri hemen alıyım dedi diğer doktor yatış verelim gözlem altında ol bebeğin kilosu 2700 gram dedi ama bi kaç hafta gözlem altında olman lazım dedi ciğer geliştirici yaparız dedi bugünki doktor ancak geceliği 15 bin tl üstelik ne kdr süre kalacağın belli olmaz dedi doktor şehir hastnesine git dedi bütçenizi zorlar bura dedi haftan küçük neyse ordan şehir hastanesine gittik orda doktor hem alttan hemde usgden muayene etti nst istedi bebeğin kalp atışı iyi dedi eve git dinlen hareket hisstmezsen gel acile dedi orda nstde hareket etti bebeğim 6-7kez tekme hissettim anlayacağınız dünden beri 3doktora gittim 3kez nst çekildi kalp atışı iyi çıktı hepsinde bugünki gittiğim özeldeki doktor kasılmaların var dedi kafam çorba oldu iyice ne yapağımızı şaşırdık kaldık devletteki doktorda asistandı anlayacagınız yine kafamda kocaman soru işareti döndüm evimdeyim şükür bebişin hareketlerini şu an hissediyorum ama keşke imkanımız olsaydı ordaki hasteye yatardım gözlem altında olurdum ama o kdr bütçemiz yok.devlette yatışa gerek duymadı

Korkma doktoruna güven onlar en iyisini yapar bizim için güvenmekten başka çare yok
Ben iyiyim çok şükür sezeryan tabiki zor yani çok kolay diyemem ama normal doğumda zor. Sadece normal doğumda doğurana kadar acı var sezeryanda da sonrasında. Sezeryan ameliyat yani iyileşme süreci tabi biraz daha uzun. Ben suan gayet iyiyim bazen yaram hafif ağrır oda ben hiç dinlenmedim hergün sabah çıkıp şehir değiştirip akşam eve geliyorum ilk günden beri böyle. Yara da iyileşti sayılır zaten sezeryan yerinin tam iyileşmesi 6 ay ila 1 yıl ama günlük hayatına bir hafta 10 güne dönğyorsun. Benim için ilk iki gün kolay sonrası ayağa kalkınca zordu ama oda dayanılmaz değildi. Şimdi temizlik bile yapıyorum tabi süpürge falan değil ama yemek toz alma evi toplama falan. Korkamaba gerek yok yani öyle anlatıldığı gibi kötü değildi. Yarana güzel bak gerisi kolay

Korkma doktoruna güven onlar en iyisini yapar bizim için güvenmekten başka çare yok
Ben iyiyim çok şükür sezeryan tabiki zor yani çok kolay diyemem ama normal doğumda zor. Sadece normal doğumda doğurana kadar acı var sezeryanda da sonrasında. Sezeryan ameliyat yani iyileşme süreci tabi biraz daha uzun. Ben suan gayet iyiyim bazen yaram hafif ağrır oda ben hiç dinlenmedim hergün sabah çıkıp şehir değiştirip akşam eve geliyorum ilk günden beri böyle. Yara da iyileşti sayılır zaten sezeryan yerinin tam iyileşmesi 6 ay ila 1 yıl ama günlük hayatına bir hafta 10 güne dönğyorsun. Benim için ilk iki gün kolay sonrası ayağa kalkınca zordu ama oda dayanılmaz değildi. Şimdi temizlik bile yapıyorum tabi süpürge falan değil ama yemek toz alma evi toplama falan. Korkamaba gerek yok yani öyle anlatıldığı gibi kötü değildi. Yarana güzel bak gerisi kolay
geçmiş olsun kuzum korkutmak istemem ama uyarmazsam da gerçekten rahat uyumam. Bak benim doktorum acil sezeryan dedi beni sevk etti diğer doktor baktı beni acilen büyük devlet hastanesine sevk ettim oradaki doktor geldi bişey yok 3 gün gözetimde kal dedi ama ben şikayet ettim perinotolog kalktı evden geldi baktı hemen sezeryana alınmalısın bebeğin oksijeni az dedi ama hastanede yenidoğan da yer yoktu nakil de riskliyidş diye özele gönderildim orda hemen sezeryana alındım 55 dakika içinde. Yani bende de bir doktor gözetim dedi ama diğer 4 doktor acil sezeryan dedi. Başka doktor varsa git yoksa acilde hergün git kontrol ettir hareket azalmasını bekleme

Yarın yine gidicem hastaneye Bugünki özeldeki doktor keşke ücreti çok olmasaydı senin kesinlikle gözlem altında olman lazım dedi.Devlette ağrım çok de abart biraz yatırsınlar gözlem altında nst ile takipte olursun dedi durumu anlat dedi ama gerek görmedi acilde ki Hiç anlsmıyorum son noktayamı gelmesi gerekiyor hastanın yatışı için

Çok geçmiş olsun canım .. evet kolay doğum yok ya sancı çekiyorsun yada sonrasında yara yerinde ağrı çekiyorsun ve her beden farklı tepki veriyor aynı hamilelikte olduğu gibi .. bakalım hayırlısı ile artım gün sayıyorum bir an önce 36/38 olsam diye

LadyNurr canım bende kullandım alerji hapı bütün vücudum kaşınıyordu gittiğimde galiba 5. Aydı banada hap verdi bir ay kullandım sadece ama bütün şikayetim geçti. Tabi karaciğer safra vs bakıldı kanda sonra verildi. Benim yumurta alerjim var sıcak havalarda yiyemem kabarır kaşınırım ben o hafta yiyesim gelmişti 1 tane yedim sadece çok canım istemişti çünkü.

Tekrar acile git 2 ci kez giriş yaptığın için belki risk almayıp yatırır . Ağrım var bebeğin hareketlerini hissetmiyorum de ..

Beni doktorum taş düşürürken sevk etti acil hastaneye ,hastane birşey bulamadık isterseniz eve gidin biz kan sonuçlarına göre size haber edelim dedi . Eşim kabul etmedi hayır bu gece kalmasını isyiyorum ben acil sevkle geldik ağrısı var dedi ve yatırdılar . Sonra taş düşürdüğüm çıktı .. yani acilde biraz abartmak lazım

Acildekiler uzman değil yani hepsi değil öğrenci çoğu sen giriş yapıyorsun şikayetlerini not alıyorlar Doktor'u arayıp soruyorlar doktor ne derse onu yapıyorlar. Doktorlar çok ciddi bir durum olmadan gelmiyor ki bakmaya. Sen direk polikinlik girişi yap durumunu anlat yatışın öyle yapılır ancak devlet hastanesinde çok saçma ama öyle.

Ahahaha ay kıyamam yumurta da herşeye giriyor..geçmiş olsun

Canım bana gebeliğe bağlı kaşıntı dediler kolestaz vs bakıldı karaciğer safrakesesi normal günde 2/3 kez nemlendir deniliyor ve işte dermatoloji Advantan diye kortizon yazmıştı kadın doğumcumda uzun süreli kullanamassın bırakmalısın dedi . Perşembe akşam başladım en son pazartesi kullandım ama işe yaramadı . Umarım bu yarar bu alerji ilacı olduğu için kaşıntıyı bastıracak dedi .. doktor bile bugün siz doğurunca bende rahatlayacağım çok mutlu olacağım diyor gebelikte son zamanlar yok yoktu dedi hamilelik şekeri,ses tellerinde ödem şişme ve ses bozukluğu,safra taşı düşürme ve kaşıntı en son

Ayy kuzum dedm doktora hocam böyle böyle özeldeki doktor yatiş yapılması gerektiğini söyledi dedim ama maddi durumum olmadığı için buraya geldim dedim ama acil bugün o kadar kalabalıktıki çok acil hastalar vardı kanaması olan doğumu başlamış olan heryer kan bi gör biri sancıdan ağlıyo Doktorlar hangisine koşacağını şaşırdılar tam 3saat acilde kaldım ki usg de 5dakika surmedi nst çekti eve yolladı

Aşkım gece tekrar giriş yap bıkar yine yatırırlar o riski göze alamazlar .. bak bir kaç doktor gözetim altı yada sezeryan diyor .. evde bekle hareket hissetmezsen gel demeleri saçmalık

Aşkım gece tekrar giriş yap bıkar yine yatırırlar o riski göze alamazlar .. bak bir kaç doktor gözetim altı yada sezeryan diyor .. evde bekle hareket hissetmezsen gel demeleri saçmalık
Bencede ya nasıl böyle bir risk alırlar Allah korusun bencede birdaha git evde hissedemedim hareket de

Randevuya baktım en erken 15 gün sonraya var canım norml kadın doğum polikinliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…